×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok többfunkciós

65 - 96 termék, Összesen:98

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Bodywand Mini Gold

    Puha érintés. Cseppálló. Visszafogott hangszinttel tervezték. Erős és folyamatos stimulációra tervezték. Egyszerű egyujjas vezérlés. Többirányú használat.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    A Rosy Gold mini vibrátor olyan kompakt, hogy ez a kis csoda elfér a zsebében. Mostantól mindig kéznél van kedvenc játéka. A vibrátor tíz rezgésbeállítással rendelkezik, és a be-/kikapcsoló gombbal működtethető. Könnyen tölthető a mellékelt töltőkábellel.

    25 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    A vágy találkozik a dizájnnal a karcsú és hullámos Bdesired Deluxe Gyöngyükkel. 6 funkciójával ez a vízálló masszírozó többet nyújt, mint amilyennek látszik. Élvezze a bársonyos, hullámos kontúrokat, és használja a tökéletesen szögletes, kerek hegyet, hogy simogassa meg édes pontjait, ahol csak vágyik.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Senzi Vibrator Deep Pink

    A Senzi vibrátor egy gyönyörűen megtervezett, tűpontos vibrátor, amellyel minden legérzékenyebb pontját pontosan stimulálhatja. 12 rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen beállíthatók a fogantyún lévő nyomógombbal.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cuties Mini Purple

    Lila mini vibrátor domború bemélyedéssel a tengely végén. 7 rezgésmóddal rendelkezik, és a mellékelt USB kábellel újratölthető. Könnyű kezelhetőség és elegáns kialakítás.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Ez a golyó, ami folyamatosan ad! Ez az erőteljes, újratölthető, selymesen sima golyó önmagában is élvezhető bármilyen szexuális élmény fokozása érdekében, és a legtöbb golyós játékkal is kompatibilis, így könnyen becsúszik számos simogató, péniszhosszabbító vagy prosztata masszírozó tokjába! Frissítse jelenlegi lövedékét, és élvezze a korlátlan játékot, amelyet a fürdőkádba vagy a zuhanyozásba is bevihet, mivel teljesen vízálló és alámeríthető! Könnyen tisztítható a Zero Tolerance Toy Cleanerrel és meleg vizes öblítéssel.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Ez a Bcute Classic Curve a Bcute Classic testvére, egy csavarral. Hajlított hegye tökéletesen szögletes, így az összes kedvenc helyed pontosan beállítható. Ennek az egyedi kialakításnak köszönhetően pedig felvillanyozó örömben lesz részed, ha megtalálod a tökéletes helyet. 5 erőteljes funkciója teszi ezt a diszkrét vízálló eszközt a legjobban őrzött titkává. Élvezze ennek a cukinak a kielégítő és nem porózus szilikonját bárhol, bármikor.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    A felső része nyomáshullám-vibrátorként működik, és 11 előre beállított intenzitású érzéki nyomáshullámokkal kényezteti a csiklót. A keskeny szár alsó végén található ovális csúcs ideális az egész test célzott stimulálásához - a keringő stimulációs csúcs segítségével minden erogén zónát, például az örömgyöngyöket, a mellbimbókat vagy az ánuszt stimulálhatja.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Ez a kéz nélküli, gyönyörűen megtervezett, kicsi és innovatív játék segít felkészíteni testét az új és élvezetes szexuális élményekre!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Nem kell királynak lenni ahhoz, hogy élvezze ezt az elegáns vonalat. A selymesen sima, orvosi minőségű szilikon külső alatt páratlan származású. A BRILLIANT lekerekített felsőrésze tökéletes a kis erogén zónák stimulálására. A teljesen újratölthető mágneses, szabadalmaztatott új generációs F-1 motor kialakítása észbontó vibrációkat biztosít egyenletesen a játék teljes felületén. Ne elégedjen meg a közönségessel, válassza a királyiságot.

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Hagyja, hogy a SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrátor édes, gyengéd ujjbegyei áthaladjanak a bőrön, vibrál, kering, stimulálja a legérzékenyebb részeit. A stimuláció hullámait hozza magával, hogy örömet szerezzen.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    A legsimább vibrátor – tökéletes a test feszültségének oldására, a tetőtől a lábujjig érő testmasszázsokhoz, valamint az erogén zónák ugratásához és tetszésnyilvánításához.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dame Products Zee Bullet Vibrator Lapis

    A Zee egy utazásbarát töltényvibrátor, amelyet a maximális sokoldalúságra terveztek. USB-n újratölthető a mindennapi játékhoz, és három kielégítő sebességgel rendelkezik egy kis csomagban.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Ez a Rosy Gold golyós vibrátor olyan kompakt, hogy a kis csoda elfér a zsebében. Mostantól mindig kéznél van kedvenc játéka. A be-/kikapcsoló gomb a lövedékvibrátor alján található; tartsa lenyomva néhány másodpercig a motor elindításához.

    22 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy SeXentials Magnificent Purple

    A Magnificent stimulátor innovatív, új kötelező darab a SeXentials by TOYJOY kollekcióban. Ez a legmodernebb szimulátor percenként akár 20 000 rezgéssel büszkélkedhet, és két tartozékkal rendelkezik, lehetővé téve az intim játék végtelen forgatókönyvét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    Az iVibe Select iQuiver egy innovatív kisméretű vibrátor 6 cserélhető fejjel, amelyek mindegyike egyedi érzést biztosít. A vibrátor 10 vibrációs mintát tartalmaz, amelyek összesen 60 egyéni érzetet tesznek lehetővé. Az iQuiver kis mérete és különféle fejformái multifunkcionálissá teszik, sok erogén zónát képes stimulálni.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Akár törzsutas vagy, akár első útja a Pleasure Islandre, a Bcute Classic Pearl-t egyszerűen ellenállhatatlannak fogja találni. Fodros formája és kicsi mérete észbontó stimulációt biztosít, valamint 5 vibrációs funkciót a tökéletes ugratás és kellemes szórakozás érdekében. Élvezze mindazt, amit a Bcute kínál, ha megcélozza az összes édes foltját. A selymes, higiénikus szilikon és a sima ABS műanyagok könnyedén siklanak végig a testen – a hálószobában vagy a habfürdőben.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Senzi Vibrator Pink

    A Senzi vibrátor egy gyönyörűen megtervezett, tűpontos vibrátor, amellyel minden legérzékenyebb pontját pontosan stimulálhatja. 12 rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen beállíthatóak a fogantyún lévő nyomógombbal.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    A Cupa melegítő mini masszírozó melegítő vibrátor mindkét vége használható a test egészén történő változatos masszázsélvezethez és a helyenkénti örömpont-stimulációhoz is. Az egyik oldalon gömb alakú masszírozók, a másik oldalon pedig egy lapos, melegítő funkcióval ellátott felfekvő vibrátor található. Az ergonomikus formának köszönhetően a könnyű vibrátort könnyű megfogni, és a felfekvő felület is tökéletesen alkalmazkodik a testhez.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Joy Collection Purple

    Ez a készlet egy erős vibráló golyót tartalmaz négy különböző rögzítéssel, szilikon anyagból készült, és tökéletes a csikló stimulálására. A mellékletek leválaszthatók a golyóról, ami további lehetőségeket kínál. A termék egészének használata mellett használhatja a tartozékokat ujjperselyként, vagy egyszerűen csak a vibráló golyót.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kawaii Macaroon Massager Blackcurrant Violet

    A Kawaii Macaroon kicsi, érzéki, eredeti, de főként nagyon erős masszírozó erogén pontok kezelésére. Ez a süti ékszernek tekinthető, hiszen a finom vibrációtól a kalandvágyók számára készült intenzív üzemmódig sokféle sebességet és mintát kínál. Lágy és selymes textúrájú, orvosi minőségű szilikonból készült.

    31 900 Ft

    11 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    A Bess most még jobb lett! A hozzáadott anális gyöngyökkel és fűtési funkcióval a következő szintre emeli az érzéki öngondoskodást. A Bess 2 többféle fejcsatlakozóval rendelkezik a testreszabott élvezetért, akár célzott stimulációra vagy g-pont célzásra vágyik, akár máshol belsőleg.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Coup!es Choice Stimulator with 3 Attachments

    Ez a Couples Choice 3 tartozékkal rendelkező stimulátor nélkülözhetetlen az előjátékhoz! A három különböző tartozékot puha tapintású anyag borítja, amely finoman csúszik be. A 10 különböző rezgésmód egyszerűen vezérelhető a stimulátoron található gombbal.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    A Bess most még jobb lett! A hozzáadott anális gyöngyökkel és fűtési funkcióval a következő szintre emeli az érzéki öngondoskodást. A Bess 2 többféle fejcsatlakozóval rendelkezik a testreszabott élvezetért, akár célzott stimulációra vagy g-pont célzásra vágyik, akár máshol belsőleg.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Élvezze a klitorisz stimuláció szenzációs élvezetét a Divine Love kézi impulzus stimulátorral. Ez a gyönyörű kialakítás kettős funkcióval rendelkezik. Stimulálja a csiklót az orális szexet utánzó, észbontó funkcióval, vagy használja a másik hullámos textúrájú oldalát a vulva erőteljes rezgésekkel történő masszírozására. Mindkét funkció külön-külön is vezérelhető, így felkészülhet az észbontó orgazmusra.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Inya Le Pointe Purple

    Engedje az NS Novelties „Le Pointe”-ot az élvezeti zónába, a tökéletes csiklóstimulátorral. Többfunkciós szilikon vibrátor, a legvégén koncentrált rezgéssel és tökéletes kézi méretben.

    31 900 Ft

    11 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Love Not War Amore Orange

    Ez a kis hangulat zsebméretű, mégis meglepően erős. Akár diszkrét szólójátékhoz, akár intim együttléthez van kedve a partnerével, ez az elegánsan kialakított klasszikus golyó itt van, hogy minden élvezetet és még többet nyújtson. Mély, erőteljes rezgéseket kínál, többféle sebességgel és mintával, az Amore ingerelheti a mellbimbóit, erősen nyomhatja a csiklóját, vagy használhatja játékos, sekély belső stimulációra. A bullet klasszikus, az Amore pedig klasszikusan élvezetes.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Caress Revolutionary Clitoral Stimulator Rózsaszín

    Nagyon sokoldalú, forradalmian új erotikus játékszer! Az egyedüli csiklóstimuláló, mely egyszerre forog is és rezeg is! Anyaga selymesen puha, használata és tisztán tartása pedig rendkívül egyszerű! Praktikus tervezésének köszönhetően gyorsan cseréheted a fejeket, válassz kedvedre az 5 különböző mintázat közül!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    Nincs készleten

  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Ha a pálcás masszírozó túl nagy és intenzív az Ön számára, akkor ez a mini masszírozó tökéletes választás. A kompakt méret ideálissá teszi ezt a játékot, hogy bárhová magával vihesse. A multifunkcionális masszírozó csodálatos puha fejjel és erőteljes rezgéssel rendelkezik, és USB kábellel újratölthető.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    Nincs készleten

  • Zero Tolerance Rechargeable Red Bullet

    Fokozza a párok játékidejét a szemtelen Diablo-val, amely bárhová is viszi az örömet!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    Nincs készleten

  • Big Teaze Toys Bath Bomb Surprise with Vibrating Body Massager Vanilla

    Illatos fürdősógolyó, benne rezgő testmasszírozóval meglepetésként.

    11 190 Ft

    5 590 Ft

    Nincs készleten

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Delicious Tingles

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    Nincs készleten

65 - 96 termék, Összesen:98

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.