×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok vibráló

1 - 32 termék, Összesen:64

  1. 1
  2. 2
  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Ez a vibrátor nem csak az éjjeliszekrény gyönyörű dísze!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Yu Vibrator

    Amikor a szexuális élvezet kereséséről van szó, az ujjaink a leggyakrabban használt testrészek. Ujjainkkal gyakran simogatjuk, nyomkodjuk, sőt beszúrjuk, ugratjuk testünk érzékeny pontjait.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Szeresse a szeméremtestét, szeresse magát! Merüljön el a boldogságban a teljesen új dupla Air Pulse vibrátorral, a Vulva Lover 2-vel.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    A Valencia egy erőteljes mini pálcás vibrátor 10 különböző rezgési móddal. Bár a motor nagyon csendes, a vibrátor erős rezgéseket bocsát ki, amelyek a vibrátor tetejéről koncentrálódnak. A Valencia használható az izommerevség csökkentésére, kellemes masszázsra vagy az erogén zónák stimulálására. A pálcás vibrátor vízálló, hipoallergén szilikonból készült és könnyen tisztítható.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    10 különböző rezgésmód, amelyek az Ön számára vannak testreszabva a végtelen élvezet felfedezéséhez. Egy utazás a legmélyebb vágya felfedezéséhez...

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Wave Lay-on Vibrator Turquoise

    Tökéletes illeszkedés minden vulvához!

    23 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Rechargeable Slim

    Ez a klasszikus formájú vékony hangulat olyan archetipikus játékélményt nyújt, amely bármely éjjeliszekrényhez tartozik! Hét nagy sebességgel és funkcióval, az enyhétől a vadig, ez az édes kis fantáziakészítő nemcsak vízálló, hanem teljesen víz alá meríthető, így a fürdőkád és a zuhany tökéletes társává válik az egyedül vagy egy partnerrel játszható vízi játékhoz! Tisztítása egy pillanat alatt játéktisztítóval és meleg vizes öblítéssel történik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    A Flirty puha és rugalmas kialakítású, amely a játékos felfedezést segíti elő, kis mérete pedig tökéletessé teszi, hogy bárhová magával viheti. A méret ne tévessze meg, a Flirty még a legtapasztaltabb hatalomrajongó számára is elegendő erővel rendelkezik. A Flirty minden funkciója az Ön számára készült. Csak nyomja meg és tartsa lenyomva a Swarovski kristály gombot, amíg fel nem jut a tetejére.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    A Rosy Gold mini vibrátor olyan kompakt, hogy ez a kis csoda elfér a zsebében. Mostantól mindig kéznél van kedvenc játéka. A vibrátor tíz rezgésbeállítással rendelkezik, és a be-/kikapcsoló gombbal működtethető. Könnyen tölthető a mellékelt töltőkábellel.

    25 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Az ideális ujjvibrátor kezdők számára, a Satisfyer Bold Lover mindenekelőtt intuitív működésével, erőteljes rezgéseivel és sokoldalúságával nyűgöz le.

    23 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 különböző vibrációs mód, amelyek az Ön számára vannak testreszabva, hogy felfedezzék a végtelen élvezetet. Egy utazás a legmélyebb vágyad felfedezéséhez...

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it barátnője a Slay® #CharmMe segítségével. Ez a teljesen szilikon kivitel egy rugalmas mini vibrációs masszírozó játék felnőtteknek, teljes testet rezgéssel. Az USB-s újratölthető eszköz 10 intenzív vibrációs, lüktetési és eszkalációs funkciót biztosít, egy ultrapuha, ultrakompakt eszközbe csomagolva, amely 3,75 hüvelykes átmérőjű. Ez az óceán mozgása, nem a hajó mérete, és ez az eszköz rezonálja ezt a frekvenciát, hogy nagyon-nagyon igaz!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro To Go 2 Mint

    A Satisfyer Pro To Go 2 légimpulzus-hullámokkal és rezgésekkel stimulálja a csiklót. A kompakt, terjedelmes kialakításnak köszönhetően a testbarát szilikonból készült légimpulzusos hullámvibrátor ideális az útközbeni használathoz.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    A Satisfyer Twirling Fun szaggatott, erőteljes, keringő rezgéseivel a csikló, a szeméremajkak vagy más erogén zónák stimulálására használható. A sportos kialakítást az intuitív kezelés teszi teljessé.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Vízálló luxus útközben!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blacq Digital Bullet Vibrator Black

    Lépjen be a jövőbe a BLACQ-val, ahol a vibrátorokat egy innovatív digitális képernyő egészíti ki! A BLACQ tisztában van azzal, hogy mindenki egyedi. Ezért vibrátoraink a széles skáláját kínálják, így Ön létrehozhatja az ideális stimulációt. Állítsa be a sebességet, fedezze fel a különböző vibrációs mintákat, és találja meg a tökéletes ritmust.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Martinella Stimulating Lipstick 10 Vibrating Functions

    Mi lehetne nőiesebb egy jó vörös rúzsnál? Nos, egy ilyen formájú, elegáns, vidám, kellemes, érzéki stimulátor...

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Joy Collection Purple

    Ez a készlet egy erős vibráló golyót tartalmaz négy különböző rögzítéssel, szilikon anyagból készült, és tökéletes a csikló stimulálására. A mellékletek leválaszthatók a golyóról, ami további lehetőségeket kínál. A termék egészének használata mellett használhatja a tartozékokat ujjperselyként, vagy egyszerűen csak a vibráló golyót.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    A Dream Toys Romance kollekciójának bemutatása óta széles körű érdeklődést tapasztaltunk vásárlóink és vásárlóik, felhasználók körében a játékkínálat iránt. A Romance kollekciót bordó vörös szín jellemzi, arany színű akcentusokkal, amelyek előkelő megjelenést kölcsönöznek a játékoknak.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Emerald Love Luxurious Lipstick Vibrator

    Diszkrét rúzs dizájn kézitáskához!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Frisky Double Finger Banger Vibrating G-Spot Glove Purple

    Ez az egyedülállóan formázott, vibráló G-pont stimulátor teljesen új szintre emeli partnere ujjazását. A vízálló, textúrázott ujjhüvely az első két ujjadra csúszik, a csuklópánt pedig a vibráló golyót a tenyeredben ringatja. Az egyedülállóan formázott, bordázott, vibráló hüvely ideálisan van kialakítva, hogy maximális élvezetet nyújtson, miközben minden forró pontját eltalálja. Egy méret illik a legtöbbre

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Tropical Tip Light blue

    A Satisfyer Tropical Tip Connect alkalmazás erőteljes rezgésekkel kényezteti a csiklót, amelyek az alkalmazáson keresztül is vezérelhetők. A játékos kialakításnak köszönhetően a szilikon vibrátor ideális a szexuális wellness eszközök világába újonnan belépők számára.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Ismerje meg a Metal Mike-ot, a többfunkciós fémstimulátort, amely a csikló, az anális és a hüvely stimulálására, valamint a mellbimbók, a gát és a herezacskó stimulálására használható. A 14,2 cm-es hosszával a vibrátor manőverezése egyszerű, a hegyén lévő golyó alakja pedig kiváló a tűpontos stimulációhoz. A vibrátor fémből készült, szilikon fenéklappal, amely egyetlen gombbal rendelkezik 9 vibrációs ritmus működtetéséhez. Használat közben a gomb kék LED fénnyel világít. Gond nélkül használja a Metal Mike-ot a fürdőben vagy a zuhany alatt, mert vízálló. Az újratöltéshez mágneses USB-kábel jár hozzá.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    A divatos és kompakt Rita by INYA diszkrét, újratölthető és utazásbarát. A platina minőségű szilikonból készült, stimuláló textúrájú kialakítású Rita 10 izgalmas beállítással rendelkezik. Vízálló és minden síkosítóval használható.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Licking and Pulsating Finger Stimulator Pink

    A Sweet Smile nyalós és pulzáló ujjstimulátorának nyelve 10 sebességgel mozog felfelé és lefelé. Pulzáló/szívó funkcióval is rendelkezik a felületen, amely puha pontokkal van ellátva.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intimina Kiri Personal Massager

    A Kiri egy személyre szabott masszírozó külső stimulációhoz, karcsú, vékony formával, amely tökéletesen illeszkedik a női testhez. A zárható, 3 gombos interfésszel intuitív vezérléssel az erőteljes rezgések halk, a teljes diszkréció érdekében. Mindegyik masszírozó vízálló a teljes higiénia és a kádban vagy zuhany alatti élvezet érdekében.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Luxus, kicsi, vibráló és erős vibrátor, amely minden kézitáskába belefér!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:64

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.