×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok

33 - 64 termék, Összesen:72

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    A kényeztető French Kiss™ Charmer egy utazásra kész, villódzó nyelvű ugrató az érzéki stimulációra. A kompakt masszírozó csak az ujjai közé illeszkedik, hogy erőteljes villódzó élményt nyújtson a 12 érzéki rezgés funkcióval a teljes tokozáson és a nyelvszerű hegyen keresztül.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    A Mini Wanderful erős motorral van felszerelve, amely erős vibrációt ad, miközben csendes és diszkrét. A rugalmas nyak elfordul, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon az Ön anatómiájához. 8 sebességgel és 20 vibrációs móddal több kombinációhoz, ez a mini méretű csiklóstimulátor maximális élvezetet nyújt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Essentials Flexible Wearable Vibrating Egg Purple

    Ismerje meg az Essentials Flexible Wearable Vibrating Egg-et – a diszkrét és sokoldalú élvezet végső társát! Ezt a vibráló tojást úgy tervezték, hogy a vagina tulajdonosok számára izgalmas érzéseket biztosítson, ahol és amikor csak akarják.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    A felső része nyomáshullám-vibrátorként működik, és 11 előre beállított intenzitású érzéki nyomáshullámokkal kényezteti a csiklót. A keskeny szár alsó végén található ovális csúcs ideális az egész test célzott stimulálásához - a keringő stimulációs csúcs segítségével minden erogén zónát, például az örömgyöngyöket, a mellbimbókat vagy az ánuszt stimulálhatja.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    Kiss by INYA. A szemet gyönyörködtető rózsabimbó dizájnnal gyönyörűen kidolgozott Kiss gyors nyelvi rezgésekkel stimulálja a csiklót az intenzív csúcspont érdekében. Puha szilikonból készült, újratölthető és utazásbarát.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    A Divine Panty Pleaser a TOYJOY Designer Editiontól egy szexi szett, tökéletes a szemtelen előjátékhoz! A készlet tartalmaz egy csipkés bugyit, egy vibráló, szív alakú bugyi stimulátort és egy távirányítót. Vegye fel a díszes csipkés bugyit, és adja át a távirányítót partnerének, és engedje át magát az erőteljes és élvezetes rezgéseknek.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy SeXentials Magnificent Purple

    A Magnificent stimulátor innovatív, új kötelező darab a SeXentials by TOYJOY kollekcióban. Ez a legmodernebb szimulátor percenként akár 20 000 rezgéssel büszkélkedhet, és két tartozékkal rendelkezik, lehetővé téve az intim játék végtelen forgatókönyvét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Suction Rose Black

    A Szürke Rózsa Ötven árnyalata Clitoral Suction stimulátor egy igazi szépség tárgya, a legizgalmasabb szándékkal.

    37 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tracy's Dog TF Tadpole Vibrating Dual Stimulation Soft Green

    A TF Tadpole Double Stimulation Vibrator egy hihetetlenül sokoldalú és izgalmas szexjáték. A szívó és a vibráló golyó kombinációjával ez a játék kettős stimulációt kínál, amelyet egyedül álló egyének és párok egyaránt élvezhetnek. A 10 különböző szívó- és rezgésmóddal számos lehetőség kínálkozik a kedvencek felfedezésére és felfedezésére.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Az Itsy Bitsy egy mini pálcavibrátor, amelyet erőteljes stimulációra terveztek. Kompakt méretének köszönhetően kényelmes és diszkrét opció azok számára, akik hordozható megoldást keresnek intim igényeikhez. Az Itsy Bitsy sokoldalú kialakítású, és kettős célt szolgálhat: masszírozóként és stimulátorként egyaránt használható. Erős és kielégítő vibrációival több érzékszervi élményt kínál, amelyet egyedül vagy partnerrel élvezhet.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Designer Edition Diva Mini Tongue

    A Diva Mini Tongue a TOYJOY Designer Editiontól egy innovatív stimulátor, amely utánozza a puha nyelv érzését, amely ugratja a forró pontokat. A kialakítás egy vízimalom-stílusú kerékkel rendelkezik, puha, legyező alakú rögzítésekkel. Forgatás közben az egyedülálló stimulátor „nyalogató” mozdulatot hoz létre, és észbontó élvezettel ugratja a csiklóját.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Az Itsy Bitsy egy mini pálcavibrátor, amelyet erőteljes stimulációra terveztek. Kompakt méretének köszönhetően kényelmes és diszkrét opció azok számára, akik hordozható megoldást keresnek intim igényeikhez.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Lusty Luxurious Flickering Massager Pink

    Ez a kompakt és diszkrét klitoriszstimulátor az Ön erőteljes kis titka. Kívülről úgy nézhet ki, mint egy egyszerű rúzsos tubus, de belül egy izgatóan csiklandozó vibrátor van, amely lábujjhegyre ható érzéseket nyújt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Iris Bullet Vibrator Purple

    Menjen egy szép stimulációra a Nalone kollekció golyós vibrátorával. A Nalone Iris puha szilikonból készült, és kerek, hegyes hegye van a legérzékenyebb pontok pontos stimulálásához. A vibrátor 20 rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek könnyen kezelhetők az alján található gombbal. Kompakt mérete miatt ez a játék kezdőknek is nagyon alkalmas. Használjon némi vízalapú síkosítót a nagyobb kényelem érdekében, és használat után jól tisztítsa meg a vibrátort langyos vízzel és játéktisztítóval.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Panthra Asha Lipstick Vibrator

    Ha olyan játékot keresel, amit diszkréten magaddal vihetsz, bárhová mész, az Asha rúzsvibrátor a neked való választás! Ez a vibrátor úgy néz ki, mint egy rúzs, és kis méretű, így könnyen elfér a kézitáskájában vagy a sminktáskájában. Ha használni szeretné a játékot, egyszerűen vegye le a kupakot, és máris készen áll az örömre.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pixie Dust Violet-Pink

    Érintés nélküli csiklóstimuláció varázslatos kialakításban: ismerje meg a Satisfyer Pixie Dust-ot, a Satisfyer Double Air Pulse Vibrátorok sorozatának legújabb tagja. Ez a praktikus ráfektethető vibrátor érintésmentes nyomáshullámokkal vagy intenzív rezgéssel stimulálja csiklóját, és teljesíti minden szexuális wellness kívánságát.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloomgasm Black Kiss Rimming Rose

    Dolgozunk a leíráson.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Wild Rabbit Clitoral Stimulator with Remote Control Pink

    A Wild Rabbit vékony kialakításának köszönhetően diszkréten viselhető a bugyiban. A távirányító könnyen használható és tökéletes a távoli játékhoz. A klitoriszt 12 rezgési móddal stimulálja.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Seal You Soon Blue

    Kösd meg a megállapodást a hihetetlen csúcspontokon ezzel az aranyos kis légimpulzus-vibrátorral: A Satisfyer Seal You Soon egy csodálatos szerelmi játék kezdőknek, amely intenzív nyomáshullámokkal és rezgésekkel ugratja csiklóját.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Inya The Bloom Pink

    Az INYA újratölthető vibrátorával az öröm teljes virágzásban van. A gyönyörűen kidolgozott, texturált virágos kialakítású Bloom sima, erőteljes érzésekkel stimulálja a csiklót a körvonalas középpontjából. Puha szilikonból készült, vízálló és utazásbarát.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Lusty Luxurious Flickering Massager Teal

    Ez a kompakt és diszkrét klitoriszstimulátor az Ön erőteljes kis titka. Kívülről úgy nézhet ki, mint egy egyszerű rúzsos tubus, de belül egy izgatóan csiklandozó vibrátor van, amely lábujjhegyre ható érzéseket nyújt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Ravishing Rose Pulse Stim Red

    Ébreszd fel a csiklót a Ravishing Rose impulzus stimulátorral, amely az orális stimulációt utánozza. Ez a végső örömszerző 10 különböző rezgési móddal rendelkezik, pontosan ott, ahol Ön szeretné! Élvezd a dicsőséges orgazmusokat, mint még soha korábban a Ravishing Rose by TOYJOY készülékkel.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Your New Favourite Licking Vibrator Super Strong Yellow

    Dinamikus, sárga vibrátor 3 rugalmas, lobogó véggel a testben és a bőrön történő izgalmas stimulációhoz. A 10 rezgési módjának köszönhetően használható szóló móka, előjáték és szeretkezés közben is.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Onax Double Pulse Stimulator with Strong Vibrating Tip Red

    Ha extra örömre van szüksége kapcsolataiban vagy egyedüli játékaiban, az Onax az a játék, amire szüksége van.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Temptation + App Pink

    Fedezze fel az élvezet forradalmát a Temptation segítségévelA csiklóstimulátor, amely minden mérethez passzol, a vibráló bugyi fejlődését. Könnyen használható, csak húzza fel a bugyit, és igazítsa át az erős mágnest a ruháján, hogy újraértelmezze a kényelmet és a diszkréciót.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ovation Applause Aqua

    Engedje át magát a szenzációs élvezeteknek az Ovation™ Applause-val, a vibráló teaserrel, amelyet ergonomikus ívekkel terveztek, hogy minden megfelelő helyet stimuláljanak. Tapasztalja meg az intenzív vibráció 10 sebességét, amely lehetővé teszi, hogy felfedezze a különféle érzéseket, és megtalálja az élvezet tökéletes szintjét.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Temptasia Heartbeat Panty Vibe with Remote Black-Pink

    Emelje fel szívverését, és fedezze fel örömét bármilyen környezetben. A Heartbeat Panty Vibe segítségével diszkréten viselheti hangulatát, bárhová is megy. Ez a bugyi hangulata erős mágneses rögzítéssel büszkélkedhet, amely garantálja a biztonságos illeszkedést, és úgy tervezték, hogy bármilyen fehérneműhöz könnyedén rögzíthető.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Cloud Dancer Blue

    A Satisfyer Cloud Dancer valóra vált álom: Az Air Pulse vibrátor egyedi átlátszó felhőkialakítása egy csipetnyi romantikát ad szerelmi játékodba. Belső értékei ugyanakkor nem hagynak kívánnivalót maga után. Készen állsz a kilences felhőn lebegni?

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Cloud Dancer Unique Red

    A Satisfyer Cloud Dancer valóra vált álom: Az Air Pulse vibrátor egyedi átlátszó felhőkialakítása egy csipetnyi romantikát ad szerelmi játékodba. Belső értékei ezért nem hagynak kívánnivalót maga után. Készen állsz a kilences felhőn lebegni?

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pixie Dust Mint-Pink

    Érintés nélküli csiklóstimuláció varázslatos kialakításban: ismerje meg a Satisfyer Pixie Dust-ot, a Satisfyer Double Air Pulse Vibrátorok sorozatának legújabb tagja. Ez a praktikus ráfektethető vibrátor érintésmentes nyomáshullámokkal vagy intenzív rezgéssel stimulálja csiklóját, és teljesíti minden szexuális wellness kívánságát.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ovation Acclaim Aqua

    Élvezze az intenzív élvezetet az Ovation™ Acclaim segítségével, amely egy ütős ugrató, amelyet ergonomikus ívekkel terveztek, hogy minden megfelelő helyet stimuláljon. Élvezze a 10 sebességű dübörgő akciót, amellyel számos lüktető érzést fedezhet fel, és megtalálhatja a tökéletes ritmust az elégedettséghez.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:72

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.