×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok

129 - 160 termék, Összesen:834

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Sona Cruise Black

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része. A Sona már első látásra is egy igazán elegáns dizájnnal rendelkezik, így nem csak a csiklót, hanem a szemet is kényezteti. A játék egy darabnyi szilikonból készült, így felülete selymesen sima. Ez a termék továbbá vízálló és fényűzően stílusos, akárcsak a leendő gazdája.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    A luxus új szintje – valódi bőrrel és valódi nemesfémmel

    50 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    A klasszikus és stílusos Satisfyer Pro 2 bemutatja szabadalmaztatott Air-Pulse technológiánkat, amelynek célja, hogy a csiklóját tiszta boldogságba hozza. A suttogó csendes motorral és puha szilikon fejjel rendelkező Pro 2 megteremti a hangulatot, hogy elérje vágya csúcsát.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Ez az érzéki, nemi hovatartozás nélküli eszköz lehetővé teszi a pillanatnyi kreatív játékot, különösen azoknak a pároknak, akik szeretnék fejleszteni a képzeletüket. 180°-ban forgatható, puha szilikon fejével ez a multijáték kényelmesen elhelyezhető minden helyzetben.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max Purple

    Her Ultimate Pleasure Max von Fantasy For Her ötvözi az intim tapadókorongot egy vibráló, nyalogató nyelvvel. A hosszú, keskeny, bársonyosan puha nyél vibrátorként is használható. Kiválóan alkalmas külső stimulációra, például csodálatos orális szexre és mély élvezetre. Az extra hosszú pumpacső több helyet biztosít egyéni vagy páros szórakozás közben!

    71 900 Ft

    53 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    A Tease Us egy alkalmazással vezérelt viselhető vibrátorok készlete, amely minden pár számára tartalmaz valamit. Finoman ingerel, bárhová is megy a Bond vibráló stimulációs gyűrűvel és a Moxie erőteljes bugyivibe-jával.

    111 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Martinella Double Tongue Cliris Stimulator and Thrusting Egg Pink

    Martinella, egy női játékszer, amellyel királynőnek érezheti magát, anélkül, hogy bárkitől is függenie kellene, hogy élvezze a szexualitását és a legmélyebb érzéseit.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Szerelmi háromszögünk a bevált Air-Pulse technológiát mély vibrációkkal és sima szilikonfejjel kombinálja. Praktikus kupakja higiénikus és diszkrét tárolást biztosít mindenkor, még útközben is.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Üdvözöljük Shoty-t, a vibráló lövedéket, amellyel az éjszakáid soha többé nem lesznek a régiek.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    A Gaia Eco Bullet a világ első biológiailag lebomló és újrahasznosítható vibrátora! Ez az örömteli kis hangulatú Biofeel keményítő alapú bioműanyagból készült. Élvezze a csendes, erőteljes, egysebességű vibrációt, amelyet egy egyszerű nyomógombbal vezérelnek.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó bármely pontján.

    63 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vízálló orgazmusgép!

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    További részletek a termékről hamarosan.

    63 900 Ft

    27 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • PalmPower Pocket Pink

    A PalmPower Pocket a Palmpower erőteljes vibrátorok kollekciójának legújabb tagja! A Pocket a klasszikus pálca miniatűr változata, egy pint méretű játékhoz hasonló erővel.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Kényeztesse magát a combjai között lüktető bársonyos görbületben a Bdesired Deluxe Curve segítségével. Érzéki az alaptól a lendületes ívig, nem fog hiányozni egy centiméternyi lehetőség sem. Nem szivacsos szilikonunk és fényes ABS műanyagunk könnyen tisztítható és hihetetlenül érzéki érintésre. Engedje, hogy az izgalom bárhová elvigye ezzel a vízálló, 6-funkciós masszírozóval.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bcute Classic Jade Kékesöld

    Ez az egyenes és kúpos kialakítású Bcute Classic ideális a csikló, mellbimbók, a pénisz makkjának és bármely más erogén zónának az ingerlésére, egyszóval bárhol használhatja, ahol csak szeretné.

    12 790 Ft

    7 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Purple

    A kiváló szexuális egészség megőrzéséhez elengedhetetlen, hogy szánjon egy kis szólójátékot, és ez egyszerűen szórakoztató! Ezt szem előtt tartva meg kell győződnie arról, hogy a megfelelő készlettel rendelkezik a munkához, ahol a Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator jön be. A beépített 10 különböző vibrációs móddal Azt tapasztaltam, hogy a vibrátor könnyen használható, elegáns megjelenésű, rengeteg meglepetést tartogat a felhasználók számára.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Az intenzív orgazmusért pillanatokon belül!

    37 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    A vákuumszívó technológia használata valódi orális szexhez hasonlóan stimulálja a csiklóját anélkül, hogy közvetlen érintkezésbe lépne.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cerise

    Ismerkedjen meg a Sonaval, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    95 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Cerise

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona Cruise 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona Cruise teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Taptastic Vibe Clitoral Stimulator Purple

    Élvezze a csodálatos és egyedi élményt ezzel a Taptastic Vibe csiklóstimulátorral. A játék egy vibráló és mozgó elemet tartalmaz. Hagyja, hogy a 6 különböző koppintási beállítás kellemesen lepje meg Önt, és tapasztalja meg ennek a stílusos játéknak a felhasználóbarát kialakítását.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    A pálcavibrátor használat közben gyakran túl nagy vagy túl nehéz. A Rosy Gold Curve Massager ugyanazt a stimulációt kínálja, mint egy nagy pálcavibrátor, de praktikus mérettel rendelkezik. A puha fej, a 10 vibrációs beállítás és az újratölthető akkumulátor még vonzóbbá teszi a Rosy Gold Curve Vibrátort.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Ringatózzon boldogságba a Penguin Holiday Editionnel! Mindig készen áll az alkalomra, ez a közkedvelt Satisfyer nyomáshullámú vibrátor ünnepi ruhát öltött magára, hogy feldobja a hangulatát. Akár egy kis kényeztetésként saját magának, akár ajándékként valaki másnak - a Satisfyer Penguin Holiday Edition itt van, hogy teljesítse minden kívánságát.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Egy izgalmas, gyengéd, szerető gondoskodásért!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Hagyja, hogy a Power Flower puha szirmai körbejárják az érzékeny területeket, miközben a selymes szilikon nyél rezgései eksztázisba kényszerítenek. Tökéletes arra, hogy elmerülj tested kincseiben, és felébreszd erogén zónáidat!

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Classic 2 Black

    A Womanizer Klasszikus, mint már a neve is mutatja, a Womanizer klasszikusa mondhatni – „a kis fekete ruha”, játékaink között. Egyedülálló technológiánkkal van felszerelve, amely érintésmentes szívóhatást hoz létre a korábban megszokott rezgések helyett. A 8 intenzitási fokozat sokféle élvezetet tesz lehetővé – az első fokozat garantálja a gyengéd kezdést és a maximális szintet, az élvezet csúcsát. Egyedülálló kidolgozásának köszönhetően a Womanizer Klasszikus teljesen vízálló, ezért ideális a következő fürdőbe merüléshez.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Next Black

    A Womanizer Next az élvezet új dimenziója – a forradalmian új 3D Pleasure Air csiklóstimuláció és az új Climax Control kombinációja, amely mélységet és gazdagságot ad orgazmusos utazásának. Az intenzív, intuitív többszörös orgazmusra tervezett Next páratlan erőt és prémium funkciókat kínál, amelyek tartalmazzák a testreszabható minták új skáláját, valóban suttogást halkan.

    103 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:834

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.