×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok

31 Termék

  • Satisfyer Pro Plus Vibration

    Élvezi a Satisfyer nyomáshullámait, de hiányzik a klasszikus fektetett vibrátor érzéki rezgése? Az új Satisfyer Pro Plus Vibration az áhított, serkentő nyomáshullámokat érzéki rezgésekkel ötvözi, páratlan élvezeti élményt ajándékozva Önnek!

    35 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Az intenzív orgazmusért pillanatokon belül!

    37 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Ez a női rózsajáték lélekrabló és söpör a TikTokon. Ha használni fogod, csak kezdd el nevezni magad Super Licker bc-nek, akkor a hölgy részei SPRIKKELNI, CSÖPPENNI, ÁZTANI fognak, és ez alacsony szinten lehetséges.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Ez a vibrátor képes helyi, élvezeti pontok stimulálására és teljes testmasszázsra és/vagy az intim területek masszírozására. A vibrátor mindkét vége használható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    A praktikus mágnesnek köszönhetően a Little Secret kényelmesen rögzíthető a bugyiba, diszkréten, erőteljes vibrációkkal stimulálva a csiklót. A szilikon játék applikáción keresztül, valamint a mellékelt távirányítóval vezérelhető.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Élvezze a szexi éjszakát, vagy játsszon nyilvánosan a My Secret Charged Remote Control Panty Vibe segítségével, egy vízálló, 10 FUNKCIÓS újratölthető Vooom® golyóval, amely diszkréten illeszkedik egy oldalsó fűzős bugyiba. Az okosan ujjgyűrűnek álcázott távirányítóval működtetett My Secret Charged Panty egy titkos zsebbel rendelkezik, amely a mély, dübörgő vibrációt ott tartja, ahol szeretné, és akár 60 hüvelykes derékhoz illeszkedik a kényelmes érzés érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Ez a fajta vibrátor volt a legújabb trend a közösségi médiában, és tudjuk, miért. A 12 vibrációs funkcióval és 12 nyalási funkcióval felszerelt Rose Lover felejthetetlen élményt nyújt. A rózsa tetején egy nyalóstimulátor intenzíven stimulálja a csiklót.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ibiza Silicone Pantie Vibrator Remote Control Black

    Egy ibizai nyaralás sokféle formát ölthet, de a legjobb módja annak, ha izgalmas utazásként kezeljük egy diszkrét bugyi vibrátorral! Szép formája van a precíz stimulációért, és az arany mágnesnek köszönhetően szépen tapad a bugyidhoz. Fogja meg a távirányítót, vagy bízza partnerére, és hagyja, hogy ő válassza ki a rezgésszintet.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FemmeFunn Ultra Bullet Pink

    Az Ultra Bullet vibrátor az erejéről, a precíz stimulációjáról és a mély vibrációjáról híres. Fedezzen fel új édes pontokat ezzel a diszkrét, vízálló, kis vibrátorgolyóval, 20 vibrációs móddal és puha szilikon bevonattal.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    A Samba egy "golyós" vibrátor, amely diszkrét, utazóbarát méretben érkezik, de erőteljes, mélyen átható rezgéseket biztosít ott, ahol szeretné. A kúpos hegye egyszerre kínál célzott és széles vibrációt, míg a fűtési funkció fokozza az érzést.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Kétszeres öröm, oh la la! Az érzéki French Kiss™ Suck & Play cserélhető készlet 2 cserélhető tartozékkal, 12 vibrációs vagy 12 szívási funkcióval pontosan tudja, mire van szüksége.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Rose Clitoral Stimulator Pink

    A ROMP Rose egy egyedülálló klitoriszstimulátor az eredeti Pleasure Air technológiával, az úttörő szívásszerű érzéssel, amely az érintkezés nélküli légnyomás hullámait használja. A ROMP Rose rendkívüli formáját úgy tervezték, hogy az orgazmust helyezze előtérbe, 6 intenzitással és 4 mintamóddal, mindezt egy kiváló minőségű, újratölthető, szilikonbevonatú játékban, belépő szintű áron.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    A Gigi egy sima bugyivibrátor vezeték nélküli távirányítóval és egy fényes rózsaarany színű mágnessel, amely a vibrátort a fehérneműben rögzíti. Tömör szilikonból és ABS-ből készült, testbiztos, latex- és ftalátmentes.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Élvezze a klitorisz stimuláció szenzációs élvezetét a Divine Love kézi impulzus stimulátorral. Ez a gyönyörű kialakítás kettős funkcióval rendelkezik. Stimulálja a csiklót az orális szexet utánzó, észbontó funkcióval, vagy használja a másik hullámos textúrájú oldalát a vulva erőteljes rezgésekkel történő masszírozására. Mindkét funkció külön-külön is vezérelhető, így felkészülhet az észbontó orgazmusra.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Ünihörn CherryRose Suction and Licking Tongues Clitoris Massager Red

    Dupla öröm CherryRose-val, az Ünihörn új rózsájával.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Ring My Bell Vibrator Black

    Tedd teljes kört a Ring My Bell segítségével. Ez a gyűrű alakú játék egyedülálló élményt nyújt azok számára, akik a könnyű kontaktus és az erőteljes élvezet kombinációját keresik.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ibiza Thimble Sucking Vibrator Black

    Egy ibizai nyaralás sokféle formát ölthet, de a legjobban megteheti, hogy izgalmas utazásként kezelje ezzel az ujjstimulátorral! Szép formája a kényelmes kezelés érdekében, és lenyűgöző szívófunkciót kínál a csikló számára, és olyan rezgéseket kínál, amelyek olyan dolgokat céloznak meg, mint például a G-pont.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Magnetic Panty Vibe with Remote Purple

    Ne hagyja, hogy a kis méret és a halk motor megtévesszen – ideális a végtelen ugratáshoz és élvezetekhez, és akár a bugyihoz is rögzíthető egy mágnessel a hátulján az egész napos szórakozáshoz. 10 rezgő funkcióval és vezeték nélküli távirányítóval rendelkezik az egyszerű vezérlés érdekében. A Magnetic Panty Vibe testbiztos szilikont tartalmaz, amely könnyen tisztítható, az erős akkumulátor pedig gyorsan és kényelmesen töltődik.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Pearl Pulse Duo Stimulator Fuchsia

    Tapasztalja meg a páratlan élvezetet a Pearl Pulse forgó és vibrációs stimulátorral. Az egyik végén forgó gyöngyök táncolnak precízen, simogató örvénylésekkel simogatva a csiklót. Az ellenkező vége intenzív rezgésekkel rezonál, masszírozva a legmélyebb vágyaidat.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Euphoria Opal

    Az Euphoria egy formás, erőteljes vibrátor bársony sima szilikonból, amely kényelmesen illeszkedik a kézbe és a testhez. A tökéletesen ívelt nyél elnézően hajlik, hogy Önnel együtt mozoghasson, a kétszintes fej pedig meghosszabbított hegyet tartalmaz a célzott vibráció érdekében. Hagyja, hogy ez a gyönyörű opálos játék 7 sebessége és ritmusa intenzív élvezetet nyújtson Önnek. A játék szabadsága!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloomgasm 10X Wild Rose Pink Silicone Suction Clit Stimulator Pink

    Készüljön fel a virágzásra ezzel a rózsa alakú Bloomgasm szilikon szívó csiklóstimulátorral! Ez a vadrózsa csiklószívó jól illeszkedik a kezedbe, így kényelmesen játszhatsz és felfedezhetsz – tökéletes egyedül vagy partnereddel való használatra. Kombináld ezt a szívó rózsát egy behatoló játékkal, vagy használd közösülés közben, és növeld az örömödet!

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloomgasm 10X Wild Violet Purple Licking Silicone Stimulator Purple

    Készüljön fel a virágzásra ezzel az ibolya alakú Bloomgasm szilikon nyalogató csiklóstimulátorral! Ez a Wild Violet csiklóvillogó jól illeszkedik a kezedbe, így kényelmesen játszhatsz és felfedezhetsz – tökéletes egyedül vagy partnereddel való használatra. Kombináld ezt a nyalós ibolyát egy átható játékkal, vagy használd közösülés közben, és emeld fel az örömödet!

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloomgasm Bloomgasm Flutter Rose Sucking Rose with Butterfly Teaser Red

    Ez a csapkodó pillangó, aranyrúd és vörös rózsa egyaránt kellemes a szemnek és a szeméremtestnek! A rózsa plüsspiros szirmai plüss, prémium minőségű, ftalátmentes szilikonból készülnek, és kis, kerek lyukkal rendelkeznek, amely Air-stim technológiával gyengéden szívja a csiklót.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloomgasm Royalty Rose Textured Suction Clit Stimulator Red

    Ennek a királyi virágnak egy rétege apró, texturált gyöngyökből áll a szirmok belsejében a tetején, közvetlenül a csiklószívó lyuk mellett. Az air-stim technológia segítségével élvezheti a 3 fokozatú és 7 szívási mintát közvetlenül a csiklóján. Élvezze a ftalátmentes, testre biztonságos, prémium minőségű szilikonból készült selymes, puha szirmokat. Annak érdekében, hogy vízálló és teljesen újratölthető legyen, élvezze ezt a játékot vízbázisú síkosítóval a legjobb eredmény érdekében.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

31 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.