×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Masszázsfejek

97 - 128 termék, Összesen:157

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Ha olyan sokoldalú masszírozót keres, amely megszabadít a mindennapi stressztől, a Relyme az, amire szüksége van. Erőteljes, 10 vibrációs funkcióval rendelkező motorjával a Relyme a lágy és pihentető rezgésektől más erőteljes és izgalmas rezgésekig vezet. Használjon jó vízbázisú síkosítót az élvezet maximalizálása érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Pálca kompakt ergonomikus kialakítással és rugalmas nyakkal. Újratölthető és erős.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Massager

    Pároljon szerelmével a zuhany alatt, vagy masszírozza meg a fájó izmokat – a sokoldalú Hype Massager minden igényét kielégíti. Az ultra-plüss szilikon test, a rugalmas fej és a 10 vibrációs funkció biztosan a játékos élvezet érzését keltik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Nami Purple

    A NAMI egy új csavar a kétoldalas VIVE019 masszázspálcánkban. Két 10 funkciós új generációs F1 motorral és fejlett technológiáival (a két motor egymástól függetlenül vezérelhető).

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Az Erőpálca egy nagyon erős pálcás masszírozó, elegáns és gyönyörű kialakítással. A masszírozó fejét szilikon borítja, amely nagy, kényelmes felülettel rendelkezik, amely az erőteljes vibrációt a testére vezeti. A fej mély és páratlan erőt biztosít a zsibbadó fogantyú okozta kényelmetlenség nélkül. Az Erőpálca vezeték nélküli és újratölthető, így bárhová magával viheti! Érintse meg!

    42 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    A Le Wand Plug-In a kategóriájában a legjobb, klasszikus stílusú vibráló masszírozó, amely páratlan minőséget és díjnyertes dizájnt kínál. Ez a globálisan kompatibilis árammal működő berendezés 10 jellegzetes, dübörgő rezgési sebességgel és 6 rezgésmintával rendelkezik. Az elegáns, puha tapintású fogantyú és az extra hosszú, 245 cm-es zsinór megkönnyíti a tartást és a több szögben történő navigálást, miközben a rugalmas nyak meghajlik a pozicionálás és az élvezet érdekében.

    63 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Power Wand Rózsaszín

    A Pretty Love egy új, luxus kivitelezésű játékgyűjteménnyel jön a piacra, melynek része ez a hatalmas masszázsfej is. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, maga a fej selymesen lágy szilikon tervezésű. Élvezze a játékszer lélegzetelállító erejét. Masszírozza vele végig teste minden zeg-zugát, legyen szó a szokványos területekről, vagy éppen az intim zónákról.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    ÉLVEZZE A SZABADSÁGÁT A 3R DOXY SZÁMÚVAL – JÁTSSZON BÁRHOL, MIVEL ELVEZETTÜK A KÁBELT.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Mini Gold

    Puha érintés. Cseppálló. Visszafogott hangszinttel tervezték. Erős és folyamatos stimulációra tervezték. Egyszerű egyujjas vezérlés. Többirányú használat.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Cream

    A Le Wand Plug-In a kategóriájában a legjobb, klasszikus stílusú vibráló masszírozó, amely páratlan minőséget és díjnyertes dizájnt kínál. Ez a globálisan kompatibilis árammal működő berendezés 10 jellegzetes, dübörgő rezgési sebességgel és 6 rezgésmintával rendelkezik. Elegáns, puha tapintású fogantyú és az extra hosszú, 245 cm-es zsinór megkönnyíti a tartást és a több szögben történő navigálást, miközben a rugalmas nyak meghajlik a pozicionálás és az élvezet érdekében.

    63 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    A Lovely Leopard bemutatása A Lovely Leopard egy elegáns, újratölthető mini pálca vibrátor. Rezgései erőteljesek és csendesek. A gyönyörű leopárd vízálló, 10 funkciója van, és a csikló stimulálására tervezték. A termékhez tartozik egy mesés kozmetikai f​u​s​c​e táska, amelyben minden nélkülözhetetlen kell, gyönyörű leopárd stílusú mintával. A szép leopárd vízálló, és kádban vagy zuhanyzóban is használható.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Shiatsu Black

    A Vive egy új jelenség a felnőtteknek szánt luxustermékek világában. A Shiatsu mesés dizájnnal rendelkezik, így nagyon kívánatos játék, formája pedig új örömérzetet nyújt. A játék fejében és aljában elhelyezett 2 motor 10 különböző rezgésmintával rendelkezik.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    A Cupa melegítő pálcás vibrátor mindkét vége használható az egész testen történő változatos masszázs élvezetéhez vagy a helyi örömpont stimulálásához. Az egyik végén egy kerek vibráló masszázsfej, a másik végén pedig egy vibráló melegítő felület található. A hosszú, karcsú fogantyú nagyon könnyen kézre áll, és azt jelenti, hogy a masszázspálca kényelmesen használható. Emellett a test minden pontját könnyedén eléri.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Végre feltárult a megfoghatatlan energia szellemi bölcsessége, amelyet a millenniumi dinasztiák titokban tartottak. A relaxációhoz és az élvezethez kapcsolódó rezgésfrekvenciák tökéletes szintézise kéz a kézben jár a pálca csúcstechnológiájával. Építse be az energia erejét az életébe, és igazítsa központjait az öröm útján.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    A Mini Wanderful erős motorral van felszerelve, amely erős vibrációt ad, miközben csendes és diszkrét. A rugalmas nyak elfordul, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon az Ön anatómiájához. 8 sebességgel és 20 vibrációs móddal több kombinációhoz, ez a mini méretű csiklóstimulátor maximális élvezetet nyújt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    A Cheeky könnyedén testesíti meg a szépséget, a szórakozást és az erőt egy luxuspálcában, amelyet estéről estére ágyba kell vinni. Minden aprólékosan megtervezett funkció az Ön élvezetét szolgálja. A fogantyú párnázott párna textúrát biztosít, amely egyszerre szolgálja a kényelmet és a fogást, miközben mindent egyetlen gombbal vezérelhet, amely Swarovski kristállyal kápráztat el.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Végre feltárult a megfoghatatlan energia szellemi bölcsessége, amelyet a millenniumi dinasztiák titokban tartottak. A relaxációhoz és az élvezethez kapcsolódó vibrációs hullámok tökéletes szintézise kéz a kézben jár a pálca csúcstechnológiájával. Építse be az energia erejét az életébe, és igazítsa központjait az öröm útján.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Blue

    A Le Wand újratölthető vibrációs masszírozó Petite ikonikus, erőteljes pálcánk kisebb változata. A Le Wand Petite kisebb méretben, de nagy teljesítményben. 10 dübörgő rezgési sebességgel és 6 vibrációs mintával rendelkezik. A karcsú és stílusos kialakítás fókuszált rezgést biztosít a pálcafejben.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    SZUPER PUHA SZILIKON, 7 vibrációs funkció, 5 fokozatú sebességszabályozás, memória, vízálló, USB újratölthető

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    A Megawand egy újratölthető külső stimulátor, amely végtelen számú orgazmikus kombinációt biztosít. 20 rezgésmóddal és 8 intenzitás-beállítással a Megawand 160 különböző lehetőséget kínál. A rugalmas szilikon fej finoman stimulálja a csiklót és a test összes erogén zónáját.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    A Le Wand Petite ikonikus, újratölthető pálcamasszírozónk kisebb változata. A Le Wand Petite kisebb méretben, de nagy teljesítményben.

    79 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Az izomstimulációra és mélyszöveti masszázsra tervezett Bodywand VersaWand ellazítja a legfeszültebb izmokat, így Ön felfrissül és készen áll az aktivitásra. A VersaWand hat tartozékkal rendelkezik, amelyekkel az egyes ízületeket és izmokat célozhatja meg a koncentrált fiatalítás és relaxáció érdekében.

    153 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bThrilled Wand Vibrator Zöldeskék

    A B Swish meghozta a klasszikus vibrátort, a Bthrilled Classicot. Ez egy erős örömszerző masszírozó, amely vízálló és rendkívül szórakoztató. Kóstoljon bele a selymes, BIZTONSÁGOS kényeztetésbe a szilikon masszázsfej és az 5 vadító funkció által.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    A Nana egy puha, tömör szilikonból és ABS-ből készült pálcás stimulátor PU bevonattal. Testre biztonságos, latex- és ftalátmentes. A Nana 3 rezgési sebességgel és 7 ritmussal mindenki kedvenc rezgési beállítását kínálja.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masszírozd a tested vagy stimuláld az érzékeny pontokat a Shaka pálcavibrátorral! Ez a sokoldalú játék minden érzékeny pont külső stimulálására vagy egy kellemes, relaxáló masszázsra használható. A rugalmas nyak gondoskodik arról, hogy a vibrátor könnyen elérje a test minden részét. A vibrátor erőteljes motorral rendelkezik, 3 különböző rezgésbeállítással és 5 sebességgel. Ezek könnyen vezérelhetők a fogantyún lévő gombokkal. A Shaka a mellékelt USB töltőkábellel újratölthető. Tisztítsa meg a vibrátor fejét minden használat után langyos vízzel és játéktisztítóval.

    37 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Ez a fekete szilikon Wand vibrátor a mindenki által kedvelt klasszikus forma kompakt változata. Erős, 10 funkciós motorja csendes a diszkrét használathoz, kiváló minőségű higiénikus szilikonja pedig teljesen testbiztos. USB újratölthető a mellékelt kábellel.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Opulence

    A nagy teljesítményű masszírozót rugalmas testtel hozták létre, így könnyedén irányíthatja a stimulációt.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    A Dinky márkától származó robusztus pálcás masszírozó a Jacky O. Ez a masszázspálca egy rugalmas nyakú, erős fejjel rendelkezik, hogy elérje az összes forró pontját.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Power Wand Black/Gold

    A Pretty Love a luxus szexjátékok új sorozata. Ez a legújabb fejlett és innovatív dizájn, amely szilikonból készült. A Pretty Love olyan új érzéki élményt hoz neked, amelyet korábban soha nem tapasztaltál. Mert olyan professzionális csapataink vannak, akik a forradalmi koncepció segítségével fedezik fel, hogyan hoznak létre új módszereket a nők igényeinek kielégítésére.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:157

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.