×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Masszázsfejek vibráló

97 - 128 termék, Összesen:275

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Az iVibe Select iWand a klasszikus pálcás masszírozót a játékdobozból a többdimenziós élvezeti eszközzé emeli. Az optimális izgalomra tervezett 7 vibráló és pulzáló masszázsminta mellett a szilikon iWand gyengéd melegítő hatással is rendelkezik, amely lassan felmelegíti a szilikon pálcafejet kellemes, testbiztos hőmérsékletre. Az iWand a melegítési és rezgési móddal együtt vagy egyenként is használható.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Grande Wand Green

    Extra erős vibrációs változatosság masszázshoz és stimulációhoz!

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Wanderful Sucker Teal

    Ez a keményen dolgozó játék egyik végén intenzíven vibráló pálca, a másik végén pedig kielégítő szívójáték. Élvezze a 10 vibrációs sebességet és mintát a kerek, texturált pálcafejben, amely a testtel együtt mozog a rugalmas nyakán.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    A Wonder Wand Massager egy karcsú pálcás masszírozó észbontóan erőteljes rezgéssel. Ez a karcsú örömszolgáltató 3 vibrációs sebességével és igazán szenzációs lüktető funkciójával lenyűgözi a szerelmeseket. Az ergonomikusan ívelt pálca minőségi ABS-ből készül, és prémium szilikon fejjel rendelkezik a maximális kényelem érdekében. A dizájn egyérintéses gombbal egyszerűen kezelhető, és több energiát ad, mint a legvadabb képzelete.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Tapasztalja meg a páratlan kikapcsolódást, miközben kényezteti magát a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával. Míg a 10 különböző masszázsminta koncentrált ereje megnyugtatja a fájó izmokat és oldja a stresszt, a stabilabb fogantyú és a még tartósabb töltés azt jelenti, hogy órákon át élvezheti az örömöt.

    127 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    A DOXY Number 3 a DOXY új, kisebb dugaszolható pálcás masszírozója. A DOXY Number 3 könnyebben tartható és könnyebben manőverezhető. A kisebb fej lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy pontosabban irányítsa a rezgéseket a kívánt érintkezési területre, és kevésbé tolakodó, megkönnyítve a páros játékot.

    111 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    A Le Wand újratölthető vibráló masszírozó intenzív és érzéki élvezetet nyújt. Ez a fényűző pálca 10 jellegzetes, dübörgő rezgési sebességgel és 20 vibrációs mintával rendelkezik. Erőteljes, átható élvezetet biztosít az újratölthető pálca kényelme és sokoldalúsága.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Massage Wand Pink

    Ez a masszázspálca a legérzékibb rezgéseket hozza létre, amelyeket valaha is érezhetsz! 10 sebességes üzemmódjával és ultraerős, de alacsony zajszintű (55 dB) motorjával az ég a határ! A puha szilikon anyag elképesztően jól érzi magát a bőrön, és gyorsan alkalmazkodik a testhőmérséklethez. Rugalmas feje nagy kényelmet biztosít, és kellemes a használata.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Pihenjen, élvezze és érezze a rezgések örömét a Wanda masszírozóval.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Ez a hihetetlen masszázspálca újratölthető és tele van energiával. A PalmPower kollekció legerősebb pálcája, a PalmPower Extreme egyedi íve kényelmesebb tartást tesz lehetővé, és használat közben meg tudja dönteni a fejet.

    76 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Ez a masszázspálca a legérzékibb rezgéseket hozza létre, amelyeket valaha is érezhetsz! 10 sebességes üzemmódjával és ultraerős, de alacsony zajszintű (55 dB) motorjával az ég a határ! A puha szilikon anyag elképesztően jól érzi magát a bőrön, és gyorsan alkalmazkodik a testhőmérséklethez. Rugalmas feje nagy kényelmet biztosít, és kellemes a használata.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    A Dream Toys Prestige kollekciójának Monica pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, drágakő alakú gombbal, szilárd, masszív fogantyúval, lekerekített fejjel és rugalmas nyakkal. A Monica erős motorral rendelkezik, amely 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    A Pocket Wand egy kompakt, zsebméretű pálcás vibrátor, amely tökéletes a bárhol és bármikor történő élvezethez. Elképesztően erős és mély dübörgő rezgéseket és különböző impulzus és hullámmintákat biztosít, kielégítve azokat, akik igény szerint élvezik az élvezetet. Két sokoldalú tartozékkal van felszerelve a felfedezéshez és a még több szórakozáshoz.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    A Le Wand Petite ikonikus, újratölthető pálcamasszírozónk kisebb változata. A Le Wand Petite méretben kicsi, de teljesítményben nagy.

    79 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Kit Wanderful Rechargeable Wand with Two Accessories Black

    A Kit Wanderful® legyen a mesterbűvészed… Ez a csiklóstimulátor elkápráztat szuper erejével! A Wanderful® 2 fejjel érkezik: a Rabbit, amely tökéletes a csikló és a G-pont stimulálására… és az anális, amely szilárd, de rugalmas, a végső élvezetért. One Wanderful® két fejjel, az élmények sokaságáért!

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    A Valencia egy erőteljes mini pálcás vibrátor 10 különböző rezgési móddal. Bár a motor nagyon csendes, a vibrátor erős rezgéseket bocsát ki, amelyek a vibrátor tetejéről koncentrálódnak. A Valencia használható az izommerevség csökkentésére, kellemes masszázsra vagy az erogén zónák stimulálására. A pálcás vibrátor vízálló, hipoallergén szilikonból készült és könnyen tisztítható.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Pálca kompakt ergonomikus kialakítással és rugalmas nyakkal. Újratölthető és erős.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Élvezze az öröm új hullámait ezzel az intenzív masszírozóval! A különleges formájának és az erős motornak köszönhetően ez a Super Power Gun tökéletes azok számára, akik szeretik az erősebb játékokat. Hagyja, hogy a mély rezgések elérjék a megfelelő helyet, miközben a rugalmas fej a test alakjához igazodik. A masszírozó hatékonyan csökkenti az izommerevséget és -fájdalmat, fokozza a véráramlást és javítja a test lágyszöveteinek egészségét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Lépjen kapcsolatba testével, és tapasztalja meg a páratlan ellazulást, miközben a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával kényezteti magát. A Smart Wand 2 Medium egy tökéletes előjáték eszköz magadnak vagy partnerednek. Oldja fel a feszültséget a testében a stressz oldásával és az izmok ellazításával, ezzel f​r​i​n​g​i​l​l​a megnyitva a kaput szexuális energiája előtt, hogy holisztikus orgazmus élményben részesüljön.

    108 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    A mély, intuitív felfedezéshez készült, mélyreható vezeték nélküli pálca, a Bthrilled Premium ergonómikusan kialakított fogantyúja szögben dőlt el, így könnyedén eljuthat bármely édes helyhez. Speciálisan megtervezett, sima, széles fejjel rendelkezik, amely a teljes stimuláció hullámait sugározza, és a nyaka finoman hajlik, hogy enyhítse a nem kívánt súrlódást. USB-töltési képességével, kompakt méretével és egyedi védőkupakjával pedig a legutazásbarátabb pálca.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Pálca kompakt ergonomikus kialakítással és rugalmas nyakkal. Újratölthető és erős.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Ha olyan sokoldalú masszírozót keres, amely megszabadít a mindennapi stressztől, a Relyme az, amire szüksége van. Erőteljes, 10 vibrációs funkcióval rendelkező motorjával a Relyme a lágy és pihentető rezgésektől más erőteljes és izgalmas rezgésekig vezet. Használjon jó vízbázisú síkosítót az élvezet maximalizálása érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Die Cast Purple

    Azoknak az ügyfeleknek, akik szeretik a Doxy Original élményt, és akik még nagyobb érzéseket szeretnének, a Doxy Die Cast az, amit keresnek. Annyira különleges, hogy saját luxus ajándékdobozában szállítjuk.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Fame The Evermore 2-in-1 Massager Pink

    Tapasztalja meg a tökéletes élvezetet a TOYJOY Fame The Evermore 2 az 1-ben masszírozójával és vibrátorával. Szuper puha folyékony szilikonból készült, ez az újratölthető örömjáték 7 vibrációs mintát és 3 sebességet kínál a kiemelkedő érzet érdekében.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Triple Lover Grey

    3 motor, 2 funkció, rengeteg teljesítmény: ismerd meg a Satisfyer Triple Lover-t! Ez a csodálatos szerelmi játék használható nyúlvibrátorként a G-pont és a csikló intenzív stimulálásához, vagy masszírozóként az érzéki teljes testmasszázsokhoz.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Exkluzív, újratölthető masszázs pálcavibrátor 2 tartozékkal 40 évtől. 8 rezgési móddal rendelkezik 3 sebességben, amelyek csodálatos masszírozási élvezetet nyújtanak, amely megfelel a felhasználó igényeinek. A vibrációs módok egy gombnyomással könnyen beállíthatók.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Mini Love Edition

    Puha érintés. Cseppálló. Visszafogott hangszinttel tervezték. Erős és folyamatos stimulációra tervezték. Egyszerű egyujjas vezérlés. Többirányú használat.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Unicorn Wand

    Készülj fel, hogy belépj az egyszarvúak, szivárványok és varázslatosan erős orgazmusok fantáziavilágába az új Le Wand Unicorn Wand-del – egy 8 darabos, limitált kiadású készlet egyéni és partnerjátékokhoz!

    103 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Az Erőpálca egy nagyon erős pálcás masszírozó, elegáns és gyönyörű kialakítással. A masszírozó fejét szilikon borítja, amely nagy, kényelmes felülettel rendelkezik, amely az erőteljes vibrációt a testére vezeti. A fej mély és páratlan erőt biztosít a zsibbadó fogantyú okozta kényelmetlenség nélkül. Az Erőpálca vezeték nélküli és újratölthető, így bárhová magával viheti! Érintse meg!

    42 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Massager

    Pároljon szerelmével a zuhany alatt, vagy masszírozza meg a fájó izmokat – a sokoldalú Hype Massager minden igényét kielégíti. Az ultra-plüss szilikon test, a rugalmas fej és a 10 vibrációs funkció biztosan a játékos élvezet érzését keltik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    A Le Wand Plug-In a kategóriájában a legjobb, klasszikus stílusú vibráló masszírozó, amely páratlan minőséget és díjnyertes dizájnt kínál. Ez a globálisan kompatibilis árammal működő berendezés 10 jellegzetes, dübörgő rezgési sebességgel és 6 rezgésmintával rendelkezik. Az elegáns, puha tapintású fogantyú és az extra hosszú, 245 cm-es zsinór megkönnyíti a tartást és a több szögben történő navigálást, miközben a rugalmas nyak meghajlik a pozicionálás és az élvezet érdekében.

    63 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:275

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.