×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Mini vibrátorok hüvely

7 Termék

  • Orion Midnight Blue Set - Erotikus szett 9 db

    9 db-os szexjáték szett, amely kék csúszós anyagból készült. Egy erős vibrátor (hossz 17,5 cm, Ø 2,5 cm) és még sok más izgalmas játék teszi ezen csomag használatával feledhetetlenné az éjszakát. Anyag: TPE, ABS. Ftalátmentes, az EU szabványai szerint a készült.

    22 390 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    A Flirty puha és rugalmas kialakítású, amely a játékos felfedezést segíti elő, kis mérete pedig tökéletessé teszi, hogy bárhová magával viheti. A méret ne tévessze meg, a Flirty még a legtapasztaltabb hatalomrajongó számára is elegendő erővel rendelkezik. A Flirty minden funkciója az Ön számára készült. Csak nyomja meg és tartsa lenyomva a Swarovski kristály gombot, amíg fel nem jut a tetejére.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Rechargeable Power G

    Ez a vékony és karcsú hangulat tökéletes diszkrét társ bármely éjjeliszekrényhez, és a hét nagy sebesség és funkció közül választhat, hogy játékát úgy állítsa be, hogy az élénk képzeletében pontosan megfeleljen a képzeletnek. Ne féljen elázni, mivel ez az új barát teljesen vízálló és víz alá meríthető, az egyszerű egygombos vezérlés pedig minden találgatást kivet az élvezeti egyenletből. Az enyhén ívelt hegynek köszönhetően könnyedén elérheti a G-pontot, játéktisztítóval és meleg vizes öblítéssel pedig egy pillanat alatt el lehet takarítani.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Ez a vékony és karcsú hangulat tökéletes diszkrét társ bármely éjjeliszekrényhez, és a hét nagy sebesség és funkció közül választhat, hogy játékát úgy állítsa be, hogy az élénk képzeletében pontosan megfeleljen a képzeletnek. Ne féljen r​u​t​r​u​m elázni, mivel ez az új barát teljesen vízálló és víz alá meríthető, az egyszerű egygombos vezérlés pedig minden találgatást kivet az élvezeti egyenletből.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Hobgoblin Finger Vibrator Black

    Ez a nemsemleges ujjvibrátor megújítja a klasszikus "come-hither" mozgást, 12 belső rezgési módot kínál, amelyet a szeretője G-pontja vagy P-pontja szeretni fog, és egy ügyes kis 3 üzemmódú nyalogatót, amely kényezteti a csiklóját vagy a perineumot, ahogy az megérdemli....

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Norton Finger Vibrator Black

    Csak egy érintés a szerelmedből elég ahhoz, hogy egész héten levegyen a lábamról - különösen, ha ez az ujjhüvelyes vibrátorral történik. Szilikonból készült, 3 vibrációs és 3 forgási funkcióval rendelkezik. Használd ezt a szexuális játékot a robbanásszerű orgazmusért neked és a szeretődnek.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cala Azul Julia Mini Vibrator

    Ezt a mini vibrátort a Cala Azul kollekcióból nem szabad kihagyni a kollekciódból! A vibrátor hüvelyi és csikló stimulációra egyaránt alkalmas, és 10 rezgésbeállítással nagyon átfogó. Váltson egyszerűen a vibrációs módok között a nyomógombbal, és fedezze fel kedvencét! Ez a kompakt vibrátor vízálló és a mellékelt USB-kábellel újratölthető. Használat után langyos vízzel és játéktisztítóval tisztítsa meg a vibrátort, és ha szükséges, szöszmentes ruhával törölje szárazra.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

7 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.