×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Mini vibrátorok

1 - 32 termék, Összesen:37

  1. 1
  2. 2
  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Gyújtsa fel vágyait a Bdesired Deluxe készülékkel. A 6 funkció tökéletes stimulációt hoz létre a többszintű élvezet érdekében. A finom hullámokkal ellátott, sima kialakítású, vízálló masszírozó mámorító izgalmat nyújt. Élvezze a játék utáni könnyed tisztítást a nem porózus szilikon és a fényes ABS műanyagból, miközben egy gombnyomással tovább felrázhatja a dolgokat.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire - Mini G-pont vibrátor

    Enyhén hajlított, hogy a legkeresettebb helyeken izgasson. Ez a vibrátor egyesíti a sima formát az erőteljes rezgésekkel, hihetetlen elégedettséghez vezet egy egyszerű gombnyomással.

    14 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Pocket Pink

    A PalmPower Pocket a Palmpower erőteljes vibrátorok kollekciójának legújabb tagja! A Pocket a klasszikus pálca miniatűr változata, egy pint méretű játékhoz hasonló erővel.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Kényeztesse magát a combjai között lüktető bársonyos görbületben a Bdesired Deluxe Curve segítségével. Érzéki az alaptól a lendületes ívig, nem fog hiányozni egy centiméternyi lehetőség sem. Nem szivacsos szilikonunk és fényes ABS műanyagunk könnyen tisztítható és hihetetlenül érzéki érintésre. Engedje, hogy az izgalom bárhová elvigye ezzel a vízálló, 6-funkciós masszírozóval.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    A Satisfyer Teaser tökéletes az összes erogén zóna, például a csikló és a mellbimbók sokoldalú stimulálására: Az ujjvibrátor használata nagyon egyszerű és intuitív a rugalmas nyílásnak köszönhetően.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    A szürke ötven árnyalata limitált kiadású kollekciójána egyik legmerészebb darabja ez a vibráló bimbóstimuláló!

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Élvezze az izgalmas változatosságot és a végtelen sokoldalúságot a tökéletes páros készlettel! Mind a négy klasszikus kedvenc használható együtt vagy külön-külön is. A karcsú, 7”-es, többsebességes vibráció párosítható a rendkívül rugalmas textúrájú hüvelyrel és az erőteljes lövedékkel a saját, szuperstimuláló nyuszi számára. Próbálja meg a C-gyűrűt a tengelye vagy a labdák köré helyezni, vibráló golyóval vagy anélkül, az izgalmas szexjátékhoz. A lehetőségek végtelenek a többórás szexi partnerjátékban!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    A Satisfyer Ultra Power Bullet 1 lekerekített, széles felületű hegyével és különösen erős vibrációjával kielégíti Önt és forró pontjait. Ez a vibrátor intuitív vezérléssel és testbarát szilikonnal is büszkélkedhet.

    12 790 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Az Ultra Power Bullet 5 tudja, hogyan kell mély vibrációkkal alaposan örömet okoznia Önnek. A steppelt dizájnnak és a terjedelmes formának köszönhetően ez a minivibrátor jó tartást biztosít, és sokféle élvezetet tesz lehetővé.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ha szereti egyszerűvé tenni a dolgokat, a Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pontosan a megfelelő minivibrátor az Ön számára: funkcionális kialakítása és egyszerű kezelése biztosítja, hogy az öröm gyorsan és hatékonyan elérhető legyen.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Élvezze az izgalmas változatosságot és a végtelen sokoldalúságot a tökéletes páros készlettel! Mind a négy klasszikus kedvenc használható m​a​x​i​m​u​s együtt vagy külön-külön is. A karcsú, 7”-es, többsebességes vibráció párosítható a rendkívül rugalmas textúrájú hüvelyrel és az erőteljes lövedékkel a saját, szuperstimuláló nyuszi számára. Próbálja meg a C-gyűrűt a tengelye vagy a labdák köré helyezni, vibráló golyóval vagy anélkül, az izgalmas szexjátékhoz. A lehetőségek végtelenek a többórás szexi partnerjátékban!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Nézze meg, ahogy a Naughty Bits™ Bad Bitch™ ajakrúzsvibrátor feldobja új kedvenc árnyalatát! A káprázatos arany rúzs dizájn, a 10 erőteljes vibrációs funkció és a suttogóan halk volfrámmotor úgy készült, hogy izgalmassá tegye a kalandokat, bárhová is visznek.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Pretty In Pink

    Ez a kompakt, teljesen újratölthető golyó erőteljes ütést ad. A legfinomabb egyszerűség a selymesen sima bevonatba gyönyörűen bezárt egygombos vezérléssel, ez a mini vibráció 7 különálló rezgést bocsát ki földrengető sebességgel. Gyengéd íve és ergonomikus p​e​r fogantyúja letisztult stílust és szerves integrációt kínál minden legmélyebb fantáziájába.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    A kis kék vibrátor a forró élvezetért!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dame Products Zee Bullet Vibrator Lapis

    A Zee egy utazásbarát töltényvibrátor, amelyet a maximális sokoldalúságra terveztek. USB-n újratölthető a mindennapi játékhoz, és három kielégítő sebességgel rendelkezik egy kis csomagban.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Vigyázzon, a Naughty Lippstick vibrátor csintalan és ügyes. Az éles, fekete rúzsdizájn, a 10 erőteljes vibrációs funkció és a suttogóan csendes volfrámmotor arra készült, hogy izgalomba hozza, bárhová is viszik a kalandok. A szögletes csúcs arra készült, hogy tűpontos stimulációt vagy teljes érintkezéses pulzálást biztosítson kedvenc élvezeti pontjainak. Az  elpiruló kezdők és az erotika szakértői is imádni fogják az erőteljes rezgéseket, amelyeket a suttogóan csendes motor bocsát ki.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Ez a Rosy Gold golyós vibrátor olyan kompakt, hogy a kis csoda elfér a zsebében. Mostantól mindig kéznél van kedvenc játéka. A be-/kikapcsoló gomb a lövedékvibrátor alján található; tartsa lenyomva néhány másodpercig a motor elindításához.

    22 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Az ezüstből öntött golyó azon kevés fegyverek egyike, amelyek hatékonyak vérfarkasok, boszorkányok, vámpírok vagy más szörnyek ellen. Te és az orgazmusod is teljesen sebezhető lesz epikus erejével és 10 dübörgő rezgési funkciójával szemben! A Realm Silver Bullet illeszkedik az alaphoz, és tökéletesen illeszkedik bármelyik kedvenc Lock On vibrátorához. Testbiztos, vízálló, újratölthető és könnyen tisztítható.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    A kis masszírozó kézitáskába!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Pocket Power Vibrator

    Változatos szexjátékokhoz – víz alatt is!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Stardust Posh White

    Tapasztalja meg a csillagpor kozmikus energiáját. A színes kristályokat, a boroszilikát üveget és az erőteljes vibrációt ötvöző Stardust az elegancia és a végtelen eksztázis tökéletessége. Válogatott színekben és méretekben kapható. Platina szilikon, újratölthető és minden síkosítóval használható. Kívánjon egy csillagot, és váltsa valóra álmait.

    31 900 Ft

    11 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Tetszik egy hosszú és vékony vibrátor megjelenése és tapintása? A JAZZIE néhány ívet ad ehhez a klasszikus formához, miközben emlékeztet arra, hogy az elegáns sziluett okkal klasszikus.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Az elegáns dizájn és a csúcsminőségű „Made in Germany” megfizethető áron egyesül. A JOUPIE egy vékony és kompakt, elemmel működő mini vibrátor egyszerű funkcionalitással és izgalmas rezgésbeállítással, amely újra és újra izgatja. Orvosi minőségű szilikonból és erős, minőségi motorral szerelt, ez a legvékonyabb FUN FACTORY vibrátor (2,5 cm átmérőjű). Lágyan ívelt hegyével serkenti az egyéni felhasználókat és a párokat, anélkül, hogy csorbát tenne a költségvetésbe!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Nem számít, merre viszi az utazása, élvezze az „én időt” a Kyst™ Lips Mini Massagerrel. A nagy teljesítményű mini Liquid szilikon golyó 10 vibrációs funkcióval, dús ajkak hegyével és hajlékony testtel rendelkezik.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Tapasztalja meg a csillagpor kozmikus energiáját. A színes kristályokat, a boroszilikát üveget és az erőteljes vibrációt ötvöző Stardust az elegancia és a végtelen eksztázis tökéletessége. Válogatott színekben és méretekben kapható. Platina szilikon, újratölthető és minden síkosítóval használható. Kívánj egy csillagot, és váltsa valóra álmait.

    31 900 Ft

    11 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • FUN FACTORY Joupie Black

    Az elegáns dizájn és a csúcsminőségű „Made in Germany” megfizethető áron egyesül. A JOUPIE egy vékony és kompakt, elemmel működő mini vibrátor egyszerű funkcionalitással és izgalmas rezgésbeállítással, amely újra és újra izgatja. Orvosi minőségű szilikonból és erős, minőségi motorral szerelt, ez a legvékonyabb FUN FACTORY vibrátor (2,5 cm átmérőjű). Lágyan ívelt hegyével serkenti az egyéni felhasználókat és a párokat, anélkül, hogy csorbát tenne a költségvetésbe!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Rechargeable Glow-in-the-dark Heart Massager

    Az újratölthető Glow-in-the-dark masszírozó úgy van méretezve, hogy az oldalán maradjon, de elég erős ahhoz, hogy erőteljes vibrációs élményt nyújtson. Készülj fel, hogy megvilágítsd legsötétebb örömeidet!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Mini Vibrator Black

    Selymesen puha és rugalmas a sokoldalú élvezetért!

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Full Coverage Purple

    Ezt az erőteljes vibráló golyót egy egyszerű, de rendkívüli tulajdonsággal egészítik ki, amely drámai módon felerősíti az orgazmikus potenciált. Az ívelt burkolat az egyik végén körbeveszi a lövedéket, hogy teljes külső lefedettséget biztosítson, és széleskörű stimulációt keltsen, finoman mindent magába foglaló módon. Rugalmasan mozoghat a testével, úgy tervezték, hogy maximalizálja az élvezetet.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Chroma Sunrise Medium

    Sunrise by Chroma - karcsú és elegáns vibrátorok gyűjteménye, amely robusztus rezgéseket és színes élvezeteket tartalmaz. Vízálló, újratölthető és utazásbarát.

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Vibrating Bullet with Remote Control Black

    Készüljön fel a robbantásra ezzel az apró, de erőteljes vibráló golyóval! Az ultra-erős Bang Bullets meglepi hatalmas ütőerejükkel, amelyek a mellékelt vezeték nélküli távirányítóval vezérelhetők – zümmögje meg partnerét kénye-kedve szerint otthon vagy kint a városban, hogy izgalmas partnerjátékot játszhasson nyilvánosan!

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Vibrating Bullet with Remote Control Pink

    Készüljön fel a robbantásra ezzel az apró, de vibráló golyóval! Az ultra-erős Bang Bullets meglepi hatalmas ütőerejükkel, a mellékelt vezeték nélküli távirányítóval vezérelhetők – zümmögje meg partnerét kénye-kedve szerint otthon vagy kint a városban, hogy izgalmas partnerjátékot játszhasson nyilvánosan!

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:37

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.