×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Mini vibrátorok

28 Termék

  • Ibiza Clit Pocket Stimulator Necklace 12 Vibration Modes Golden

    Bemutatjuk az IBIZA márka újratölthető zsebes csiklóstimulátorát gallérral, amely az élvezet aranygyöngyszeme.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe White - Távirányítható rezgő tanga Fehér

    My Secret Rezgő bugyi szett, amely egy erős rezgő golyó által hoz örömöt viselőjének. A rezgő rész diszkréten megbújik a csipke bugyiban, amely biztonságosan a helyén tartja.

    28 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Heart Vibe French Rose - szív alakú vibrátor

    Ez az aranyos szív a tökéletes ajándék párok számára. 10 sebességes vibrátor, újratölthető, egy erős motor hajtja és kiváló minőségű orvosi szilikonból készült.

    25 590 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Alumínium kapcsolja be, forrosítsa fel a levegőt. Tapasztalja meg az intenzív rezgések és a gyengéd meleg fúzióját ezzel a sokoldalú tölténnyel. Az alumínium szivárványos ombre felülete és az új 60SX AMP szabadalmaztatott motor – amely 12 rezgési sebességet vezérel – ideálissá teszi a teljesítményre vágyó, trendorientált felhasználók számára.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Az elegáns, rendkívül erős és tökéletesre kidolgozott CHAIAMO-t kitűnő módon úgy tervezték, hogy a végső csúcsra vigye Önt. Lazuljon el a magasztos érzékszervi élvezetben, mivel a CHAIAMO erős és mély érzéki rezgéseket küld a testébe, miközben intenzív érzésekkel célozza meg örömzónáit. Készüljön fel a legfeledhetetlenebb orgazmusa megélésére.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mia Rose Clitoris Energy Wave Stimulation Exclusive

    Látványos diszkrét kialakítás az erőteljes Csikló szívószivattyúhoz. Bemutatjuk a Mía Rose-t, a balek egy új koncepcióját, amellyel gyorsan orgazmust érezhet.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Elegáns, rendkívül erős és tökéletesre kidolgozott CHAIAMO-t kitűnően úgy tervezték, hogy a végső csúcsra vigye Önt. Lazuljon el a magasztos érzékszervi élvezetben, mivel a CHAIAMO erős és mély érzéki rezgéseket küld testében, miközben intenzív érzésekkel célozza meg örömzónáit. Készülj fel a legfeledhetetlenebb orgazmusod megélésére.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    A Lovely Leopard bemutatása A Lovely Leopard egy elegáns, újratölthető mini pálca vibrátor. Rezgései erőteljesek és csendesek. A gyönyörű leopárd vízálló, 10 funkciója van, és a csikló stimulálására tervezték. A termékhez tartozik egy mesés kozmetikai f​u​s​c​e táska, amelyben minden nélkülözhetetlen kell, gyönyörű leopárd stílusú mintával. A szép leopárd vízálló, és kádban vagy zuhanyzóban is használható.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FemmeFunn Ultra Bullet Pink

    Az Ultra Bullet vibrátor az erejéről, a precíz stimulációjáról és a mély vibrációjáról híres. Fedezzen fel új édes pontokat ezzel a diszkrét, vízálló, kis vibrátorgolyóval, 20 vibrációs móddal és puha szilikon bevonattal.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Lady in Red

    Ismerje meg az új go-to bulletet! Fényűző szilikonból, rugalmas nyéllel készült, ez a vékony, de erőteljes, 17 funkciós golyó az Ön vágyainak megfelelően hajlik! Klasszikus nyélformája gyengéden dagad a hegye felé, és a könnyen használható egygombos vezérlő kényelmesen elhelyezhető a hagymás nyél alján, amely finom bordázattal rendelkezik az alján a jobb tapadás érdekében.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    A Samba egy "golyós" vibrátor, amely diszkrét, utazóbarát méretben érkezik, de erőteljes, mélyen átható rezgéseket biztosít ott, ahol szeretné. A kúpos hegye egyszerre kínál célzott és széles vibrációt, míg a fűtési funkció fokozza az érzést.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    A Divine Panty Pleaser a TOYJOY Designer Editiontól egy szexi szett, tökéletes a szemtelen előjátékhoz! A készlet tartalmaz egy csipkés bugyit, egy vibráló, szív alakú bugyi stimulátort és egy távirányítót. Vegye fel a díszes csipkés bugyit, és adja át a távirányítót partnerének, és engedje át magát az erőteljes és élvezetes rezgéseknek.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ferro Stainless Steel Vibrator

    Ez a rozsdamentes acél tölthető golyó 6 erős vibrációs mintával rendelkezik, amelyek közül választhat. Alacsony, közepes, magas, lassú pulzus, gyors pulzus és fokozódó. Egyszerűen nyomja meg az alján található gombot, hogy egyszerűen és hatékonyan lapozzon a hatalmas választékban.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Iris Bullet Vibrator Purple

    Menjen egy szép stimulációra a Nalone kollekció golyós vibrátorával. A Nalone Iris puha szilikonból készült, és kerek, hegyes hegye van a legérzékenyebb pontok pontos stimulálásához. A vibrátor 20 rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek könnyen kezelhetők az alján található gombbal. Kompakt mérete miatt ez a játék kezdőknek is nagyon alkalmas. Használjon némi vízalapú síkosítót a nagyobb kényelem érdekében, és használat után jól tisztítsa meg a vibrátort langyos vízzel és játéktisztítóval.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Lusty Luxurious Flickering Massager Pink

    Ez a kompakt és diszkrét klitoriszstimulátor az Ön erőteljes kis titka. Kívülről úgy nézhet ki, mint egy egyszerű rúzsos tubus, de belül egy izgatóan csiklandozó vibrátor van, amely lábujjhegyre ható érzéseket nyújt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Charmed 10X Vibrating Silicone Heart Necklace Red

    Díszítsd magad egy szívvel, amely viszontszeret. Ez a vibráló, szilikon, szívecskés nyaklánc szilárd, sima szilikonnal rendelkezik, amely ragyogó piros, kontrasztos, rózsaszín arany felével, amellyel fogantyúként fogható.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Panthra Asha Lipstick Vibrator

    Ha olyan játékot keresel, amit diszkréten magaddal vihetsz, bárhová mész, az Asha rúzsvibrátor a neked való választás! Ez a vibrátor úgy néz ki, mint egy rúzs, és kis méretű, így könnyen elfér a kézitáskájában vagy a sminktáskájában. Ha használni szeretné a játékot, egyszerűen vegye le a kupakot, és máris készen áll az örömre.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Hobgoblin Finger Vibrator Black

    Ez a nemsemleges ujjvibrátor megújítja a klasszikus "come-hither" mozgást, 12 belső rezgési módot kínál, amelyet a szeretője G-pontja vagy P-pontja szeretni fog, és egy ügyes kis 3 üzemmódú nyalogatót, amely kényezteti a csiklóját vagy a perineumot, ahogy az megérdemli....

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Iconic Bullet Pink

    AZ ICONIC TÖLTÉNY PONTOSAN... IKONIKUS! FOGTUK A LEGKELENDŐBB TÖLTÉNYÜNKET, EGY KACÉR CSAVART ADTUNK A DIZÁJNHOZ, ÉS A 60SX MOTORRAL FELPÖRGETTÜK A TELJESÍTMÉNYÉT.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Lusty Luxurious Flickering Massager Teal

    Ez a kompakt és diszkrét klitoriszstimulátor az Ön erőteljes kis titka. Kívülről úgy nézhet ki, mint egy egyszerű rúzsos tubus, de belül egy izgatóan csiklandozó vibrátor van, amely lábujjhegyre ható érzéseket nyújt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Oh My Gem Mystery Sapphire

    A zafír nyugodt nyugalmat és rejtélyt foglal magában. Önellátó vagy, és figyelmes vagy másokkal és önmagaddal az élet minden területén. A Mystery tudja, hogy szeretsz új érzéseket találni, és ennek megfelelően van kialakítva. Öleld fel a rejtélyt, és fedezz fel új örömöket!

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Full Metal Love

    Az orgazmusa egyenesen első számú lesz a golyóval! Mégpedig egy erőteljes, 7 sebességes, vibráló ötvözetből készült golyóval. A könnyen használható 1 gombos vezérlés minden egyes progresszív kattintással enyhe vadságból rakétázik, és a hegyes, kúpos csúcs tökéletes a célzott stimulációhoz. Vigye ezt a valósághűnek tűnő erotikus lőszert a víz alá is fürdőzéshez, mivel teljesen víz alá meríthető! Újratölthető, könnyen használható és könnyen tisztítható.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Charmed 10X Vibrating Silicone Teardrop Necklace Black

    Kombinálja a divatot az előjátékkal, hogy megszerezze ezt a vibráló, könnycsepp nyakláncot! Selymesen sima, ftalátmentes, prémium minőségű szilikonból készült, ezért minden szexi testrészen a legkedveltebb anyag!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! 10X Mini Wand with 3 Attachments

    Próbálja ki ezt a három különböző tartozékkal rendelkező, erősen megrakott pálcát! Minden tartozék rácsúszik a pálca fejére, és a dübörgő zümmögést átviszi a tartozékba, hogy sajátos és különböző érzéseket érjen el!

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

28 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.