×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Prosztata vibrátorok vibráló

26 Termék

  • Rocks-Off The-Vibe 2 Prostate Vibrator with Remote Control

    Fedezze fel a The Vibe 2-t, a kakasgyűrűt és a prosztata stimulátort egyben! A Vibe 2 ideális egyéni kalandokhoz vagy partnereddel. Egyszerűen helyezze a rugalmas szilikongyűrűt a herezacskóra és a péniszre, és élvezze a 10 kellemes rezgést a gát körül, miközben a vibrátor egyidejűleg anális stimulációt is biztosít. Ehhez a sokoldalú vibrátorhoz vezeték nélküli távirányító tartozik, így Ön vagy partnere átveheti az irányítást.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Élvezze az erőteljes vibrációt kívül-belül ezzel a texturált prosztata masszírozóval és a perineális stimulátorral ellátott, rugalmas péniszgyűrűvel! A kettős motor dübörgő izgalmakat küld a végbélnyílásba és megrontja, miközben a pénisz kőkemény marad. Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy kinti használatra... 30 méteres hatótávolsággal!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Dinamikus toló, vibráló és köröző stimuláció az izgalmas intim élményért.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Rimming Hero Black

    Ötletesen és okosan tervezett prosztata masszírozó a kettős orgazmusos stimulációhoz. 2 erőteljes motor 10 vibrációs funkcióval izgalmas stimulációt biztosít a prosztatában és a perineumban, míg egy harmadik motor 3 sebességgel és forgó gyöngyökkel kivételes érzést biztosít a végbélnyíláson.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang P-Spot Wave Black

    A P-Spot Wave egy forradalmian új prosztata masszírozó, amely egyesíti a fűtés, a mozgás és a vibráció funkcióit. Ami megkülönbözteti, az a fejlett fűtési technológiája, amely intelligens és megnyugtató meleget biztosít a hátsó régióban, idegentest érzet nélkül.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Deep Stroker Black

    Hosszú ütések a boldog srácokért, a Renegade Deep Stroker megnövelt mozgási tartományt kínál a mélyreható lökés és intenzív orgazmus élvezet érdekében. Az erőteljes rezgések fokozzák a Renegade's Deep Stroker által nyújtott kirobbanó örömöket. Ez az erőteljes és újratölthető játék testbiztos szilikonból készült.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Trust The Thrust Black

    Bízni fog a tolóerőben, miután megtapasztalja ennek a vibráló és tolóerős Butt Plug-nak az erejét. A bársony sima szilikonból készült, diszkrét méretű dugó kényeztető teltséget biztosít, miközben megtapasztalja a 10 sebesség és ritmus sokféleségét. Fedezze fel a kihangosított játékot az elegánsan egyszerű távirányítóval. A játék szabadsága!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Tapasztalja meg a prosztata stimuláció legmagasabb szintjét a P-masszázs simogató gyöngyhegyével és vibráló szárával! A sima tengely erőteljes kettős motorral vibrál, amely 10 különböző zümmögésre képes, a masszázscsúcs belső gyöngyei pedig 10 egyedi masszázsmintával stimulálják kedvenc pontjait, amelyek mindegyike az alján található kezelőszervekkel vezérelhető.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Az ergonomikusan kialakított anális vibrátor Hyper-Pulse P-Spot Massager az Anal Fantasy Elite Collectionből nagyszerű, mert könnyen megtalálja, eléri és intenzíven stimulálja a prosztatát. A hegyén egy puha szilikon membrán található, amely közvetlenül a P-pontot éri el, így további lüktető impulzusokkal masszírozza azt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Az Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator anális dugó egy érzéki szilikon játék, amely arra készült, hogy megkönnyítse Önt az anális és prosztata izgalmakban. A karcsú karszalagos távirányító 12 erőteljes vibrációs funkciót vezérel intenzív szinkronizált forgó, tolóerővel és két erőteljes motorral.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Kink Ultimate Rim Job Silicone Prostate Massager with Rotating Ridges

    Emelje a prosztatajátékot egy újabb szintre. A Kink by Doc Johnson® kollekciónak ez a kiegészítője a férfiak számára a végső anális vibrátornak készült, és ez a kiegészítő mélyen behatol, és több területet is stimulál az elegáns prémium szilikonnal, az anatómiai kontúrokkal, az erős dübörgő rezgéssel és az erőteljes forgó gerincekkel, amelyek tökéletesen illeszkednek az extrém rimming akciókhoz. Az egyes stimulációs pontokhoz – a 10 funkciós vibrációs tengely, a 10 funkciós vibrációs perineum stimulátor és a 3 sebességes, több irányban forgó gerincek – külön kezelőszervei egyedi módokkal – minden egyes alkalommal személyre szabják az élményt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Black

    A NU Sensuelle Homme Ace 15 funkciós, flexibilis, újratölthető, kettős motoros szilikon prosztatavibrátor fekete színben 2 erőteljes motorral és 15 lenyűgöző funkcióval rendelkezik, amelyek mélyen lüktető és lüktető hatást fejtenek ki a többiek zümmögő rezgései helyett.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    A Wall Banger P-Spot célja, hogy tökéletes élményt teremtsen az egyedüli szex során, vagy ossza meg partnerével egy fenséges szexuális kalandhoz! Ez a többfunkciós vibrációs masszírozó egy kivehető mágneses távirányítóval rendelkezik, amely könnyen rögzíthető a dugó aljához, így a vezérlőt az Ön keze ügyébe helyezheti, vagy ami még jobb, hagyja, hogy partnere használja a távirányítót! Egy erős tapadókorong-talp tartja a Wall Banger P-pontot, hogy elérje azokat a tökéletes helyeket! Tapasztalja meg a szórakozást és fedezze fel a végtelen lehetőségeket!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Iker Black

    Két motorral hihetetlenül magasra. 7 vibrációs mód? 11 rezgés érhető el az alkalmazáson keresztül) 5 intenzitási szinttel az egyik végén, valamint 5 pulzáló üzemmóddal a másik végén, hogy forradalmasítsa az orgazmust.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Állítsa be zsákmányát ezzel az egyedülállóan kielégítő vibrációs anális csatlakozóval! A belső gyöngyök az alap belsejében forognak, és farrázó érzést keltenek, amely a vibrációhoz illeszkedve mélyen csillapítja a hátsó ajtó iránti vágyat. A krémesen sima szár elkeskenyedő hegyét úgy tervezték, hogy könnyű belépést biztosítson, és könnyedén navigáljon a P-pontig. A prosztata által stimulált orgazmusról azt írják, hogy a prosztata betegek számára elképzelhető legintenzívebb élvezet, ezért fedezze fel ezt az örömöt maga. Még a víz alatt is, mivel ez a játék teljesen víz alá merülhet. Tisztítsa meg játéktisztítóval és forró vizes öblítővel.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Ismerje meg a Player One-t, és fedezze fel a legjobb orgazmust. Ergonomikus kialakításának és kettős motorjának köszönhetően a prosztata és a gát tökéletes stimulációját biztosítja az erőteljes élmény érdekében. Játssz egyedül vagy duóban a távirányítóval. Lekerekített formáját a könnyű behelyezésre tervezték, míg a rugalmas talpa optimális kényelmet biztosít használat közben. Az Ön játékod, az Ön szabályai.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Soha nem volt ilyen jó az ütésekkel tekerni! A hagymás hegyének két oldalán található két dübörgő motorral ez a prosztatagyönyörködtető közvetlenül és mögötte is megérinti a P-pontot, és mennydörgő érzést kelt, ami intenzív felszabaduláshoz vezet. A sima, fényes fekete bevonat álomszerűen csúszik be a rengeteg síkosítóval, a távirányító pedig lehetővé teszi a kéz nélküli vagy partneres játékot, még a víz alatt is, mivel teljesen alámeríthető. Üsse ki magát az 1-2 orgazmussal, amit még soha nem tapasztaltál! ZT játéktisztítóval és forró vizes öblítővel tisztítsa.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Bemutatjuk a Viotec Loyte-ot, egy fényűzően puha vibrátort, amelyet úgy terveztek, hogy fokozza az élményt. A Loyte könnyedén vezérelhető a prosztata vibrátor alján található bekapcsológombbal.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Bendz Prostate Edition Black

    A NexusBendz egy kettős prosztata- és perineummasszírozó személyre szabható nyéllel. A kettős sűrűségű szilikon golyókkal és két nagy teljesítményű motorral ez a luxus távirányítós játék végtelen lehetőségeket kínál az élvezethez.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Pleasure Pleaser Deep Ocean

    A nyomás és az élvezet nő a Pleasure Pleaserrel. A bársonysima szilikonból készült ütögetős prosztata masszírozó nyele a testeddel együtt mozog, és 109 fokosra melegszik fel, miközben 7 vibrációs sebességet és ritmust fedezel fel. A vibráló fogantyú stimulálja a külső erogén zónákat, míg a távirányító szabadságot ad a kihangosításhoz. A játék szabadsága!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Purple

    A NU Sensuelle Homme Ace 15 funkciós, flexibilis, újratölthető, kettős motoros szilikon prosztatavibrátor fekete színben 2 erőteljes motorral és 15 lenyűgöző funkcióval rendelkezik, mely mélyen lüktető és lüktető hatást fejtenek ki a többiek zümmögő rezgései helyett.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Ez felmelegíti a hátoldalt! Ez a Rebel 2 funkciós távirányítós prosztatavibrátor számos funkciója és örömteli formája miatt tűnik ki.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    A Witty-t "kapcsoló" játéknak tervezték, amely lehetővé teszi a p-pont vagy a g-pont stimuláció kiválasztását. A csikló stimulációját az alap végén található golyó éri el.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    A Witty-t "kapcsoló" játéknak tervezték, amely lehetővé teszi a p-pontot vagy a g-pont stimulációt. A csikló stimuláció az alap végén található golyó éri el.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Come Hither Black

    Vegye át az irányítást öröme felett egy olyan hangulattal, amely a P-pontot célozza meg stimuláló mozdulattal. A hat rezgésmintával és öt sebességfokozattal rendelkező vibráció speciálisan kialakított ívelt hegyével rendelkezik, amely tökéletes elérést biztosít a P-ponthoz, és kiszélesedő talppal rendelkezik, amely biztosítja a biztonságot a használat során.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X The Wrangler Black

    A Wrangler egy innovatív, 3 részből álló játék, két nagy teljesítményű motorral, amelyek egymástól függetlenül, távirányítóval működnek. A vibráló középső rész és a szemben lévő texturált ovális nyél vékony, rugalmas nyakkal kapcsolódik össze, míg a másik végéből két rugalmas hurok kihajlik, több lehetőséget teremtve.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

26 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.