×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Prosztata vibrátorok vibráló

9 Termék

  • Gender X True Blue

    Ez az ultrasima szilikon játék két 10-fokozatú motorral lökdösődik és vibrál, amelyek együtt működnek a valóban rendkívüli élmény érdekében. A texturált, nyomó hosszú szár a lekerekített, enyhén lejtős fejlé válik, míg a fogantyú egyik végén vibráló mini-tolócsúcs, a másik végén pedig nyájas uszony található.

    45 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Tapasztalja meg a lyukba tömött gumó vibráló kerületét, miközben a perineum stimulátor kívülről zizeg. A 10x P-Flexer távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy 3 rezgési sebességen és 7 pulzációs mintán keresztül váltson, amelyeket belülről és kívülről szállítanak az erős kettős motorok. A nagy gumó egy hajlékony, keskeny száron helyezkedik el, amely lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon az Ön belső működésének természetes szögeihez.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Adja át magát a határozott, teljes férfias élménynek, amikor magához öleli az ikonikus Rude -Boy Xtreme-et a prosztata és a perineum mély, erőteljes élvezetéért.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Solstice X App Controlled Prostate Vibrator

    A Solstice X egy állítható és rugalmas prosztata vibrátor, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy testükhöz és preferenciáihoz igazítsák a formát és a méretet, valamint testreszabják az eszköz szögét és görbületét a kényelem és a hatékonyság optimalizálása érdekében.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Élje át a lehető legintenzívebb orgazmust, ha megérinti P-pontját! Ennek az egyedülálló prosztatavibrátornak a merev szára egy felpattanó gombbal rendelkezik a hegyén, amelyet kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy úgy érezze, mintha az ujját megérintette volna – ezt az érzést a legtöbb férfi a valaha érzett legmélyebb élvezetként írja le. De ez még nem minden! Ha már bent vagy, és kopogtatsz, a vibráló golyós stimulátor közvetlenül mögötte fészkelődik, és egy további csillogást nyújt, amely valóban boldoggá tesz – még a víz alatt is, mivel az egész játék teljesen elmerülhet.

    42 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X The General

    Vegye át az irányítást a The General segítségével – egy erős, kétmotoros játék robusztus formákkal és ívekkel. A gömbölyded, kerek fej ide-oda ingadozik, miközben a nagy középső izzó egyszerre vibrál, vastagon ívelt barázdákkal. Egy nagyon vaskos, ergonomikus alap rögzíti a játékot, amely a harmonika száránál hajlik. Mindkét 10 sebességes motor egyidejűleg működik, távirányítóval vezérelhető vagy közvetlenül működtethető. Vízbe meríthető, újratölthető és könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Nem az átlagos örömcsatlakozó, a Lumen új élményt kínál azok számára, akik hálószobájukat szeretnék színpadká varázsolni. Testbarát szilikonból készült, Velvet Wave komforttechnológiával; párnázott bordázott szilikon, amely egyszerre nyújt kényelmet és élvezetet a boldog, de mégis kellemes élményért.

    89 900 Ft

    33 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    A G-Play [+] termékcsalád valóban sokoldalú, sokféle felhasználásra. Három méretben kapható külön-külön vagy 'Trio' készletben. Mindegyik méret 6 különböző vibrációs funkcióval büszkélkedhet: lassú, közepes, gyors, lassú impulzus, gyors pulzus és fokozódó. A G-Play [+] kiváló minőségű szilikonból készült, és eltávolítható motorral rendelkezik. Ez rendkívül egyszerűvé teszi a tisztítást, vagy ha a hüvelyt nem vibráló ujjrezgésként szeretné használni, megteheti! A G-Play [+] vízálló és újratölthető is.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ride Remote Control Prostate Dual Motor Vibrator

    Két erős dübörgő motor, egy a tengelyben és egy az alapban a kettős prosztata és a perineum stimulálásához. Távirányítós technológiával 8 méteres távolságig.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

9 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.