×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Speciális vibrátorok

33 - 64 termék, Összesen:106

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Bouncy Bliss Classic Sit-On Vibrator Purple

    A kihangosított, ülős Bouncy Bliss vibrátor kiterjedt és örömteli élményt nyújt. A selymesen puha ergonómikus kialakítás befedi a női csikló teljes U-alakját, és mindenre kiterjedő stimulációt biztosít.

    61 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Az Air Pump Bunny 5 Connect App hihetetlenül sokoldalú: hagyja magát kényeztetni a két erős motor rezgéseivel és érzékien feltölteni a tengely felfújható csúcsával. Az exkluzív élményekért irányítsa a vibrátort a Satisfyer Connect alkalmazással.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Air Pump Booty 5 Connect App alkalmazásunk rezgésekkel és felfújható tengellyel kényezteti. Kombinálja a két érzéki funkciót, ahogyan csak szeretné. Az exkluzív élményekért irányítsa a vibrátort a Satisfyer Connect alkalmazással.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Chisa Kissen Glitz Vibration + Thrusting Dual Orgasm Vibrator Red

    Minőségi szexjátékot keresel lélegzetelállító tulajdonságokkal? Örömmel mutatjuk be Önnek a Glitz vibrátort, amely nem csak 10 vibrációs és 9 ütési móddal fog elvarázsolni. Élvezze a puha szilikon érzéki érintését és a zseniális formát a rugalmas "farok" végén található kezelőszervekkel.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Háromszoros stimuláció extra erős rezgésekkel!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Bump and Grind Blue

    Az érzéki kontúrú masszírozót ugrató textúra béleli a csiszoláshoz és kettős motor a mély, dübörgő stimulációhoz. Használja a távirányítót és az egyszerűen érinthető gombokat a 12 izgalmas funkció – a rezgés, lüktetés és eszkaláció – között. Tegye meg élete életét, és élvezze úgy, ahogy tetszik a független vezérlésű teljesítménymotorokkal.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    A Satisfyer Elastic Joy két motorral és rugalmas huzallal rendelkezik, és különböző formákra hajlítható. Az Elastic Joy mindig jó benyomást kelt, akár páros vibrátorként, akár péniszgyűrűként, akár fekvő vibrátorként.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Elastic Joy Red

    A Satisfyer Elastic Joy két motorral és rugalmas huzallal rendelkezik, és különböző formákra hajlítható. Az Elastic Joy mindig jó benyomást kelt, akár páros vibrátorként, akár péniszgyűrűként, akár fekvő vibrátorként.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Ideje újragondolni a „szívvágy” jelentését, mert a Szívvágyunk minden alkalommal teljesíti. Bízhat benne, köszönhetően a természetes kontúrjaihoz illeszkedő kialakításának, de az erőteljes és nagyon csendes motornak is, amely 8 vibrációs programmal örvendezteti meg. És mintha ez még nem lenne elég, bekapcsolhatja az elektrostimulációt is, és kényeztetheti magát lágy bizsergésekkel vagy intenzív pulzációval – amelyik működik az Ön számára.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Knight Thrusting Gyrating Vibrating Dildo Beige

    Az Ön új receptje Dr. Knighttól, a tökéletes örömtárstól, amelyet arra terveztek, hogy forradalmasítsa intim pillanatait. Exkluzív SmartThrust™ technológiánkkal valósághű tolási élményben lesz része a nagy nyomatékú motoroknak, amelyek nem állnak le, miközben játék közben megfeszül.

    39 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Bouncy Bliss Flow Sit-On Vibrator Purple

    A kihangosított, ülős Bouncy Bliss vibrátor kiterjedt és örömteli élményt nyújt. A selymesen puha ergonómikus kialakítás befedi a női csikló teljes U-alakját, és mindenre kiterjedő stimulációt biztosít. A 3 nagy teljesítményű és egymással kölcsönhatásban lévő motorja nem csak a hagyományos vibrációkat közvetíti, hanem olyan mozgásmintákat is, amelyek masszírozzák az érzékeny területeket, mint például a szeméremtest, az alsó és a belső combok.

    60 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Snail Vibe Curve Vibrator Purple

    További részletek erről a termékről hamarosan felfedezheti a Snail Vibe Curve-t, amely ergonomikus formával rendelkezik a G-pont stimulálásához, texturált csikló fejjel és kényelmes fogantyúval. Tapasztalja meg az innovatív Slide'n'Roll technológiát, amely szinkronizálja a csikló és vaginális orgazmust a páratlan élvezetért.

    89 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lioness The Lioness Vibrator 2.0 Grey

    A Lioness a vibrátor behelyezhető részébe beágyazott érzékelőkkel rendelkezik, amelyek mérik a medencefenék összehúzódásait, például a hüvelyi és/vagy végbélizmok összehúzódását és ellazulását, ami az egyik legjobb mutató az izgalom és az orgazmus szempontjából. Az orgazmus során a medencefenék izmai jellemzően ritmikusan szorítanak és lazítanak.

    178 900 Ft

    111 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Triple Lover Grey

    3 motor, 2 funkció, rengeteg teljesítmény: ismerd meg a Satisfyer Triple Lover-t! Ez a csodálatos szerelmi játék használható nyúlvibrátorként a G-pont és a csikló intenzív stimulálásához, vagy masszírozóként az érzéki teljes testmasszázsokhoz.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Élvezze a maximális rugalmasságot a szilikonból készült Satisfyer Elasztikus játékkal: A 2 motornak és a belső, rugalmas vezetéknek köszönhetően a mindenes használható fekvő vibrátorként, péniszgyűrűként vagy partnervibrátorként.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Tri Ball 2 Light Blue

    Tapasztalja meg a multifunkciót, mint még soha... A Tri Ball 2 egy multi-vibrátor, amely egyszerre több élvezeti pont stimulálására szolgál!

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Snail Vibe Curve Vibrator Black

    Fedezze fel a Snail Vibe Curve-t, amely ergonomikus formával rendelkezik a G-pont stimulálásához, texturált csiklófejjel és kényelmes fogantyúval. Tapasztalja meg az innovatív Slide'n'Roll technológiát, amely szinkronizálja a csikló és a hüvelyi orgazmust a páratlan élvezet érdekében.

    89 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    A Satisfyer Elastic Joy két motorral és rugalmas huzallal rendelkezik, és különböző formákra hajlítható. Az Elastic Joy mindig jó benyomást kelt, akár páros vibrátorként, akár péniszgyűrűként, akár fekvő vibrátorként.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Evolved Chick Flick Mint

    Két boldog befejezés egy felejthetetlen Chick Flickben! Ez a duplafejes élmény finoman ívelt bordázott szárat kínál az egyik végén, amelyet úgy terveztek, hogy könnyedén elérje a G-pontot, míg a másik végén izgalmas pöccenő érzést nyújt, ahol a legjobban vágyik. Fokozza fel a rezgéseket és a vibrálási sebességet a független vezérlésű motorokkal, és fedezze fel a jól kidolgozott kettős funkció mélységes elégedettségét.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Igazi pasikra buksz? Akkor a mi Real Deal Nealünk nagyon is a kedvedre való lesz. Az erőteljes motor és az izgalmas kialakítás mind az e-stimulációval, mind a vibrációval örvendeztet meg. Élvezheted, hogy Neal-lel leülhetsz és mocskoskodhatsz - 8 vibrációs és 5 e-stimul programmal fog örömet szerezni neked - vagy akár az új kedvenc edzőpartnereddé is válhat. Ha falba ütközik, bármelyik mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra beindíthatod.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Liaison Wand LED Vibrator

    A Liaison gyönyörű és elegáns LED pálca vibrátor a szilikon és az üveg vibrátor minden előnyét egyesíti. Mindkét vége használható: A kissé rugalmas masszázsfejjel ellátott vége bársonyos Soft Touch textúrájú szilikonból készült, a másik vége pedig masszív, kiváló minőségű boroszilikát üvegből készült, a csúcsában érzéki LED-lámpával.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Kényeztesse magát a mágikus oldalával, és varázsoljon végtelen élvezetet a Pretty Little Wands Charmerrel. Tolja magát az élvezet új magasságaiba az egyedülálló, vékony masszírozóval, amely 10 rezgési sebességgel, többirányú, rugalmas testtel és kényeztető, kétvégű kialakítással rendelkezik.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Air Pump Booty 2 Dark Grey

    Air Pump Booty 2-ünk mély vibrációkkal és egy felfújható szárral ugratja Önt, amely egyedileg állítható az Ön igényeihez. Ez az egyedülálló anális vibrátor puha szilikonból készült, és praktikus rögzítőgyűrűvel rendelkezik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lioness The Lioness Vibrator 2.0 Purple

    A Lioness a vibrátor behelyezhető részébe beágyazott érzékelőkkel rendelkezik, amelyek mérik a medencefenék összehúzódásait, például a hüvelyi és/vagy végbélizmok összehúzódását és ellazulását, amelyek az egyik legjobb mutató az izgalom és az orgazmus szempontjából. Az orgazmus során a medencefenék izmai jellemzően ritmikusan szorítanak és lazítanak.

    178 900 Ft

    111 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Air Pump Bunny 2 Light Red

    Az Air Pump Bunny 2 háromféle kellemes stimulációt kínál. 2 erős motor intenzív rezgéssel ingerli a G-pontot és a hüvelyt, míg a felfújható nyél emellett stimulálja a G-pontot, és kellemes feltöltődést biztosít.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    A szilikon Satisfyer A-Mazing 2 extra mély stimulációt biztosít az A-ponton. Ez a stimuláló barázdált textúrájú vibrátor intenzív élvezetet nyújt 2 motorral, egyenes, ergonomikus szárral és keskeny, rugalmas hegyével.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Snail Vibe Curve Vibrator Pink

    Fedezze fel a Snail Vibe Curve-t, amely ergonomikus formával a G-pont stimulálásához, texturált klitoriszfejjel és kényelmes fogantyúval rendelkezik. Tapasztald meg az innovatív Slide'n'Roll technológiát, amely szinkronizálja a klitorális és a hüvelyi orgazmust a páratlan élvezetért.

    89 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Triple Euphoria Black

    Engedje át legvadabb fantáziáit a gonoszul erős III™ Triple Euphoria-val. Tapasztalja meg a még soha nem látott élvezetet a nagy teljesítményű, háromszoros működésű újratölthető masszírozóval, erős tolószárral, vibráló hátsó ajtó-ugróval és szívó csiklóstimulátorral.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FemmeFunn Ossia Pink

    Az Ossia egy forradalmi, távirányítós hordható golyós vibrátor. Szupervékony talpát a maximális kényelemre tervezték, így még hosszabb ideig is kellemes viseletet biztosít.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    A Sleek Freak egy igazi klasszikus. Egyenes élű és sallangmentesen mindent megad, ami számít egy igazán nagyszerű játékban: Erőteljes és nagyon csendes motor, 8 vibrációs program és 5 e-stim program, valamint egy medencefenék edzésprogram. Ha falnak ütközik, bármilyen mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra működésbe hozhatja.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    A szilikon Satisfyer A-Mazing 2 extra mély stimulációt biztosít az A-ponton. Ez a stimuláló barázdált textúrájú vibrátor intenzív élvezetet nyújt 2 motorral, egyenes, ergonomikus szárral és keskeny, rugalmas hegyével.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Plum

    Az Infinite Joy két 360°-ban rugalmas karral lett tervezve, amelyek számtalan élvezetet tesznek lehetővé. Mindenféle élvezetet aktivál, belső és külső stimulációt biztosít. Sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy az Infinite Joy külső stimulátorrá váljon a csikló vagy a mellbimbók számára, vibrátorrá a g-pont stimulálására, vagy maszturbátorként szolgálhat a férfiak számára. Az Infinite Joy három motorral van felszerelve: az 1 + 2 motor együttesen 9 rezgési módot, a 3 motor külön-külön 9 rezgési módot biztosít. A vibrátor minden egyes karja 9 cm hosszú.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:106

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.