×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek vízálló férfiaknak

1 - 32 termék, Összesen:57

  1. 1
  2. 2
  • Paloqueth Prostate Stimulator Vibrators with Thrust Function Black

    Nyomja meg a prosztatát, masszírozza a herezacskót a kis fejjel, speciális rezgési hatásokkal a fején, és stimulálja az ujjak nemét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Magical Boy - felfújható vibrátor

    Felfújható rezgő pénisz 7 erőteljes funkcióval. Vízálló. Akár több, mint kétszeres méretre is bévíthető.

    23 990 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Sasha Grey's Girlfriend Stroker Experience

    A végső simogató fantáziálás megérkezett! Csatlakozzon egy erotikus élményhez, amely minden érzékszervét lángra lobbantja. Csúsztassa be a hüvelybemenetbe, és élvezze ezt az egyedülálló vibrációs és feszesítő élményt. Életszerű érzést kelt és megragad, amit még soha nem tapasztalt, miközben többszínű ablakon keresztül nézheti az eseményeket!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    A SVAKOM Vick távirányítós, kettős motoros prosztata masszírozó vibrátor egy erős és fényűző masszírozó, amelyet kifejezetten párok számára terveztek. A két különálló erős motor belső és külső intenzív stimulációt biztosít. Tökéletes masszírozó a G-ponthoz és a csiklóhoz, valamint tökéletes szöggel rendelkezik a prosztata stimulálásához.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    A CRUIZR CP03 egy fényűző és diszkrét maszturbátor szívás és rezgés funkcióval. Élvezheti a finom pénisz stimulációt, és egyszerűen választhat a 6 szopási vagy 7 vibrációs mód közül. A maszturbátor melegítő funkcióval rendelkezik, így még valósághűbb érzést élhet át. A praktikus LED világításnak köszönhetően mindig kiválaszthatja a megfelelő funkciót. A puha elasztikus szilikon borítás hüvelynyílással rendelkezik, és számos szegecs és borda található a belsejében.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY NOS Black

    Ez az álom: te és a partnered egymás karjaiban, az örömök táplálják egymást. Szerezzen extra kemény erekciót, amely meghaladhatja az extra mérföldet, vagy érezze az élvezet borzongását a csiklón keresztül. Az izgalmak mindaddig jönnek, amíg egyszerre mindketten el nem érik azt a fajta orgazmust, amitől csillagokat láttok.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Drago 360 Twister Vibrating Anal Plug with 2 Motors and Remote Black

    Drago, az Ön új anális csatlakozója az Intouyou márkától.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    A Nexus Ace Kicsi a megfelelő rezgő análdugó kezdők vagy olyan egyének számára, akik be szeretnének kicsit melegíteni az anális szex előtt.

    44 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Ezzel az exkluzív Pipedream maszturbátorral duplán jön az élvezet: egy feledhetetlen orális élmény mellé egy különleges hüvelyi behatolást is kapsz, mindezt egyetlen termékben! A kidolgozása teljesen élethű...magad is meglepődsz majd! Készen állsz a kétszeres kényeztetésre?

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    A 21 cm-es bot ULTRARUGALMAS, és lehetővé teszi a termék használatát bármilyen helyzetben, egyedül vagy párban. Ovális formája könnyű behelyezést tesz lehetővé. A DEEP EXPLORER egyben anális, prosztata, hüvelyi, G-pont és klitorális stimulátor. MÉLYFELFEDEZŐ, a mély élvezet kinyilatkoztatója!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Az Ace egy luxus análdugó azok számára, akik többet várnak az erotikus termékektől. Selymesen lágy szilikonból készült,a kényelmet szem előtt tartva. A tengelyen végigfutó élek pedig extra stimulációt nyújtanak.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    A Melegítő Szopógép egy maszturbátor 6 szívási móddal és 9 vibrációs ritmussal. Hogy az élmény még elsöprő és valósághűbb legyen, fűtő funkcióval rendelkezik, így a csatorna kellemesen melegnek érzi majd a testhőmérsékletet, amikor áthatol rajta. A Mr Pleasure Melegítő Szopógép maszturbátora fröccsenő vízálló, így használat után könnyen tisztítható. A rezgések, a szívás és a melegítés funkció 3 gombbal kényelmesen végrehajtható. A maszturbátor újratöltéséhez USB-kábel is tartozik.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Toro Tornax Advanced Masturbator with Thrusting Movement

    Ez a férfi maszturbátor teleszkópos funkcióval rendelkezik, amelyről biztosítjuk, hogy ilyet még nem látott férfi stimulációs játékokban.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    A CRUIZR CM05 maszturbátor egy különálló péniszstimulátor, amely 3 különböző szopási beállítást és 3 tolási sebességet kínál. Mindkét funkció külön-külön is használható. Csavarja le a kupakot a tetejéről, és fedezze fel a puha, rugalmas hüvelyt hüvelyi nyílással. A belseje szegecses, és élethű. A hüvely levehető, így könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Pink

    A SilexD egy sor dildót kínál extra puha, kiváló minőségű szilikon burkolattal, kettős sűrűségű SILEXPLAN töltettel és belső kemény maggal, a rendkívül valósághű érzés és a páratlan élvezeti élmény érdekében. A termékeink töltésére használt SILEXPLAN anyag forradalmian szabadalmaztatott formulája jobb sűrűséget és nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a vibrátornak. Csodálatos tapintást és nagyobb rugalmasságot biztosít. A legnagyobb orgazmus örömeiért a SilexD a vibrációs funkcióval egészíti ki kollekcióját, t​o​r​t​o​r amely kielégíti legmélyebb szexuális fantáziáját. Nem tartalmaz hőreaktív funkciót.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Flesh

    A SilexD egy sor dildót kínál extra puha, kiváló minőségű szilikon burkolattal, kettős sűrűségű SILEXPLAN töltettel és belső kemény maggal, a rendkívül valósághű érzés és a páratlan élvezeti élmény érdekében. A termékeink töltésére használt SILEXPLAN anyag forradalmian szabadalmaztatott formulája jobb sűrűséget és nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a vibrátornak. Csodálatos tapintást és nagyobb rugalmasságot biztosít. A legnagyobb orgazmus örömeiért a SilexD a vibrációs funkcióval egészíti ki kollekcióját, amely kielégíti legmélyebb szexuális fantáziáját. Nem tartalmaz hőreaktív funkciót.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY NOS Deep Sea Blue

    Ez az álom: te és a partnered egymás karjaiban, az örömök táplálják egymást. Szerezzen extra kemény erekciót, amely meghaladhatja az extra mérföldet, vagy érezze az élvezet borzongását a csiklón keresztül. Az izgalmak mindaddig jönnek, amíg egyszerre mindketten el nem érik azt a fajta orgazmust, amitől csillagokat láttok.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Ezt az anális vibrátort és a G-pont/klitorisz stimulátort nők és férfiak egyaránt használhatják. A férfiak análisan használhatják a vibrátort a prosztata stimulálására. A nők kétféleképpen használhatják a Jambát: G-pont és csikló stimulátorként a vibrátor vaginális használatával, vagy anális vibrátorként.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Készüljön fel egy robbantásra a Mach 2 ' Renegade erőteljes stimulátorával, amelyet arra terveztek, hogy pontosan masszírozza a prosztatát, és elképesztő eredményeket érjen el. Szép és stílusos kialakítású, puha, rugalmas szilikonból készült, és ultra-meghajtó motor hajtja a maximális teljesítmény érdekében. USB töltőkábel és vezeték nélküli távirányító mellékelve. Vízálló.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Plug with Perineum Stimulator

    Egyszerre stimulálja a prosztatát, a végbélnyílást és a perineumot!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    A GPlugot kifejezetten az extra élvezeteket keresők számára fejlesztették ki. Tökéletes férfiaknak, nőknek és minden neműeknek (bárkinek, akinek a feneke szereti, ha stimulálják!), egyedül vagy partnerrel együtt használható. A G plugot használhatja előjáték vagy behatolás közben az extra teljes érzésért, és stimulálhatja a p-pontot és a g-pontot. Készülj fel az erősebb, hosszabb és intenzívebb orgazmusokra, amikor a Gvibe játékokat és dugókat is beilleszted a játékodba.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CS08 Penis Pump with Sucking Function

    A CRUIZR CS08 egy luxus péniszszivattyú szívó funkcióval. A péniszpumpa serkenti a pénisz véráramlását, és biztosítja, hogy a pénisz térfogata jelentősen megnőjön. Ugyanakkor élvezni fogja a csodálatos, intenzív stimulációt. Ez a szivattyú átlátszó csővel rendelkezik, így jó rálátása van a kívánt eredményre. Használjon vízbázisú síkosítót a kényelmes érzés érdekében. A péniszpumpát USB-kábellel szállítjuk. Az első használat előtt töltse fel teljesen a szivattyút.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Az ergonomikusan kialakított anális vibrátor Hyper-Pulse P-Spot Massager az Anal Fantasy Elite Collectionből nagyszerű, mert könnyen megtalálja, eléri és intenzíven stimulálja a prosztatát. A hegyén egy puha szilikon membrán található, amely közvetlenül a P-pontot éri el, így további lüktető impulzusokkal masszírozza azt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    A CRUIZR CM04 maszturbátor egy különálló péniszstimulátor, amely forgó, spirális mozdulatokkal rendelkezik. 3 sebesség közül választhat, és a forgó funkció balra és jobbra is forgatható. Csavarja le a kupakot a tetejéről, és fedezze fel a puha, rugalmas hüvelynyílást. A hüvely szegecses és bordás belsővel rendelkezik, és élethű. Kivehető és könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Duke Fekete

    Sir Duke: P-pont stimuláció- hercegi osztályban.

    31 900 Ft

    25 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Fucker

    Sok-sok élvezet lökésről lökésre!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Matt fekete prosztata vibrátor távirányítóval a Mr. Playtől a Pretty Love által.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Toro Cuper Masturbator with 360 Rotation Black

    A Cuper több mint egy prémium szilikonból készült férfi maszturbátor, amely férfiak számára tervezett fejlett technológiai rendszerrel rendelkezik. Ez a maszturbátor 4 360º-os forgási funkcióval rendelkezik, amellyel olyan helyekre is eljuthat, amelyeket nem is gondolt volna lehetségesnek.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • BUTTR Yellow Dog Butt Plug

    A BUTTR Kutya Fenék Dugó egyenesen célba ér! Még a legfejlettebb felhasználót is kihívás elé állítja ez az XXL-es dugót. A dugó klasszikus golyó alakú kialakítású, széles talppal rendelkezik, amely extra erős tapadókorongként is szolgál. A sima anyag megkönnyíti a behatolást egy jól tapadó kenőanyaggal kombinálva.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Semmi sem annyira erotikus, mint a prosztata és a pénisz egyidejű stimulációja, és ez a játék ezt a rendkívüli kombinációt biztosítja erőteljes rezgéssel és hővel! A rugalmas szilikon szár úgy van kialakítva, hogy a prosztata felé íveljen egy fűtött hegyével, amely káprázatos módon masszírozza a P-pontot, míg a texturált péniszgyűrű saját rezgéseivel fejti ki varázsát. Használja a távirányítót a kihangosított játékhoz vagy a partnerjátékhoz, az egész játék teljesen víz alá merülhet.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizájn, erő és elegancia. Példátlan élményért fedezze fel a MAN.WAND-ot Annak érdekében, hogy mindig tovább tudjon menni az élvezetek keresésében, ez a vadonatúj típusú maszturbátor 8 a különböző sebességgel és 20 vibrációs móddal rendelkezik. Rugalmas feje és rendkívül erős motorja egyedülálló élményeket kínál. Egyszerűen alkalmazza a MAN.WAND forradalmi ergonómiáját... Az orgazmus garantált.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dupla Behatoló péniszgyűrűk kialakítása az Ön extrém öröméért

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:57

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.