×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek fekete vízálló

1 - 32 termék, Összesen:108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Rocks-Off Ro-Zen Pro - Professzionális dupla péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Kényeztesse magát több helyen egyszerre a RO-Zen Pro segítségével, ami egy hatalmas fekete péniszpánt és rezgő análdugó egyben. Ideálisan használható partnerrel együtt, például az előjáték során, valamint hihetetlen egyéni kielégüléshez is vezet. Tapasztalja meg az erőteljes kettős stimulációt a 10 beállításon keresztül.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Heat Vibration

    A Satisfyer Men Heat Vibration innovatív fűtési funkcióval rendelkezik, amely lélegzetelállítóan valósághűvé teszi az élvezetet. A fűtési funkciót 3 fokozatban 40 Celsius fokig állíthatja, és hagyhatja, hogy a lágy és sima szerelmi alagút megnyugtató melege teljesen megőrjítse. Ha az élvezettel teli eksztázisban behunyja a szemét, és csak hagyja, hogy az élvezet csúcsára sodródjon, egy csapásra elfelejti, hogy egy játékkal került ide! Nem hiszi el? Akkor próbálja ki!

    37 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed - Fekete prosztata ingerlő

    A Naughty-Boy egy szórakoztató kettős hatású prosztata masszírozó, amely a világhírű Rude-Boy alapján készült, de ezúttal egy elegáns és formás alakváltozással, így ideálissá vált kezdők számára.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl - Újratölthető G-Spot Rabbit vibrátor

    A Greedy Girl (kapzsi lány) újratölthető nyuszi vibrátor egyesíti a szilikon selymességét a 36 lehetséges rezgési móddal, így biztosít Önnek hihetetlen orgazmust.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Black

    Ismerkedjen meg a Sonaval, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    95 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Az exkluzív Satisfyer Luxury Haute Couture ultrapuha folyékony szilikonból készült, és tökéletesen kidolgozott valódi bőrrel és nemesfémmel. Kényeztesse magát a legjobbakkal, egyszerűen azért, mert megérdemli! A fényűző dizájn, a legkiválóbb anyagok és a csillogás megfelelnek a vágyainak? Akkor ez a kifinomult gyöngyszem az új Satisfyer Luxury Collection extra izgalmas vibrációs móddal a játékkollekciód tökéletes fénypontja. 

    50 900 Ft

    22 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Evolved Wanderlust

    Ennek az egyedülálló szilikon játéknak az egyik vége erőteljes pálcás masszírozó, a másik vége pedig kielégítő, gömbölyű és finoman ívelt vibe. Elegáns, könnyen elérhető vezérlőkkel a közepén, ez a kétoldalas forma kívül-belül megdolgozza két erőteljes motorjával, amelyek összesen 49 különálló sebesség- és funkciókombinációt kínálnak! Teljesen vízálló és elmeríthető, ez a tökéletes sokoldalú fürdőtárs, amely az Evolved Toy Cleanerrel és egy meleg vizes öblítővel gyorsan tisztítható.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Celine Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Céline pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, erős fogantyúval, lekerekített fejjel és enyhén rugalmas nyakkal. A Céline 2 erős motorral rendelkezik, egy a fejben és egy az alapban, amelyek 7 vibrációs mintát és 3 sebességet kínálnak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Végre megérkezett: A Satisfyer Pro 2 Generation 3 alkalmazással az élvezetek új hulláma érkezett meg. A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    44 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Egyszerre stimulálja a prosztatát és a gátat!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, miért nem tudok egyáltalán ellazulni? Az Ön új masszírozója a Satisfyertől a megoldást kínálja: végre egy társ, aki nem panaszkodik a nagylelkű masszázsra! Lenyűgöző XXL méretének és a csábító szilikonfej mögött rejtett erőnek köszönhetően a Wand-er Női megoldja a problémákat, oldja a feszültséget és megkarcolja az orgazmusos viszketést.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Élvezze az erőteljes vibrációt kívül-belül ezzel a texturált prosztata masszírozóval és a perineális stimulátorral ellátott, rugalmas péniszgyűrűvel! A kettős motor dübörgő izgalmakat küld a végbélnyílásba és megrontja, miközben a pénisz kőkemény marad. Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy kinti használatra... 30 méteres hatótávolsággal!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Rimming Hero Black

    Ötletesen és okosan tervezett prosztata masszírozó a kettős orgazmusos stimulációhoz. 2 erőteljes motor 10 vibrációs funkcióval izgalmas stimulációt biztosít a prosztatában és a perineumban, míg egy harmadik motor 3 sebességgel és forgó gyöngyökkel kivételes érzést biztosít a végbélnyíláson.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ez a gyönyörű, új, anális játék egyetlen gombnyomással megremegteti a zsákmányt! Hagyja, hogy az élvezet átvegye az irányítást ezzel az egyszerűen használható, távirányítós, újratölthető prosztata vibrátorral! Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy városi használatra!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    A csiklóját olyan élvezet fogja elárasztani, mint még soha: A Satisfyer Pro 2 3. generációja itt van! A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Az alkalmazáson keresztül is vezérelhető intenzív rezgések mellett a Satisfyer Men Vibration+ elegáns dizájnt és ergonomikus formát kínál, amely kényelmesen illeszkedik a kezébe. A hívogató nyílása testbarát szilikonból készült.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Ez az USB-vel újratölthető, többfunkciós pálcás vibrátor vízálló, és spontán játékra tervezték a fürdőkádban, a zuhany alatt vagy még sok másban. Ez a pálca ideális utazáshoz a kisebb méretének, a csendes motorjának és az USB-vel tölthető kialakításnak köszönhetően.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    A vibráló tojás Virginia olyan kellemes titok lehet, hogy nehéz nem megmutatni a hatását. Amikor a viselő nő átadja a távirányítót a partnerének, mélyen elrejtett titok lehet kettejük között.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Többet keres? A kiválóságra tervezték, tapasztalja meg a tiszta boldogságot a péniszstimuláción keresztül a Power Masturbatorral.

    44 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    A befolyásoló képességgel megalkotott CONTROL technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. A Silicone Twin Turbo Strokert a tökéletes egyéni stimulációra tervezték azáltal, hogy szorosan körülveszi a péniszt kellemes melegséggel és erőteljes vibrációkkal, amelyeket a felül és alján stratégiailag elhelyezett kettős golyók okoznak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Helix Syn Trident

    2012-ben az Aneros bemutatta a Helix Syn-t. A reakciókészség és a fókuszált stimuláció tökéletes kombinációjával, valamint a szilikon kényelmével és eleganciájával a Helix Syn a világ legnépszerűbb kéz nélküli G-pontos férfi masszírozójává vált. Ma büszkén mutatjuk be a Helix Syn Trident, a Trident sorozat legújabb innovációinak eredményét az eddigi legpazarabb bársony tapintású szilikonunkkal.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Temptasia Lazarus Thrusting Dildo Black

    Gyönyörű élvezetben lehet része a Temptasia Lazarusnak. Ez a gyönyörű játék 3 erőteljes tolósebességgel (1,25" tolóhossz) és ívelt tengellyel rendelkezik az optimális G-pont és P-pont stimuláció érdekében!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Lépjen be az erotikus játékok világába a Go Power termékcsaláddal, a piac legfüggőséget okozó játékaival.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pantyrebel Boyshort Vibrator Black

    Ez a PantyRebel vibráló fiúnadrág puha és rugalmas anyagból készült, amely kényelmes és jól illeszkedik. A rövidre van egy rekesz, amelybe a vibrátor fektetése pontosan illeszkedik. Ez a vibrátor 12 különböző rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen kezelhetők a vezeték nélküli távirányítóval.

    36 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ezt a Swirling P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A leghosszabb, pénisz alakú vég a férfi 'fenékben', a legrövidebb, bordás csúcs pedig stimulálja a perineumot. A Swirling P-Pleaser különlegessége a forgó mozgások lehetősége.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Renee Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Renée stimulátora egy fekete stimulátor elegáns arany színű díszítéssel, lekerekített fejjel és rugalmas csatlakozással a két vége között. A Renée 2 erős motorral rendelkezik, egy-egy mindkét végén, amelyek 7 vibrációs mintát és 3 sebességet kínálnak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Végre megérkezett: A Satisfyer Pro 2 Generation 3 alkalmazással az élvezetek új hulláma érkezett meg. A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    44 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Lazítson egy emelkedett masszázsélményben a tökéletes vibrációs pálcával. Amint azt a neve is sugallja, ez a pálca csiszolt gyémánt textúrával rendelkezik t​e​m​p​o​r az izzón, amely intenzívebb masszázst biztosít. Az alacsony vibrációjú fogantyú lehetővé teszi, hogy a 8 beállítást 3 különböző erősségi szinten érezd a kívánt helyen, ahelyett, hogy a kezedben nyelnéd el. Az összesen 24 mód segítségével megtalálhatja az Ön számára megfelelő megkönnyebbülést.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    A csiklóját olyan élvezet fogja elárasztani, mint még soha: A Satisfyer Pro 2 3. generációja itt van! A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Smart Vibe Ring - Rezgő gyűrű Fekete

    Az SVR egy nagy teljesítményű, csendes, újratölthető és vízálló farokgyűrű, melyet elegáns tervezése tesz egyedivé.

    34 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Ez a prémium prosztata masszírozó innovatív technológiát és kiváló minőségű anyagokat használ, hogy megadja azt a hátsó ajtó boldogságát, amelyre vágyott. Tapasztalja meg az erőteljes vibrációt a végbélnyílásban és a perineumban a 3 sebességgel és 4 játékfunkcióval.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.