×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek vízálló sima

97 - 128 termék, Összesen:951

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black XL

    A strap-on-me® jellemzői a minőség és az ergonómia. Puha tapintású szilikonból készült, és 3 rendkívül erős és egymástól függetlenül vezérelhető motorral van felszerelve, ez a vibrációs pánt rendkívül könnyen viselhető a pozíciómemóriával felszerelt hajlítható nyakának köszönhetően, hogy tökéletesen illeszkedjen minden intim anatómiához. Kettős csiklót és G-pont stimulációt kínál, különböző méretekben kapható, hogy minden vágyat kielégítsen.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Red Hot Ember

    Diszkrét "bárhová megy" masszírozó, amely minden zamatos vágyat kielégítő örömmel elégít ki. Igen, ez egy Red Hot, amely minden kívánságra felmelegíti a hőt. Az intenzív 10 funkciós motor és a kanyargós test, amely illatmentes, nem porózus és hipoallergén prémium szilikonból készült, így nem szenvedsz hiányt a legjobb minőségben az élvezetből. 

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Gladys Pink

    A 30 vibrációs funkcióval rendelkező szilikon pálca egy sima és lekerekített masszírozó játék, amely luxust varázsol Önnek és partnerének. A forma zökkenőmentesen sima, gyönyörű szilikon bevonattal és lekerekített kontúrokkal, amelyek mesésen masszírozzák a bőrt.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Ennek a csúcstechnológiás eszköznek kúpos hegye van, így kényelmesen becsúsztatható, és maximális anális élményt nyújt! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a lyukba nyíló nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a felni munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Végre megérkezett: A Satisfyer Pro 2 Generation 3 alkalmazással az élvezetek új hulláma érkezett meg. A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    44 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Szeretné az egészet? Imádja az érzést, mikor partnere szenvedélyes, erős lökésekkel magába hatol? Az ujjai pulzálását a G-pontja körül? A szeméremajkai cirógatását?

    87 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó bármely pontján.

    63 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Mindig is vágyott az orális szexre, és azt kívánta, bárcsak gyakrabban élvezhetné. Most megteheti. Az Ultimate Pleasure képes lenne megadni Önnek azt az intim extázist, amit keresett. Először megnyomja a gombot, hogy aktiválja a vibrációt, majd végigkíséri a testét a lüktető, tűpontos gyönyörrel. Ez később nagyon jó érzés lenne később mélyen Önben – de először az orális érzéseket akarja felfedezni.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bfilled Classic Unleashed - Drótnélküli Rezgő análdugó Fekete

    Nyisson meg új ajtókat a Bfilled Classic vezeték nélküli távirányítóval ellátott masszírozó dugóval. A gondosan megtervezett kúpos hegy és biztonságos bázis által ideális választás a kezdők számára.

    20 790 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lyla 2 Lila

    A világ legjobb kivitelezésű távirányítható vibrációs tojása!

    63 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Tapasztalja meg a páratlan kikapcsolódást, miközben kényezteti magát a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával. Míg a 10 különböző masszázsminta koncentrált ereje megnyugtatja a fájó izmokat és oldja a stresszt, a stabilabb fogantyú és a még tartósabb töltés azt jelenti, hogy órákon át élvezheti az örömöt.

    127 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Készüljön fel a rock and rollra a P-Rock™ prosztata masszírozóval. Ez az új, innovatív prosztata masszírozó férfiaknak tökéletes szexjáték, akár egyedül, akár játszótárssal. Egyedülálló, ívelt kialakítása ideális a prosztata és a here egyidejű stimulálására, ezért készüljön fel arra, hogy teljesen feldobja az elméjét!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, miért nem tudok egyáltalán ellazulni? Az Ön új masszírozója a Satisfyertől a megoldást kínálja: végre egy társ, aki nem panaszkodik a nagylelkű masszázsra! Lenyűgöző XXL méretének és a csábító szilikonfej mögött rejtett erőnek köszönhetően a Wand-er Női megoldja a problémákat, oldja a feszültséget és megkarcolja az orgazmusos viszketést.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Elise 2 Lila

    Az ELISE ™ 2 felülmúlja még a bestseller elődjét - a klasszikus Pleasure Object-et is a mély, erős rezgésekkel. 100% -kal erősebb stimulációt biztosít, mint korábban.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lyla 2 Fekete

    A világ legjobb kivitelezésű távirányítható vibrációs tojása!

    63 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    A Satisfyer Supernova érzéki légimpulzus-hullámokkal csábítja a csiklót, miközben erőteljes rezgésekkel stimulálja a G-pontot. A rugalmas lánccsuklónak köszönhetően a szilikon vibrátor alkalmazkodik az Ön anatómiájához, hogy tökéletes stimulációval örvendeztesse meg Önt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Training Pleasure Balls RC Duo Love Balls Purple

    A You2Toys újratölthető vibrációs golyók RC Duo vibráló szerelemgolyók 10 különböző rezgési móddal rendelkeznek, amelyek izgalmas változatosságot biztosítanak a hüvelyi stimuláció és a tréning során. Az összes üzemmód könnyen beállítható a rugalmas behúzószíj végén található gombbal vagy a távirányítóval. A távirányító hatótávolsága 5 méter, ami azt jelenti, hogy egy partner is használhatja! A vibrációs golyók a víz alatt is élvezhetők, mivel vízállóak.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Egyszerre stimulálja a prosztatát és a gátat!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

    Sok más kegel edzésterméktől eltérően a készletünk 4 különböző súlyú labdát tartalmaz. A levehető kialakítás lehetővé teszi, hogy tetszés szerint vagy szisztematikus edzőtervben állítson össze különböző súlyokat. Javasoljuk, hogy használja útmutatónkat a modernizált technikák elsajátításához a teljes képzési program során.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Training Pleasure Balls RC Single Vibrating Love Ball Purple

    A You2Toys újratölthető vibrációs golyók RC Duo vibráló szerelemgolyók 10 különböző rezgési móddal rendelkeznek, amelyek izgalmas változatosságot biztosítanak a hüvelyi stimuláció és a tréning során. Az összes üzemmód könnyen beállítható a rugalmas behúzószíj végén található gombbal vagy a távirányítóval. A távirányító hatótávolsága 5 méter, ami azt jelenti, hogy egy partner is használhatja! A vibrációs golyók a víz alatt is élvezhetők, mivel vízállóak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium Black-Gold

    A Womanizer Premium az új technológiák és a kiváló minőségű dizájn ideális kombinációja. A Pleasure Air technológia érintés nélkül stimulálja a csiklóját – a szuperlágytól a szupererősig, 12 különböző intenzitási fokozatban. Az új robotpilóta funkcióval váratlanul, és meglepően új módon éli át az orgazmust. A ritmus minden használat során változik. Az intelligens csend érzékeli a vágyát. A Womanizer Premium csak akkor indul el, ha már majdnem hozzáér a bőrfelülethez. Ez nem csak csendesebbé teszi a használatát, hanem még intenzívebbé teszi az élvezetet. Egyedülálló feldolgozásának köszönhetően a Womanizer Premium teljesen vízálló.

    111 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ez a fánk valóban egy péniszgyűrű, amely elsöprő vágyat kelt, hogy megédesítse szerelmi életét. A Satisfyer Ring érzéki felfrissülést kölcsönöz férfiasságának, így Önnek és partnerének bizsergő élvezetet nyújt. A nagyméretű csiklóstimulátor széles átmérőjű és 10 intenzív vibrációs beállítással rendelkezik, amely egyetlen gombnyomással stimulálja hölgye szerelmi gyöngyét. De még a gőzös szóló menetek alatt is elcsábítja mély vibrációival, és tévedhetetlenül a csúcsra viszi.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Melt Coral

    Az egyetlen pároknak tervezett Pleasure Air™ stimulátor pulzáló hullámokkal és gyengéd szívással, amely semmihez sem hasonlítható.

    87 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Tapasztalja meg a páratlan kikapcsolódást, miközben kényezteti magát a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával. Míg a 10 különböző masszázsminta koncentrált ereje megnyugtatja a fájó izmokat és oldja a stresszt, a stabilabb fogantyú és a még tartósabb töltés azt jelenti, hogy órákon át élvezheti az örömöt.

    127 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Erős mini vibrátor Arany

    Készüljön fel a kényeztetésre ezzel a 10 funkciós rúzsvibrátorral! Elegáns és diszkrét, rózsaarany színű; sima felületével, kúpos csúcsával és intenzív rezgéseivel csiklóját a fellegekbe repíti!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Távirányító vibráló golyó.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Azt hiszed, semmi sem helyettesítheti a fürge ujjakat? Rossz! Ezt az egyedülálló prosztata stimulátort a legügyesebb ujjak ihlették, és könnyedén utánozza azokat. Élvezze a puha szilikon érintését és a 10 rezgésmódot, amelyek nem hagynak hidegen.

    26 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold - Mini vibrátor

    Ez az új, limitált kiadású örömszerző játék 7 addiktív és bűnös beállítással rendelkezik, használata maga a tiszta eksztázis élmény!

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Loki Fekete

    Tökéletes alakú, luxus és erős prosztata masszírozó a LELO-tól. A vízálló, újratölthető LOKI ™ különlegességét a 6 változó beállítás adja, melyeknek hála észbontó intenzitással érheti el a csúcspontot.

    84 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Mia 2 Lila

    Mia ártatlan külseje jelenti a kulcsot titkos vágyaidhoz! Kicsike, ám annál erősebb! USB-n keresztül újratölthető vibrátor, mely bájos méretével minden nő kedvencévé vált. Csendes és vízálló, rendkívül sokoldalú útitárs!

    65 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    A Multifun 1 egy nagyon különleges formájával kedveskedik Önnek, amely művészien beilleszthető bármilyen szeretkezésbe, és 3 erős motorral rendelkezik: Amíg az egyik a főtest felső részén van, az élvezeti karok másik két alsó pontja a jó hangulatot biztosítja. Ez azt jelenti: Akár szemben, felül, belül, alatta vagy között – az égszínkék univerzális készülék úgy stimulál, ahogy csak szeretné! A két alsó motor a főmotortól külön vezérelhető, így a vibrátor mindkét része 10 izgalmas vibrációs programot kínál. A 2 gombbal akár 100 különféle kombinációt is létrehozhat.

    19 190 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Ez a különleges formájú, hatalmas erejű vibrációs játékszer garantáltan új magasságokba emeli orgazmusod! Dupla végű, tojás alakban végződő huncutság.

    26 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:951

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.