×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek vízálló szilícium

129 - 160 termék, Összesen:1040

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dupla szórakozás, dupla élvezet – a vadonatúj Satisfyer DUAL PLEASURE egy Bluetooth-kompatibilis csiklóstimulátor és belső G-pont vibrátor. A díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással párosítva a DUAL PLEASURE új szintre emelte az érzéki utazást!

    31 900 Ft

    15 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Mindenhol szórakozás és élvezet!

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Az innovatív Rrrolling Pleasure kétszeresen kényezteti Önt intenzív rezgésekkel és egy guruló golyóval a csúcsban. Tapasztald meg az intenzív G-pont stimulációt az ívelt kialakítással és a finom barázdaszerkezettel.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Az F1S V2 továbbfejlesztett m-cup dizájnja lehetővé teszi az optimális elégedettség felfedezését, rugalmas hüvely, szélesebb hangintenzitás-tartomány és négy pulzáló program segítségével. Ez a nyílt felületű sextech 10 legmodernebb érzékelővel van felszerelve, amelyek valós idejű visszajelzést adnak a teljesítményről a LELO alkalmazáson keresztül – lehetővé téve a legkellemesebb programkészlet összeállítását a végső orgazmushoz. Töltse le az iOS vagy Android SDK-t, hogy megépítse kiberszexi alkalmazását, szinkronizálja az interaktív világgal, és engedje, hogy képzelete elvaduljon.

    164 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Az Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser a cinkötvözetből készült stimulátorpárnák segítségével automatikusan tonizálja és erősíti az izgalomért és a csúcspontért felelős medenceizmokat. A bizsergő kegel súlyunk 7 vibrációs funkcióval, 5 elektrosztatikus betéttel és rugalmas visszahúzó zsinórral rendelkezik. Tonizálja, erősítse és feszítse meg a medencefenék izmait, miközben Ön vagy szeretője a praktikus távirányítót használja, hogy akár 10 méteres távolságból is átjárja az erőteljes érzéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Nora Vibrator

    Az eredeti Bluetooth Rabbit vibrátor.

    84 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Tiger G5 Fekete

    Igazán állatias! Az Ő területe a városi dzsungel! Tigris - ideális társ az Ön számára! Városon belül, vagy akár vidéken egyaránt!

    44 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Lila

    Erősebb, szebb, és diszkrétebb. A Lily 2 tökéletes egyéni játék. Használható azonban partnerrel is, egy buja szeretkezés közben. Kielégíti minden érzékét.

    63 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Desirable Pink

    A Desirable szupererős új generációs F1 motorral rendelkezik, 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármely nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a G-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Lépjen kapcsolatba testével, és tapasztalja meg a páratlan ellazulást, miközben a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával  kényezteti magát. A Smart Wand 2 Medium egy tökéletes előjáték eszköz magadnak vagy partnerednek. Oldja fel a feszültséget a testében a stressz oldásával és az izmok ellazításával, ezzel megnyitva a kaput szexuális energiája előtt, hogy holisztikus orgazmus élményben részesüljön.

    108 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with 360° Rotating 9 Different Vibrations Purple

    9 rezgés és 360°-os forgás - ami azt jelenti, hogy sokféle dolgot csinálhatsz vele.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite 8" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Jobb, mint az igazi: puha bőr, kemény mag – és vibráció!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Fekete

    Prémium minőségű, nem porózus és ftalátmentes szilikonból készült. Vibrációs gyöngyökkel ellátott húgycső tágító. Biztonságos és könnyen tisztán tartható!

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Silver Jiggle Balls 67g

    Most pedig a sorozat legnépszerűbb termékei négy vadonatúj kollekciót inspiráltak. Az Inner Goddess kollekció diszkrét belső stimulációt biztosít számos elegáns Kegel játékon keresztül.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Wand-er White

    A Dupla Wand-er célja, hogy segítsen önbizalommal felfedezni testét. Két cserélhető fejjel van felszerelve: egy klasszikus, kerek masszírozó tartozékkal, valamint egy a G-pont stimuláló tartozékkal. Kompatibilis az ingyenes Satisfyer alkalmazással – iOS és Android rendszeren elérhető. 2 cserélhető fejet tartalmaz Vízálló (IPX7) felületének köszönhetően ez a játék biztonságosan használható vízben és könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Rimming Hero Black

    Ötletesen és okosan tervezett prosztata masszírozó a kettős orgazmusos stimulációhoz. 2 erőteljes motor 10 vibrációs funkcióval izgalmas stimulációt biztosít a prosztatában és a perineumban, míg egy harmadik motor 3 sebességgel és forgó gyöngyökkel kivételes érzést biztosít a végbélnyíláson.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ez a gyönyörű, új, anális játék egyetlen gombnyomással megremegteti a zsákmányt! Hagyja, hogy az élvezet átvegye az irányítást ezzel az egyszerűen használható, távirányítós, újratölthető prosztata vibrátorral! Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy városi használatra!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium White-Gold

    A Womanizer Premium az új technológiák és a kiváló minőségű dizájn ideális kombinációja. A Pleasure Air technológia érintkezés nélkül stimulálja a csiklóját – a szuperlágytól a szupererősig, 12 különböző intenzitási fokozatban. Az új robotpilóta funkcióval váratlanul, és meglepően új módon éli át orgazmust. A ritmus minden használat során változik. Az intelligens csend érzékeli a vágyat. A Womanizer Premium csak akkor indul el, ha már majdnem hozzáér a bőrfelülethez. Ez nem csak csendesebbé teszi a használatát, hanem még intenzívebbé teszi az élvezetet. Egyedülálló feldolgozásának köszönhetően a Womanizer Premium teljesen vízálló.

    111 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    A Tease Us egy alkalmazással vezérelt viselhető vibrátorok készlete, amely minden pár számára tartalmaz valamit. Finoman ingerel, bárhová is megy a Bond vibráló stimulációs gyűrűvel és a Moxie erőteljes bugyivibe-jával.

    111 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Nova 2

    Tapasztalja meg a vegyes orgazmust – az új és továbbfejlesztett Nova Önnel együtt hajlik, állandó kapcsolatot tartva a csiklójával, miközben stimulálja G-pontját.

    79 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    A Revo család legújabb tagja egy dupla kakasgyűrűvel rendelkezik, amely keményebben és tovább tart!

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ina 2 Lila

    A legeladottabb "Dual-action" vibrátor a még intenzívebb élvezetekért!

    89 900 Ft

    73 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Adja meg férfiasságának érzéki fejlesztését a Mighty One-val. Kellemesen rugalmas, gyűrűnk minden mérethez alkalmazkodik, és átöleli a péniszét, vérpangást hozva létre a hosszabb élvezet és az érzéki állóképesség érdekében.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CalExotics Silicone Dilator Kit - 5 db-os szilikon uretrális dilatátor szett

    Szilikonból készült hüvelyi tágítók 5 db-os készletben, különböző méretekkel. Segít helyreállítani a hüvelyi komfortérzetet.

    31 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vibrációk a golyók kedvéért, amelyeket ez a Mr Pleasure vibráló herezacskó élvezője szállít, a maximális élvezetért! A vibráló herezacskó-stimulátor puha szilikonból készült, és kényelmes péniszpánttal rendelkezik. Egyszerűen nyomja meg a gombot a stimulátoron vagy a távirányítón, és élvezze a golyóit stimuláló rezgések izgalmas érzéseit! A vibrációs ritmus megváltoztatása egyszerű a vezeték nélküli távirányítóval. Vagy add oda a partnerednek, aki meglephet téged a távirányító távoli működtetésével egy izgalmas játékhoz!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Az alkalmazáson keresztül is vezérelhető intenzív rezgések mellett a Satisfyer Men Vibration+ elegáns dizájnt és ergonomikus formát kínál, amely kényelmesen illeszkedik a kezébe. A hívogató nyílása testbarát szilikonból készült.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lyla 2 Cseresznye Piros

    A világ legjobb kivitelezésű távirányítható vibrációs tojása!

    63 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Ez a fényes, vidám sárga, 100%-ban rugalmas szilikonból készült G-pont vibrátor minden bizonnyal magával hozza a napsütést.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed - Fekete prosztata ingerlő

    A Naughty-Boy egy szórakoztató kettős hatású prosztata masszírozó, amely a világhírű Rude-Boy alapján készült, de ezúttal egy elegáns és formás alakváltozással, így ideálissá vált kezdők számára.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Chorus Blue

    A We-Vibe® a valaha volt legintuitívabb vibrátor pároknak – állítható illeszkedéssel, érintésre reagáló kezelőszervekkel és kéz nélküli rezgésekkel, amelyek teljesen új szintre emelik a szexet.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Pink

    Akárcsak egy meleg ölelés!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó bármely pontján.

    63 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:1040

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.