Bejelentkezés
Regisztráció.
Az Ön adatai
Bejelentkezési adatok
Bejelentkezés
Részletek
Madagaszkár bárunk megtestesíti Francois Pralus szeretetét e színes sziget iránt.
Babunkat Ambajából, a criollos fákban gazdag Sambirano régióból szerzjük be.
Csokoládénk olyan jól kiegyensúlyozott a ropogós savval, gyümölcsösséggel és virágos jegyekkel.
Nem csoda, hogy ez a legjobb eladónk.
Bab típusa: Criollo
"Amikor Bernachonnál gyakornok voltam, hirtelen eszembe jutott, hogy készíthetek saját csokoládét kakaóbabból."
François Pralus kivételes csokoládékészítő mester, mert egyike azon keveseknek Franciaországban, akik saját csokoládét gyártanak. Ma közel 100 tonna Pralus csokoládét gyártanak és értékesítenek évente.
François Pralus szárított kakaóbabbal dolgozik, amelyet a világ legjobb kakaóültetvényeiről kap, különösen Dél-Amerikából és Indonéziából.
Ebből a kivételes babból körülbelül tizenöt tiszta fajtát és 4 keveréket hoz létre.
"Mindent magam csinálok, mondja François Pralus, ahelyett, hogy speciális beszállítóktól vásárolnék."
És még tovább ment, mióta madagaszkáron saját kakaóbabültetvénye van.
François Pralus elárulja egyik kis titkát, hogy pontosabb képet adjon arról, hogyan juthat hozzá a megfelelő ízhez, mielőtt elkezdené a gyártást:
"A kakaót vízben főzöm le, mint a gyógyteát, és enyhén cukorral édesítem, majd hagyom ülepedni. Így már a gyártási folyamat megkezdése előtt pontos képet kapok arról, hogy milyen lesz az íze."
További információk
Kakaó szint | 100% |
---|---|
Hozzávalók | cocoa, cocoa butter, non-GMO soy lecithin |
Táplálkozási értékek | 100g-onként |
Energia érték | 571 kcal / 2364 kJ |
Fats | 44 g |
Fehérjék | 12 g |
Szénhidrát | 24 g |
ebből cukrok | 2 g |
Márka | Francois Pralus |
Súly | 100 g |
Kategóriák | 100% csokoládé, Étcsokoládé, Francois Pralus |