0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Happy Ending Shower Stroker Pussy

A Shower Stroker Pussy Masturbator csodálatosan kompakt, könnyen tisztítható és elpakolható két használat között. Vagy vigye be a bőröndjébe, amikor legközelebb utazik, így mindig biztos lehet abban, hogy boldog véget ér, függetlenül attól, hogy hol van.

Gyártó:

Happy Ending

14 388 Ft

8 340 Ft

Raktáron - Önnél már 31.5.

Részletek

A Shower Stroker Pussy Masturbator csodálatosan kompakt, könnyen tisztítható és elpakolható két használat között. Vagy vigye be a bőröndjébe, amikor legközelebb utazik, így mindig biztos lehet abban, hogy boldog véget ér, függetlenül attól, hogy hol van.

Élvezze a kenőcsök nélküli simogatást a zuhany alatt ezzel a fantasztikus új maszturbátorral! A Water Shower Pussy Stroker egy forradalmian új anyagból készült, amely megváltoztatja a simogatás módját. Ez az új anyag természetesen csúszóssá válik, ha víznek van kitéve – olyan sima, hogy nincs szükség kenőanyagra!


Amikor legközelebb zuhanyozik, vigye magával ezt a praktikus simogatót. Csak adjon hozzá néhány csepp vizet, hogy rendkívül csúszóssá tegye, és készen áll a játékra. Az élethű nyílás egy nagy zsákmány alakúra van formázva, hogy valóra váltsa a hátsó ajtó fantáziáját. A stroker extra szorosan fogja a botot, míg a texturált belső rész pontosan dörzsöli a szárat.


Diszkrét tárolótáskájával és akasztózsinórjával a simogató természetesen illeszkedik samponjához, luffájához és egyéb zuhanyfelszereléséhez. De sok más helyen is élvezheti. Diszkrét mérete ideálissá teszi utazáshoz. A kenőcsöt pedig otthon hagyhatod, mert nincs rá szükséged!


Főbb jellemzők:
A Shower Stroker méretei: 2,5 hüvelyk széles és 6 hüvelyk hosszú.
Maga a simító TPE-ből készült, így puha és rugalmas tapintású.
A tok nem merev műanyagból készült, így meghajlíthatod és összenyomhatod, hogy tovább növeld a játékidőt.
A férfi maszturbátor akár 10 alkalommal is használható kenőanyag hozzáadása nélkül. Ha szárazabbnak érzi magát, mint szeretné, adjon hozzá néhány csepp kedvenc síkosítóját, és kezdje el simogatni.
Ne felejtse el minden használat után kimosni és alaposan megszárítani a simítóját, hogy készen álljon a következő alkalomra. Diszkrét tokjával és akasztózsinórjával a tusolót a zuhany alatt tárolhatod, így holnap reggelre készen áll!

További információk

Márka Happy Ending
Stimuláció hímvessző
Szín testszínű
Kategóriák Nem vibráló maszturbátorok, ÚJ TERMÉKEK, Happy Ending

Írja le saját véleményét

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.