×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Heureka hímvessző gayek számára

65 - 96 termék, Összesen:119

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Sport Fucker Half Guard Cockring Átlátszó

    Majdnem olyan, mint az eredeti Sport Fucker Sport péniszgyűrű, ám az újabb verzió úgy lett kiképezve, hogy a heréket is szorítsa, így meghosszabbítja az erekciót.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nature Skin Extension Sleeve +7.0cm Skin

    A Nature Skin péniszhüvely Extension Sleeve a pénisz 7 cm-rel hosszabb és 2 cm-rel vastagabb. A markáns erekkel és kidudorodó makkú hüvely könnyen ráhelyezhető a péniszre, majd mély és kiteljesedő élvezet pillanataihoz használható.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Red

    A test formájához igazodó Revolution Ring minden ívét pontosan úgy helyezték el, hogy maximalizálja azt, amit már kapott. Ez a sokoldalú gyűrű, amelyet hordágyként vagy hordágyként, vagy mindkettőként hordtak, úgy tervezték, hogy tovább tartsa!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshjack FleshSack

    Csúsztassa be ezt a hátsó ajtó opciót, és meglátja, hogy valami extra kínál. Büszkén lóg egy pár puha, mégis szilárd herék, amelyek táplálják a fantáziádat. Ugyanabból az anyagból készülnek, amelyről a Fleshlight híres, ezek a golyók mozgásban fognak ringatni, ahogy minden mozdulattal be- és kinyomod. Mint minden anális kalandhoz, ügyeljen arra, hogy sok síkosítót használjon, hogy segítsen átsiklani a FleshSack megragadó belső textúráján.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshjack Boys Brent Corrigan Bliss

    Üdvözöljük a melegpornó legelfogadóbb nyílásában! Johnny Rapid meleg feszes Fleshjackje minden más elérhető hüvelytől eltérően fordulatokkal rendelkezik. Mindenképpen érdemes addig turkálni, amíg el nem éri a Johnny's Man Cave végét – itt történik az igazi móka!

    50 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Cruiser Ring PF Blend Clear

    A tökéletes péniszgyűrű, amelyre mindig is vágyott, végre elkészült! Ez a gyűrű se nem túl puha, se nem túl kemény, egyszerűen tökéletes tervezésű és illeszkedésű.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Alpha Precision Ring Grey

    Az Alpha™ folyékony szilikon precíziós gyűrű a kezdőktől az erotikus szakértőkig az ultra plüss, rendkívül rugalmas fokozógyűrűvel feszesen beburkol az élvezetbe. A játékos gyűrű rendkívül rugalmas, folyékony szilikonból készült, merész kettős gyűrűs kialakítással.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshjack Boys Reno Gold Golden Boy

    Magából a pornósztárból öntött „Golden Boy” az a sportos segg, amiről mindig is álmodott. Ami sima, rendkívül szoros bejáratnak indul, gyorsan átalakul egy bonyolult textúrájú Fleshjack érzéssé. A pornósztár Reno Gold anális folyosója szakértelemmel készült, hogy egy életre szóló férfimasszázst nyújtson.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Energy Ring Átlátszó

    Az Energy Ring a Sport Fucker legújabb tervezésű péniszgyűrűje. Három gyűrűből áll, használata különféleképpen variálható!

    11 190 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Átlátszó

    Ha rajongója a legkelendőbb Oxballs SACKSLING ELECTRO-nak, de az igazán szűk érzést szereti a herék körül, a valódi szorítást, akkor egyből bele fog szeretni az Oxballs új dizájnú termékébe, a NUTTER ELECTRO-ba!

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 1" Silicone X-tension Light

    Növeli a pénisz kerületét 66%-kal és hosszát 5,1 cm-rel!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tom of Finland Head To Head Vibrating Sleeve

    Menj fej-fej mellett ezzel a vibráló dupla simítóval. Erőteljes kettős golyók stimulálják a szárat, miközben a stimuláló texturált belső tér szorosan m​a​x​i​m​u​s megragadja a farkat. A külső csúszásmentes textúra szilárd fogást tesz lehetővé, míg az átlátszó anyag lehetővé teszi, hogy jól áttekintsd az eseményeket. Végig üreges, hogy a fenekét a partnere péniszfejéhez érje.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshjack Boys Johnny Rapid Man Cave

    Üdvözöljük a melegpornó legelfogadóbb nyílásában! Johnny Rapid meleg feszes Fleshjackje minden más elérhető hüvelytől eltérően fordulatokkal rendelkezik. Mindenképpen érdemes addig turkálni, amíg el nem éri a Johnny's Man Cave végét – itt történik az igazi móka!

    50 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Hannes Neo

    Urald testedet és elméd Hannes Neoval. A Connexion sorozat része – fedezze fel a 2D interaktív tartalmak világát, és tartson fenn szoros kapcsolatokat szerte a világon. Tapasztalja meg az egyedülálló lüktető érzéseket, amelyek túlpörgésbe lendítenek.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Tight Fluffer Black

    A Mister B Tight a Mister B legújabb pénisz- és labdajáték-kollekciója. Többféleképpen is használhatóak: péniszgyűrűként vagy golyós hordágyként, ahogy tetszik. Európában készült, kiváló minőségű, rugalmas és kényelmes TPR-ből.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys XXX Mista Cool Male Lovedoll

    Figyelem, hölgyeim - itt jön a szeretőd!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Tight Bumper Black

    A Mister B Tight a Mister B legújabb farok- és labdajáték-kollekciója. Többféleképpen is használhatóak: farokgyűrűként vagy golyós hordágyként, ahogy tetszik. Európában készült, kiváló minőségű, rugalmas és kényelmes TPR-ből.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Ribbed Ring Black

    Az olcsó, gyenge péniszgyűrűk gyakran eltörnek már az első néhány használat után. Ez a bordázott gyűrű jelenti az új standardot a péniszgyűrűk között.

    11 190 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Macho Work1 Penis Pump

    A Macho Work 1 péniszpumpa a legelegánsabb és legfinomabb megjelenésű, és a hengertest fokozatos fekete-szürke, titokzatos és texturált, egyszerű és nem egyszerű.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Alpha Dual Magnum Ring Black

    Az Alpha™ Liquid Silicone Dual Support Magnum Ring a kezdőktől az erotikus szakértőkig az ultra plüss, rendkívül rugalmas fokozógyűrűvel feszesen beburkol az élvezetbe. A játékos gyűrű rendkívül rugalmas, folyékony szilikonból készült, merész kettős gyűrűs kialakítással.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics The Gripper Deep Ass Grip

    Szereted az okos szamarakat, és szeretnél egyet magadnak? Ezt a maszturbátort keresed! Az anális szexet szimulálja, belső stimuláló textúrája pedig az ecstasy új magasságait mutatja be. A maszturbátor kényelmesen illeszkedik a kezedbe, és szorosan körülveszi az érzékeny területeidet, így igazi seggben fogod érezni magad. Élvezze a szűk érzéseket, a szopást a zárt végnek és a zseniális textúrának köszönhetően.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Genitals to Arm Wooden Pillory A fekete fa péniszgyűrűs pillepárna a középkori egyszerűség a leghatékonyabb. Ez az alázatos eszköz a pénisz és a golyók, valamint a csukló körül záródik a test előtt vagy mögött, így a viselője teljesen tehetetlen és teljesen az Ön irányítása alatt áll.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Cocky Cop Love Doll

    A Cocky Cop Love Doll készen áll, hogy lezárja és betöltse örömét. Az izgalmas férfi szexbaba élethű felfújható dizájnnal, 4 színű arccal és kőkemény kakassal rendelkezik, amely mindig készen áll az utazásra.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Clear

    A test formájához igazodó Forgó Gyűrű minden ívét pontosan úgy helyezték el, hogy maximalizálja azt, amit már kapott. Ez a sokoldalú gyűrű, amelyet péniszgyűrűként vagy golyónyújtóként, vagy mindkettőként hordtak, úgy tervezték, hogy tovább tartsa!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:119

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.