×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Heureka

65 - 96 termék, Összesen:120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Fedezze fel LILY 3-unkat, egy legendás kis vibrátorunkat, melyet a LELO 20. évfordulójára fejlesztettek ki. Ideális egyedül vagy pároddal együtt használni. Kizárólag 50%-os kedvezménnyel 2023-ban: a készüléken kapható élvezeti beállítással rendelkezik, engedhetetlen, mégis diszkrét orgazmus élményt nyújtanak. Az egyedülálló bársonyos felület sima és puha, de teljesen vízálló a gátlástalan szexuális felfedezőúthoz.

    69 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    Tehát szeret új játékokat kipróbálni, és innovatív, lüktető technológiánk felkeltette a figyelmét? Akkor a Stronic Petite lehet a megfelelő játék az Ön számára. A legkisebb és legkönnyebb pulzátorunk teljesen magától lök a kéz nélküli szórakozás érdekében. Ráadásul a kúpos hegye könnyen behelyezhető, így kiváló első pulzátor vagy szexjáték.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Tehát szeret új játékokat kipróbálni, és innovatív, lüktető technológiánk felkeltette a figyelmét? Akkor a Stronic Petite lehet a megfelelő játék az Ön számára. A legkisebb és legkönnyebb pulzátorunk teljesen magától tolod a kéz nélküli szórakozás érdekében. Ráadásul a kúpos hegye könnyen behelyezhető, így remek első pulzátor vagy szexjáték.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Hozza lendületbe szexuális játékát ezzel a vadonatúj ELECTROSHOCK játékcsaláddal!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Hannes Neo

    Urald testedet és elméd Hannes Neoval. A Connexion sorozat része – fedezze fel a 2D interaktív tartalmak világát, és tartson fenn szoros kapcsolatokat szerte a világon. Tapasztalja meg az egyedülálló lüktető érzéseket, amelyek túlpörgésbe lendítenek.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • intt Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15ml

    Már kapható a legteljesebb folyékony vibrátor. Több mint 30 percig melegítő, lüktető és vibráló érzéseket hoz. A termék uniszex, finom vodka ízének köszönhetően behatolásra, maszturbációra, csókolózásra és orális szexre is használható.

    13 900 Ft

    7 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Ai Dual Vibrating & Air Wave Tickler Strapless Strapon Purple

    A VIVE047 G-pont pánt nélküli, csiklandozó levegőhullám-technológiával ellátott pánt mindkét végén biztosan jól működik. Három, egymástól függetlenül vezérelt új generációs F1 10 sebesség/funkciós motor hajtja ezt a gyönyörűen megtervezett játékot. A játék tartalmaz egy G-pont vibrációs csúcsmotort, egy belső vibrációs motort és egy csiklót stimuláló léghullám-pulzáló motort csiklandóval.

    58 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    A TOYJOY Designer Edition Icon Superbe páros masszírozója a legmodernebb funkcionalitás és a nem megfélemlítő, elegáns esztétika tökéletes keveréke. Használja érzéki szólójátékhoz, mozgassa át partnere erogén zónáit egy szexi teljes testmasszázs során, vagy csúsztassa a pénisz tengelye köré, hogy észbontó kettős stimulációt nyújthassa szeretkezés közben.

    61 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Satu Pulse-Wave & Vibrating Strapless Strapon Purple

    A SATU az egyik leginnovatívabb vibráló pánt nélküli felcsatolhatós a piacon. Használhatja a partnerével, miközben saját magát is stimulálja - mindkét előnyt kínálja!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Ez a dupla motoros vibrációs Zeus kakasgyűrű meghosszabbítja és erősebbé teszi az erekciót, és természetfeletti képességet biztosít a tetszésnyilvánításra. A péniszgyűrű felső és alsó részén található két motor érzéki rezgéseket biztosít, amelyek intenzívebb orgazmushoz juttatják Önt és partnerét.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • intt Vibration! Ice Tingling Gel 15ml

    Már kapható a legteljesebb folyékony vibrátor. Több mint 30 percig hűsítő, lüktető és vibráló érzeteket kelt. A termék uniszex, ízletes menta ízének köszönhetően behatolásra, önkielégítésre, csókolózásra és orális szexre is használható.

    13 900 Ft

    7 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Nem az átlagos örömcsatlakozó, a Lumen új élményt kínál azok számára, akik hálószobájukat szeretnék színpadká varázsolni. Testbarát szilikonból készült, Velvet Wave komforttechnológiával; párnázott bordázott szilikon, amely egyszerre nyújt kényelmet és élvezetet a boldog, de mégis kellemes élményért.

    89 900 Ft

    33 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • intt Vibration! Coffee Tingling Gel 15ml

    Már kapható a legteljesebb folyékony vibrátor. Több mint 30 percig melegítő, lüktető és vibráló érzéseket nyújt. A termék unisex, ízletes kávé ízének köszönhetően behatolásra, maszturbációra, csókolózásra és orális szexre is használható.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic My G Pink

    A My-G a kettős stimuláció játéka. Az új technológiák segítségével a My-G egyedülálló és újszerű mozgásokkal rendelkezik, amelyek ideálisak a G-pont stimulálásához. Egyedülálló pulzációkkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy egy teljesen újfajta maszturbációt ismerjünk meg. Továbbá a My-G rendelkezik innovációval, amellyel sikerült egy újfajta szívást kifejleszteni teljesen izgalmas.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    A Rebel könnyen használható, 3 funkcióval rendelkező Blow Job Masturbátor tökéletes az intenzív orgazmushoz - még merevedési zavarok esetén is. A puha hüvely izgalmas barázdákkal rendelkezik, amely különleges formájának köszönhetően behatoláskor valósághű szívó érzést kelt.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Együtt keressük a boldogságot? Akkor ez a C-gyűrű elhozza a végső örömöt. A Happiness C-gyűrű keményebbé teszi az erekciót, hosszabb ideig. Élvezze ennek a C-gyűrűnek a jó hangulatát. Stimulálja a csiklót, és egyidejűleg rezgéseket küld le a pénisz szárára. Élvezze a dupla szórakozást!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Cato Purple

    A pulzushullámos újratölthető szilikon g-pont nyúl (Cato) 10 funkciós pulzushullám- és vibrációs pontcsúcsot, valamint 10 funkciós, dedikált klitoriszvibrátort tartalmaz, a theCato kielégíti legmélyebb vágyait. A 3 új generációs f-1 motor több mint 1000 lehetséges egyedi beállítást kínál a játékhoz.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Fedezze fel a Mustang prosztata masszírozót, egyedül vagy partnerével együtt. A prosztata a g-pont férfi változata, és stimulálása számos szexuális előnnyel jár. A prosztatára gyakorolt nyomás erősíti és meghosszabbítja a pénisz erekcióját, és akár észbontó orgazmust is okozhat.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • intt Vibration! Ganjah Tingling Effect Gel 15ml

    Már kapható a legteljesebb folyékony vibrátor. Több mint 30 percig melegítő, lüktető és vibráló érzéseket kelt. A termék uniszex, hihetetlen Cannabis ízének köszönhetően behatolásra, önkielégítésre, csókolózásra és orális szexre is használható.

    17 900 Ft

    10 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy The Wild Magn Pulse Vibrating Plug Blue Metallic

    A Wild egy toló és vibráló anális dugó, amely erőteljes motorral rendelkezik, 7 különböző pulzáló üzemmóddal és 3 rezgési sebességgel.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy I'm so Eggcited Remote Egg Turquoise

    Készen áll a tojáshéjas élvezetre? Az I'm So Egg-cited erőteljes vibrációjával és pulzáló hegyével feldobja erogén zónáit. Ez a kiváló minőségű szerelemtojás 7 stimulációs és lüktetési móddal rendelkezik, egyszerű egyérintéses gombos vezérléssel. Ez a szépség testbiztos, puha tapintású szilikonból készült, és egy távirányítóval rendelkezik a kéz nélküli szórakozáshoz. Kényeztesse magad ezzel a prémium dizájnnal a tojásos megelégedettséggel!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Private Turbo Stroker

    A Private Turbo Stroker egy szenzációs automatizált maszturbátor, amely készen áll arra, hogy élete útjára vigye. Ezt a csúcstechnológiás kialakítást úgy tervezték, hogy maximális simogatást és lüktetést biztosítson. Kéjes, valósághű textúrájával és kényelmes, ergonomikus markolatával prémium választás az örömteli elégedettség jegyében.

    57 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • intt Vibration! Gin & Tonic Tingling Effect Gel 15ml

    Izgalmas gél amazóniai növények tulajdonságaival és Gin Tonic aromával, amely elősegíti a vibráció, a lüktetés és a melegítés intenzív hatását, így még soha nem tapasztalt intenzívebb orgazmusokat és érzéseket tesz lehetővé. Férfiaknak és nőknek fejlesztett termék. Vigyen fel egy kis mennyiséget az intim területre, és enyhén masszírozza be. Ne felejtse el fénytől és hőtől távol tartani. Irritáció esetén hagyja abba a használatát és forduljon orvoshoz.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic My G Teal

    A My-G a kettős stimuláció játéka. Az új technológiák segítségével a My-G egyedülálló és újszerű mozgásokkal rendelkezik, amelyek ideálisak a G-pont stimulálásához. Egyedülálló pulzációkkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy egy teljesen újfajta maszturbációt ismerjünk meg. Továbbá a My-G rendelkezik innovációval, amellyel sikerült egy újfajta szívást kifejleszteni teljesen izgalmas.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    No. A TwentyOne-nak 3 funkciója van, amelyek mindegyike nagyon különbözik egymástól, de mindegyiket az élvezetre tervezték és hozták létre. Kezdjük azzal, amit mindannyian ismerünk, a vibrációs funkcióval, a No. TwentyOne 10 vibrációs funkcióval rendelkezik, amelyekkel erőteljes rezgéseket tapasztalhat a No. TwentyOne hüvelyi részében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Archenemy Black

    Érzéki élményekről álmodik a hátsó ajtaja mögött? Egyértelmű, hogy ehhez szüksége lesz egy praktikus játékra! Ez lehet a Pretty Love prosztata stimulátora. Sima és zseniálisan ívelt kialakítású, és pulzáló funkciót biztosít a hegyén. Válasszon a 12 csodálatos mód közül!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    A Wonder Wand Massager egy karcsú pálcás masszírozó észbontóan erőteljes rezgéssel. Ez a karcsú örömszolgáltató 3 vibrációs sebességével és igazán szenzációs lüktető funkciójával lenyűgözi a szerelmeseket. Az ergonomikusan ívelt pálca minőségi ABS-ből készül, és prémium szilikon fejjel rendelkezik a maximális kényelem érdekében. A dizájn egyérintéses gombbal egyszerűen kezelhető, és több energiát ad, mint a legvadabb képzelete.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • intt Liquid Vibration Coconut 15ml

    Vegán gél amazóniai növényekből származó hatóanyagokkal és finom kókusz ízzel, amely intenzív rezgést, pulzációt és melegítő hatást biztosít. Soha fel nem fedezett intenzívebb orgazmusokat és érzéseket tapasztalhat.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy SeXentials Magnificent Purple

    A Magnificent stimulátor innovatív, új kötelező darab a SeXentials by TOYJOY kollekcióban. Ez a legmodernebb szimulátor percenként akár 20 000 rezgéssel büszkélkedhet, és két tartozékkal rendelkezik, lehetővé téve az intim játék végtelen forgatókönyvét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Együtt keresik a boldogságot? Akkor ez a péniszgyűrű elhozza a végső örömöt. A Happiness péniszgyűrű keményebbé teszi az erekciót, hosszabb ideig. Élvezze ennek a péniszgyűrűnek a jó hangulatát. Stimulálja a csiklót, és egyidejűleg rezgéseket küld a pénisz szárára. Élvezze a dupla szórakozást!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Pulsar Wand Vibration and Pulsation Modes

    A JAMYJOB-nál továbbra is minden nap újítunk, hogy maximális élvezetet nyújtsunk a férfi maszturbációban. Pulsar maszturbátorunk célja, hogy jól érezze magát. A rugalmas szárnyak szorosan körbeölelik a péniszét, 30 rezgésbeállítással csábítják, míg a vékony nyél érzéki barázdáimég több élvezetet adnak. Engedje el legnyomasztóbb vágyait minden egyes irányú mozdulattal.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Együtt keressük a boldogságot? Akkor ez a C-gyűrű elhozza a végső örömöt. A Happiness C-gyűrű keményebbé teszi az erekciót, hosszabb ideig. Élvezze ennek a C-gyűrűnek a jó hangulatát. Stimulálja a csiklót, és egyidejűleg rezgéseket küld le a pénisz szárára. Élvezze a dupla szórakozást!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.