×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Heureka újratölthető sima

97 - 128 termék, Összesen:1398

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masszírozó és gyöngyvibrátor egyben!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Tapasztalja meg a páratlan kikapcsolódást, miközben kényezteti magát a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával. Míg a 10 különböző masszázsminta koncentrált ereje megnyugtatja a fájó izmokat és oldja a stresszt, a stabilabb fogantyú és a még tartósabb töltés azt jelenti, hogy órákon át élvezheti az örömöt.

    127 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Szeretné az egészet? Imádja az érzést, mikor partnere szenvedélyes, erős lökésekkel magába hatol? Az ujjai pulzálását a G-pontja körül? A szeméremajkai cirógatását?

    87 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lyla 2 Fekete

    A világ legjobb kivitelezésű távirányítható vibrációs tojása!

    63 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Soha egy szilikon felület nem volt ennyire valósághű, rugalmas, hőálló, és olyan fáradhatatlan funkciókkal, amelyekről mindig is álmodott.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Minden nő megérdemli, hogy valaki teljes figyelmet szenteljen neki! Minden nő megérdemli az orgazmust és az örömöt. Minden nő megérdemli a Paloqueth Dual Stimulationt, egy megfizethető és praktikus kisegítőt. Hagyja, hogy szívja a csiklóját, és közben rezegjen közvetlenül a G-pontján!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Wand-er White

    A Dupla Wand-er célja, hogy segítsen önbizalommal felfedezni testét. Két cserélhető fejjel van felszerelve: egy klasszikus, kerek masszírozó tartozékkal, valamint egy a G-pont stimuláló tartozékkal. Kompatibilis az ingyenes Satisfyer alkalmazással – iOS és Android rendszeren elérhető. 2 cserélhető fejet tartalmaz Vízálló (IPX7) felületének köszönhetően ez a játék biztonságosan használható vízben és könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Kifejezetten csendes és erős intim testmasszázs. Ez a multifunkciós és kompakt masszírozó alkalmazkodik az Ön igényeihez. Ergonomikus és könnyen kezelhető, a különböző rezgésformák ideálisak az izomfeszültség oldására, ugyanakkor széles körű intim és érzéki örömöket is szereznek.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Keon Combo Set Feel Britney Amber

    A dús, szőke bombázó Britney az egyik legkeresettebb sztár az iparágban. Szeretnéd tudni, milyen érzés vele lenni? Párosítsd a FeelBritney Stroker-t a KEON-nal és a kedvenc Britney-tartalmaddal, és fedezd fel...

    178 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Tapasztalja meg a páratlan kikapcsolódást, miközben kényezteti magát a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával. Míg a 10 különböző masszázsminta koncentrált ereje megnyugtatja a fájó izmokat és oldja a stresszt, a stabilabb fogantyú és a még tartósabb töltés azt jelenti, hogy órákon át élvezheti az örömöt.

    127 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Gladys Pink

    A 30 vibrációs funkcióval rendelkező szilikon pálca egy sima és lekerekített masszírozó játék, amely luxust varázsol Önnek és partnerének. A forma zökkenőmentesen sima, gyönyörű szilikon bevonattal és lekerekített kontúrokkal, amelyek mesésen masszírozzák a bőrt.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Universal Launch Stroking Simulator

    Az Universal Launch számos Fleshlight termékkel működik, automatikusan simogatva Önt akár 250 löket per perc! Szerelje fel okostelefonját, nézze meg kedvenc tartalmát és már mehet is!

    229 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Hush 2 Butt Plug L 57mm

    A Hush 2 nagy teljesítményű, Bluetooth-vezérlésű anális plug-unk második generációja. Az új, karcsú és sima kialakítás kényelmesebbé teszi a rövid vagy hosszú meneteket bárhol.

    84 900 Ft

    53 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Élvezze az élénk anális élvezetet a két e-stimulációs pulzuspontnak köszönhetően, bizsergést biztosítva belsőleg és külsőleg. 5 fokozatú elektro-stim használható 5 erőteljes vibrációs funkcióval vagy anélkül. Az általános ergonomikus forma specifikus prosztata izgalmat és kellemes stimulációt biztosít közvetlenül a perineális régióban. Viselhető egyedül vagy szex közben.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Electric Vacuum Pump for Erection and Enlargement with 5 Suction Levels

    A férfi pumpa 5 erős szívóerővel rendelkezik, amelyet könnyen kezelhető gombbal vezérel. A mellékelt péniszgyűrű és 2 ingyenes hüvelygyűrű a bónusz. Kiválaszthatja a kényelmes szívást és az O-gyűrűt a péniszgyűrűvel, hogy meghosszabbítsa a ragyogó pillanatot.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Endless Joy Pink

    A TheMultifun 2 nagyon különleges formával örvendezteti meg a libidót, a belsejében 3 erőteljes motorral, amelyek művészien integrálhatóak a szeretkezésbe: Amíg az egyik terjedelmes a felső főtestben található, a másik két ívelt élvezet az alsó csúcsban biztosítja az izgalmas hangulatot. Ez azt jelenti: Akár szemben, akár felül, belül, alatt vagy között – a rózsaszín univerzális készülék úgy stimulál, ahogyan épp szüksége van rá! A két alsó motor a felső fejtől külön vezérelhető, így a vibrátor mindkét része 10 különböző vibrációs programot kínál. A 2 gombbal akár 100 kombinációt is létrehozhat.

    19 190 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    A Hot Lover két motorral van felszerelve, egy a csiklóstimulátorban és egy a tengelyben. A vibrátor tengelyén található hajlított hegy tökéletesen masszírozza a G-pontot. Mindkét motor külön-külön vezérelhető - a vezérlőpulton vagy a Bluetooth alkalmazáson keresztül. Emellett a Hot Lover egy extra dimenziót is biztosít: ez a nyúlvibrátor akár 40 fokra is felmelegszik. A medencefenék izomzatának ellazulása és a megnövekedett vérkeringés fokozott élvezetélményt és kényelmesebb behatolást biztosít.

    22 390 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    100%-ban vízálló vibrátor a közös stimulációhoz szerelmeskedés vagy egyedüli játék közben. A férfi érezni fogja a fokozott érzeteket a szerszámán és a heréin, miközben Ön élvezi a szenzációs G-pont és a csikló stimulációját. Mindenki nyer.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    A Dual Kiss lenyűgözi Önt a csodálatos nyomáshullámok és a vibráló behelyezhető tengely kombinációjával. A bőrbarát, puha szilikon és a vízálló kivitel teszi teljessé a kialakítást.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Loki Fekete

    Tökéletes alakú, luxus és erős prosztata masszírozó a LELO-tól. A vízálló, újratölthető LOKI ™ különlegességét a 6 változó beállítás adja, melyeknek hála észbontó intenzitással érheti el a csúcspontot.

    84 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxus masszázsfej Gyöngyfehér

    A Le Wand feltölthető masszírozó intenzív élményt és érzéki élvezetet biztosít mindenki számára! Ez a elegáns kis bestia 10 rezgésfokozattal rendelkezik, és 20 különböző rezgési mintázattal. Sokoldalú kiegészítője a mindennapoknak!

    119 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Curvy 1+-ünk a levegő-impulzus-stimuláció és az intenzív rezgések egyensúlyával gyönyörködteti a csiklót. Ezenkívül ergonomikus, lekerekített teste tökéletesen formálódik a legintimebb részehez.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet - Rezgő tojás mobilos applikációval

    Érezze az adrenalint a szervezetében köszönhetően a legújabb Flamingo vibrátornak. Ez a rezgő szerkezet izgató és intenzív G-pont rezgéseket ígér. A Flamingo kifejezetten olyan párok számára lészült, akik szeretik a nyilvános szexet és olyan nők számára, akik szívesen felizgulnak nyilvános helyen is.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lyla 2 Lila

    A világ legjobb kivitelezésű távirányítható vibrációs tojása!

    63 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Az innovatív Rrrolling Pleasure kétszeresen kényezteti Önt intenzív rezgésekkel és egy guruló golyóval a csúcsban. Tapasztald meg az intenzív G-pont stimulációt az ívelt kialakítással és a finom barázdaszerkezettel.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    A Curvy Trinity 5 a Satisfyer-től egy légimpulzus stimulátor, egy 3 az 1-ben játék a hatalmas szórakozásért!

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Elise 2 Lila

    Az ELISE ™ 2 felülmúlja még a bestseller elődjét - a klasszikus Pleasure Object-et is a mély, erős rezgésekkel. 100% -kal erősebb stimulációt biztosít, mint korábban.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Melt Coral

    Az egyetlen pároknak tervezett Pleasure Air™ stimulátor pulzáló hullámokkal és gyengéd szívással, amely semmihez sem hasonlítható.

    87 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, miért nem tudok egyáltalán ellazulni? Az Ön új masszírozója a Satisfyertől a megoldást kínálja: végre egy társ, aki nem panaszkodik a nagylelkű masszázsra! Lenyűgöző XXL méretének és a csábító szilikonfej mögött rejtett erőnek köszönhetően a Wand-er Női megoldja a problémákat, oldja a feszültséget és megkarcolja az orgazmusos viszketést.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Azt hiszed, semmi sem helyettesítheti a fürge ujjakat? Rossz! Ezt az egyedülálló prosztata stimulátort a legügyesebb ujjak ihlették, és könnyedén utánozza azokat. Élvezze a puha szilikon érintését és a 10 rezgésmódot, amelyek nem hagynak hidegen.

    26 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Kék

    Az egyedülálló '' Power Boost '' erőteljes motorja 8 különböző sebességfokozattal és rezgési funkcióval szolgál! Erős tapadókorongjának köszönhetően bármilyen sík felületen megtapad.   Szilikonból készült. Átmérő: 4 cm Hossz: 19 cm USB újratölthető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:1398

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.