×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Síkosítók

65 - 96 termék, Összesen:164

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Új kollekció 2 az 1-ben síkosítókkal és masszázs hőhatással. Ízek minden ízléshez. Nem tartalmaz cukrot és parabéneket, ideális minden erogén zónára: mellbimbók, nyak ...

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 50ml

    Alkoholmentes összetételének köszönhetően ez a higiénikus tisztító spray ideális az érzékeny felületű erotikus játékok gyengéd tisztítására és ápolására. A rendszeres tisztítás meghosszabbítja élettartamukat. Az EROS Univerzális Játéktisztító egy rendkívül hatékony tisztítószer, amely nem érez kellemetlen alkoholszagot.

    3 190 Ft

    1 899 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Aloe vera síkosító, vízbázisú és szilikon játékokkal kompatibilis. A Glee szagtalan és íztelen, így a szex a lehető legvalóságosabb marad.

    12 790 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Doc Johnson ULTRASKYN Refresh Powder 35g

    A Doc Johnson ULTRASKYN™ Frissítő Púder az egyetlen púder, amely garantáltan optimálisan helyreállítja és karbantartja ULTRASKYN™ játékait. Ez a f​a​u​c​i​b​u​s 100%-ban talkummentes por természetes összetevőket tartalmaz, és kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy javítsa és meghosszabbítsa kedvenc ULTRASKYN™ termékeinek élettartamát, így minden alkalommal olyan érzést kelt, mint az első alkalommal.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Az egyetlen vízbázisú Hűvös síkosító, amely szilikon érzetű. A JO H2O Hűvös az a selymes JO H2O, amelyet szeretsz, bizsergető Hűvössel. Tapasztalja meg a megnövekedett érzéki élvezetet a legfinomabb vízbázisú síkosítónkkal, amely most francia mentollal van átitatva.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    A JOYDIVISION sokéves tapasztalattal rendelkezik Európa vezető síkosítógyártójaként. Ezért nagyon fontos volt a vállalat számára, hogy a piac számára olyan terméket fejlesszen ki, amelyet kivételesen bőrbarát tulajdonságok jellemeznek.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Ez a speciális vízbázisú személyi síkosító az anális szex során fellépő intenzív érzések kezelésére minden játékkal használható. A panthenol hidratáló hatású. A kamilla nyugtatja az intim területet.

    23 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • System JO Gelato Decadent Double Chocolate Lubricant Water-Based 30ml

    A JO® GELATO egy ízesített vízbázisú személyi síkosító, amely az előjátékot és az intimitás kényelmét fokozza. A tiszta növényi eredetű glicerin felhasználásával készült termék kényelmes siklást biztosít minőségi összetevők felhasználásával. Mindegyik ízprofilt egy cukor-, parabén- és propilénglikolmentes alap köré hozták létre, hogy gyengéd siklást biztosítson, amely soha nem ragadós, és nincs utóíze.

    4 790 Ft

    3 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Eros Intimate & Toy Cleaner 200ml

    Alkoholmentes összetételének köszönhetően ez a higiénikus tisztító spray ideális az érzékeny felületű erotikus játékok gyengéd tisztítására és ápolására. A rendszeres tisztítás meghosszabbítja élettartamukat. Az EROS All Purpose Toy Cleaner egy rendkívül hatékony tisztítószer, amely nem érez kellemetlen alkoholszagot.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Merüljön el egy elsöprő érzésben szerelmi játék közben: A kristálytiszta eredeti AQUAglide egy orvosi síkosító, amely hosszan tartó, optimális nedvességszintet biztosít az intim közösülés során, mindössze néhány csepp segítségével. Az AQUAglide 20 éve a legismertebb és valószínűleg legnépszerűbb kenőanyag az európai piacon.

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    Az EasyGlide egy kiváló minőségű, vízbázisú síkosító, amelyet minősített német gyártó gyárt. A különleges, zsírmentes összetétel vízzel könnyen eltávolítható és nem hagy nyomot még szenvedélyes pillanatokban sem. A bőrön kellemes érzetű, nem ragadós állagának, valamint kiváló kenőképességének és optimális mennyiségének köszönhetően az EasyGlide ideális a kiteljesedett és gondtalan szexhez.

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Just Glide Toy Lube 50ml

    Tökéletes mennyiségű síkosítást biztosít, akár szexuális játékkal együtt, akár anélkül használjuk!

    3 190 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Clitoral Balm 10ml

    Melegítő hatású balzsam, amely elviszi a csúcsra! Élvezze a szuperintenzív érzéseket szexuális kapcsolatai során ezzel a melegítő hatású balzsammal, amelyet kifejezetten a csikló számára terveztek. A gyors felszívódás azonnali melegítő hatást biztosít, és ginzenget és arginint tartalmaz, amelyek fokozzák az érzékenységet és az érzeteket a végső élményért. Készüljön fel, tetőtől-talpig remegni fog.

    9 590 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boy Butter Original Personal Lubricant Pump 59ml

    A Boy Butter Original egy olaj alapú síkosító, amely két erős, de gyengéd összetevőből l​o​r​e​m áll: egy kókuszolajból és egy szerves szilikon keverékből. Az összetevők homogenizáltak, mint a valódi vaj, és a végeredmény egy személyre szabott síkosító, amely ugyanolyan sokáig kitart, mint bármely szintetikus vagy szilikon síkosító, de pusztán vízzel lemosható, mind a bőrről, mind a szövetről.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • System JO H2O Lubricant Raspberry 30ml

    Az egyetlen vízbázisú síkosító, amely szilikonos érzetű, most 15 ellenállhatatlan ízben! A JO H2O ízesített kenőanyagok finoman sima, hosszan tartó siklást biztosítanak mesterséges édesítőszerek és utóíz nélkül.

    4 790 Ft

    3 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Just Glide Premium Lubricant 50ml

    Hialuronsavval és panthenollal táplál!

    4 790 Ft

    2 059 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • EasyGlide White Waterbased Lubricant 150ml

    Ez az EasyGlide 2 az 1-ben vízbázisú masszázssíkosító tökéletes egy csodálatos masszázshoz. Az átlátszó, nem zsíros gél hosszantartó, sima eredményt biztosít, és nem szárad ki ragacsos. A síkosító semleges ízű és illatosított. A kényelmes és higiénikus tömítés megkönnyíti az adagolást.

    4 790 Ft

    2 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovely Lovers AQUA SLIDE Oil Lube + ALOE Extract 50ml

    Egyedülálló vízbázisú síkosító olajos tulajdonságokkal. A nagyon csúszós hidratáló gél megakadályozza a kopást és a kopást. Masszázsra is alkalmas.

    3 190 Ft

    2 059 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SterToy Sterilizer Germicidal Bactericide Ultraviolet

    Ez a termék kifejezetten ajánlott még a COVID-19 Vírus kiirtására is, bármilyen tárgyra használható, legyen az fém, papír vagy üveg, amelyben baktériummaradványokat kell eltávolítani.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Anal Clean 100ml

    A Bathmate's Anal Toy Cleaner a világ első játéktisztítója, amelyet kifejezetten anális játékokhoz való használatra terveztek.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Ki nem szereti a vastagon? A Mister B SÍKOSÍTÓ Vastag a szokásos vízbázisú síkosítónk összes legjobb tulajdonságával rendelkezik, de még sűrűbb, hogy még élvezetesebb legyen! A sűrűbb konzisztencia miatt ez a síkosító hosszú ideig tart anélkül, hogy kiszáradna. Hosszú ideig a testén vagy a játékokon marad anélkül, hogy ragacsodna, így több játékidőt élvezhet. Vastagsága ideálissá teszi vibrátorhoz és fenékdugó játékhoz, mert a játékokon marad anélkül, hogy lecsúszna.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • System JO Gelato White Chocolate Truffle Lubricant Water-Based 30ml

    A JO® GELATO egy ízesített vízbázisú személyi síkosító, amely az előjátékot és az intimitás kényelmét fokozza. A tiszta növényi eredetű glicerinből készült termék kényelmes siklást biztosít minőségi összetevők felhasználásával. Mindegyik ízprofilt egy cukor-, parabén- és propilénglikolmentes alap köré hozták létre, hogy gyengéd siklást biztosítson, amely soha nem ragadós vagy ragadós, és nincs utóíze.

    4 790 Ft

    3 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 30ml

    Fokozza érzékiségét mindkét világ legjavával. A JO Hybrid Lubricant a JO Premium Silicone világszínvonalú, hosszan tartó csúszását biztosítja a JO H2O víz alapú kényelmes tisztításával.

    6 390 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Anal Play Gel 30ml

    Ez a gél vízbázisú, így még a tabuk is elcsúsznak! Akár szakértő, akár kezdő, rendkívül fontos a terület hidratálása minden anális játék előtt. Ez a gél árnikát, kamillát és aloe verát tartalmaz, amelyek növelik a hidratációt és az anális rugalmasságot, csökkentve a súrlódást a behatolás során. Ráadásul csodálatos az íze és az illata...mmmm kókusz!

    9 590 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Finger Play Gel 30ml

    Hands on PEASURE! Hosszabbítsa meg az izgalmat, a természetes kenést és az erekciót ezzel a maszturbációra tervezett vízbázisú géllel. Aloe verát tartalmaz, amely táplálja és hidratálja a bőrt, miközben ujjait a szeméremtestére vagy a péniszére csúsztatva eléri az orgazmust. Te is megoszthatja! Hozza létre partnerét úgy, hogy ujjait az intim területére csúsztatja. Pssstttt, elképesztő az íze és az illata...mmmm kókusz!

    9 590 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • EasyGlide Glycerine Free Lubricant 150ml

    Ez az EasyGlide síkosító glicerinmentes és vízbázisú. Az átlátszó, nem zsíros gél kényelmes érzést biztosít, és nem ragacsosan szárad meg. A formula bőrbarát (bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt és felülvizsgált), víz- és zsírmentes, optimális pH-értékkel. A síkosító tiszta, szagtalan és semleges ízű.

    4 790 Ft

    2 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Blackberry 50ml

    Új kollekció 2 az 1-ben síkosítók és masszázs forró hatás. Ízek minden ízléshez. Nem tartalmaz cukrot és parabéneket, ideális minden erogén zónára: mellbimbók, nyak ...

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Strawberry & Cream 50ml

    Új kollekció 2 az 1-ben síkosítókkal és masszázs hőhatással. Ízek minden ízléshez. Nem tartalmaz cukrot és parabéneket, ideális minden erogén zónára: mellbimbók, nyak ...

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 240ml

    Fokozza érzékiségét mindkét világ legjavával. A JO Hybrid Lubricant a JO Premium Silicone világszínvonalú, hosszan tartó csúszását biztosítja a JO H2O víz alapú kényelmes tisztításával.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 120ml

    A Woman Sensitive AnalEase a Swede innovatív, vízbázisú Aqua Comfort formuláján alapul. De itt a Swede számos természetes hatóanyagot is hozzáadott, amelyek tápláló hatásúak, és segítenek megelőzni az irritációt és a kellemetlen érzést.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Virgin Wonder Renewing Powder 100g

    100% kukoricakeményítőből készült ápolópor maszturbátorokhoz. A játék mosása, fertőtlenítése és szárítása után egyszerűen szórjon egy kis mennyiségű port a maszturbátorra a praktikus adagolóval. Távolítsa el a felesleges port, és kész. A maszturbátor ismét bársonyos és puha lesz.

    4 790 Ft

    2 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Just Glide Lubricant Set 3x50ml

    A nagy Just Glide szett akciós áron!

    6 390 Ft

    3 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:164

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.