×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Masszázsolajok fekete

32 Termék

  • Blush Lush Gia Black

    Ultraerős vibrációkat keres? Ez az elegáns, kettő az egyben masszírozógép mély, dübörgő rezgéseket bocsát ki a masszázspálca fejéből, vagy fordítsa meg, és fedezze fel a G-pont fogantyú gyönyörű íveit. A Gia két gombbal rendelkezik, amelyek mindkét végét egymástól függetlenül vezérlik. Görgessen végig a 7 funkción, hogy megtalálja a vágyainak megfelelő érzéseket. Vezeték nélkül és USB-vel újratölthető, a Gia könnyen használható. Sima UltraSilk szilikonból készült, testre biztonságos, ftalátmentes és könnyen tisztítható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Fekete

    Megtévesztően erőteljes és masszív masszírozó erős és folyamatos stimulációra tervezve.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    A TELJESÍTMÉNY ÉS A SOKOLDALÚSÁG KOMBINÁCIÓJA KÉT MOTORRAL ÉS KETTŐS VÉGZŐDÉSSEL A KLITORÁLIS, A G-PONT ÉS AZ ANÁLIS STIMULÁCIÓHOZ

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Wanderlust

    Ennek az egyedülálló szilikon játéknak az egyik vége erőteljes pálcás masszírozó, a másik vége pedig kielégítő, gömbölyű és finoman ívelt vibe. Elegáns, könnyen elérhető vezérlőkkel a közepén, ez a kétoldalas forma kívül-belül megdolgozza két erőteljes motorjával, amelyek összesen 49 különálló sebesség- és funkciókombinációt kínálnak! Teljesen vízálló és elmeríthető, ez a tökéletes sokoldalú fürdőtárs, amely az Evolved Toy Cleanerrel és egy meleg vizes öblítővel gyorsan tisztítható.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Collection Vinyl Sheet Glossy Games 200x140cm

    Fekete Fétis kollekció- sima és fényes lepedő a fétis álmok megvalósításához.

    60 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blacq Digital Wand Vibrator Black

    Lépjen be a jövőbe a BLACQ-val, ahol a vibrátorokat egy innovatív digitális képernyő egészíti ki! A BLACQ tisztában van azzal, hogy mindenki egyedi. Ezért vibrátoraink a beállítások széles skáláját kínálják, így Ön létrehozhatja az ideális stimulációt. Állítsa be a sebességet, fedezze fel a különböző vibrációs mintákat, és találja meg a tökéletes ritmust.

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blacq Digital Super Wand Vibrator Black

    Lépjen be a jövőbe a BLACQ-val, ahol a vibrátorokat egy innovatív digitális képernyő egészíti ki! A BLACQ tisztában van azzal, hogy mindenki egyedi. Ezért vibrátoraink a széles skáláját kínálják, így Ön létrehozhatja az ideális stimulációt. Állítsa be a sebességet, fedezze fel a különböző vibrációs mintákat, és találja meg a tökéletes ritmust.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NMC Liquid Blocker Play Mat Black 200x160cm

    A játszószőnyeg mérete 200 cm (H) x 160 cm (Szé), amely egy king méretű vagy nagyobb ágy tetejére is elfér. Tartalmazza a felfújható szerelmi párnát is, levehető mandzsettával. Könnyen tisztítható és karbantartható.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Ez az USB-vel újratölthető, többfunkciós pálcás vibrátor vízálló, és spontán játékra tervezték a fürdőkádban, a zuhany alatt vagy még sok másban. Ez a pálca ideális utazáshoz a kisebb méretének, a csendes motorjának és az USB-vel tölthető kialakításnak köszönhetően.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Enora Black

    Az ENORA, kétvégű, impulzushullámú pálca és vibrátor 10 funkciós vibrációs pálcafejjel és 10 funkciós pulzushullámú vibrációs fogantyúval büszkélkedhet, így minden tekintetben tökéletes élvezeti eszköz. A 2 motor több mint 100 lehetséges egyedi beállítást biztosít a játékhoz.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    A Wonder Wand Massager egy karcsú pálcás masszírozó észbontóan erőteljes rezgéssel. Ez a karcsú örömszolgáltató 3 vibrációs sebességével és igazán szenzációs lüktető funkciójával lenyűgözi a szerelmeseket. Az ergonomikusan ívelt pálca minőségi ABS-ből készül, és prémium szilikon fejjel rendelkezik a maximális kényelem érdekében. A dizájn egyérintéses gombbal egyszerűen kezelhető, és több energiát ad, mint a legvadabb képzelete.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fukuoku Massage Glove Right Medium Fekete

    Five Finger többsebességű rezgő masszázskesztyű, mey növeli az érzéki masszázsélményt!

    42 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Lazítson egy emelkedett masszázsélményben a tökéletes vibrációs pálcával. Amint azt a neve is sugallja, ez a pálca csiszolt gyémánt textúrával rendelkezik t​e​m​p​o​r az izzón, amely intenzívebb masszázst biztosít. Az alacsony vibrációjú fogantyú lehetővé teszi, hogy a 8 beállítást 3 különböző erősségi szinten érezd a kívánt helyen, ahelyett, hogy a kezedben nyelnéd el. Az összesen 24 mód segítségével megtalálhatja az Ön számára megfelelő megkönnyebbülést.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Nami Black

    A NAMI egy új csavar a kétoldalas VIVE019 masszázspálcánkban. Két 10 funkciós új generációs F1 motorral és fejlett technológiáival (a két motor egymástól függetlenül vezérelhető).

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Kit Wanderful Rechargeable Wand with Two Accessories Black

    A Kit Wanderful® legyen a mesterbűvészed… Ez a csiklóstimulátor elkápráztat szuper erejével! A Wanderful® 2 fejjel érkezik: a Rabbit, amely tökéletes a csikló és a G-pont stimulálására… és az anális, amely szilárd, de rugalmas, a végső élvezetért. One Wanderful® két fejjel, az élmények sokaságáért!

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Sokoldalú, erőteljes és elegáns kialakítású! Ez a nagy teljesítményű pálca könnyen használható kezelőszervekkel és számos kényelmi funkcióval rendelkezik, így hosszan tartó, fáradtság nélkül masszírozhat. A rózsa arany ékezetek és a mély lila szín prémium esztétikát biztosítanak intenzív masszírozó erejével!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    A Dream Toys Prestige kollekciójának Monica pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, drágakő alakú gombbal, szilárd, masszív fogantyúval, lekerekített fejjel és rugalmas nyakkal. A Monica erős motorral rendelkezik, amely 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Az Emma Neo egy erőteljes interaktív melegítő pálca vibrátor, szexi dizájnnal, levehető nyuszi fülekkel, ezzel stimulálja fülét, nyakát, mellbimbóit és mindazokat az érzékeny területeket, amelyek sokkal több figyelmet igényelnek...

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Exkluzív, újratölthető masszázs pálcavibrátor 2 tartozékkal 40 évtől. 8 rezgési móddal rendelkezik 3 sebességben, amelyek csodálatos masszírozási élvezetet nyújtanak, amely megfelel a felhasználó igényeinek. A vibrációs módok egy gombnyomással könnyen beállíthatók.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Pálca kompakt ergonomikus kialakítással és rugalmas nyakkal. Újratölthető és erős.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Ez a hihetetlen masszázspálca újratölthető és tele van energiával. A PalmPower kollekció legerősebb pálcája, a PalmPower Extreme egyedi íve kényelmesebb tartást tesz lehetővé, és használat közben meg tudja dönteni a fejet.

    76 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tracy's Dog Hammer Magic Wand Vibrator Set Black-Gold

    Fedezze fel Tracy kutyakalapács varázspálca vibrátorkészletét! Ez a készlet egy luxus pálcavibrátort tartalmaz négy szilikon tartozékkal, amelyek mindegyike saját stimulációs céllal rendelkezik. Ezeknek a mellékleteknek köszönhetően teljes stimulációt kap otthon!

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Shiatsu Black

    A Vive egy új jelenség a felnőtteknek szánt luxustermékek világában. A Shiatsu mesés dizájnnal rendelkezik, így nagyon kívánatos játék, formája pedig új örömérzetet nyújt. A játék fejében és aljában elhelyezett 2 motor 10 különböző rezgésmintával rendelkezik.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Végre feltárult a megfoghatatlan energia szellemi bölcsessége, amelyet a millenniumi dinasztiák titokban tartottak. A relaxációhoz és az élvezethez kapcsolódó vibrációs hullámok tökéletes szintézise kéz a kézben jár a pálca csúcstechnológiájával. Építse be az energia erejét az életébe, és igazítsa központjait az öröm útján.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Planet Wand-er Black-Rosegold

    A Satisfyer Planet Wand-er egy lenyűgöző masszírozó, mindent tartalmaz, amire szüksége van a stimuláló teljes tesztmasszázshoz és az intenzív csikló stimulációhoz. Készen állsz arra, hogy a testedben vándorolj, mint egy felfedezetlen bolygó?

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Végre, itt van a „Pixey Aquawand”. A Pixey márka fejlesztette ki. Ennek a vibrátornak a tulajdonságai tökéletesek, mint például a csendes és erős motor, a rugalmas szilikon fej és természetesen a vízlepergető hatás, valamint a mágneses újratölthető rendszer egyedülálló tulajdonsága (tehát nincs bedugható kábel). Az Aquawand szinte teljes egészében szilikonból készült, nemcsak a fej (átmérő 55 mm), hanem a fogantyú is szilikonból készült, ami még intenzívebbé teszi az érzéki érzést. Ez a Pixey Aquawand fröccsenésálló, ami azt jelenti, hogy a csap alatt megtisztíthatja, de használhatja a zuhany alatt is. Nem javasoljuk, hogy játsszon vele a kádban.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Naomi Wand New Super Strong Massager Black

    Bemutatjuk a NAOMI WAND NEW SUPER STRONG MASSAGER-t, egy test vagy intim terület masszírozó készüléket, amely egy erős motorral rendelkezik, amely 4000 RPM-től 8000 RPM-ig nyújt gyengéd és intenzív vibrációt.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Kisses Glass Black Magic Wand Black

    A Love Wand egy erőteljes masszírozó, amely a két világ legjobbjait ötvözi: egy klasszikus pálcás masszírozó, amely kiváló minőségű szilikonból készült, és sima üveggel párosul, amely sima behatolást biztosít. Az eredmény egy sokoldalú, kétvégű játék. A 10 vibrációs móddal és az egyik végén gyönyörűen szatén sima szilikon bevonattal ez a kiváló minőségű játék ideális kezdőknek és tapasztalt felhasználóknak.

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Royal Wand Black

    Az erő és az öröm a tiéd a Royal, a bársonysima szilikonból készült, klasszikus vibrációs pálca segítségével. A párnázott fej és a rugalmas nyak együtt mozog a testeddel, miközben 10 egyedi ritmust és 3 vibrációs sebességet fedezel fel. Vízálló és merülőképes, bárhol megidézheti az örömöt. A játék szabadsága!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Kisses Secret Kisses Glass G Wand Black

    Kétvégű kialakításával és 10 erőteljes rezgésmódjával a Secret Kisses G-Wand minden igényét kielégíti. Könnyen tisztítható és teljesen testbiztos – ez valóban az örömtermékek következő generációja.

    45 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Lolly Double Ended Nubii Wand Black

    A VÉGÉNEK TÍZ SEBESSÉGÉVEL a Lolly pálca végtelen élvezet áradatát nyújtja. A Nubii motorral hajtott Lolly zümmögő és finom körforgás érzést kelt, lehetővé téve a kényelmes és ajkak remegő orgazmusát minden ülésen.

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

32 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.