×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Masszázsolajok szilícium

26 Termék

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Kifejezetten csendes és erős intim testmasszázs. Ez a multifunkciós és kompakt masszírozó alkalmazkodik az Ön igényeihez. Ergonomikus és könnyen kezelhető, a különböző rezgésformák ideálisak az izomfeszültség oldására, ugyanakkor széles körű intim és érzéki örömöket is szereznek.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black & Silver Power AkuWand II

    A sokoldalúság, az intenzitás, az erő és a felfedezés azok a szavak, amelyek meghatározzák az új DEXTER-t. Egy minden egyben sokoldalú masszírozó, amely 10 erőteljes rezgésmódot tartalmaz a lágytól a nagyon erősig.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Celine Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Céline pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, erős fogantyúval, lekerekített fejjel és enyhén rugalmas nyakkal. A Céline 2 erős motorral rendelkezik, egy a fejben és egy az alapban, amelyek 7 vibrációs mintát és 3 sebességet kínálnak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masszírozó és gyöngyvibrátor egyben!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, miért nem tudok egyáltalán ellazulni? Az Ön új masszírozója a Satisfyertől a megoldást kínálja: végre egy társ, aki nem panaszkodik a nagylelkű masszázsra! Lenyűgöző XXL méretének és a csábító szilikonfej mögött rejtett erőnek köszönhetően a Wand-er Női megoldja a problémákat, oldja a feszültséget és megkarcolja az orgazmusos viszketést.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Adam and Eve Intimate Curves Újratölthető pálca az Evolved Novelties-től. Tapasztalja meg a teljes méretű masszírozó minden erejét egy könnyű és luxus csomagolásban. Ez az újratölthető szilikon pálcafej meghajlik 10 intenzív vibrációs funkcióval, hogy megcélozza édes pontjait.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Az Actionnél tudjuk, hogy a fantáziái nem mindig egyformák, és hogy minden pillanatát élvezhesse, elkészítettük a No. Fifteen-t, egy három motoros játékot.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Ez a vibrátor képes helyi, élvezeti pontok stimulálására és teljes testmasszázsra és/vagy az intim területek masszírozására. A vibrátor mindkét vége használható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Az Orchid egy stílusos pálcavibrátor az elegáns Bloom kollekcióból. Mind a vibrátor, mind a csomagolás gyönyörű dizájnja az Orchideát minden nő nélkülözhetetlen játékává teszi.

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    A mély, intuitív felfedezéshez készült, mélyreható vezeték nélküli pálca, a Bthrilled Premium ergonómikusan kialakított fogantyúja szögben dőlt el, így könnyedén eljuthat bármely édes helyhez. Speciálisan megtervezett, sima, széles fejjel rendelkezik, amely a teljes stimuláció hullámait sugározza, és a nyaka finoman hajlik, hogy enyhítse a nem kívánt súrlódást. USB-töltési képességével, kompakt méretével és egyedi védőkupakjával pedig a legutazásbarátabb pálca.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Ha olyan sokoldalú masszírozót keres, amely megszabadít a mindennapi stressztől, a Relyme az, amire szüksége van. Erőteljes, 10 vibrációs funkcióval rendelkező motorjával a Relyme a lágy és pihentető rezgésektől más erőteljes és izgalmas rezgésekig vezet. Használjon jó vízbázisú síkosítót az élvezet maximalizálása érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Europe Magic Wand Genius

    A Genio és a Genius ikonikus tartozékaink, amelyek teljes potenciáljukat kibontakoztatják a testével való munka során. Női anatómiai szakértőkkel közösen fejlesztették ki.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Stroker Attachment

    Egy hihetelen melléklet! Alakítsa át az eredeti Bodywandját egy rendkívüli rezgő szerkezetté!

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    A Cupa melegítő pálcás vibrátor mindkét vége használható az egész testen történő változatos masszázs élvezetéhez vagy a helyi örömpont stimulálásához. Az egyik végén egy kerek vibráló masszázsfej, a másik végén pedig egy vibráló melegítő felület található. A hosszú, karcsú fogantyú nagyon könnyen kézre áll, és azt jelenti, hogy a masszázspálca kényelmesen használható. Emellett a test minden pontját könnyedén eléri.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    A Cheeky könnyedén testesíti meg a szépséget, a szórakozást és az erőt egy luxuspálcában, amelyet estéről estére ágyba kell vinni. Minden aprólékosan megtervezett funkció az Ön élvezetét szolgálja. A fogantyú párnázott párna textúrát biztosít, amely egyszerre szolgálja a kényelmet és a fogást, miközben mindent egyetlen gombbal vezérelhet, amely Swarovski kristállyal kápráztat el.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Super Strong Wand Vibrator

    Újratölthető masszázspálca Super Strong Wand Vibrátor a You2Toys-tól extra hosszú nyéllel és mozgatható masszázsfejjel. Az 5 vibrációs mód 3 fokozatban egyéni masszázsélményt biztosít, a módok és sebességek pedig egyszerűen állíthatók a fogantyún található gombokkal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Fuchsia

    A legjobb párok pálcát játszanak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • GOPower Noah Wand Massager Silicone Black

    Merüljön el az erotikus játékok világában a Go Power termékcsaláddal, a piac legfüggőséget okozó játékaival.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Buttercup Yellow

    Ez a boglárka sárga joystick áldottan napfényes elragadtatásba küldi Önt turbóerősítésű, 10 sebességes motorjával és vízbe merülő kialakításával. A nagylelkű pálcahegy, egyetlen gombnyomásra maximális erővel, lélegzete is elakad az élvezettől, miközben keze kényelmesen ül a könnyen megfogható hurkos fogantyúban. Hagyja, hogy a rugalmas fej együtt mozogjon a testével, miközben újra és újra intenzív csúcspontot ér el. Tisztítsa meg Evolved Toy Cleaner-rel és meleg vízzel.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Glider Head Light Blue

    A Le Wand Glider súlyozott heggyel rendelkezik, amely simogatja tested körvonalait, és egyedi bordákkal van kialakítva, hogy célzott belső és külső stimulációt biztosítson.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pixey Aquamini Black Edition

    Ennek a vibrátornak a tulajdonságai tökéletesek a méretéhez képest, mint például a csendes és erős motor, a rugalmas szilikonfej és természetesen a víztaszító hatás, valamint a mágneses újratölthető rendszer egyedülálló tulajdonsága (tehát nincs kábel, amit be kell dugni).

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Flexi Head Light Blue

    A Le Wand Flexi hagymás fejjel rendelkezik, amely hajlik és hajlik teste természetes körvonalaihoz. Jellegzetes bordákkal van kialakítva, hogy célzott belső és külső stimulációt biztosítson.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Dual Head Light Blue

    A Le Wand Dual dupla súlyú, behelyezhető, hullámos stimulátorral rendelkezik, amely egy nyúl által ihletett hosszabbítóval működik, így teljes kontaktstimulációt biztosít, és elégedetten hagy mindent, amihez hozzáér.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon The Personal Wand Fuchsia

    Ismerje meg az új legjobb barátját: a XOCOON Personal Wand-ot. Ez az újratölthető pálca látványosan erős, mély és dübörgő rezgéssel rendelkezik, de a maximális kényelem érdekében szinte semmilyen rezgés nincs a nyelében. Válasszon 3 különböző sebesség és 10 rezgésmintázat közül, és élvezze a nagyszerű masszázst az egész testén.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Yiva Massager Black

    Élvezze az intim pillanatokat önmagával vagy partnerével ezzel a kompakt pálcás masszírozóval! A vibrátor tökéletes kezdőknek, és ideális játék külső stimulációhoz. 10 különböző vibrációs beállítással rendelkezik, amelyek stimulálják az összes érzékeny pontját. A pálca vibrátor rugalmas fejjel és erős motorral van felszerelve. Így a játék alkalmas testmasszázsra és az intim területek stimulálására is. A pálcás masszírozó újratölthető és játéktisztítóval könnyen tisztítható.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Yiva Massager Pink

    Élvezze az intim pillanatokat önmagával vagy partnerével ezzel a kompakt pálcás masszírozóval! A vibrátor tökéletes kezdőknek, és ideális külső stimulációhoz. 10 különböző vibrációs beállítással rendelkezik, amely stimulálja az összes érzékeny pontot. A pálca vibrátor rugalmas fejjel és erős motorral van felszerelve. Így a játék alkalmas testmasszázsra és az intim területek stimulálására is. A pálcás masszírozó újratölthető és játéktisztítóval könnyen tisztítható.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

26 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.