×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Masszázsolajok

65 - 96 termék, Összesen:121

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Pálca kompakt ergonomikus kialakítással és rugalmas nyakkal. Újratölthető és erős.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Az Erőpálca egy nagyon erős pálcás masszírozó, elegáns és gyönyörű kialakítással. A masszírozó fejét szilikon borítja, amely nagy, kényelmes felülettel rendelkezik, amely az erőteljes vibrációt a testére vezeti. A fej mély és páratlan erőt biztosít a zsibbadó fogantyú okozta kényelmetlenség nélkül. Az Erőpálca vezeték nélküli és újratölthető, így bárhová magával viheti! Érintse meg!

    42 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    A Le Wand Plug-In a kategóriájában a legjobb, klasszikus stílusú vibráló masszírozó, amely páratlan minőséget és díjnyertes dizájnt kínál. Ez a globálisan kompatibilis árammal működő berendezés 10 jellegzetes, dübörgő rezgési sebességgel és 6 rezgésmintával rendelkezik. Az elegáns, puha tapintású fogantyú és az extra hosszú, 245 cm-es zsinór megkönnyíti a tartást és a több szögben történő navigálást, miközben a rugalmas nyak meghajlik a pozicionálás és az élvezet érdekében.

    63 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    ÉLVEZZE A SZABADSÁGÁT A 3R DOXY SZÁMÚVAL – JÁTSSZON BÁRHOL, MIVEL ELVEZETTÜK A KÁBELT.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Zoa Black

    ZOA, a nőnek, aki szereti az erőt és a kifinomultságot. Kifinomult és egyedi kialakítása tökéletesen illeszkedik a hüvely íveihez, egyszerre fedve a csiklót, a szeméremajkakat és a gátat. Kellemes fogása lehetővé teszi a pontos és könnyed pozícionálást az Ön által preferált területeken. Erőteljes motorja tíz módban kínál vadul izgalmas rezgéseket, amelyek emlékezetes orgazmusok sokaságához kísérik Önt. Gyorsan az egyik kedvencévé fog válni!

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Cream

    A Le Wand Plug-In a kategóriájában a legjobb, klasszikus stílusú vibráló masszírozó, amely páratlan minőséget és díjnyertes dizájnt kínál. Ez a globálisan kompatibilis árammal működő berendezés 10 jellegzetes, dübörgő rezgési sebességgel és 6 rezgésmintával rendelkezik. Elegáns, puha tapintású fogantyú és az extra hosszú, 245 cm-es zsinór megkönnyíti a tartást és a több szögben történő navigálást, miközben a rugalmas nyak meghajlik a pozicionálás és az élvezet érdekében.

    63 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Shiatsu Black

    A Vive egy új jelenség a felnőtteknek szánt luxustermékek világában. A Shiatsu mesés dizájnnal rendelkezik, így nagyon kívánatos játék, formája pedig új örömérzetet nyújt. A játék fejében és aljában elhelyezett 2 motor 10 különböző rezgésmintával rendelkezik.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    A Sultry by Pillow Talk feje sima, lekerekített, és erőteljes vibrációt biztosít. Kúpos behelyezhető fogantyúja van, amely 360 fokban elforgatható a hihetetlen G-pont stimuláció érdekében. A Sultry forgó tengelye prémium melegítő funkciót is kínál a nagyobb kényelem és valósághűség érdekében.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Zenith App Controlled Cordless Smart Wand Green

    A Magic Zenith az egyik legjobb pálca a piacon. Vezeték nélküli, vízálló és újratölthető, három olyan dolog, amivel a teljes méretű pálcák ritkán rendelkeznek. App-vezérlésű képességeivel a távoli partnere is vezérelheti Ön helyett. Még jobb, hogy ez a dolog ERŐS és ZÜMMÖGŐ, és orgazmusai csodálatos érzést keltenek.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    A Megawand egy újratölthető külső stimulátor, amely végtelen számú orgazmikus kombinációt biztosít. 20 rezgésmóddal és 8 intenzitás-beállítással a Megawand 160 különböző lehetőséget kínál. A rugalmas szilikon fej finoman stimulálja a csiklót és a test összes erogén zónáját.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Az izomstimulációra és mélyszöveti masszázsra tervezett Bodywand VersaWand ellazítja a legfeszültebb izmokat, így Ön felfrissül és készen áll az aktivitásra. A VersaWand hat tartozékkal rendelkezik, amelyekkel az egyes ízületeket és izmokat célozhatja meg a koncentrált fiatalítás és relaxáció érdekében.

    153 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Blue

    A Le Wand újratölthető vibrációs masszírozó Petite ikonikus, erőteljes pálcánk kisebb változata. A Le Wand Petite kisebb méretben, de nagy teljesítményben. 10 dübörgő rezgési sebességgel és 6 vibrációs mintával rendelkezik. A karcsú és stílusos kialakítás fókuszált rezgést biztosít a pálcafejben.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Opulence

    A nagy teljesítményű masszírozót rugalmas testtel hozták létre, így könnyedén irányíthatja a stimulációt.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tracy's Dog Hammer Magic Wand Vibrator Set Black-Gold

    Fedezze fel Tracy kutyakalapács varázspálca vibrátorkészletét! Ez a készlet egy luxus pálcavibrátort tartalmaz négy szilikon tartozékkal, amelyek mindegyike saját stimulációs céllal rendelkezik. Ezeknek a mellékleteknek köszönhetően teljes stimulációt kap otthon!

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pixey Aquawand White Edition

    Végül itt van a „Pixey Aquawand”. A Pixey márka fejlesztette ki. Ennek a vibrátornak a tulajdonságai tökéletesek, mint például a halk és erős motor, a rugalmas szilikon fej és természetesen a vízlepergető hatás, valamint a mágneses újratölthető rendszer egyedülálló tulajdonsága (tehát nincs bedugható kábel). Az Aquawand szinte teljes egészében szilikonból készült, nem csak a fej (átmérő 55 mm), hanem a fogantyú is szilikonból készült, ami még intenzívebbé teszi az érzéki érzést.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Naughtier Kit

    Szeretnéd átélni a legjobb érzéki intim pillanatokat? Akkor csak ezzel a gyönyörű díszdobozban lévő készlettel a Shunga luxusmárkától! 5 terméket tartalmaz, amelyekkel megtudod, mi az igazi szenvedély. Élvezze a tökéletes orális szexet, a lélegzetelállító csiklóstimulációt, a tökéletes csúszósságot, az intenzív izgalmat és a végső nedves orgazmust.

    45 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    A Le Wand Petite ikonikus, újratölthető pálcamasszírozónk kisebb változata. A Le Wand Petite kisebb méretben, de nagy teljesítményben.

    79 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    A Sultry by Pillow Talk feje sima, lekerekített, és erőteljes vibrációt biztosít. Kúpos behelyezhető fogantyúja van, amely 360 fokban elforgatható a hihetetlen G-pont stimuláció érdekében. A Sultry forgó szára prémium melegítő funkciót is kínál a nagyobb kényelem és a valósághűség érdekében.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Rechargeable Vibrating Massager Pink

    A Le Wand újratölthető vibrációs masszírozó intenzív és érzéki élvezetet nyújt. Ez a fényűző pálca 10 jellegzetes, dübörgő rezgési sebességgel és 20 rezgési mintával rendelkezik. Erőteljes, átható élvezetet nyújt az újratölthető pálca kényelmében és sokoldalúságában.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Végre, itt van a „Pixey Aquawand”. A Pixey márka fejlesztette ki. Ennek a vibrátornak a tulajdonságai tökéletesek, mint például a csendes és erős motor, a rugalmas szilikon fej és természetesen a vízlepergető hatás, valamint a mágneses újratölthető rendszer egyedülálló tulajdonsága (tehát nincs bedugható kábel). Az Aquawand szinte teljes egészében szilikonból készült, nemcsak a fej (átmérő 55 mm), hanem a fogantyú is szilikonból készült, ami még intenzívebbé teszi az érzéki érzést. Ez a Pixey Aquawand fröccsenésálló, ami azt jelenti, hogy a csap alatt megtisztíthatja, de használhatja a zuhany alatt is. Nem javasoljuk, hogy játsszon vele a kádban.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Rechargeable Massager Purple

    A Le Wand újratölthető vibráló masszírozó intenzív és érzéki élvezetet nyújt. Ez a fényűző pálca 10 jellegzetes, dübörgő rezgési sebességgel és 20 vibrációs mintával rendelkezik. Erőteljes, átható élvezetet biztosít az újratölthető pálca kényelme és sokoldalúsága.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Ava Heating Mini Wand Vibrator with App Control Black

    A DirectPower 2.0 technológiával az AVA erőteljes és pontos stimulációt kínál, könnyen hordozható, kényelmes méretben. Az AVA sima, kerek feje kétrétegű szilikonból készült, amely luxus érzetet biztosít, és tökéletes az egész testet átfogó masszázshoz. A stabil fogantyún található gyönyörű árnyékoló elegánsan egészíti ki az általános kialakítást, így az AVA stílusos kiegészítője bármely gyűjteménynek.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Lux Couture Black

    Ahol a divat és a stílus találkozik az élvezetekkel. A Couture Wand egy erőteljes, fröccsenésálló vibrációval, dübörgő rezgésekkel rendelkező vibrátor. A klasszikus pálca kialakítása lehetővé teszi a mélyszöveti, teljes körű masszázst, a nagy fej és a hajlékony nyak pedig tökéletes a mélyszöveti masszázshoz. Öt rezgési mód és tíz sebességfokozat teszi ezt a pálcát nagyon sokoldalúvá. A bársonyosan puha szilikonból készült Couture Wand USB-n keresztül újratölthető és 100%-ban fröccsenésálló a zuhanyzóbarát masszázs érdekében.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Viotec Titan Wand Vibrator Gold & Wine Red

    Bemutatjuk a Viotec Titan-t, egy fényűzően puha vibrátort, amelyet az élmény fokozására terveztek. A Titan könnyedén vezérelhető a vibrátoron található gombokkal.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Brush Crush Wand Vibrator Purple

    A Brush Crush lapos és texturált fejjel rendelkezik, amely intenzíven stimulálja a csiklót vagy a test más erogén zónáit. A pálca vibrátor 20 különböző rezgésbeállítást és 8 intenzitási szintet kínál.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Kisses Glass Black Magic Wand Black

    A Love Wand egy erőteljes masszírozó, amely a két világ legjobbjait ötvözi: egy klasszikus pálcás masszírozó, amely kiváló minőségű szilikonból készült, és sima üveggel párosul, amely sima behatolást biztosít. Az eredmény egy sokoldalú, kétvégű játék. A 10 vibrációs móddal és az egyik végén gyönyörűen szatén sima szilikon bevonattal ez a kiváló minőségű játék ideális kezdőknek és tapasztalt felhasználóknak.

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand All That Glimmers Set Pink

    A híres Women's Health FEMTECH Awards győztese, az All That Glimmers a Le Wand Petite különleges kiadása, egy sokoldalú pálcás vibrátor, amely bizonyítja, hogy a nagy teljesítmény kis csomagolásban is jöhet. Az ikonikus Le Wand Massager kisebb változata 10 dübörgő rezgési sebességgel és 6 rezgési mintával rendelkezik.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Zoa Raspberry

    ZOA, a nőnek, aki szereti az erőt és a kifinomultságot. Kifinomult és egyedi kialakítása tökéletesen illeszkedik a hüvely íveihez, egyszerre fedve a csiklót, a szeméremajkakat és a gátat. Kellemes fogása lehetővé teszi a pontos és könnyed pozícionálást az Ön által preferált területeken. Erőteljes motorja tíz módban kínál vadul izgalmas rezgéseket, amelyek emlékezetes orgazmusok sokaságához kísérik Önt. Gyorsan az egyik kedvencévé fog válni!

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Zoa Light Pink

    ZOA, a nőnek, aki szereti az erőt és a kifinomultságot. Kifinomult és egyedi kialakítása tökéletesen illeszkedik a hüvely íveihez, egyszerre fedve a csiklót, a szeméremajkakat és a gátat. Kellemes fogása lehetővé teszi a pontos és könnyed pozícionálást az Ön által preferált területeken. Erőteljes motorja tíz módban kínál vadul izgalmas rezgéseket, amelyek emlékezetes orgazmusok sokaságához kísérik Önt. Gyorsan az egyik kedvencévé fog válni!

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dame Products Com Wand Massager Quartz

    A Com a klasszikus pálcaforma testbarát változata, amelyet a kényelem érdekében továbbfejlesztettünk. Nagyszerű első pálcaként vagy tapasztaltabb játékosok számára, akik intenzív külső klitorális stimulációra vágynak, a Com ívelt fogantyúja megkönnyíti a tartását, miközben varázsolja a varázslatot.

    87 900 Ft

    53 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ibiza Wand Luxury Massager Gold

    Bemutatjuk az IBIZA WAND LUXURY MASSAGER-t, egy test- vagy intim terület masszírozót egy erős motorral, amely 4.000 RPM-től 8.000 RPM-ig kínál lágy és intenzív vibrációt.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vive Kiku Rechargeable Double Ended Wand with Innovative G-Spot Flapping Stimulator Purple

    A VIVE056 KIKU, kétvégű, csapkodó nyelvvibrátor és pálca, 10 funkciós vibrációs pálcafejjel és 10 funkciós csapkodó nyelvnyéllel büszkélkedhet, így minden tekintetben tökéletes élvezeti eszköz.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:121

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.