×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

A lágy csokoládé kiegyensúlyozott, kerek ízzel, telt kakaóaromával és egy csipetnyi édesgyökéres fás jegyekkel tűnik ki. Ez a 72%-os csokoládé a Közép-Amerikából, Afrikából és Jávából származó különböző kakaóbabfajták gondosan válogatott kombinációjából, a Kayambe-ból készült.

Gyártó:

Michel Cluizel

3 190 Ft

2 379 Ft

Raktáron - Önnél már 30.4.

Részletek

A lágy csokoládé kiegyensúlyozott, kerek ízzel, telt kakaóaromával és egy csipetnyi édesgyökéres fás jegyekkel tűnik ki. Ez a 72%-os csokoládé a Közép-Amerikából, Afrikából és Jávából származó különböző kakaóbabfajták gondosan válogatott kombinációjából, a Kayambe-ból készült.

Nemzetközi versenyeken díjakat kapott:

Elődje 2020-ig: ezüstérem, Academy of Chocolate, 2016, "Best Dark Bean to Bar Under 80%" kategória
Összetevők: kakaóbab, cukor, kakaóvaj, valódi Bourbon vanília. Nyomokban dióféléket, tejet és glutént tartalmazhat.

Kivételes minőség: Michel Cluizel szorosan együttműködik a gazdákkal, és támogatja őket a kakaóbab termesztésének és erjesztésének hagyományos módszereinek megőrzésében. Méltányos feltételeket biztosít a mezőgazdaság és az élet számára. A különleges ízek megőrzése érdekében Michel Cluizel hosszú pörkölést alkalmaz alacsony hőmérsékleten. A csokoládéi páratlan ízvilágának elérése érdekében Cluizel gyakran több mint 20 fermentációs és pörkölési módszer kombinációját tesztelte. A kakaóbab tényleges pörkölése, őrlése és keverése már Franciaországban, Voironban történik.

Amikor az összetevőkről van szó, Michel Cluizel igazán odafigyel. Még a "Nobles Ingredients" védjegyet is szabadalmaztatta, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a termékeiben felhasznál:

kizárólag tiszta kakaóvajat, növényi zsírok hozzáadása nélkül,
vanillin helyett természetes Bourbon vaníliát,
nem használ szójalecitint vagy mesterséges aromákat.
A vállalat azt is garantálja, hogy a nyersanyagok nem mentek át besugárzási vagy ionizációs eljáráson.
Súly és méret: 70g, 161×79×7 mm.

További információk

Márka Michel Cluizel
Kategóriák Étcsokoládé, Michel Cluizel

Írja le saját véleményét

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.