"/>
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g

Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g

A Mangaro ültetvény az Ambohimarina területen található, a Sambirano folyó völgyében, Madagaszkár északnyugati részén. Nevét a kakaófákat árnyékkal körülvevő dzsungel nevéről kapta - Mangamaro "föld, ahol a mangófák nőnek". A talaj, amelyet a mangófák évszázadok óta táplálnak, egyedülálló egzotikus ízt ad a kakaóbabnak. Itt a rendkívül aromás és ritka Criollo fajta kakaóbabjait termesztik.

Gyártó:

Michel Cluizel

3 190 Ft

2 539 Ft

Raktáron - Önnél már 30.4.

Részletek

Magas százalékos - 50% - tejes ültetvényes csokoládé Madagaszkárról. Puha, krémes, lágy csokoládé. Mézes-karamellás kezdete miatt értékelik, amely trópusi gyümölcsök és mazsola ízében bontakozik ki, majd az utóízben enyhe mézes és mézeskalácsos jegyek jelennek meg. Ez a kompozíció örömteli, megvilágosító érzést kelt.

A Mangaro ültetvény az Ambohimarina területen található, a Sambirano folyó völgyében, Madagaszkár északnyugati részén. Nevét a kakaófákat árnyékkal körülvevő dzsungel nevéről kapta - Mangamaro "föld, ahol a mangófák nőnek". A talaj, amelyet a mangófák évszázadok óta táplálnak, egyedülálló egzotikus ízt ad a kakaóbabnak. Itt a rendkívül aromás és ritka Criollo fajta kakaóbabjait termesztik.

Michel Cluizel 2021-ben egy új kiadással jelentkezik, amelyben az ültetvényes csokoládék ízét úgy fokozza, hogy a kakaóbabtartalmat a sötét csokoládék esetében legalább 70%-ra, a tejcsokoládék esetében pedig 47%-ra növeli. A csokoládék készítésekor a csokoládékészítés minden lépésére odafigyel. A csomagoláson mostantól a kakaóbab származási országára jellemző feliratokat találunk. Az ültetvény neve mellett a terület nevét és az alapvető kóstolási jegyzeteket is megtudhatja.

Nemzetközi versenyeken elnyert díjak:

bronzérem, Academy of Chocolate, London, 2009, "Legjobb tejcsokoládé tábla" kategória
első helyezés, Salon du Chocolat, Párizs, 2009
döntős, International Chocolate Awards, 2014, "Bars - Milk plain/origin bars" kategória
Összetevők: teljes tejpor, kakaóbab, kakaóvaj, cukor, valódi Bourbon vanília. Nyomokban dióféléket és glutént tartalmazhat.

Kivételes minőségű összetevők: Amikor az összetevőkről van szó, Michel Cluizel igazán odafigyel. Még szabadalmaztatta is a "Nobles Ingredients" védjegyet, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a termékeiben felhasználja:

kizárólag tiszta kakaóvajat, növényi zsiradékok hozzáadása nélkül,
természetes Bourbon vaníliát a vanilia helyett,
nem használ szójalecitint vagy mesterséges aromákat,
és minden termék 100%-ban mentes a genetikailag módosított szervezetek jelenlététől.


Súly és méret: 70 g, 161×79×7 mm.

A Michel Cluizel családi csokoládégyár 1948 óta állít elő kivételes csokoládét. Az üzem az észak-franciaországi Normandiában található.

A "Great Taste Award" a filmes Oscar-díj megfelelője a gasztronómia világában. A brit "Guild of Fine Food" egyesület évente ítéli oda az adott kategória legjobb minőségű és legízletesebb élelmiszeripari termékeinek.

A csokoládéakadémiát 2005-ben alapították Londonban. A csokoládék minőségének értékelése mellett, amelyet az éves díjazás követ, fő célja, hogy a csokoládétermelőket a fenntartható méltányos kereskedelemre ösztönözze.

A Salon du Chocolate egy minden ősszel Párizsban megrendezett nemzetközi csokoládéműsor.

További információk

Márka Michel Cluizel
Kategóriák Tejcsokoládé, Michel Cluizel

Írja le saját véleményét

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.