Bejelentkezés
Regisztráció.
Az Ön adatai
Bejelentkezési adatok
Bejelentkezés
Részletek
Finom étcsokoládé, kivételesen hosszan tartó utóízzel. A csokoládéval való meghitt ismerkedés az egzotikus gyümölcsök ízén keresztül az aszalt gyümölcsök jegyein, a pörkölt kakaóbab ízén keresztül vezet a rekordot döntő tíz perces intenzív csokoládé csúcspontjáig. A csokoládé bio, gluténmentes és vegán.
A Mokaya ültetvény Mexikóban, Chiapas régióban található - a kakaótermesztés bölcsőjében. Már kétezer évvel ezelőtt a mokayák, a főként halászatból élő helyi őslakos indiánok kakaópépből és babból készítettek italt - a világ első "csokoládéját". Ők "kakawának" nevezték.
Ha otthonról, kényelmesen szeretné magát kényeztetni az ültetvény meglátogatásával, nézd meg a Mokaya ültetvényről készült videót.
Nemzetközi versenyeken díjakat kapott:
1 csillag - Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, London, 2021
aranyérem, Academy of Chocolate, 2021, "Best Dark Chocolate Bean-To-Bar" kategória
elődjéért 66% Mokaya: ezüstérem, Academy of Chocolate, 2013, "Best Dark Chocolate Bean-To-Bar" kategória
elődjéért 66% Mokaya: Mokaya: ezüstérem, International Chocolate Awards, 2018. évi európai döntő, "Sima/origin sötét tábla" kategória
elődjéért 66% Mokaya: aranyérem - Special Award - organic, International Chocolate Awards, 2018. évi európai döntő, "Sima/origin sötét tábla" kategória
elődjéért 66% Mokaya: ezüstérem, Academy of Chocolate, 2019. évi döntő, "Bean to Bar Seasoned" kategória
Összetevők: kakaóbab a Mokaya ültetvényről, cukor, kakaóvaj. Nyomokban dióféléket, tejet és glutént tartalmazhat.
BIO mezőgazdaságból származó termék, BIO minősítéssel: FR-BIO-10, CZ-BIO-003.
Kivételes minőség: Michel Cluizel szorosan együttműködik a gazdákkal, és támogatja őket a kakaóbab termesztésének és erjesztésének hagyományos módszereinek megőrzésében. Méltányos feltételeket biztosít a mezőgazdaság és az élet számára. A különleges ízek megőrzése érdekében a Michel Cluizel hosszú pörkölést alkalmaz alacsony hőmérsékleten. A csokoládéi páratlan ízvilágának elérése érdekében Cluizel gyakran több mint 20 fermentációs és pörkölési módszer kombinációját tesztelte. A kakaóbab tényleges pörkölése, őrlése és keverése már Franciaországban, Voironban történik.
Ha az összetevőkről van szó, Michel Cluizel igazán törődik velük. Még a "Nobles Ingredients" védjegyet is szabadalmaztatta, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vitae termékeiben felhasználja:
kizárólag tiszta kakaóvajat, növényi zsírok hozzáadása nélkül,
természetes Bourbon vaníliát a vanillin helyett,
nem használ szójalecitint vagy mesterséges aromákat.
A vállalat azt is garantálja, hogy semmilyen nyersanyag nem ment át besugárzáson vagy ionizáción.
Súly és méret: 70 g, 161×79×7 mm.
További információk
Márka | Michel Cluizel |
---|---|
Kategóriák | Étcsokoládé, Michel Cluizel |