Diszkrét szállítás 24 órán belül

Írjon info@superlove.hu

0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

3x7 rezgésminta - A tengely 3 tolómozgásával és a nyúlfülek 7 rezgési mintázatával a PALOQUETH toló vibrátor 3x7 lehetőséget kínál az Ön számára. Nyugodtan váltson módot a szerelmi sebességének megfelelően.

Gyártó:

Paloqueth

30 900 Ft

19 190 Ft

Raktáron - Önnél már 22.10.

  Ingyenes szállítás

Részletek

3x7 rezgésminta - A tengely 3 tolómozgásával és a nyúlfülek 7 rezgési mintázatával a PALOQUETH toló vibrátor 3x7 lehetőséget kínál az Ön számára. Nyugodtan váltson módot a szerelmi sebességének megfelelően.


Ergonomikus kialakítás - A PALOQUETH szilikon vibrátor ívelt izzófejjel és nyuszifüllel rendelkezik, amelyek egyedülállóan úgy vannak kialakítva, hogy kettős stimulációval stimulálják a g-pontot, így maximálisan élvezhetik az orgazmus örömét.


Automatikus tolóerő - A nyuszi hangulatnak van egy tengelye, amely 1,5 cm-en belül (0,6 hüvelyk) tolja be és ki, hogy utánozza a szex közben tapasztalt tolóérzetet, ami a valóságnak és még jobbnak érzi magát.
Prémium szilikon - A nyuszi hangulatot orvosi minőségű szilikon alkotja, amely sima tapintású és tapintható, így bőrszerű érzetet nyújt, mivel utánozza az emberi test valódi bőrét.


IPX Waterproof- A PALOQUETH toló vibrátor IPX7 vízálló, ami azt jelenti, hogy jó játék egy pihentető pezsgőfürdőben való használatra, ami egy kicsit szórakoztatóbbá teszi a zuhanyokat.

Automatikus tolóerő
A nyuszi hangulatnak van egy tengelye, amely 1,5 cm-en belül (0,6 hüvelyk) tolódik be és ki, hogy utánozza a szex közben tapasztalt lendületes érzést, ami a valóságnak és még jobban érzi magát.

Vízálló IPX7
Ez nemcsak a szórakozás lehetőségeit nyitja meg a zuhanyzóban vagy a fürdőben, de szellővé teszi a játék tisztítását. Normál módon 30 percig képes működni víz alatt, körülbelül 1 méter.

Devil Eye Design
Az "Ördög szem" gomb helyettesíti a hagyományos gombot, amely épít egyedi karakteredre és nemességedre.

Intenzív G-pont
Az íves fej ideális azoknak az érzékeny foltoknak a felkutatásához, amelyekhez trükkös az elérés. Felfedezéseit melegen ünnepli lüktető orgazmusának azonnali lüktető nedves folyása.

További információk

Márka Paloqueth
Szín lila

Írja le saját véleményét

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.