Diszkrét szállítás 24 órán belül

Írjon info@superlove.hu

0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

Adjon lendületet tengelyének és heréinek ezzel a sima szilikonjavító gyűrűvel, amely kettős munkát végez. Szuper nyújtó a maximális kényelem érdekében, a gyűrű szilárdan fogja meg a farkát és a golyóit, hogy növelje a maradandó erőt, miközben szorosan támogatja a herezacskót. Hozza ki a legjobbat a kakasgyűrűjéből egy laza vízalapú kenőanyaggal.

Gyártó:

Paloqueth

19 190 Ft

11 890 Ft

Raktáron - Önnél már 22.10.

  Ingyenes szállítás

Részletek

A rezgő kettős gyűrű nyúlhangulattá változtatja

Adjon lendületet tengelyének és heréinek ezzel a sima szilikonjavító gyűrűvel, amely kettős munkát végez. Szuper nyújtó a maximális kényelem érdekében, a gyűrű szilárdan fogja meg a farkát és a golyóit, hogy növelje a maradandó erőt, miközben szorosan támogatja a herezacskót. Hozza ki a legjobbat a kakasgyűrűjéből egy laza vízalapú kenőanyaggal.

A szilikon nyuszi 7 rezgésmóddal ugrat!
Mindketten nyögni és remegni fogtok, amikor érzed, hogy cseng a nyuszi kakas erőteljes hangulata. Sima szilikon gyűrűje megnyúlik, hogy kényelmesen keményebb és erősebb legyen, miközben a csiklóját pislákoló nyuszi füle ugrató vibrációval veszi körül a csiklóját. Fedezze fel 7 rezgési módját a közös élvezet érdekében.

Vízálló és víz alatti kaland

Ez a vibráló szilikon péniszfokozó teljesen vízálló (a távvezérlő nem), így szinte bárhol biztonságosan és kényelmesen élvezheti. Vegyük ezt a vízálló gyűrűt, hogy megmártózzunk, és átfogjuk az erőteljes rezgéseket a fürdőben, a zuhanyzóban vagy a pezsgőfürdőben. A vízzáró tömítés megkönnyíti a meleg, szappanos vízzel történő tisztítást minden használat előtt és után.

Élvezze a kihangosítót a távirányítóval

Habár a pénisz vibrátorának fején található nyomógombon keresztül táplálható, a vezeték nélküli távirányító azt jelenti, hogy könnyedén végiggörgetheti a beállításokat, miközben a szépségével ugrál. A távvezérlő 1 x CR2032 akkumulátort vesz igénybe, amelyet tartalmaz. Használat előtt távolítsa el a szigetelőt a távvezérlőből.

USB újratölthető világszerte

Több erőre van szüksége? Ne aggódjon az elemek miatt. Ez az újratölthető péniszgyűrű tartalmaz USB-kábelt a töltéshez. Csak töltsön be bármilyen USB-csatlakozót a töltéshez. Töltés közben kék fény villog. Amikor a farokgyűrűje teljesen fel van töltve, a fény folytonos kékre vált, és készen áll akár 70 percnyi hihetetlen rezgésre.

Szilikon kettős gyűrű - A kettős gyűrűk mind a tengelye, mind a golyói köré fonódnak, és szoros illeszkedést hoznak létre, amely nemcsak meghosszabbítja a férfi állóképességét, hanem nagyobb és keményebb erekciókat is lehetővé tesz, mindketten élvezhetik.
7 rezgési mód - Fedezzen fel 7 rezgésmintát, miközben a puha, rugalmas nyuszi fülek kényelmesen a csiklóhoz ülnek, hihetetlen közös örömért.
IPX7 vízálló - Ez a rezgő kakasgyűrű teljesen vízálló, így szinte bárhol használhatja. Próbálja ki a kádban vagy a zuhany alatt, és fordítsa a fürdési időt örömidővé!
Vezeték nélküli távirányító - A vezeték nélküli távvezérlő azt jelenti, hogy felfedezheti a beállításokat anélkül, hogy megszakítaná a párás munkamenetet. Neked kell eldöntened, ki veszi át az irányítást.
USB újratölthető - A csomag kényelmi USB-kábellel rendelkezik a végtelen szórakozás érdekében. A mellékelt mágneses USB-töltővel körülbelül 1,5 órát vesz igénybe az újratöltés.

További információk

Márka Paloqueth
Drótnélküli drótnélküli
Szín fekete

Írja le saját véleményét

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.