×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Síkosítók 11 - 50 ml

129 - 160 termék, Összesen:403

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Stimul8 Anal Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    A prémium S8 Vízbázísú Análhűtő síkosító kényeztető, hosszan tartó siklást biztosít; tökéletes a rossz hátsóajtós kalandokhoz! Ez a csodálatos, hosszan tartó S8 formula teljesen parabén-, ftalát-, glutén- és szulfátmentes, ráadásul nem tartalmaz hozzáadott színeket vagy durva tartósítószereket az ellenállhatatlan „természetes” megjelenés érdekében. Felhordva az S8 Waterbase Anal Cooling síkosító gyengéd hűsítő hatást fejt ki a bőrön, kellemes bizsergő érzést adva ott, ahol szeretné!

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Eros Extended Love Top Level 3 30ml

    Az EROS biztosítja a hosszantartó szórakozást szex közben. Az EROS ápoló spray a közösülést még intenzívebb élménnyé teszi, a péniszt simulékonnyá varázsolja, de nem befolyásolja érzékenységét!

    6 390 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Vízbázisú és kiegyensúlyozott pH-értékű lubrikáns ízzel.

    3 190 Ft

    1 899 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pjur Woman Aloe 30ml

    Extra lendület a női testnek: A pjur NŐI Aloe egy vízbázisú személyi síkosító, természetes aloe vera összetevővel. Nagyobb örömet okoz, és fokozottan ápolja a női bőrt. Az aloe vera növény 99 százalékban vizet tartalmaz, amelyet átlátszó gél formájában tárol a leveleiben. Ez adja a kivonat hidratáló hatását és segíti a bőr rugalmasságának növelését.

    4 790 Ft

    2 059 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovely Lovers DELAY Spray STRONG FORMULA 50ml

    Intim spray a hosszabb érintkezési időért. A hatóanyagok optimális kombinációja lehetővé teszi az ejakuláció szabályozását, miközben a hosszabb érintkezés során is elégedettséget biztosít. A guarana és a koffein hozzáadása stimulál és stimulál. Ideális, ha probléma van a korai magömléssel.

    7 990 Ft

    6 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cobeco Pharma Black Stone Spray For Men 15ml

    A Black Stone Spray-nek egy könnyű érzéstelenítő hatása van a pénisz bőrére, így átmenetileg kevésbé érzékennyé varázsolja azt. Ez a kulcsa a csúcspont késleltetésének. Tartósabb és élvezetesebb szexuális életre tehet szert vele.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cobeco Pharma ViaGel For Women 30ml

    A ViaGel egy nők számára gyártott stimuláló gél az intim területekre. A gél növeli a vágyat és libidót és garantálja az intenzív intim pillanatokat.

    7 190 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • System JO Silicone Lubricant Cool 30ml

    A JO Premium Cool a selymes JO Premium termék továbbgondolt változata, egy csipet hűsítő hatással. A legkiválóbb gyógyszerészeti minőségű szilikonból készült síkosítót újonnan a francia mentol itatja át.

    7 990 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dragon Spray Super Dooz 34000 Spray 45ml

    Jobban változna az életed, ha megnőne az állóképességed az ágyban? Ha a válasza egyértelműen igen, akkor érdemes ezt az egyedülálló spray-t keresnie! Mert elzsibbadhatja a pénisz hegyét, amelyet a legérzékenyebb pontnak tartanak, késlelteti a csúcspontot és meghosszabbítja a szeretkezést. Élvezze a hosszú szeretkezést, és kényeztesd magad egy életre szóló önbizalomnöveléssel!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orgie Orgasm Drops 30ml

    Exkluzív és úttörő Orgie készítmény Európában, csúcsminőségű nyersanyagok felhasználásával. Cseppentő hihetetlen formulával a csikló érzékennyé tételére! Az Orgazmus Cseppeket közvetlenül a csiklóra kell felvinni, egy-két csepp elegendő a nő örömének serkentéséhez és fokozásához, extrém élvezet pillanatait biztosítva.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 50ml

    Alkoholmentes összetételének köszönhetően ez a higiénikus tisztító spray ideális az érzékeny felületű erotikus játékok gyengéd tisztítására és ápolására. A rendszeres tisztítás meghosszabbítja élettartamukat. Az EROS Univerzális Játéktisztító egy rendkívül hatékony tisztítószer, amely nem érez kellemetlen alkoholszagot.

    3 190 Ft

    1 899 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Új kollekció 2 az 1-ben síkosítókkal és masszázs hőhatással. Ízek minden ízléshez. Nem tartalmaz cukrot és parabéneket, ideális minden erogén zónára: mellbimbók, nyak ...

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Luxuria EREX Power Hard Longer Penis Cream 30ml

    Az Erex Power egy szuperaktív krém stimuláló és energizáló tulajdonságokkal, amelyek ideálissá teszik a férfi intim testrészek masszírozását. Azonnali stimuláló hatást biztosít, amely újraaktiválja a keringést és csökkenti a fáradtságot a pénisz erekciójának támogatásával. Természetes kivonat formulája azt jelenti, hogy nem igényel hosszas masszázst és mentes az ellenjavallatoktól. Figyelem: Enyhe kipirosodást okozhat. Ne használja, ha sérült vagy irritált bőre van.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pjur Woman Vegan 30ml

    Természetes élvezet: 100%-ban vegán összetevők, állatokon nem tesztelték. A kifejezetten nők számára kifejlesztett vegán személyi síkosító: pjur WOMAN Vegan a női nyálkahártyák pH-értékéhez szabott. Nem tartalmaz parabéneket, paraffinokat, glicerint, szintetikus parfümöket vagy színező adalékokat. A jobb életminőségért és a nagyobb szexuális elégedettségért. Ez a termék óvszerrel és minden szexjátékkal használható.

    4 790 Ft

    2 059 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    A Lumière egy speciális bőrápoló krém. Úgy tervezték, hogy a hónaljban, az ágyékban vagy általában a bőrön alkalmazzák. Exkluzív formulája gyors és hosszan tartó hatást tesz lehetővé, amely korrigálja a bőrtónusbeli különbségeket, ragyogóvá és egyenletessé téve azt.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Play Always Virgin 15ml

    Szeretné újra átélni azt az érzést, ami az első alkalommal volt? Az Always Virgin egy természetes összetevőkből álló intim női összehúzó szer, amely a hüvely feszülésének érzetét kelti, fokozva mindkettőjük örömét az intim kapcsolatban.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orgie Tighten Vaginal Adstringent 15ml

    Ez a gél segít abban, hogy összehúzza a hüvelyi izmait, és ezáltal kissé szűkebb lesz a hüvelye, amit nem csak a partnere fog érezni a közösülés során, de Ön izgalmasabb és intenzívebb élményekre számíthat. Az Orgie Tighten Vaginal Astringent természetes hatóanyagokat tartalmaz, és egyben természetes síkosító is.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Just Glide Toy Lube 20ml

    A Just Glide tökéletes mennyiségű kenést biztosít, akár szexjátékkal, akár anélkül használod!

    1 579 Ft

    939 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cobeco Pharma Penimax Penis Massage Cream 50ml

    Az X Control Penis Cool Cream egy frissítő masszázskrém a francia kozmetikai piacról kifejezetten a szexuális élvezet fokozására, és a magömlés késleltetésére kifejlesztve.

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • System JO Gelato Decadent Double Chocolate Lubricant Water-Based 30ml

    A JO® GELATO egy ízesített vízbázisú személyi síkosító, amely az előjátékot és az intimitás kényelmét fokozza. A tiszta növényi eredetű glicerin felhasználásával készült termék kényelmes siklást biztosít minőségi összetevők felhasználásával. Mindegyik ízprofilt egy cukor-, parabén- és propilénglikolmentes alap köré hozták létre, hogy gyengéd siklást biztosítson, amely soha nem ragadós, és nincs utóíze.

    4 790 Ft

    3 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cobeco Pharma Oral Joy Strawberry 30ml

    Az Oral Joy Strawberry több mókát és élvezetet biztosít az orális szex során ezzel az érzéki és ízléses géllel. Az Oral Joy Strawberry több ízű. Ez a puha és könnyen kenhető gél érzéki eper aromájú, és kifejezetten mindenkinek szól, aki több mókát és élvezetet szeretne átélni az orális szex során. Vigye fel az Oral Joy Strawberry-t az intim területekre, és tapasztalja meg a megnövekedett erotikus hatást Önre és partnerére.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Eros Double Action Deep Throat Spray 50ml

    Vízbázisú spray finom menta ízzel. Érzéketleníti a torkot és egyúttal felfrissíti azt. A mélyebb élvezetért.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • intt Vibration! Strawberry Tingling Gel 15ml

    Már kapható a legteljesebb folyékony vibrátor. Több mint 30 percig melegítő, lüktető és vibráló érzéseket kelt. A termék unisex, finom eper ízének köszönhetően behatolásra, önkielégítésre, csókolózásra és orális szexre is használható.

    13 900 Ft

    7 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HOT Ero Prorino XXL Cream for Men Strong 50ml

    A legújabb minőségi termék a PRORINO márkától.

    11 190 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • System JO Gelato Mint Chocolate 30ml

    A JO® GELATO egy ízesített vízalapú síkosító, amely fokozza az előjáték és az intimitás kényelmét. A tiszta növényi glicerinnek köszönhetően ez a termék kényelmes siklást biztosít. Csupa minőségi összetevő felhasználásával készült. Minden ízprofilt egyetlen alap körül alakított ki a gyártó. Ez az alap cukor-, parabén- és propilén-glikol mentes. A formula finoman siklik, soha nem ragadós és nincs utóíze.

    4 790 Ft

    3 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Play Liquid Vibrator Hot Stimulator 15ml

    A Hot liquid vibrátor egy intim uniszex gél epres tejszínhab aromával, mely a forró hatásnak és a vibrációs hullámoknak köszönhetően serkentő érzeteket kelt. Nagyobb élvezetet tesz lehetővé mind a szexuális kapcsolatokban, mind pedig az egyedülálló érzésekben.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Just Glide Performance Water + Silicone 20ml

    Az orvosi, vízalapú síkosítónak van egy adag szilikonja, ami azt jelenti, hogy csodálatosan csúszós textúrája van, és csodálatos, hosszan tartó kenést biztosít. A bőrt csodálatosan puhává és simává varázsolja. Vegán, szagtalan és íztelen. Nem zsíros, könnyen lemosható. Biztonságosan használható latex óvszerrel.

    1 579 Ft

    779 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SKYN® Excite Orgasmic for Him 15ml

    Fedezze fel ezt a SKYN Excite stimuláló férfi gélt, az élvezet végső innovációját! Ez az alkotás lesz az a titok, amelyet minden férfi a keze ügyében szeretne tartani. Ezt az örömelixírt kifejezetten férfiaknak, különösen a pénisz területére tervezték. Növeli az izgalmat, miközben fokozza az orgazmust, ami az ecstasy soha nem látott robbanását eredményezi.

    9 590 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:403

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.