×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Síkosítók pumpával

65 - 96 termék, Összesen:107

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Eros Masturbation Creme 100ml

    Itt az ideje, hogy szeresse magad az Eros Maszturbáló krémmel. Kifejezetten önkielégítéshez fejlesztették ki. Bolyhos és nagyon krémes a teljesen személyes pillanatokhoz. Síkosítóként is használható.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • intt Vibration! Strawberry Tingling Gel 15ml

    Már kapható a legteljesebb folyékony vibrátor. Több mint 30 percig melegítő, lüktető és vibráló érzéseket kelt. A termék unisex, finom eper ízének köszönhetően behatolásra, önkielégítésre, csókolózásra és orális szexre is használható.

    13 900 Ft

    7 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cobeco Pharma Oral Joy Strawberry 30ml

    Az Oral Joy Strawberry több mókát és élvezetet biztosít az orális szex során ezzel az érzéki és ízléses géllel. Az Oral Joy Strawberry több ízű. Ez a puha és könnyen kenhető gél érzéki eper aromájú, és kifejezetten mindenkinek szól, aki több mókát és élvezetet szeretne átélni az orális szex során. Vigye fel az Oral Joy Strawberry-t az intim területekre, és tapasztalja meg a megnövekedett erotikus hatást Önre és partnerére.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orgie Bio Intimate Gel Aloe Vera 100ml

    A több mint 2000 éve ismert és használt aloe vera ennek az intim gélnek a fő összetevője számos jótékony tulajdonsága miatt, amelyek közül kettő nagyon fontos: magas hidratáló és tonizáló ereje. Ezenkívül enyhülést és gyógyulást biztosít a súrlódás okozta mikrosérülések által érintett bőr számára. Az Aloe Vera Intim Gel vízbázisú formulájának más összetevőivel együtt működik, mivel mindegyik szerves és fenntartható eredetű, vegyi anyagoktól mentes.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boy Butter Original Personal Lubricant Pump 59ml

    A Boy Butter Original egy olaj alapú síkosító, amely két erős, de gyengéd összetevőből l​o​r​e​m áll: egy kókuszolajból és egy szerves szilikon keverékből. Az összetevők homogenizáltak, mint a valódi vaj, és a végeredmény egy személyre szabott síkosító, amely ugyanolyan sokáig kitart, mint bármely szintetikus vagy szilikon síkosító, de pusztán vízzel lemosható, mind a bőrről, mind a szövetről.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Joydivision AQUAglide Liquid 125ml

    Eredeti AQUAglide folyadék – az egyetlen vízbázisú folyadék.

    6 390 Ft

    3 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Eros Hybride Power Anal 200ml

    Hibrid termékeink speciálisan 2 az 1-ben víz és szilikon összetételükkel egyesítik a kenőanyag minden előnyét. Egy csipetnyi folyadékkal kombinálva soha nem látott siklóhatást fogsz tapasztalni.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovely Lovers BraUP Pearl&Voluplus Formula 150ml

    Dermokozmetikai gél a mellkas ápolására. A BraUP gél a körömvirág kivonattal, algákkal és d-limonénnel tovább dúsított, szabadalmaztatott PEARL & VOLUPLUS™ összetételének köszönhetően hatékonyan visszaállítja a mell megfelelő kontúrját és formáját a gravitáció ellenében emelve.

    7 990 Ft

    6 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orgie Greek Kiss 50ml

    Még ha az anális terület nagyon érzékeny is, nem reagál olyan gyorsan a stimulációra, mint a nemi szervek. A görög csók egyike azon kevés serkentőszereknek, amelyek az anilingust okozzák. Mentát tartalmazó formulája melegítő érzést kelt az anális területen, és egyénileg növeli az orális közösülés érzékenységét. Extra friss ízzel a kölcsönös szórakozásért.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Unscented 57ml

    Az ON INSANE messze a legerősebb, legintenzívebben izgató személyi hidratáló a piacon. Számos nő számol be a testen belüli mozgás érzéséről, valamint a csikló körüli intenzív meleg érzésről. Az ON INSANE azoknak a nőknek szól, akik szeretik az intenzív izgalmat, a​t és érdemes párosítani az ON Arousal for Her termékeivel a maximális hatás érdekében.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    Fedezze fel és tapasztalja meg az AQUAglide Sensitive sima textúráját. Egy kis frissesség a testnek és a léleknek. Az élvezetek különleges, szenvedélyes és hosszan tartó pillanataiért – glicerin- és parabénmentesen, értékes hialuronsavval a különösen intenzív siklási élményért.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Blackberry 50ml

    Új kollekció 2 az 1-ben síkosítók és masszázs forró hatás. Ízek minden ízléshez. Nem tartalmaz cukrot és parabéneket, ideális minden erogén zónára: mellbimbók, nyak ...

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Stimul8 Shape Vagina Tightening Cream Double Action 30ml

    Az S8 hüvelykrém kettős hatású, fiatalító formulával rendelkezik. A koffein késlelteti a bőr öregedését és feszesíti a hüvely területét, míg a lipopeptidek serkentik a vérkeringést a fokozott érzékenység és orgazmus érdekében. Tárolja hűvös, száraz helyen.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Anal Lube 93ml

    A kenés nagyon fontos az anális szex során, és ugyanolyan fontos a megfelelő síkosító beszerzése. Mivel a végbélnyílás nem rendelkezik természetes kenéssel, az anális síkosítónak vastagabbnak és tartósabbnak kell lennie, mint a hagyományos kenőanyagok. Ezt a síkosítót kifejezetten úgy fejlesztettük ki, hogy tökéletes legyen az anális szexhez, szupersűrű, vízbázisú formulájának köszönhetően tökéletes bármilyen anális játékhoz játékokkal vagy partnerekkel.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Eros Mega Power Toyglide 125ml

    Az EROS élményei tökéletesek. Németországban készült, sok éves tapasztalattal és kiváló eredménnyel.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Swiss Navy Silicone Lubricant 59ml

    A lakosság elöregedésével nagy szükség van olyan termékekre, amelyek enyhíthetik az öregedés tüneteit, és hozzájárulhatnak a személyes intimitáshoz. A szilikon személyi kenőanyag tökéletes termék, amely képes erre.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B FIST Sensitive 200ml

    A lyukának szüksége lehet egy kis gondozásra és helyreállításra a szórakoztató menet közben. A Mister B FIST Sensitive az a kenőcs, amellyel megcsinálhatja! Ez egy hibrid síkosító zselé, amely ideális nehezebb játékhoz, például nagyobb játékokhoz vagy öklözéshez, amely aloe vera és E-vitamin hozzáadott helyreállító összetevőket tartalmaz, hogy simábbá és kellemesebbé tegye az élményt. Ápolja a lyukat, miközben élvez a Mister B FIST Sensitive segítségével.

    12 790 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Stimul8 Delay Penis Gel Advanced 30ml

    Tartson tovább a szerelemben a minőségi S8 Delay Gel segítségével! Ez a prémium formula bőrgyógyászatilag tesztelt összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek késleltetni a csúcspontot az érzés elvesztése nélkül, lehetővé téve az intim játék hosszabb időszakát.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • intt Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15ml

    Már kapható a legteljesebb folyékony vibrátor. Több mint 30 percig melegítő, lüktető és vibráló érzéseket hoz. A termék uniszex, finom vodka ízének köszönhetően behatolásra, maszturbációra, csókolózásra és orális szexre is használható.

    13 900 Ft

    7 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • intt Vibration! Ice Tingling Gel 15ml

    Már kapható a legteljesebb folyékony vibrátor. Több mint 30 percig hűsítő, lüktető és vibráló érzeteket kelt. A termék uniszex, ízletes menta ízének köszönhetően behatolásra, önkielégítésre, csókolózásra és orális szexre is használható.

    13 900 Ft

    7 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Voulez-Vous... Silicon Based Lubricant Pina Colada 35ml

    Vigye fel ezt a szilikon alapú gélt a kívánt helyre, és gyengéden masszírozza be.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orgie Bio Intimate Gel Chamomile 100ml

    A kamilla elengedhetetlen a legjobb bőrápoló termékek között. Számos jótékony funkciója van a bőr számára: gombaölő, antibakteriális, fertőtlenítő, valamint a Kamilla Intim Gél vízbázisú formulájának egyéb összetevőivel együtt fejti ki hatását, mivel mindegyik szerves és fenntartható eredetű, vegyszermentes.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovely Lovers Raspberry Tasty Lube 150ml

    Intim lubrikáns málna aromával, alkalmas intim/erotikus masszázsokhoz vagy klasszikus szexuális közösüléshez. Vízbázisú - nem foltosodik. A gyengéd melegítés növeli az élményt.

    6 390 Ft

    4 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • intt Lasts Delay Gel 15ml

    Melyik férfi nem szeretne több időt? A Lasts természetes hatóanyagokból készült termék, amely meghosszabbítja az erekciót és késlelteti az ejakulációt, maximalizálva az élvezetet. A fő összetevők a szegfűszeg és a menta kivonat.

    10 900 Ft

    5 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Stimul8 Spark Clitoral Gel Warming 30ml

    Varázsoljon szenzációs meleget intim játékába az S8 Csillogó Melegítő Csikló Gél segítségével. Ez a prémium zselé gyengéd melegítő hatást fejt ki, ha a kívánt területre alkalmazzuk, így a forró pontok bizsergetnek és tiszta, szenvedélyes élvezettől lüktetnek! Fokozza az orgazmust, és élvezze a maximális stimulációt ezzel a minőségi, testre biztonságos formulával.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cobeco Pharma Bio Natural Lubricant 150ml

    A Cobeco Bio Természetes Síkosító egy intim, vízbázisú síkosító 100%-ban természetes és vegán összetevőket, amelyek lágyítják a bőrt. A síkosító nem tartalmaz szintetikus illat-, szín- vagy ízanyagokat, és a BDiH 100%-ban természetesnek minősítette a "Természetes termékszabvány" szerint. A Cobeco Bio Természetes Síkosító hidratáló hatással rendelkezik, és kiegészíti a test természetes nedvességtartalmát, a természetesebb kényelem érdekében a szexuális aktus során.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Stimul8 Lift Vagina Tightening Gel Anti Age 30ml

    Az S8 hüvelygél fiatalító formulájú, tannint és vörös algát tartalmaz, amelyek lifting hatásúak és feszesítik a hüvely területét. Tárolja hűvös, száraz helyen.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Stimul8 Electra Clitoral Gel Cooling 30ml

    Adjon szenzációs csavart intim játékának az Electra Cooling Clitoral Gel by S8 segítségével. Ez a prémium zselé gyengéd hűsítő hatást fejt ki a kívánt területre felhordva, így a forró pontok bizsergetnek és tiszta, szenvedélyes élvezettől lüktetnek!

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Natural Pleasure Waterbased Vegan Lubricant 150ml

    Természetes összetevőkből készült vízbázisú síkosító. Ez a vegán síkosító szintetikus illatanyagoktól, színezékektől és tartósítószerektől mentes. A palack és a csomagolás újrahasznosított és biológiailag lebomló műanyagból készült. Ez a síkosító latex óvszerekkel való használatra alkalmas. Bőrgyógyászatilag tesztelt, zsírmentes, színtelen, szagtalan és íztelen.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Anal Relax Gel 50ml

    Fokozza anális kalandjait ezzel a sűrű, hűsítő anális géllel, amelyet vegánbarát összetevők kombinációjából állítottak össze.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Eros Mega Power Anal 250ml

    Az EROS élményei tökéletesek. Németországban készült, sok éves tapasztalattal és kiváló eredménnyel.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cobeco Pharma CC Fabulous Breasts Cream 60ml

    A CC Fabulous Breasts Cream egy exkluzív krém, amely egyedülálló módon emeli és feszesíti meg a melleket. A természetes összetevők javítják a bőr rugalmasságát és tápláló hatásúak, így a bőr egészségesebbnek érzi magát. A mellek feszesebbnek tűnnek és szebb formájúak, teltebb benyomást keltenek. A CC Fabulous Breasts krém kiemeli a természetes íveket.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:107

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.