×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Síkosítók anális szexhez

20 Termék

  • J-Lube 295ml

    A J-Lube egy olcsó és koncentrált síkosító anyag, amely por formában kapható.

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intimate Earth ADVENTURE Anal Relaxing Gel 30ml

    Az Intim Organics ™ megérti, hogy az anális szex egyre népszerűbbé válik és fokozatosan veszít az előítéletekből. Azonban sok termék a piacon nem elég biztonságos.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pjur BACK DOOR 250ml

    A pjur® Back Door egy innovatív szilikon formula természetes hatóanyagokkal, melyet kifejezetten anális használatra fejlesztettek ki, garantálva az ellazult örömszerzést.

    20 690 Ft

    13 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pjur Original 250ml

    Átfogó termék a maximális élvezetért. A pjur® ORIGINAL az elsőszámú és legeladottabb személyes szilikon síkosító a világon.

    16 790 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pjur BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 250ml

    Víz-alapú síkosító, kényelmes, sima hatást biztosít, mely különösen jól jön a kemény anális szexnél! Az értékes hialuronsav jellemzője a tökéletes hidratálás:kis vizet párnákat képez, hogy támogassa a síkos hatást. A pjur Back Door íz- és szagtalan, óvszerbarát,rendkívül tartós síkosító hatást garantál anélkül, hogy ragadós lenne.

    20 690 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B FIST Extreme Lube 200ml

    A Mister B FIST Extreme egy hibrid síkosító zselé, ideális durvább játékhoz, például nagyobb méretű játékok használata közben.

    12 790 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B FIST Lube 500ml

    A Mister B FIST egy hibrid síkosító zselé, amely ideális nehezebb játékokhoz, például a nagyobb méretű erotikus kiegészítők használatához.

    14 390 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cobeco Pharma Anal Lube Water Based 1000ml

    A CBL Cobeco Anal Lube egy intim vízalapú síkosító, amely biztosítja a természetes örömszerzést, köszönhetően a gazdag és egyedien sikamlós textúrának. Különösen alkalmas anális használatra.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pjur Analyse Me! Comfort Water Anal Glide 250ml

    Víz alapú síkosító a kellemesebb síkos hatás eléréséhez! Különösen intenzív anális szexhez ajánlott!

    20 690 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pjur Analyse Me! 250ml

    A "pjur®" Elemezz engem! Síkosító - természetes hatóanyagokat tarttalmazó innovatív szilikon kifejezetten anális közösüléshez használt, garantáltan kényelmes kielégülés!

    20 690 Ft

    13 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B LUBE Waterbased 500ml

    Mister B LUBE egy kíváló,víz alapú síkosító. Bársonyosan puha éezetet biztosít, nem ragad. Felújított formulájának köszönhetően jóval tovább tart, mint eddig! Tartósítószert nem tartalmaz. Ár-érték arányt tekintve a piac egyik vezető terméke! Mister B LUBE bőrgyógyászatilag ​​tesztelt. A vizes alapú síkosítókk nem rontanak a játékok minőségén. A szilikonból készült termékek (Fleshjack és Tenga például) így hosszú élettartamúak maradnak. Mister B LUBE nem mérgező, íztelen. Természetesen óvszerbarát. Olaj és zsírmentes. Gyakorlati előnye: könnyű lemosni, nem hagy foltot. Nem kell leöblíteni tízszer szappannal, mint a szilikon alapú síkosítókat, egy egyszerű meleg vizes mosás bőven elég! Mister B LUBE teljesen vegán. Nem tartalmaz állati melléktermékeket, és nem tesztelték állatokon.

    12 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intimate Earth Soothe Anal Lubricant 240ml

    Legyen része egy biztonságos és tiszta anális szexben. Ez a szuper sűrű természetes antibakteriális anális síkosító természetes guava kérget tartalmaz.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Ez a speciális vízbázisú személyi síkosító az anális szex során fellépő intenzív érzések kezelésére minden játékkal használható. A panthenol hidratáló hatású. A kamilla nyugtatja az intim területet.

    23 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Double-F Relax Spray 30ml

    A kemény anális soha nem volt könnyebb, mint a Mister B Doble-F Relax Spray-nél. Lazítsa el a záróizmát, mielőtt játékkal, kézzel vagy egyebekkel tömne, és érezze a kívánt érzést a fájdalomtól való félelem nélkül. Ez az újonnan kifejlesztett relaxációs spray gyengéd a bőrhöz, mivel egyedülálló hűsítő érzéssel segít a végbélnyílásban felkészülni, és lehetővé teszi, hogy megkönnyebbüljön bármire, ami az útjába kerül. Az összetevők hűtőanyagokat és CBD-olajat tartalmaznak, amelyek segítenek enyhíteni a permetezett területen lévő feszültséget.

    15 990 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B RELAX 25ml

    A Mister B RELAX egy bőrbarát anális relaxáns spray, amely gyorsan ellazítja a végbél környékét, megkönnyítve és problémamentessé téve a penetrációt. Itt a kulcs a nyugodt anális közösüléshez. A hűtő hatás érzéstelenítőként működik, csökkenti a fájdalmat és az érzékenységet. Vízben oldódó, olaj- és zsírmentes. Gyengéd a nyálkahártyákhoz.

    12 790 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 240ml

    Az egyetlen vízbázisú anális relaxáló sikló a piacon! Teljesen természetes szegfűszeggel átitatva. A szupersűrű, cseppmentes formula ellazít, de nem zsibbad. Szilikon játékokkal használható!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anjoy Intim Care Balm Regenerating Care After Anal Sex 30ml

    Védelem és felépülés az anális szex után!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intimate Earth DARING Anal Relaxing Serum for Men 30ml

    Ellentétben más anális spray-kkel vagy krémekkel, amelyek elzsibbadhatják a záróizmot és szakadáshoz vezethetnek, ez a gyógynövényes spray nem okoz érzéstelenítő hatást. Az anális záróizom ellazul, így a behatolás kényelmesebbé válik.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs OxLube Liquislik Waterbase PlayLube 130ml

    Az Oxballs OXLUBE a legfinomabb cucc: a síkosítók olyan csodálatosak, mint a mi játékaink – mindegyik formula pontosan azokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekre vágyunk, amikor felkenjük az Oxballs kakasgyűrűt és gömbfeszítőit, zsírozzuk az Oxballs platina szilikon malacokat, kenjük a dildókat és a kakasvehüűket. stb. persze, kurva.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B RELAX Gel 30ml

    Egyszerű módot keres az anális szex kényelmesebbé és ezáltal élvezetesebbé tételére? Ezután próbálja ki a bőrbarát Mister B RELAX gélt. Ez az anális gél gyorsan ellazítja a végbelet, megkönnyítve a problémamentes behatolást és az ellazult anális közösülést!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

20 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.