×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vízalapú síkosítók 101 - 250 ml

65 - 96 termék, Összesen:105

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pharmquests Squirting! The Best Lube For Her 250ml

    A Squirting Lubricant egy vízbázisú síkosító. Ez egy természetes síkosító, amelyet teljesen szenzációs érzés érinteni. Ez lesz a kedvenc kenőcsöd, amikor a lányoknak orgazmust kell adnod, és fröcsögni kell őket. Tedd az éjjeliszekrényedre, és készülj fel, hogy a mennybe küldd a lányodat. Bőrgyógyászatilag tesztelt, kisgyermekek elől elzárva tartandó. Tárolja hűvös, sötét helyen.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • EasyGlide Massage 2 in 1 Waterbased Lubricant 150ml

    Ez az EasyGlide 2 az 1-ben vízbázisú masszázssíkosító tökéletes egy csodálatos masszázshoz. Az átlátszó, nem zsíros gél hosszantartó, sima eredményt biztosít, és nem szárad ki ragacsos. A síkosító semleges ízű és illatosított. A kényelmes és higiénikus tömítés megkönnyíti az adagolást.

    4 790 Ft

    2 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Joydivision AQUAglide Liquid 125ml

    Eredeti AQUAglide folyadék – az egyetlen vízbázisú folyadék.

    6 390 Ft

    3 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Ki nem szereti a vastagon? A Mister B SÍKOSÍTÓ Vastag a szokásos vízbázisú síkosítónk összes legjobb tulajdonságával rendelkezik, de még sűrűbb, hogy még élvezetesebb legyen! A sűrűbb konzisztencia miatt ez a síkosító hosszú ideig tart anélkül, hogy kiszáradna. Hosszú ideig a testén vagy a játékokon marad anélkül, hogy ragacsodna, így több játékidőt élvezhet. Vastagsága ideálissá teszi vibrátorhoz és fenékdugó játékhoz, mert a játékokon marad anélkül, hogy lecsúszna.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • EasyGlide White Waterbased Lubricant 150ml

    Ez az EasyGlide 2 az 1-ben vízbázisú masszázssíkosító tökéletes egy csodálatos masszázshoz. Az átlátszó, nem zsíros gél hosszantartó, sima eredményt biztosít, és nem szárad ki ragacsos. A síkosító semleges ízű és illatosított. A kényelmes és higiénikus tömítés megkönnyíti az adagolást.

    4 790 Ft

    2 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Almond Hammam 200ml

    Merüljön el a gyönyör édes fürdőjében az Almond Hammam, az új hármas hatású hidratáló, síkosító és ultra-érzéki géllel.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orgie Human Lube 150ml

    A Human Lube egy átlátszó és rendkívül csúszós intim gél, amely utánozza a szexuális síkosító folyadékok és a nyál állagát és viszkozitását. Természetes barna moszat és levendula kivonattal és más összetevőkkel kombinálva elősegíti a bőr kisimítását, miközben segít enyhíteni a hüvelyszárazságot és a súrlódás okozta kisebb sérüléseket. Hosszan tartó, nem ragadós, könnyen tisztítható és kimosható.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    Fedezze fel és tapasztalja meg az AQUAglide Sensitive sima textúráját. Egy kis frissesség a testnek és a léleknek. Az élvezetek különleges, szenvedélyes és hosszan tartó pillanataiért – glicerin- és parabénmentesen, értékes hialuronsavval a különösen intenzív siklási élményért.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • EasyGlide Glycerine Free Lubricant 150ml

    Ez az EasyGlide síkosító glicerinmentes és vízbázisú. Az átlátszó, nem zsíros gél kényelmes érzést biztosít, és nem ragacsosan szárad meg. A formula bőrbarát (bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt és felülvizsgált), víz- és zsírmentes, optimális pH-értékkel. A síkosító tiszta, szagtalan és semleges ízű.

    4 790 Ft

    2 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Swiss Navy Premium Water-Based Lubricant 237ml

    A Swiss Navy® prémium vízalapú síkosítója a szexuális wellness terén az aranyszabványt állítja fel. Kiömlésbiztos flakonba csomagolva, síkosítónk rendkívül utazóbarát, és csúcskategóriás megjelenéssel büszkélkedhet. A Swiss Navy® termékei a szexualitás fokozásának mércéjét állítják fel.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • EasyGlide Sensitive Waterbased Lubricant 150ml

    Az EasyGlide Sensitive kifejezetten érzékeny bőrre lett kifejlesztve. Ez a síkosító vízbázisú formulával rendelkezik, és kényelmes palackban kapható. Fokozza a szexuális tevékenységek kényelmét és feltölti a szervezet természetes kenőképességét. Ez a síkosító kompatibilis a természetes gumi latex óvszerekkel és minden típusú játékkal. A formula pH-barát, vegán és bőrgyógyászatilag tesztelt.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • System JO Actively Trying Personal Lubricant Fertility Friendly 120ml

    A JO ACTIVELY TRYING síkosító egészséges környezetet teremt a spermiumok számára optimalizált PH-szintjével, amely utánozza a sperma és a termékeny méhnyaknyálka lúgos egyensúlyát. Vízbázisú és selymesen sima, lehetővé teszi a folyadékok szabad keveredését a versengő elemek zavarása nélkül, nem csak arra ösztönzi a spermiumokat, hogy befejezzék a fogantatásig vezető utat, hanem természetes érzéki érzéssel fokozzák az általános élményt.

    11 190 Ft

    6 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sliquid Organics Natural Gel Thick Lubricant 125ml

    A Sliquid Organics Natural Gel Aloe Based Personal Lubricant egy ultrasűrű, aloe alapú természetes síkosító, szerves növényi kivonatokkal átitatva. A Sliquid Organics Natural-hoz hasonló összetevőket használva dupla mennyiségű növényi cellulózt adunk hozzá, hogy sűrű, fényűző gélt hozzunk létre.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Flutschi Professional 200ml

    Egy gyengéd és tartós zselé állagú síkosító. Vízzel oldható, olajoktól mentes és biztonságosan használható óvszerrel. Börgyógyászatilag tesztelt. Szagtalan, nem tartalmaz parabéneket. 200 ml-es kiszerelésben kapható.

    5 890 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Eros 2in1 Lube & Toy 250ml

    1 termék – 2 funkció!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Eros Aqua Hyaluron + Panthenol 200ml

    Vízbázisú orvosi síkosító. Biztonságosan használható latex óvszerekkel, javítja a kenést közösülés közben, rendkívül hatékony, és hidratáló hialuront és regeneráló panthenolt használ az extra táplálás és védelem érdekében. Ezenkívül vízben oldódó, zsírmentes, semleges ízű, színtelen és szagtalan.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B LUBE Sensitive 250ml

    Ha érzékeny a bőre, használjon érzékeny síkosítót. A Mister B SÍKOSÍTÓ Érzékeny a szokásos vízbázisú síkosítónk összes legjobb tulajdonságával rendelkezik, de jobb az érzékeny bőr számára. Még mindig csúszós és könnyen használható, mint a klasszikus kenőcsünk, de az aloe vera és E-vitamin hozzáadott érzékeny és helyreállító összetevőivel simábbá és kellemesebbé teszik az élményt.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Eros Aqua Dildo Pack 175ml

    Vízbázisú orvosi síkosító. Használható latex óvszerekkel, javítja a kenést szexuális érintkezéskor, nagy hozamú, hidratáló, vízben oldódó és zsírmentes, színtelen és szagtalan, semleges ízű

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intimate Earth Mojo Peruvian Ginseng Waterbased Performance Glide 120ml

    A MOJO Performance H2O Glide-ot a perui ginzeng szexuális fokozó kivonattal keverik, hogy növeljék az állóképességet. Maximális kenés tartós erővel. Parabénmentes, tiszta vegán és óvszermentes. Használja rendszeresen a kívánt eredmény eléréséhez.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cobeco Pharma Bio Natural Lubricant 150ml

    A Cobeco Bio Természetes Síkosító egy intim, vízbázisú síkosító 100%-ban természetes és vegán összetevőket, amelyek lágyítják a bőrt. A síkosító nem tartalmaz szintetikus illat-, szín- vagy ízanyagokat, és a BDiH 100%-ban természetesnek minősítette a "Természetes termékszabvány" szerint. A Cobeco Bio Természetes Síkosító hidratáló hatással rendelkezik, és kiegészíti a test természetes nedvességtartalmát, a természetesebb kényelem érdekében a szexuális aktus során.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Natural Pleasure Waterbased Vegan Lubricant 150ml

    Természetes összetevőkből készült vízbázisú síkosító. Ez a vegán síkosító szintetikus illatanyagoktól, színezékektől és tartósítószerektől mentes. A palack és a csomagolás újrahasznosított és biológiailag lebomló műanyagból készült. Ez a síkosító latex óvszerekkel való használatra alkalmas. Bőrgyógyászatilag tesztelt, zsírmentes, színtelen, szagtalan és íztelen.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cobeco Pharma Male White Lubricant 250ml

    A MALE Cobeco White Lubricant egy vízbázisú gél, amely a gél természetes fehér színének köszönhetően férfias erotikus élményt nyújt. A fehér szín valósághűen szimulálja a spermát, változatlanul egymásra összpontosítva. A MALE Cobeco White Lubricant könnyen eloszlik a bőrön, és intenzív és erotikus érzést biztosít.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • J-Jelly 237ml

    Ez a csodálatos síkosító latexbiztos, nagyon csúszós, és különösen alkalmas nagy tárgyak beillesztésére a testbe. Az Ön kényelme érdekében már keverve.

    9 590 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cobeco Pharma Body Lube Water Based 250ml

    A CBL Cobeco Body Lube Water Based egy intim, vízalapú síkosító, amely egyedülálló sikló textúrájának köszönhetően természetes élvezetet nyújt. A síkosító hidratáló és nedvesítő hatással rendelkezik, amely kiegészíti a test természetes nedvességét. Így a síkosító nagyobb kényelmet biztosít a szexuális együttlét során. A CBL Cobeco Body Lube vízbázisú testzsír könnyen kenhető és csúszós textúrával rendelkezik, így intenzíven élvezheti.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Eros Aqua Water Based Lubricant 250ml

    A gyors és egyszerű kenéshez!

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Women Gentle Light 150ml

    A Satisfyer Gyengéd Fény egy intim gél, amely selymes formulájának köszönhetően puha és érzéki érzetet kelt a bőrön. Finom érzetet hagy maga után a bőrön, ami a stimulációt különösen izgatóvá teszi. 150 ml-es kiszerelésben kapható, a​p​t​e​n​t ami elég kicsi ahhoz, hogy útra is vigye, mégis tartós a nagy hozamú formulájának köszönhetően.

    7 990 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibio Glee Aloe Vera Lubricant 150ml

    Aloe vera síkosító, vízbázisú és szilikon játékokkal kompatibilis. A Glee szagtalan és íztelen, így a szex a lehető legvalóságosabb marad.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs OxLube Liquislik Waterbase PlayLube 250ml

    Az Oxballs OXLUBE a legfinomabb cucc: a síkosítók olyan csodálatosak, mint a mi játékaink – mindegyik formula pontosan azokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekre vágyunk, amikor felkenjük az Oxballs kakasgyűrűt és gömbfeszítőit, zsírozzuk az Oxballs platina szilikon malacokat, kenjük a dildókat és a kakasvehüűket. stb. persze, kurva.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orgie Lube Tube Semen Lube 100ml

    Lube Tube Semen Lube egy sima és rendkívül csúszós vízbázisú intim gél, amely a sperma megjelenésével és állagával rendelkezik: tejszerű, krémes és sűrű. Hosszan tartó, könnyen tisztítható és kimosható.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Double-F Neon Fist Lube 250ml

    A Mister B DOUBLE-F NEON Fist Lube egy extra sűrű vízbázisú síkosító, normál és extrémebb FFun-hoz egyaránt. Egy kis csavarral mégis jár! Használja fekete vagy fény kékek alatt, és élénk NEON sárgán fog világítani. Ez egy áru, szexi módja annak, hogy meglepje gyanútlan partnere(ke)t egy játék során (ígéred, nemljuk el).

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Me You Us Natural Slix Water Based Lube 250ml

    Me You Us Natural Slix vízbázisú síkosító 250ml

    9 590 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs OxLube Liquislik Waterbase PlayLube 130ml

    Az Oxballs OXLUBE a legfinomabb cucc: a síkosítók olyan csodálatosak, mint a mi játékaink – mindegyik formula pontosan azokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekre vágyunk, amikor felkenjük az Oxballs kakasgyűrűt és gömbfeszítőit, zsírozzuk az Oxballs platina szilikon malacokat, kenjük a dildókat és a kakasvehüűket. stb. persze, kurva.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:105

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.