×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Síkosítók

65 - 96 termék, Összesen:250

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Lovely Lovers HotUP Massage Lube 150ml

    Egyedülálló összetételének köszönhetően a HotUP masszázssikosító 150ml  három termék előnyeit egyesíti egyben! Mindazok számára készült, akik szeretnék felélénkíteni a hálószobában a meghitt hangulatot.

    6 390 Ft

    4 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • EasyGlide Warming Lubricant 150ml

    Az EasyGlide egy kiváló minőségű, vízbázisú síkosító, amelyet minősített német gyártó gyárt. A különleges, zsírmentes összetétel vízzel könnyen eltávolítható és nem hagy nyomot még szenvedélyes pillanatokban sem. A bőrön kellemes érzetű, nem ragadós állagának, valamint kiváló kenőképességének és optimális mennyiségének köszönhetően az EasyGlide ideális a kiteljesedett és gondtalan szexhez.

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Eros Lube4you 100ml

    Bevált 100% EROS víz-alapú síkosító. A hosszan tartó simaság garantált - kiszáradás nélkül! Egy felejthetetlen élmény vár rád!! JELLEMZŐK • bőrgyógyászatilag tesztelt • nagyon gazdaságos • óvszerrel kompatibilis • nem ragad, nem szárad ki • tartósítószertől mentes • íztelen • színtelen, szagtalan • rendkívül hosszú élettartamú • olajmentes és illatmentes • CE jelölés

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • System JO Gelato Salted Caramel 30ml

    A JO® GELATO egy ízesített vízalapú síkosító, amely fokozza az előjáték és az intimitás kényelmét. A tiszta növényi glicerinnek köszönhetően ez a termék kényelmes siklást biztosít. Csupa minőségi összetevő felhasználásával készült. Minden ízprofilt egyetlen alap körül alakított ki a gyártó. Ez az alap cukor-, parabén- és propilén-glikol mentes. A formula finoman siklik, soha nem ragadós és nincs utóíze.

    4 790 Ft

    3 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HOT Superglide Edible Waterbased Lubricant Pineapple 75ml

    Ehető, vízbázisú, síkosító gél, amely 5 kiváló íz közül választható. Az összetevőket élelmiszerekben is felhasználják, ezért fogyasztásra alkalmasak. Az ajkakon és a nyelven megjelenő friss és gyümölcsös íz még kellemesebbé és érdekesebbé teszi az orális szexet mindkét partner számára.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pjur We-Vibe Clean 100ml

    Prémium minőségű, német gyártmányú, a jól ismert Pjur által kifejlesztett, speciális tisztítóspray felnőtt-játékszerekhez!

    7 190 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    A Neutral síkosító ideális a Satisfyer Men számára, és tökéletes választás a természetes élvezethez: nincs hatás, nincsenek trükkök, egyszerűen súrlódásmentes érzések az Ön élvezete középpontjában. A síkosító minden óvszerrel használható, ezért ideális a partnerrel való szexhez is. Az olaj- és zsírmentes orvosi síkosító rendkívül bőrbarát, és hosszan tartó súrlódásmentességet biztosít, vagyis maximálisan kihasználhatja kellemes érzéseit. A 300 ml-es mennyiség hosszú időre eláll.

    7 990 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • EasyGlide Silicone Lubricant 150ml

    EasyGlide szilikon síkosító. Ideális a masszázsokhoz. A vízbázisú síkosítókkal ellentétben a szilikon síkosítók nem száradnak ki gyorsan.

    4 790 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Ready for Anything Aqua Lubricant 100ml

    Egy csúszós, vizes alapú síkosító, amely készen áll minden erotikus praktikához, egyéni és páros szórakozáshoz.

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Luxuria Vortex Gel Warming Effect 30ml

    A Vortex Gél Melegítő Hatás egy stimuláló gél a női csikló területére, amelyet szex előtt kell felvinni. A Vortex gélt kifejezetten a női szexuális élvezet és az intim részek érzékenységének fokozására fejlesztették ki, fokozza a vágyat és a szexuális élvezetet, valamint az orgazmusok gyakoriságát és intenzitását. Ez egy biztonságos és praktikus gél minden nő számára.

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Joydivision BIOglide Strawberry 80ml

    A világ első 100% -ban organikus síkosítója. Eper ízű!

    6 390 Ft

    3 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Prémium minőségű, vízbázisú személyi síkosítót keres valami extra különlegességgel? Akkor ne keressen tovább, mint a pjur AQUA Panthenol!

    7 990 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Women Disinfectant Spray 300ml

    A Satisfyer-t azért hozták létre, hogy a felejthetetlenül intenzív orgazmusok hullámán felhő 9-re katapultálja magát. Nem csoda hát, ha a személyes nyomáshullám-csodamunkásodát maga mellett szeretnéd tartani. Amikor annyira jól érzi magát, rendszeresen és alaposan meg kell takarítania örömpartnerét, hogy hosszú ideig olyan maradjon, mint az új.

    7 990 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Warming Effect 30ml

    A Lady Gel egy stimuláló gél a csiklóra és a hüvelyre, kifejezetten a női szexuális élvezet fokozására és az intim részek érzékenységének fokozására. Úgy hat, hogy serkenti a véráramlást a csikló és a hüvely területén. A csiklóra és a hüvelyre alkalmazva t​i​n​c​i​d​u​n​t kellemes melegítő hatást fejt ki, amely fokozza az érzékenységet, és intenzívebb orgazmushoz vezet.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Waterglide Feel 300ml

    A Waterglide lehetővé teszi, hogy mindkét fél tökéletesen kiélvezze erotikus vágyait. Természetességével a gél Önt is érzéki kalandokra csábítja.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • EuroPharma E-Ph+ Sterile Lubricating Jelly 82g

    Az Europharma E-Ph+ Steril Síkosító egy steril nedvesítő gél. Ez a síkosító zsírmentes, áttetsző és nem irritáló. Vízben is oldható. Az Europharma E-Ph+ Steril Síkosító különösen alkalmas extra vaginális síkosításra.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Waterglide Natural Feeling 300ml

    Síkosító és szenzációs gél a selymesen puha és természetes érzés eléréséhez. Folyékony és nagyon gazdag konzisztenciája által sokféle felhasználási lehetőséget kínál a teljes testi és lelki szeretkezéshez. Szagtalan, íztelen és színtelen gél.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B LOAD 50ml

    A Mister B LOAD egy hibrid síkosító, a víz és a szilikon tökéletes keveréke. A Mister B LOAD szilikonjai selymesen puha és hosszan tartó hatást biztosítanak, a víz pedig könnyű lemosást. 100%-ban óvszer kompatibilis és a szexjátékok számára biztonságos minden anyaggal, beleértve a szilikont, latexet, üveget, fémet, gumit, neoprént, szövetet és még sok mást. Ezenkívül nem hagy foltot, és puhítja a bőrt. Ezért a Mister B LOAD egy univerzális személyi síkosító, amely bármilyen alkalomra használható, legyen szó a szeretkezés meghosszabbításáról, a játékok használatának fokozásáról vagy a maszturbáció javításáról.

    6 390 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Play Vibrant Kiss Lip Gloss Strawberry Gum 6g

    Láttál már olyan szájfényt, amely rezgéshullámokat kelt? Gondoltál már arra, hogy egy szájfény bekerül az életedbe, és még jobban élvezni fogja az orális szexet és a csókot?

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Me You Us Silk Slix Water-Based Lubricant White 250ml

    A Kinx Silk Slix vízbázisú síkosító fokozza és kiegészíti teste természetes síkosságát az intenzívebb stimuláció és a jobb szex érdekében. Ez a vízbázisú síkosító növeli a kényelmet, megkönnyíti és élvezetesebbé teszi az intimitást.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Waterglide Tingling 300ml

    Síkosító és érzéki gél a kedvelt Waterglide márkától. Belépő a szenzációs és mágikus közös pillanatokhoz. A hipoallergén és csúszós textúra révén a termék ideális az erotikus játékokhoz.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pjur Woman Aloe 100ml

    Extra lendület a női testnek: A pjur WOMAN Aloe egy vízbázisú személyi síkosító, természetes aloe vera összetevővel. Nagyobb örömet okoz, és fokozottan ápolja a női bőrt. Az aloe vera növény 99 százalékban vizet tartalmaz, amelyet átlátszó gél formájában tárol a leveleiben. Ez adja a kivonat hidratáló hatását és segíti a bőr rugalmasságának növelését.

    7 990 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Thai Passion 200ml

    A szenvedélyes pillanatok még izgalmasabbak lesznek a Thai Passionnal, az új 2 az 1-ben masszázsgéllel, amely a keleti fűszerek illatát árasztja.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Just Glide Bio 200ml

    Tiszta természet!

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Strawberries and White Chocolate 60ml

    Fedezze fel a Secret Play gélek új "Sweet Love" kollekcióját, amely 100%-ban ehető, amivel simogathatja partnere testét, hiszen ideálisak a mellbimbókra, a nyakra és minden erogén területre.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Waterglide Warming 300ml

    Színtelen, gazdag textúrájú síkosító, amely speciális formulája révén izgalmas, stimuláló és melegítő hatással bír. Finom édes ízével és semleges illatú természetességével a gél Önt is érzéki kalandokra csábítja.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Hialuronsavval és panthenollal táplál!

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • EasyGlide Sensitive Waterbased Lubricant Anal 150ml

    Az EasyGlide Sensitive Anal kifejezetten érzékeny bőrre lett kifejlesztve, és tökéletes az anális szexhez. Ennek a vastagabb síkosítónak vízbázisú formulája van, és kényelmes palackban kapható. Fokozza a szexuális tevékenységek kényelmét és feltölti a szervezet természetes kenőképességét. Ez a síkosító kompatibilis a természetes gumi latex óvszerekkel és minden típusú játékkal. A formula pH-barát, vegán és bőrgyógyászatilag tesztelt.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:250

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.