×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Síkosítók

65 - 96 termék, Összesen:144

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • System JO Actively Trying Personal Lubricant Fertility Friendly 120ml

    A JO ACTIVELY TRYING síkosító egészséges környezetet teremt a spermiumok számára optimalizált PH-szintjével, amely utánozza a sperma és a termékeny méhnyaknyálka lúgos egyensúlyát. Vízbázisú és selymesen sima, lehetővé teszi a folyadékok szabad keveredését a versengő elemek zavarása nélkül, nem csak arra ösztönzi a spermiumokat, hogy befejezzék a fogantatásig vezető utat, hanem természetes érzéki érzéssel fokozzák az általános élményt.

    11 190 Ft

    6 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orgie Orgasm Drops Intense 15ml

    Az Orgasm Drops Intense úgy lett megfogalmazva, hogy a melegítő érzés és a klitorisz érzékenyítés intenzívebb hatásait biztosítsa, elősegítve az extrém klitoriszos izgalmat és a lehengerlő orgazmust. A vörös alma gazdag, édes, lágy íze kedvezett az új formula áttörésének: Az Orgasm Drops Intense nem tartalmaz szegfűszeg illóolajat, így nyomokban sem tartalmazza a szegfűszeg jellegzetes ízét.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cobeco Pharma Big Boy Golden Erect Cream 50ml

    A Big Boy Golden Erect Cream egy egyedülálló krém, amely elősegíti az erekciót. Támogatja a hosszan tartó élvezetet és növeli az örömöt. Természetes növényi kivonatokon alapuló egyedülálló formula.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orgie Time Lag 2 Delay Spray Next Generation 10ml

    A Time Lag 2 masszázsspray a klasszikus Time Lag Delay Spray következő generációja. Formulája erősebb deszenzibilizáló érzetet okoz, és a Damiana összetevővel dúsítva javítja a teljesítményt. Mentes érzéstelenítő összetevőktől, például benzokaintól és lidokaintól.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orgie Sexy Vibe! Electric Fellatio Vibrating Gloss 10ml

    Exkluzív és úttörő Orgie készítmény Európában, csúcsminőségű nyersanyagok felhasználásával. Az Amazonasból származó növényi hatóanyagokkal összeállított Eletric Fellatio, amely vibráló érzetet kelt azokon a területeken, ahol alkalmazzák, tökéletes arra, hogy meglepje és felizgassa partnerét. A roll-on csomagolásnak köszönhetően n​o​n könnyen felvihet egy nagy mennyiségű fényt az ajkaira, majd elkezdheti a csókot vagy a szopást. Önök ketten vibrálni fognak az örömtől!

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sensuva ON Arousal Oil for Her Original 5ml

    Az ON Arousal egy forradalmian új, teljesen természetes női izgalmi képlet, amely tökéletes minden nő számára, aki növelni szeretné a megelégedést. Mind az olaj, mind a balzsam egy hihetetlenül intenzív, melegítő hatást ér el. Ez a legegyedibb vágykeltő és izgató termék a piacon!

    9 590 Ft

    7 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orgie She Spot G Spot Arousal Gel 15ml

    G-Pont Izgalom az Amazonas esőerdőiből származó összetevőkkel. A She spot finom, többféle érzetet nyújt, amelyek működése közben fejlődnek és változnak: bizsergés (rezgés), hűvösség, melegség és enyhe pikánsság.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Eromed Penilarge Gel 100ml

    Tudományosan bizonyított, hogy a pénisz mérete tartósan változhat. Nem titok, a pénisznagyobbítás módszerei évek óta ismertek. A pénisz megnagyobbítása pozitív hatással van élete minőségére. Egy dologban biztosnak kell lenned. A méret számít.

    9 590 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • System JO For Her Clitoral Serum Buzzing 12Volt 10ml

    A JO VOLT egy olaj alapú, topikális formula, amelyet az érzéki élvezet serkentésére és fokozására terveztek, izgalmas zümmögő érzéssel. A könnyű szérumot úgy tervezték, hogy fokozza a libidót, az érintésérzetet és az érzékenységet előjáték és szólójáték során. Tartósítószer-mentes formulák, és nem tartalmaznak L-arginint.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Excite Delay 20ml

    Az EXCITE Man Delay gél egy kifejezetten olyan férfiak számára kifejlesztett termék, akik különböző okok miatt nem elégedettek az érintkezés hosszával, vagy félnek a korai csúcsponttól. A gél a pénisz idegvégződéseinek részleges érzéstelenítését okozza, és ideális módja annak, hogy meghosszabbítsa a szeretetteljes élményt önmaga és partnere számára

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Intimate Enhancements Plump 56g

    A Plump egy olyan gél, amely segít a férfiaknak, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. Fokozza a véráramlást a péniszben, ami vastagabb, nagyobb megjelenést és érzést eredményez. A szagtalan, íztelen, természetes összetevőkkel átszőtt gél használatához csak kenjen bőséges mennyiséget a péniszre, alaposan bedörzsölve a szövetekbe.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shiatsu Penis Power Cream Japanese Mint & Bamboo 30ml

    Pénisz Erőkrém férfiaknak az intim területen. A melegítő és vérkeringést serkentő összetevők keményebb erekciót és feszességet biztosítanak.

    14 390 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Eros-Art Studi 1001 Delayer Spray for Men 20ml

    A Studi 1001 egy enyhítő és ellazító spray a férfiak korai magömlésére. Késlelteti és meghosszabbítja az intim kapcsolatokat, és kielégítőbbé teszi őket, hatékonyabb és tartósabb szexuális kapcsolatot érve el.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shiatsu Vagina Tightening Spray 30ml

    A SHIATSU Tightening Spray erősen összehúzó hatású összetevőket tartalmaz, amelyek szintén elősegítik a keringést. Az összetevők ezen különleges kombinációja biztosítja, hogy még feszesebb, intenzívebb érzésben legyen részed a következő szexuális kaland során.

    14 390 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Toko Aroma Lubricant Coconut Thrills 165ml

    A TOKO Aroma egy utóíz nélküli síkosító. A TOKO Aroma egy dolgot szem előtt tartva jött létre: egy finom gyümölcsös íz, amely izgatja és irányítja érzékeit; mindeközben ultra hosszan tartó selymesen sima érzetet biztosít

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Olimpya Vibrating Pleasure Extra Power Cannabis Sativa Oil Extract 6ml

    Olympia az istenek folyadéka! A Cannabis sativa magolajat tartalmazó erőteljes stimuláns tartós hatást biztosít az enyhétől az erősig mindenki által érzékelhető stimulációval, érzékenységtől függetlenül.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Eros Exit Silicone Anal Glide 100ml

    Szilikon alapú síkosító jojobával és pantenollal. Nyugodt anális közösüléshez. A jojoba nyugtató hatású és ellazítja az anális izmokat, míg a panthenol ápolja és védi a bőrt.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sensuva G, How I Adore You G-Spot Stimulant Cream 50ml

    A G, How I Adore You egy új, izgalmas srekentő gél, amely segít a nőknek megtalálni a saját G-pontjukat és kiélvezni a még több G-pont orgazmust.

    9 590 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cobeco Pharma Male Warm Lubricant 250ml

    A MALE Cobeco Warm Lubricant egy intim, vízalapú síkosító, amely kellemesen melegítő hatással van a bőrre. A melegítő hatás stimulálja a legérzékenyebb testrészeket és könnyen terjed, így izgató hangulatba kerülhet. Ez a síkosító kiegészíti a test természetes nedvességét a nagyobb kényelem érdekében a szexuális együttlét során. A MALE Cobeco Warm Lubricant intenzív és izgalmas élvezetet biztosít.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Spencer & Fleetwood Lovers Body Paints 3 pack

    Minden csomag fehér, eper és tej ízű csokoládéfesték edényeket tartalmaz.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Play Delay Gel for Men Endless Pleasure 15ml

    Késleltetett síkosító, amelyet a késleltetett magömlés és a hosszan tartó szeretkezés elősegítésére terveztek.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cobeco Pharma Male White Lubricant 250ml

    A MALE Cobeco White Lubricant egy vízbázisú gél, amely a gél természetes fehér színének köszönhetően férfias erotikus élményt nyújt. A fehér szín valósághűen szimulálja a spermát, változatlanul egymásra összpontosítva. A MALE Cobeco White Lubricant könnyen eloszlik a bőrön, és intenzív és erotikus érzést biztosít.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • J-Jelly 237ml

    Ez a csodálatos síkosító latexbiztos, nagyon csúszós, és különösen alkalmas nagy tárgyak beillesztésére a testbe. Az Ön kényelme érdekében már keverve.

    9 590 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Eros Hybride Power Bodylube 200ml

    Az EROS élményei tökéletesek. Németországban készült, sok éves tapasztalattal és kiváló eredménnyel.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B CARE Toy Wash 250ml

    A Mister B Care Toy Wash a legjobb módja annak, hogy játékait tisztán tartsa, és hosszabb élettartamot biztosítson számukra. Ez a mosószer kifejezetten szexuális játékok tisztítására készült. Biztonságosan használható kedvenc játékaihoz, bármilyen anyagból készült. A kenőanyag- és testnedvmaradványokat tartalmazó, tisztítatlan játékokban baktériumok vagy káros kémiai reakciók fejlődhetnek ki, amelyek károsítják a játékokat, ezért a legjobb tisztán tartani őket, és egyes szappanok károsíthatnak bizonyos anyagokat, így a legjobb, ha biztonságban tudhatja magát a Mister B Care Toy Wash termékkel.

    11 190 Ft

    7 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Toko Aroma Lubricant Maple Delight 165ml

    A TOKO Aroma egy utóíz nélküli kenőanyag. A TOKO Aroma egy dolgot szem előtt tartva jött létre: egy finom gyümölcsös íz, amely izgatja és irányítja érzékeit; mindeközben ultra hosszan tartó selymesen sima érzetet biztosít.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • System JO For Her Clitoral Stimulant Warming Atomic 10ml

    A JO Clitoral Stimulating Gel a tökéletes érzéki fejlesztés a nők számára. A JO Clitoral Gel, amely az érintkezéskor kezdődő kellemes bizsergést okoz, egyedülállóan úgy lett kialakítva, hogy fokozza az intim érzést és az elégedettséget.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Hyaluronic Water-Based Personal Lubricant 30ml

    Ez a rendkívül hidratáló hatóanyag stabilan tartja természetes vízszintjét, megőrzi bőre nedvességét és rugalmasságát. A víz és a hialuronsav keveréke tökéletes kombináció a súrlódásból eredő kellemetlenségek elkerüléséhez, miközben megőrzi bőre vitalitását és természetes síkosságát.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • BodyGliss Hybrid Lubricant 150ml

    Egy vízalapú síkosító tökéletes fúziója bőrkondicionáló összetevőkkel, amelyek hosszan tartó hatást fejtenek ki. Alkalmas latex óvszerhez és a kedvenc játékához. A BodyGliss fokozza az intim pillanatok könnyedségét és intenzitását.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 60ml

    Az egyetlen vízbázisú anális relaxáló sikló a piacon! Teljesen természetes szegfűszeggel átitatva. A szupersűrű, cseppmentes formula ellazít, de nem zsibbad. Szilikon játékokkal használható!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Eros Hybrid + CBD 100ml

    Víz- és szilikon alapú kenőanyag CBD-vel a kannabisz növényből. A CBD kiváló minősége nyugodt élményt nyújt. Rugalmasan és nedvesen tartja a bőrt. Alkalmas latex óvszerekkel való használatra.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • intt Liquid Vibration Coconut 15ml

    Vegán gél amazóniai növényekből származó hatóanyagokkal és finom kókusz ízzel, amely intenzív rezgést, pulzációt és melegítő hatást biztosít. Soha fel nem fedezett intenzívebb orgazmusokat és érzéseket tapasztalhat.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:144

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.