×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Body elastan

32 Termék

  • Obsessive B112 Teddy Black

    Elasztikus necc, szemtelen dizájn és csodálatos minta. Mi kell még ahhoz, hogy felforrósítsa a hangulatot és meglepje szerelmét? Abszolút semmi! Ezt a teddy-t viselve Ön lesz az ő mesés csábítója. Vigye haza, és gondoljon ki egy pikáns tervet az éjszakára!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anais Eltero Body Red

    Szexi piros fehérnemű elasztikus pántokkal a hátán.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive B125 Teddy Black

    Teddy a legmenőbb verzióban? Drágám, a B125-ben rengeteg fantasztikus élményre lesz kész. És az Ön embere? Ahh! Nagyon fog örülni! Necc, szexi nyakkivágás és nyitott hát – mindketten beleszeretnek ebbe a teddy-be. És igen, gyönyörűen fog kinézni! Csábítóan kiemelt csípő, pikáns szabás a fenék fölött. Ez a mackó azt mondja: „Nézz rám!” Nos, talán itt az ideje... abbahagyni az ellenállást ennek a kísértésnek?

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anais Alexandra Body Black

    Csábító pontok fekete színben, finom anyagból, olasz csipkével díszített virágok. Nyakkötés A készlet egy szexi szemmaszkot tartalmaz.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anais Ashley Body Red

    Ezek a body-k a legszexisebb darabok közé tartoznak, amelyeket nálunk találhat! Piros csipkéből és kontrasztos fekete pántokból áll, amely gyönyörű geometrikus játékot hoz létre a háton. A mellek között és az alsó részen is egy bájos szív alakú dísz található a csúcsokon és a csomagban szemmaszkot és kesztyűt is talál.

    17 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive B115 Teddy Black

    Igen! Végtelen öröm éri Önt és szeretőjét! Egyszerre finom és pikáns. És ami a legjobb, hogy… ezzel a csábító macival estéről estére csodálatosan érezheti magát! Ki akarja próbálni? Nagyon izgalmas lesz!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive B113 Teddy Black

    Ez a doboz egy nagy adag szexi kísértést rejt magában! További részleteket szeretne tudni? Gyönyörű virágok, csábító háló és nagyon pikáns dizájn. Ó, ma este ki kell próbálnia! Ideje szemtelenkedni…

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive B117 Teddy Black

    Ez a body néhány másodperc alatt felmelegíti a légkört! Érzed már a hőmérséklet emelkedését? Most szerezze be ezt a hihetetlenül csábító hálót, és lepje meg szerelmét. A következő éjszakák nagyon melegek lesznek!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive B121 Teddy Pink

    Rendkívül érzéki, nagyon nőies és elragadóan rózsaszín? Ez a B121 maci! Ebben a stílusban csodálatosan fogja érezni magát! Szeretné kiemelni a melleit és a derekát? Ezzel megkapja! Csábító kivágások? Nagyon fantasztikusan fognak kinézni Önön! Ó, az embered egy pillanatra sem megy el Öntől. Vegye fel ezt a díszes bodyt, adjon neki egy puszit, és… váron több ezer puszit tőle!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive 831-TED-1 Teddy Black

    Képzeld el, hogy ezek a csábító pántok átfogják testedet, és igazán szexi megjelenést kölcsönöznek neked. Hát nem csodálatos? Aww, igen! Az izgalmas pillanatok itt és most kezdődnek. Készen áll, stabil… szerezze be ezt a fantasztikus macit, és próbálja ki együtt kedvesével!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive B138 Teddy Black

    Valami fűszeresre vágyik? Ez a teddy nem fog csalódást okozni! A rugalmas, gyönyörű szövésű anyag körbeöleli a tested, kiemelve mindent, amit nem próbálsz elrejteni... A háton lévő kivágás és a nyitott ágyék intrikus ugratókká válhatnak a rád váró izgalmas estére. Hogy is mondhatnál erre nemet?

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Lovlea Set

    Csábító és hihetetlenül fenomenális – ez a Lovlea készlet! Ebben a készletben elragad a szerelem. Csodálatos, érzéki élményekkel teli estére számíthat. Egyedülálló melltartót terveztünk Önnek, rendkívül nőies díszítéssel. A csábító részletek még vonzóbbá teszik ezt a gyönyörű készletet. Tehát ha valami újat szerete kipróbálni… az nagyszerű! Hiszen tudja, hogy a fűszeres meglepetések segítenek abban, hogy igazán forró legyen a légkör Ön között és közte…

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Casmir Lara Body Black

    Kiváló minőségű fehérnemű.

    40 900 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Slave Teddy Black

    Ahogy az ismert könyvek címe is azt sugallja, hogy a jó lányok a mennybe jutnak, a rossz lányok mindenhová eljutnak. És te? Vedd fel a Slave teddyt, és menj egyenesen a földi mennyországba. Vele együtt! Ne várj tovább!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive B129 Teddy Black

    Szerette… Önt akarja! Szóval, felvesz valami csábító és aranyosat? Egy rendkívül szexi mackó áll az Ön rendelkezésére, tökéletes az esti bemelegítéshez. Örülni fog! A „rendkívül szexi” mögött van még valami... Elragadó kötöttáru és fekete. Mit szólna egy ilyen javaslathoz? Amint felveszi, megérti, hogy kifejezetten az Ön számára készült. Ha eddig az unalommal asszociált a hálóruha, akkor ideje kipróbálni valami újat. Valamit, ami fokozza szexuális vonzerejét.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Penthouse Perfect Lover Black

    Hogyan máshogy emeljük ki a testünk szépségét? Ez a csábító bodysuit kézenfekvő választás! Klasszikus csipkéből és finom gallérból áll a nyakánál. A meredek dekoltázs és a szabadon hagyott hátrész kiemeli a szexepilt, és egy biztos - nemcsak jól fog benne kinézni, de jól is fogja magát érezni!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • TET Lingerie Body Abby White

    Ez az álmodozó Abby csipke test minden intim álmát valóra váltja. Viselje ezt a testet magabiztosan, mert teljesen őrülten fog kinézni.

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Alifini Teddy Black

    Valóságos kincs rejtőzik a mindennapi öltözéke alatt… Az Alifini egy mackó, amely garantáltan kihangsúlyozza az alakját. Feltűnően érzéki szabású mackó szárny motívummal a hátán, amitől úgy érezheti, mintha a mennyországban lenne. Pontosan így! Párosítsa különleges sarkú cipőkkel, farmernadrággal vagy játékos köntössel – ennek a kombinációnak köszönhetően lenyűgöző benyomást kelt szerelmében. Készen áll egy csodálatos robbanásra, és szerelme új dimenzióinak felfedezésére?

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Wonderia Teddy Black

    Képzelje el azt a pillanatot, amikor besétál a hálószobájába szexi pántokban és érzéki csipkében. Látja izgatott tekintetét? A Wonderia segíthet Önnek elérni! Ezúttal úgy fogja meglepni, mint még soha. Ezzel a rendkívül csábító, egyedi dizájnú macival minden estét egy különleges bemelegítéssel kezdhet!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Nudelia Teddy Nude-Black

    A fűszeres csíkok hamarosan rendkívül szexisnek érzik magukat. Honnan veszi ezt az önbizalmat? Mert Önön lesz a Nudelia maci, ami egyszerűen fenomenálisan néz ki! Hogy tetszik ez a forgatókönyv? Fedezze fel a finom, bézs szövet és az arany, csillogó cérna modern kombinációját. Ízletes hab a tortán a fekete csíkok, amelyek kiegészítik a stilizációt. Készen áll egy fűszeres élményre? Reméljük, hogy igen, mert amikor a pasija meglátja Nudeliában, étvágya lesz az élvezetekhez.

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Softily Teddy Black

    Tetszeni fog, hogy jó hangulatban legyünk. Érdekes? Lehetetlen rossz hangulatban lenni a csábító Softily teddyben! Ellenőrizze, hogy a mély fekete mennyire vonz. Előtted egy nem mindennapi szabású, elegáns minta és... abszolút kiváló kilátás a tükörben! Valószínűleg már várjátok a következő közös estét... Férfija igazi kihívás elé néz – ellenállni piszkos gondolatainak, fogadni, hogy elbukik?

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Giully Teddy Black

    Egy gyönyörű maci, ami kifejezetten Önnek készült? Fedezze fel az érzéki, nőies Giully macit, gyönyörű állatmintás mintával! Nézze meg közelebbről – mélyfekete, szexi nyitott hát és enyhén áttetsző anyag. Ez a modell felébreszti fantáziáját, és elvezeti Önt az elragadó álmok földjére! Ó, igen, nem csak a másikra tesz jó benyomást. Vegye fel a Giully macit, és nézze meg, milyen kevés kell ahhoz, hogy kecsesnek és érzékinek érezze magát a következő estén, amikor kettesben élvezheti.

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Peonesia Teddy

    Ez a mackó egyaránt használható merész, hétköznapi öltözékek stílusában, valamint egy különleges esték ruháiban. Rövid ujjú, elegáns szabás egészen a nyakig, érdekes kivágás a mellek felett, tetszetős kötés a háton. Minden bizonnyal már megkísértették ezek a lenyűgöző szempontok. Ezen kívül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy mindez nyakig érő csipkével van befejezve. Mit gondol? Készen áll a kacér Peonesia macira? Természetesen, szereti érzékinek és nőiesnek érezni Önmagát!

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive 859-TED-1 Teddy

    Vegye fel ezt a csábító macit, és legyen büszke a fantasztikusan hangsúlyos ívekre! Imádni fogja ezt az érzést, ő pedig imádni fogja a csodálatos megjelenését. Mi a következő? Nos, már tudja… A hálószobája légköre hihetetlenül forró lesz!

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Liferia Cupless Teddy

    Több erőt szeretne érezni éjszaka? A Liferia macival minden este forró élmény lesz Ön számára és embere számára. A testet körülvevő egyedi pántok valóban felmelegítik a légkört. Extra, hangsúlyos f​i​n​i​b​u​s mellszobor és csábító derrier, amely minden mozdulattal szexisebbnek tűnik. Ha neked ez nem elég, nézze meg a csipkét! Gyönyörű és teljesen csábító. A srácok is észreveszik a részleteket…

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Lilyanne Teddy White

    Egyre közelebb kerül ahhoz, hogy egy örömteli csomagot rendeljen az Obsessive-től. A csábító csipke és az egyedi szín még közelebb viszi Lilyanne macihoz és… kedveséhez! Ennek a kollekciónak van néhány csodálatos aspektusa – szokatlan színkombináció, finom pántok. Nagyon jól tudja, hogyan működik! Nézze meg, hogyan emeli ki Lilyanne finoman a melleket és finoman hangsúlyozza a fenéket. Szóval készen áll a következő szexi csomagja átvételére?

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive B126 Teddy Red

    Ez a necc… fűszeres bájt kölcsönöz neked! Ugyanakkor serkenti az Ön (és az ő) étvágyát a kellemes pillanatokra. Ó, örömmel próbálja ki a B126 bodyt! A szexi háló és egy kivágás a hátoldalon kiemeli a fűszerességét. És ez arra fogja ösztönözni őt, hogy még jobban imádjon téged. Ez a csábító stílus tökéletes neked, csajszi! Csábító módon kiemeli a csípőjét és a fenekét. A vörös szín azt sugallja, hogy... egy fantasztikus éjszakát fogsz kezdeni!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    Nincs készleten

  • Obsessive B131 Crotchless Teddy Black

    Azt akarod, hogy a szíve hevesebben verjen? Ha szereted a csípős fehérneműket, amelyek vonzóvá és csábítóvá varázsolnak, akkor van valami számodra! Képzeld el, hogy most vetted át a csomagodat az Obsessive-től, finoman levágod a szalagot, leemeled a fedelet a dobozról, és a szemed meglátja… a hihetetlenül szexi B131 teddyt. Érdekelt? Nagyon jól tudjuk, hogy mindig szívesen hangsúlyozod formáidat. Ezért a B131 modell gyönyörűen megjelöli a csípőt és a fenéket. Nem kell kétszer gondolkodni rajta – elvégre ez a modell máris felvillanyozó benyomást tett Önre!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    Nincs készleten

  • Obsessive Elisetta Teddy Black

    Jó hír: most megtalálta a tökéletes macit! Rendkívül nőiesnek és gyengédnek fogja érezni magát benne – az Elisetta a csillogás és a csipke mennyei kombinációja. Még jobban fog kinézni Önön, mint gondolnád! Csak nézd meg, hogyan emeli ki finoman a melleket és finoman hangsúlyozza a hátat. Nagyon jól tudod, mit tesz ez az embereddel! Ó, egy kellemes este két személyre vár.

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás
  • Obsessive Isabellia Teddy

    Érezze magát az est sztárjának, és mintha a vörös szőnyegen lenne, lépjen be magabiztosan a hálószobába! Ez a szokatlan mackó az Isabellia kollekcióból nem csak önbizalmat ad, hanem lehetővé teszi legbensőbb fantáziái megvalósítását is. Készen áll, hogy átadja magad a forró éjszakák őrületének? Persze hogy az vagy!

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás
  • Obsessive Leatheria Teddy Black

    Annyira fűszeres lesz ebben a hihetetlenül csábító maciban! Aww igen! El tudja képzelni, milyen érzés? Ellenőrizze. Szexi stílus, fekete „wet look” anyag, csábító pántok – nagyon melegen hangzik. A hangulat is forró lesz! Ígérjük, hogy minden este Leatheriával igazán izgalmas. Készüljön hát fel – elképesztő érzésekre és sok kellemes éjszakára a szeretőjével!

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás
  • Obsessive Vanessme Teddy

    Szóval Ön szerint ideális body nem létezik? Ha így gondolja, akkor biztosan soha nem viselte a mi Vanesme modellünket. Tökéletes egyensúly a báj, az arc és a kényelem között. A testhez simuló anyagtól úgy érezheti, mintha ez lenne a második bőre, a csábító részletek pedig garantálják, hogy szenzáció leszel a hálószobában. Vallja be Ön is – nehéz levenni a szeme erről az áttetsző csipkéről, és arról a szabásról, amely olyan szépen kiemeli az alakot… Még mindig kíváncsi?

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás

32 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.