×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Body Obsessive

22 Termék

  • Obsessive Roxelia Crotchless Teddy Black

    Ha olyan fehérneműt keres, amely felejthetetlen benyomást kelt, akkor a Roxelia body az, amire szüksége van. Csak nézd meg, milyen szépen formálja az alakot! Add hozzá a fűszeres szabást és a szexi, szemet gyönyörködtető pántokat – ellenállhatatlan leszel. Viselje egy éjszakára, és készüljön fel az új érzésekre.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Norides Teddy Black

    Visszaszámolod a napokat egy romantikus randevúig? Nem csak olyat kell viselned, ami egyszerre lesz csábító és kissé provokatív? Vessen egy pillantást a Norides macira, amely minden dobozt kipipál!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive B136 Teddy Black

    Sok mindent elárul, miközben egy kicsit a képzeletre is hagy! A szexi, átlátszó B136 teddy tudja, hogyan kell felmelegíteni a kétszemélyes, érzéki esték hangulatát. A teljes szexepil, önbizalom és szupernőies megjelenés garantált! Párosítsa csábító mellbimbófedőkkel, és hozzon létre egy olyan öltözéket, amiről a férfi nem fogja tudni levenni a szemét! Az élvezetek pikáns változatára vágyik? Ne habozzon!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Armares Crotchless Teddy Black

    Szereted a klasszikus dizájnt, de ezúttal valami különlegeset keresel? Olyan fehérneműre van szüksége, amely meglep egy eredeti szabással, és elpirul egy estélyen a párjával? Megtaláltad a tökéletes párost! Az Armares body nem szokványos módon lett megtervezve, a fényes anyag, az állítható pántok és a fém gyűrűk ötvözésével. A csábító mélyfekete minden helyzetben érzékinek fogja érezni magát.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Ingridia Crotchless Teddy Red

    Egy felejthetetlen randevú megtervezése ijesztő feladat lehet. Szerencsére nem kell azon gondolkodnia, hogy mit vegyen fel – mi itt segítünk! Vessen egy pillantást a szexi Ingridia macira, és képzelje el, milyen elbűvölően fog kinézni, amint belép a hálószobába! A kivágott kialakítás miatt senki sem tudja levenni rólad a szemét. Az egészet lebilincselő és igazán egyedi részletek egészítik ki. Készülj fel a rengeteg bókra, és élvezd a közelséget!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Kissmas Teddy Red

    Ez a készlet annyira elbűvölő, hogy nem tudja  abbahagyni a nézegetését. A Kissmas jelmez inspirál a rengeteg ünnepi örömhöz! A szexi teddy és a harisnya fantasztikus hangulatot varázsol. Tökéletes kiegészítők? Aww igen! Vegyen fel egy mikulássapkát és egy pikáns csokornyakkendőt. Itt az ideje a szerelemnek, a Kissmas varázslatnak és a csodálatos szórakozásnak. Ezt már tudja. Mi a helyzet a kedvesével? Mondja meg neki, hogy van egy dögös terve...

    22 390 Ft

    13 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Heavenlly Crotchless Teddy White

    Ha kivételes fehérneműt keres a nászéjszakájára, akkor a legjobb helyen jár.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Shibu Teddy Black

    Bele fogsz szeretni a Shibu mackó tökéletes dizájnjába. A csábító formák kiemelik szexi íveit. A puha szövet fantasztikusan érzi magát! És ha eljön az éjszaka… ez a mackó megfűszerezi! Készen állsz a csodálatos örömökre? A meleg fehérnemű a legjobb recept a jó bemelegítéshez. Hamarosan kipróbálhatja – szerelmével együtt!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Alluria Teddy Black

    Szexi csipke szuperúj kivitelben? Ma este te leszel a legcsodálatosabb csoda, amit valaha látott! Szeretné látni az igazi izgalmat a szemében? Tegye fel az Alluria macit! És akkor… hadd húzza a szatén szalagot a hátadra, hogy feloldja. Érezze jól magát!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Lilines Teddy Pink

    Tudjuk, hogy mennyire szereti a szexi csipkés maciainkat. Azt is tudjuk, hogy szereted érzéki harisnyatartóinkat! Ezért, hogy megkönnyítsük az Ön számára a fehérnemű kiválasztását a tökéletes estéhez, megalkottuk a Lilines-t - a harisnyatartóval ellátott macit! Finom virágos csipkemintát kombináltunk a lágy rózsaszín árnyalatával, rendkívül nőies szabással és kontrasztos, mélyfekete színű kiegészítőkkel.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive 860-TED Teddy Black

    Hihetetlenül szexi és veszélyesen csábító? Így fog kinézni és érezni! Az Ön különleges macija itt van, és készen áll arra, hogy megadja, amire vágyik – csodálatos pillanatokat szeretett férfijával! Szerezd meg most, és kezdj el egy forró visszaszámlálást…

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Chilisa Crotchless Teddy Red

    Adjon egy kis fűszert az életéhez, és élvezze minden lépését! Teljesen imádni fogja a Chilisa macit, a klasszikus szabásáért, amely kiemeli a női íveket, a nyitott lépésbetétje, amely rendkívüli érzéseket garantál, és az okos csipkebetétek által létrehozott végső wow-effektus. Hagyd, hogy elvarázsoljon a mélyvörös szín, amely tökéletesen illeszkedik a testedhez, és egyedivé varázsolja a közelség minden pillanatát.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Bisquitta Teddy Beige

    Ma este ragyogni fog! A bézs csipke, a finom pántok és a fényes cirkóniák tökéletes keveréke őrült keverék! És Ön? Egyszerűen megérdemli!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Canndis Teddy Black

    Mit szólnál, ha vadonatúj fehérneműben töltenéd a ma estét? A csodálatos mélyfekete szín igazán különlegesnek fogja érezni magát. A Canndis klasszikus elegancia nagyon eredeti csipkedíszítésekkel kombinálva. Már attól a pillanattól fogva elbűvöli, amikor először felveszi! Ebben a teddyben nem fogja tudni levenni a szemét a tükörben lévő tükörképéről... A köldökig érő mély dekoltázs és a hátán lévő pántok nem csak téged fognak elbűvölni! Higgye el nekünk, igazi Canndis-rajongó lesz. Vonzónak és szexinek fogod érezni magad benne!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Cordellis Crotchless Teddy Black

    Ha ki akarja engedni a vadságát, akkor biztosan szeretni fogja a Cordellis Crotchless Teddy-t. Ideális a magabiztos nők számára, akik szeretnének kitűnni. A mega szexi szabás megmutatja azt, ami a legfontosabb, a zsinór és a fényes anyag egyedi kombinációja pedig beindítja az érzékeket és a képzeletet. Vállaljon kockázatot, és hagyja, hogy ez a gyönyörű fehérnemű a legmerészebb álmait is felülmúló kielégülést nyújtson Önnek!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Novenes Teddy Black

    Dolgozunk a leíráson.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Tienesy Teddy

    Az embere rajong a fenekéért? És szereted a fekete fehérneműt, amely kiemeli a hajlatokat, és „hűha” hatást kölcsönöz? Miért nem kombinálja a kettőt? A Tienesy bodyban a mennyei feneke hangsúlyos lesz, az aranyos masni pedig tudatja Önnel, hogy készen áll a játékra. A csábító vágás megjelöli a hátát, és teljes mértékben bemutatja fantasztikus csípőjét. Ha meglát Tienesyben, megígérjük, hogy elcsodálkozik!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Jagueria Crotchless Teddy

    Ébressze fel legvadabb fantáziáját! Bújtassa szexi domborulatait ebbe a hihetetlenül szexi és nőies teddybe, amely felfed néhány titkot, de a képzeletére is nagy hatással lesz! Hangsúlyos mellekről és extra hosszú lábakról álmodik? A Jagueria teddy tökéletesen gondoskodik róla, és úgy fogja érezni, hogy ez a pikáns fehérnemű kifejezetten Önnek készült!

    37 900 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Maderris Teddy Black

    Valamit keresel, ami kiemeli nőies íveit, és hihetetlenül szexinek érzi magát? Vessen egy pillantást a Maderris macikra. Nehéz levenni róla a szemed, nem gondolod? Az érzéki csipke, a játékos háló és a karcsúsító fekete kombinációja egyedülálló élményt és a legmagasabb viselési kényelmet biztosít. Szerezzen magának egy ajándékot, amely reflektorfénybe helyezi nőiességét, és garantálja az örömök bőségét.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Selinne Teddy Black

    Egyedi fehérneműt keresel a minimalizmus jegyében? Jó helyre jöttél! Seline Teddy egyszerű, elegáns szabású, de ez ne tévesszen meg. A fekete háló, a jellegzetes alátét, a dupla pántok és a csábító hátoldali kivágás garantálja a wow hatást. Nézze csak meg, milyen szépen kiemeli az alakját. Úgy érzi majd, mintha egy második bőrt viselne, és nem akarja majd levenni!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Medilla Teddy Black

    Ragyogjon, bárhová mész! Csábítóan néz ki a lenyűgöző Medilla body-ban. Az ízléses, időtlen fekete igazi könnyedséggel simítja bőrét. A bársonyosan áttetsző anyag eltakarja a hasat és a hát alsó részét. Ráadásul a klasszikus szabás csipkevonásokkal kombinálva érzéki érzést kölcsönöz testének. Gondoskodjon kényelméről, és érezze magát túlvilágon!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Megies Teddy Black

    Érzéki csipke egyedi mintával, dögös vörös és intenzív fekete… Érdekes, nem? Ez Megies maci. A szép formájú, egyedi kivitelű melltartó kiemeli a mellszobrot. Az alábbi, geometrikus mintázatú csábító pántok a derekára összpontosítják figyelmét. Most nézzük a másik oldalt… Kilátszó hát és derriere? Jaj, meleg van itt! Milyen gyorsan tudsz beleugrani?

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

22 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.