×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Harisnyatartók

4 Termék

  • Obsessive Medilla Garter Belt Black

    Romantikus hangulatot teremtenek a jól megválasztott részletek – a megfelelő zene, a hálószobában égő gyertyák és a levegőt betöltő kedvenc parfümöd illata. Te azonban – szép és magabiztos – a figyelem középpontjában vagy! Ideálisan illeszkedő, légies fehérneműt viselsz, női íveit pedig a bonyolult fekete csipkéből készült Medilla harisnyakötő erősíti. A felejthetetlen élmények garantált!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Loventy Garter Belt

    Egy érzéki harisnyatartó öv, amelyet Önre gondolva készítettek? Ígérjük, hogy forró lesz! Tüzes piros pántok és virágos csipke - ez a modell az Ön kívánsága! Nem fog tudni betelni a szexi Loventyvel, amely maximálisan felforrósítja a szerelmi és elragadtatott hangulatot kettejük között. Abban a pillanatban, hogy felveszi a harisnyakötőt, tudni fogja, hogy a mai nap programjában egy közös örömmaraton szerepel. Korán reggel szerelmi lázba hozza, vagy este lepi meg?

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Chic Amoria Garter Belt Black

    Klasszikusok modern csavarral a kedvenced? Akkor válasszon egy hagyományos kiegészítőt egy új csavarral. A Chic Amoria harisnyakötő univerzális fekete színben bármilyen stílust feldob. A geometrikus minták stílusos hangulatot kölcsönöznek, és a kényelmes szabás miatt nem lesz hajlandó levenni. Kombináld kedvenc harisnyáddal, és érezd magad olyan érzékinek, mint még soha!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Nesari Garter Belt Black

    Nem lehet nem észrevenni az univerzális színekben pompázó kiegészítőket? A klasszikusok akkor tetszenek a legjobban, ha modern megközelítéssel kombinálják? Biztosan tetszeni fog a Nesari harisnyakötő öv, amely nagyon elegáns módon teszi változatossá stílusát. A fekete szövet kihangsúlyozza a női alakot, érzékien körbeölelve a csípőt, puhasága pedig rendkívül kényelmes és természetes érzést biztosít.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

4 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.