×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Szexi fehérnemű Obsessive

33 - 64 termék, Összesen:87

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Obsessive S815 Garter Stockings Black

    Ez az! Kíváncsi, mi az? Harisnyakötős harisnya, amely térdre kényszeríti kedvesét... és sok szerelmes sóhajhoz vezet! Gondoljon csak bele, milyen legyen a tökéletes modell: bájos fekete, karcsú szabás és érdekes l​o​r​e​m dizájn. Az S815 modellre készülünk! Hihetetlenül nőies, és gyönyörűen kiemeli a formáidat! És amint megmutatja magát neki... ó, ma éjjel nem fog aludni. Most már csak azt kell kiderítenie, mire képesek ezek a harisnyakötők...

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Diyosa Set 2-pcs Red

    Kíváncsi vagy, hogyan gyújthatod fel a szenvedély erejét kettőtök között? Kétségtelen, hogy a mennyei Diyosa szett hatékony szikra lesz. A merész piros szín nem csak az önbecsülésedet erősíti, de önbizalmat is ad a kezdeményezőkészséghez. A szimmetrikus pántok biztosan kiemelik majd a tested vonzerejét, míg az áttetsző elemek romantikus jelleget kölcsönöznek. A potenciálisan nyugodt és hűvös este forró éjszakává válik, lángolóan forró kandallóvá. Ki tudja... talán jó ötlet lesz Diyosában mutatkoznod egy téli hegyi kiruccanás alkalmával kettesben? A magas hőmérséklet segít megtörni a jeget!

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Donarella Garter Belt Black

    Szeretnél valami elegáns és kitűnően érzéki ruhát viselni ezen a hétvégén? Ez a fekete harisnyakötő tökéletes kiegészítő lesz! A minimalizmus jegyében készült, díszes részleteivel elkápráztatja Önt. Nézd meg, milyen jól fog kinézni kedvenc harisnyáddal!

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Millagro 2-pcs Set Black

    A tökéletes színű fehérnemű egy csodálatos éjszakához? Természetesen szexi, mélyfekete. Szeretne néhány tippet kapni arról, hogy mi vár Önre ma az Obsessive-nél? Szeret meglepődni? Ezúttal lehetősége nyílik meglepni a férfit. Kezdjük a dögös kivágásokkal: a melleken, a fenéken és a has alatt – imádni fogja az általuk keltett gyönyörű hatást! Most vessen egy pillantást a szemtelen, áttetsző anyagra és a csipke díszekre. Őrült ötletekkel és szórakozással teli éjszaka – garantált!

    20 790 Ft

    7 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Allunes Garter Belt

    Szeretne elveszni a szerelmével töltött kellemes pillanatokban? Végtelen élvezetről álmodik, amely csak a legvadabb vágyakat szabadítja fel? Vágjon bele egy kis fűszerességbe úgy, hogy ezt az ultranőies Allunesgarter-övet hozzáadja a fehérneműgyűjteményéhez. A pajkos állatminták felizzítják az érzékeit, a finom anyagok pedig forró érintésre vágynak! Nézze meg maga, milyen íze van a szenvedélynek, mert már tudja, hogy megérdemli!

    20 790 Ft

    7 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Bella Rou Panties Black

    A legapróbb részletekre is ügyeltünk, hogy a fekete Bella Rou bugyit adhassuk Önnek. Gyönyörűen díszített, virágos elejét a hímzett tüllnek köszönheti. A klasszikus szabás gondoskodik a kényelméről, az egyedi kidolgozás pedig luxus kényeztetést biztosít.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Cobra Nive Set Black

    Egy érzéki szett, amely a testet díszíti. Az aszimmetrikus szabás kiemeli a női görbéket, növeli az önbizalmat, és egyedi megjelenésével gyönyörködtet. A finom állatmintás anyag eleganciát és karaktert kölcsönöz, a csípőn lévő kacér kapocs és a derékrész alatti pikáns pántok pedig még inkább serkentik a fantáziát.

    20 790 Ft

    7 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Pearlove Panties Black

    Mit szeret jobban – a csábító és finom vagy a lehető legszebb fehérneműt? Ha mindezen funkciók keverékéről álmodozik, akkor van valami csodálatos az Ön számára. A tökéletes stílus, amely biztosan tetszeni fog – Pearlove! El fog pirulni e bugyi láttán. Vessen egy pillantást rájuk, és válassza a fekete, elegáns gyöngyszemeket és a jól hangsúlyos formákat! És a hálószobája nagyon dögös lesz… nagyon meleg! Csak nézze meg magát a barátjával. Ó, az Önről szóló forró fantáziák egész nap nem hagyják el a fejét!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Atenica 2-pcs Set

    Az Atenica csipkés szett forró piros színével csábít, és aszimmetrikus melltartó szabásával nyűgözi le. A női bugyi tökéletesen kiemeli a lábakat és a feneket, a szexi merevítővel ellátott melltartó pedig gyönyörű megjelenést és tökéletes tartást biztosít a kebleknek. Ez a klasszikus ajánlat egy csipetnyi extravaganciával gyönyörködteti, intrikál és biztosan felcsigázza az érzékeket!

    20 790 Ft

    7 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Merlys Teddy

    Ez határozottan az egyik leglenyűgözőbb Obsessive teddy. Gyönyörködj a szemedben - itt van a Merlys teddy! Gyönyörű csipke, levélmotívummal és csábító fűzéssel a csípőn, valamint érzéki V kivágással a háton. Képzeld el, ahogy ez a finom puha csipke körbeöleli a testedet, és ultra szexinek érzed magad...

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Alifini Teddy Black

    Valóságos kincs rejtőzik a mindennapi öltözéke alatt… Az Alifini egy mackó, amely garantáltan kihangsúlyozza az alakját. Feltűnően érzéki szabású mackó szárny motívummal a hátán, amitől úgy érezheti, mintha a mennyországban lenne. Pontosan így! Párosítsa különleges sarkú cipőkkel, farmernadrággal vagy játékos köntössel – ennek a kombinációnak köszönhetően lenyűgöző benyomást kelt szerelmében. Készen áll egy csodálatos robbanásra, és szerelme új dimenzióinak felfedezésére?

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Obsessiver Boxer Shorts

    Rendkívül szexi szabással, és enyhén áttetsző, piros anyaggal csábít - az Obsessiver kollekció boxerei kétségtelenül minden férfi ruhatárának kötelező darabjai! Melegítse fel a kettesben töltött esti hangulatot, és gondoskodjon arról, hogy a szerelmével töltött pillanatok élvezetekben gazdagok legyenek, viselve ezt a rendkívül férfias fehérneműmodellt. A kényelmes szabás lehetővé teszi a korlátlan mozgást, a stílusos monogramos minta pedig eleganciát és stílust kölcsönöz. Merje kipróbálni!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Wonderia Teddy Black

    Képzelje el azt a pillanatot, amikor besétál a hálószobájába szexi pántokban és érzéki csipkében. Látja izgatott tekintetét? A Wonderia segíthet Önnek elérni! Ezúttal úgy fogja meglepni, mint még soha. Ezzel a rendkívül csábító, egyedi dizájnú macival minden estét egy különleges bemelegítéssel kezdhet!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Azmeron Jockstrap

    Egy rendkívül szexi és férfias ruházati elem - az Azmeron kollekcióból származó jockstrap alsónadrág. A fantasztikus állatmintázat merész szabással kombinálva garantálja a rendkívül pikáns megjelenést. A fenékrészen lévő kivágás vonzza a figyelmet és érzéki megjelenéssel csábít.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive A772 Gloves Black

    Van szemed az izgalmas kiegészítők iránt? Vagy talán csak szereted a szexi szövött anyagokat, és nem tudsz betelni vele? Hát nem is választhattál volna jobban! Adj hozzá egy csipetnyi fűszert a stílusodhoz!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Azmeron Briefs

    Fekete alsónadrág az Azmeron kollekcióból, szexi állatmintával finoman díszítve. A klasszikus szabás teljes kényelmet és komfortot biztosít. Az enyhén áttetsző anyagok érzéki megjelenést garantálnak, és tökéletesen kiemelik a férfi alak előnyeit.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Bodystocking G313 Red

    Tudja már, milyen meglepetéssel készül kedvesének? Enyhén áttetsző vörös, érzéki kivágásokat és ... megszállottan elragadó szabást ajánlunk! Fogja meg a G313 testharisnyát, és emelje fel hálószobája légkörét a maximális szintre. Ennek a modellnek köszönhetően érezni fogja a tökéletesen illeszkedő anyagot a bőrén, és egy jelentős adag tiszta élvezetet fedezhet fel. Csukja be a szemét és... engedje, hogy a fantáziái itt és most valóra váljanak!

    20 790 Ft

    7 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Elisetta 2-Pcs Set Black

    Nézze meg, milyen elképesztően vonzó a csipkénk! Az Elisatte készlet tökéletes példa erre. Kíváncsi, hogy hogyan fog kinézni Önön? Hihetetlenül szexi, természetesen! Elisettától magabiztosabbnak és huncutnak érzi magát. Ez igaz! Az ebből a készletből származó melltartót több dolog is megkülönbözteti. A fekete csipke felsőt képez a háton, és az állítható pántnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a testhez. Ráadásul van pár gyönyörű bugyi is az Ön számára!

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive G333 Bodystocking Black

    Ez az egyedi testharisnya (nem csak) az Ön a figyelmét fogja felkelteni! A nyak fölött viselt, ¾-es ujjú, kacéran feltárja a vállakat és a hátat. A pántok tartósan összekötik a nyitott ágyékú teddyt a kabaré harisnyával. Nézze csak meg ezt a gyönyörű virágmotívumot, amely kiemeli a has és a hát vonalát, a melleket és a combokat. A tökéletes minta. Ellen tud neki állni?

    20 790 Ft

    7 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Estiqua Teddy

    Ez a finom és rendkívül nőies teddy az Estiqua kollekcióból tudja, hogyan kell feldobni a kétszemélyes esték hangulatát! A szexi szabás tökéletesen kiemeli a női test minden előnyét, az áttetsző anyag pedig még pikánsabb élvezeteket tesz lehetővé. A gyönyörűen aláhúzott mell és a szabadon hagyott hát a figyelemfelkeltő elemek, a finoman feltárt fenék pedig még több szexepilt ad az egésznek. Nézze meg saját maga!

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Millagro Chemise & Thong Black

    Szeretne egy örömteli és szeretettel teli estét? Az áttetsző háló alatti fantáziák uralják ma hálószobáját. A megjelenése pedig enyhén fűszeres lesz. Csipkedíszek, hangsúlyos mellek, elegáns tanga és szexi kivágások. Lehetetlen nem beleszeretni ebbe a cuccba! Most vessen egy pillantást az anyagra, amely kacéran esik a fenékre. Ó… és ez a vágás! Megcsodálhatja érzéki megjelenését Millagroban. Azt hiszem, eleget kísértettünk. Most itt az ideje, hogy megigéznie őt – készen áll?

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Bodystocking F238 Black

    Ez a dizájn sok mindent kínál: csábítóan szabadon hagyott hát, könyékig érő rövid ujjakkal és hosszú, hálómintás lábakkal. Hát nem tökéletes javaslat az esti hangulat felmelegítéséhez?

    20 790 Ft

    7 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Boldero Briefs Black

    Férfi alsónadrág a Boldero kollekcióból klasszikus szabással. A sima anyag és a szexi áttetsző háló kombinációja fantasztikusan kiemeli a férfi alak előnyeit. Az elülső ezüst medál eleganciát és stílust kölcsönöz az egésznek, a kényelmes szabás pedig lehetővé teszi, hogy a hálószobában és a mindennapokban is viselje.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Blancossa Bikini White

    Mit tud az érzéki Blancossa bikini? A csábító fehér tökéletesen feldobja a nyaralási barnaság színét, a csodálatos szabás pedig kiemeli a nőies idomokat, és gondoskodik a fenomenális alakról! Úgy tervezi, hogy a nyaralását a pálmák alatt tölti, egy esernyős ital kíséretében? Vigye magával ezt a bikinit, és garantáljuk, hogy sokkal forróbb lesz!

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive S823 Stockings Black

    Szeretnél egy univerzális kiegészítőt, amit viselhetsz egy hivatalos találkozón vagy egy romantikus estén? Bízzon az időtlen klasszikusban! Válassza a fekete S823 harisnyát – érezze magát kényelmesen és fényűzően nőiesen! A legpuhább háló gyengéden átöleli bőrét, karcsúsítja lábait, és a helyzettől függetlenül remekül néz ki. Válasszon olyan megoldást, amely a legmagasabb szinten garantálja az eleganciát és a kényelmet.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive Garter Stockings S821 Black

    A harisnyakötő többcélú fehérnemű. Remekül működnek nappal és különleges éjszakai feladatok során is... Az állatos hangsúlyok kiemelik a temperamentumos jelleget, akárcsak az övet a harisnyával összekötő pántok. Vegye fel őket - azonnal imádni fogja!

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Obsessive M101 Briefs Black

    A csábító és szexi M101 rövidnadrág tökéletes választás a magabiztos és bátor férfiak számára. Modern kialakításuk és az oldalsó intrikus kivágások felizzítják az érzékeket és serkentik a képzeletet. A rendkívül rugalmas és kellemes tapintású anyag tökéletesen kiemeli az alak minden előnyét. Szeretné magát és a párját vörösen izzó melegségbe hozni? Megkapta!

    20 790 Ft

    7 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive M102 Boxer Shorts Black

    A szexi, izgalmas és hihetetlenül csábító M102 boxeralsó olyasmi, aminek mindenképpen be kell kerülnie a szekrényedbe! Modern szabásuk és szimmetrikus kivágásaik tökéletesen kiemelik és díszítik a férfi alakot. A kellemes és rugalmas anyag tökéletesen illeszkedik a testhez, így a hálószobában és a mindennapokban is kényelmet és komfortérzetet nyújt.

    20 790 Ft

    7 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Eloissa 2-pcs Set Black

    Egy kivételesen bonyolult módon megtervezett készlet? Az Eloissa melltartó és tanga hihetetlenül finom csipke és kivételes, igénytelenül szemtelen szabású – megőrültünk a dekorációkkal! Jól hangzik? Abban a pillanatban, amikor szerelme meglátja ebben a készletben, nem akar tovább elakadni az örömtől! Tudja már, hogy mire lesz képes ez a bájos szett, amikor felveszi? Ez a bűnhöz méltó vásárlás nagy megelégedést fog okozni! Készen áll, hogy felejthetetlen pillanatokat töltsön el új fehérneműjében?

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Giselia Set Blue

    Giselia a kobalt egyedi, energizáló árnyalatában. A modern kialakítású, merevítőkkel ellátott melltartó biztosítja a keblek gyönyörű megjelenését és tökéletes tartását is. Az ékszerfüggővel díszített fenomenális dekoltázs magára vonzza a figyelmet, az elegáns, nőies csipke pedig stílust és eleganciát kölcsönöz. A mélyen kivágott bugyi kiemeli az alakot és optikailag karcsúsítja a derekat.

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Bianelle Garter Belt White

    Csipkés harisnyatartó öv a Bianelle kollekcióból. A kellemes tapintású anyagok és a rugalmas pántok gyönyörűen ölelik az alakot, kiemelve annak előnyeit. Az elején található ezüst ékszerfüggő bájt és eleganciát kölcsönöz. A hátulján található kényelmes csat lehetővé teszi a tökéletes testhez simulást. A harisnyatartó pántok a még nagyobb kényelem és komfort érdekében állíthatóak. Ez egy nagyon nőies és érzéki kiegészítő, amely szexepilt és magabiztosságot ad a hálószobában és a mindennapokban.

    20 790 Ft

    7 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Obsessive Marrbel Garter Belt Black

    A szuper érzéki Marrbel harisnyatartó öv egy merész ajánlat. Ideálisan alkalmazkodik a női testhez. Gyönyörű díszként és praktikus ruhatári elemként is funkcionál. Tangával kombinált szettben jó választás lesz egy romantikus hálószobai éjszakához. A Marrbel kollekcióból származó, hozzá illő szettel kombinálva praktikus fehérneműként is remekül funkcionál, például az esti öltözék alá.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:87

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.