0 Ft
×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Satisfyer

1 - 32 termék, Összesen:262

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Satisfyer Pro 2

  A népszerű classic Satisfyer Pro 2 kitörő élvezeteket garantál az innovatív nyomáshullám stimulációnak köszönhetően. 11 program és high-tech trükkök érintkezés nélküli élvezet kínálnak, amit bárhol és bármikor átélhet köszönhetően az újratölthető elemeknek.

  38 900 Ft

  10 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro 2 Violet

  A klasszikus és stílusos Satisfyer Pro 2 bemutatja szabadalmaztatott Air-Pulse technológiánkat, amelynek célja, hogy a csiklóját tiszta boldogságba hozza. A suttogó csendes motorral és puha szilikon fejjel rendelkező Pro 2 megteremti a hangulatot, hogy elérje vágya csúcsát.

  20 790 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro 2 Blue

  A klasszikus és stílusos Satisfyer Pro 2 bemutatja szabadalmaztatott Air-Pulse technológiát, amelynek célja, hogy a csiklóját tiszta boldogságba hozza. A suttogó csendes motorral és puha szilikon fejjel rendelkező Pro 2 megteremti a hangulatot, hogy elérje vágya csúcsát.

  20 790 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

  Itt az ideje a  legjobb érzésnek - ez a különleges Nyúl a múzsája, és a legfelsőbb orgazmusokkal tölti el Önt. A Satisfyer család tipikus stílusában nyomáshullámokon keresztül érintés nélkül stimulálja szerelmi gyöngyét, mélyebb stimulációt biztosítva, amely többszörös orgazmushoz vezet. Ez az adottság önmagában telhetetlen mosolyt varázsolt a nők arcára világszerte. De minden torta megérdemli a habot, és ennek a filozófiának megfelelően fejlesztették ki a Satisfyer Pro G-Spot Rabbit-ot. Kiterjeszti a klitorális nyomáshullám-stimuláció egyedülálló érzését egy további G-pont masszázzsal. Érdemes lehet néhány nap szabadságot kivenni a munkából, és az ágyban tölteni azt, ezzel a megújult élvezeti társsal.

  38 900 Ft

  15 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro 2 Vibration

  Hívjuk az életstílus, a játékok és az érzékiség szerelmeseit: nyomáshullámok és rezgés egy játékban? Igen, kérem! Az új Satisfyer Pro 2 Vibration valóra váltja minden vágyát: Ha a Pro 2 előző verziójának mélyen stimuláló Airpulse technológiája felejthetetlenül intenzív orgazmushoz juttatta, akkor kapaszkodjon, mert utódjának új, kiegészítő vibrációs funkciója elkatapultálja egyenesen a fellegekbe és tovább! A Satisfyer Pro 2 harmadik generációja varázslatos „vibráló” frissítést kapott.

  30 900 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro 3 Vibration

  Mint egy elegáns párduc, aki a következő csúcspontot keresi – kecses és erőteljes – ez a titokzatos élvezetet nyújtó selymes matt fekete színben átsuhan az éjszakán az Ön számára. Célja: a szerelmi gyöngye. Ha egyszer megcélozta zsákmányát, nincs menekvés, mert telhetetlen! A 11 klasszikus Satisfyer nyomáshullám intenzitásnak és a kiegészítő vibrációs funkciónak köszönhetően türelmesen megvárja, amíg elérkezik a tökéletes pillanat. Aztán szenvedélyesen megragad, megsimogatja forró pontját, és felejthetetlen orgazmussal borítja el - a csúcspont elkerülhetetlen. Elégedetten dorombol, mint egy gyengéd cica, miközben eksztázisban hozzásimul, megfeledkezve az Ön körülött lévő világról.

  30 900 Ft

  15 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro 4 Couples

  Itt a felejthetetlen pillanatok ideje, a Satisfyer Pro 4 Couples az erotikus játékok új világát nyitja meg. A klasszikus páros vibrátorok által inspirált, közösülés közben kell viselni, és egyszerre stimulálja mindkét partnert. Ez az örömteli játékszer azonban többet nyújt, mint a lenyűgöző feszesség érzése, izgalmas rezgések és izgató G-pont masszázs: a Satisfyer család tipikus stílusában nyomáshullámok révén érintésmentesen stimulálja a nő csiklóját mélyebb stimulációval, amely többszörös orgazmushoz vezet. Az öröm garantált!

  38 900 Ft

  15 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Incredible Duo

  A rugalmas szilikonból készült Satisfyer Incredible Duo izgalmasan korlátozza a véráramlást a péniszben és a herékben. A texturált részletek és a terjedelmes, széles csiklóstimulátor további izgalmat biztosít.

  12 990 Ft

  7 790 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Double Plus Remote

  A Partner Toy Plus egy partner vibrátor, amely szeretkezés közben viselendő, hogy egyszerre ösztönözze mindkét szerelmes félt. A vibrátor egyidejű vaginális és csikló ingerlésre használható a közösülés során.

  29 900 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Curvy 2+ Pink

  A Curvy 2+ a légimpulzus-stimuláció és az intenzív rezgések kombinációjával stimulálja a csiklót. Az ergonomikus forma megkönnyíti a kezelést. Funkciói a Connect alkalmazáson keresztül is vezérelhetőek.

  20 790 Ft

  10 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer One Night Stand

  Az Egy Éjszakás Kaland tökéletes azok számára, akik elköteleződés nélkül szeretnék felfedezni szabadalmaztatott Air-Pulse technológiánkat. Ez a 90 perces korlátozott használatú bevezető termék egy kellemes kedvcsináló, és 4 intenzitási beállítást tartalmaz, hogy örömet okozzon Önnek!

  6 490 Ft

  1 939 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Double Joy Violet

  A Double Joy erőteljesen stimulálja mindkét partnert szex közben. Az U-alak belül és kívül egyaránt illeszkedik - csábító érzést biztosít a csiklónak, a G-pontnak és a pénisznek. Ez egy csúcstechnológiás játék távjátékkal és még sok mással továbbfejlesztett alkalmazással!

  20 790 Ft

  11 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Újdonság
 • Satisfyer Men Heat Vibration

  A Satisfyer Men Heat Vibration innovatív fűtési funkcióval rendelkezik, amely lélegzetelállítóan valósághűvé teszi az élvezetet. A fűtési funkciót 3 fokozatban 40 Celsius fokig állíthatja, és hagyhatja, hogy a lágy és sima szerelmi alagút megnyugtató melege teljesen megőrjítse. Ha az élvezettel teli eksztázisban behunyja a szemét, és csak hagyja, hogy az élvezet csúcsára sodródjon, egy csapásra elfelejti, hogy egy játékkal került ide! Nem hiszi el? Akkor próbálja ki!

  30 900 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Újdonság
 • Satisfyer Pro Penguin Next Generation

  A Satisfyer Pro Penguin praktikus kialakítása aranyos formájával és egyszerű használatával különösen lenyűgözi az érzéki szóló kezdőit. A nyomóhullámú vibrátor ívelt feje soha nem tapasztalt csúcspontokat hoz létre 11 különböző programmal. Az újratölthető elemek készen állnak minden kalandra.

  35 900 Ft

  11 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Endless Fun White

  Ez az érzéki, nemek nélküli használhati eszköz pillanatnyi kreatív játékot tesz lehetővé, különösen azoknak a pároknak, akik szeretnék fejleszteni a képzeletüket. 180°-ban forgatható, puha szilikon fejével ez a multi-toy kényelmesen elhelyezhető minden helyzetben.

  25 900 Ft

  8 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Kiárusítás
 • Satisfyer Men Vibration

  Az elegáns fekete férfias dizájn a maszturbátort a modern srácok diszkrét játszótársává teszi. Ergonómikus ívei tökéletesen érzik magukat a kézben, így kényelmesen működtetheti a gombokat a hüvelykujjával, míg az alsó dudor a tenyerében fészkel, az ujjak pedig az oldalsó barázdákban találnak jó tartást. Az újratölthető elemeknek köszönhetően a játék nem csak neked tesz jót, hanem a környezetnek is. Ha játszótársadnak több lére van szüksége, egyszerűen feltöltheted a mellékelt mágneses USB-kábellel.

  26 900 Ft

  16 790 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro Plus Vibration

  Élvezi a Satisfyer nyomáshullámait, de hiányzik a klasszikus fektetett vibrátor érzéki rezgése? Az új Satisfyer Pro Plus Vibration az áhított, serkentő nyomáshullámokat érzéki rezgésekkel ötvözi, páratlan élvezeti élményt ajándékozva Önnek!

  28 900 Ft

  10 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Power Ring

  Ez a glória szeretettel simogatja férfiasságát, de amit csinálhat vele, az minden, csak nem ártatlan! A Satisfyer Ring érzéki felfrissülést kölcsönöz férfiasságának, így Önnek és partnerének tartós, bizsergő, kellemes érzést nyújt. Ez a kis örömkeltő nagyszerűen használható együtt, és sok örömteli élménnyel gazdagítja szerelmi életét!

  15 590 Ft

  8 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Pro Traveler

  Akár egy világjáró, akár jól érzi magát otthon: a praktikus fedő mágneses záródással rendelkezik, így élvezeti barátját egy diszkrét és higiénikus társként. Kompakt méretének köszönhetően a Satisfyer Pro Traveller gyorsan behelyezhető a táskájába. Elegáns kialakításának és lélegzetelállító belső technológiájának köszönhetően ez egy olyan életmód termék, amely nélkül egyetlen játékgyűjtemény sem maradhat.

  25 900 Ft

  10 290 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Men One

  Stresszes a munkában? Pihenjen a Satisfyer Men-el. A Satisfyer Men-en egyszerűen állítsa be a nyomás szintjét. Attól függően, hogy tetszik, az innovatív belső nyomásszabályozó erős vagy gyengéd vákuumot hoz létre. A szexi hatás: a Satisfyer Men gyakorlatilag lenyeli a péniszét. Egy olyan érzés, amely intenzív csúcspontra visz.

  25 900 Ft

  8 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Double Classic

  A Partner Toy egy partner vibrátor, amely szeretkezés közben viselendő, hogy egyszerre ösztönözze mindkét szerelmes félt.

  22 900 Ft

  7 790 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

  A 3 motorral rendelkező szilikon Satisfyer Curvy Trinity 3 elrontja az összes forró pontját: Használja ráhelyezett vibrátorként, nyomáshullámvibrátorként vagy G-pont vibrátorként a teljes változatosság érdekében, amikor egyedül tölti az időt.

  20 790 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Love Breeze Ice Blue

  A csodálatos nyomáshullámok érintés nélkül 11 intenzitással stimulálják a csiklót. A Love Breeze puha szilikon fejével, újratölthető akkumulátorával és ergonomikus, vízálló felületével is inspirál.

  16 890 Ft

  8 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Újdonság
 • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

  A Plug-ilicious 2 egy vibráló anál plug extra erős rezgéssel, amely okostelefonról, táblagépről vagy Apple Watch-ról vezérelhető. A testbarát szilikonból készült sima felület megkönnyíti a dugó behelyezését és biztonságos élményt biztosít. A Plug-ilicious 2-t férfiak és nők is használhatják, csatlakozhat a felhasználóhoz a zuhany alatt, mivel vízálló és suttogó üzemmóddal rendelkezik a diszkrét szórakozáshoz.

  20 790 Ft

  8 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

  Kiárusítás
 • Satisfyer V Balls 3 pack

  Ha fitt maradsz, többet hozol ki az életből. És ez vonatkozik a szerelmi életedre is! A Satisfyer labdáknak köszönhetően edzhetsz, és formába lendülhetsz a saját vágymaratonodhoz. A szerelmi gyöngyök napi körülbelül 15 perces viselése edzi a medencefenék izmait – azokat az izmokat, amelyek lehetővé teszik, hogy lélegzetelállító orgazmust éljen át. Ez a tréning nemcsak neked, hanem partnerednek is előnyös: ha edzi a medencefenék izmait, partnere a feszesség végső érzetét t​e​m​p​u​s fogja tapasztalni – ezek a szerelmi gyöngyök olyan gyorsan katapultálnak majd vissza kezdeti rajongásod fázisába, hogy ne tudd távol tartani a kezeid egymástól!

  12 990 Ft

  6 390 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Wand-er Woman White

  Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, miért nem tudok ellazulni? A Satisfyer új masszírozója a megoldást kínálja: végre egy olyan társ, aki nem panaszkodik, ha egy nagylelkű masszázst kell adni! Lenyűgöző XXL méretének és a csábító szilikonfej mögötti rejtett erejének köszönhetően a Wand-er Woman megoldja a problémákat, oldja a feszültséget és elhozza az orgazmust.

  25 900 Ft

  15 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Endless Joy Pink

  A TheMultifun 2 nagyon különleges formával örvendezteti meg a libidót, a belsejében 3 erőteljes motorral, amelyek művészien integrálhatóak a szeretkezésbe: Amíg az egyik terjedelmes a felső főtestben található, a másik két ívelt élvezet az alsó csúcsban biztosítja az izgalmas hangulatot. Ez azt jelenti: Akár szemben, akár felül, belül, alatt vagy között – a rózsaszín univerzális készülék úgy stimulál, ahogyan épp szüksége van rá! A két alsó motor a felső fejtől külön vezérelhető, így a vibrátor mindkét része 10 különböző vibrációs programot kínál. A 2 gombbal akár 100 kombinációt is létrehozhat.

  26 900 Ft

  8 990 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Endless Fun Black

  Ez az érzéki uniszex eszköz lehetővé teszi a pillanatnyi kreatív játékot, különösen azoknak a pároknak, akik szeretnék fejleszteni a képzeletüket. A 180°-ban elforgatható puha szilikon fejével ez a többfunkciós játék kényelmesen elhelyezhető minden helyzetben.

  25 900 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Double Plus

  Mindkét partner stimulálása egyszerre. Próbáljon ki egy változatos, intenzív szexuális élményt!

  19 490 Ft

  11 590 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Double Flex White

  A 3 teljesítményű motorral a Double Flex egyenlő, serkentő figyelmet fordít a G-pontra, a csiklóra és a külső szeméremajkakra. A szilikonflex technológiának egy nagyon kényelmes készülék - mindig az alkalmazáson keresztül folyamatosan izgalmas rezgéseket biztosít.

  22 900 Ft

  15 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

  3 teljesítményű motor teszi a szilikon Satisfyer Curvy Trinity 4-et sokoldalú, sokoldalúvá. Az örömhozó használható fekvő, nyomáshullám- és G-pont vibrátorként, és intenzív rezgésekkel és pulzáló nyomáshullámokkal büszkélkedhet.

  20 790 Ft

  12 890 Ft

  +

  -

  Raktáron

 • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

  Curvy 1+-ünk a levegő-impulzus-stimuláció és az intenzív rezgések egyensúlyával gyönyörködteti a csiklót. Ezenkívül ergonomikus, lekerekített teste tökéletesen formálódik a legintimebb részehez.

  25 900 Ft

  15 490 Ft

  +

  -

  Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:262

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.