×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Satisfyer

33 - 64 termék, Összesen:156

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    A Hot Lover két motorral van felszerelve, egy a csiklóstimulátorban és egy a tengelyben. A vibrátor tengelyén található hajlított hegy tökéletesen masszírozza a G-pontot. Mindkét motor külön-külön vezérelhető - a vezérlőpulton vagy a Bluetooth alkalmazáson keresztül. Emellett a Hot Lover egy extra dimenziót is biztosít: ez a nyúlvibrátor akár 40 fokra is felmelegszik. A medencefenék izomzatának ellazulása és a megnövekedett vérkeringés fokozott élvezetélményt és kényelmesebb behatolást biztosít.

    22 390 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Wand-er White

    A Dupla Wand-er célja, hogy segítsen önbizalommal felfedezni testét. Két cserélhető fejjel van felszerelve: egy klasszikus, kerek masszírozó tartozékkal, valamint egy a G-pont stimuláló tartozékkal. Kompatibilis az ingyenes Satisfyer alkalmazással – iOS és Android rendszeren elérhető. 2 cserélhető fejet tartalmaz Vízálló (IPX7) felületének köszönhetően ez a játék biztonságosan használható vízben és könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Curvy 1+-ünk a levegő-impulzus-stimuláció és az intenzív rezgések egyensúlyával gyönyörködteti a csiklót. Ezenkívül ergonomikus, lekerekített teste tökéletesen formálódik a legintimebb részehez.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    A Curvy Trinity 5 a Satisfyer-től egy légimpulzus stimulátor, egy 3 az 1-ben játék a hatalmas szórakozásért!

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, miért nem tudok egyáltalán ellazulni? Az Ön új masszírozója a Satisfyertől a megoldást kínálja: végre egy társ, aki nem panaszkodik a nagylelkű masszázsra! Lenyűgöző XXL méretének és a csábító szilikonfej mögött rejtett erőnek köszönhetően a Wand-er Női megoldja a problémákat, oldja a feszültséget és megkarcolja az orgazmusos viszketést.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Készülj fel az élvezetek új hullámára! A Pro 2 Generation 3 az ikonikus Air Pulse kéjkeltőnk legújabb kiadása, most már vibrációval és innovatív Liquid Air technológiával is, amely olyan érzést kelt, mint a pulzáló víz érzéki hullámzása.

    58 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    A Multifun 1 egy nagyon különleges formájával kedveskedik Önnek, amely művészien beilleszthető bármilyen szeretkezésbe, és 3 erős motorral rendelkezik: Amíg az egyik a főtest felső részén van, az élvezeti karok másik két alsó pontja a jó hangulatot biztosítja. Ez azt jelenti: Akár szemben, felül, belül, alatta vagy között – az égszínkék univerzális készülék úgy stimulál, ahogy csak szeretné! A két alsó motor a főmotortól külön vezérelhető, így a vibrátor mindkét része 10 izgalmas vibrációs programot kínál. A 2 gombbal akár 100 különféle kombinációt is létrehozhat.

    19 190 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    A Satisfyer Supernova érzéki légimpulzus-hullámokkal csábítja a csiklót, miközben erőteljes rezgésekkel stimulálja a G-pontot. A rugalmas lánccsuklónak köszönhetően a szilikon vibrátor alkalmazkodik az Ön anatómiájához, hogy tökéletes stimulációval örvendeztesse meg Önt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Fabulous Four

    Fedezze fel bestsellereinket a Satisfyer Fabulous Four készlettel. Tartalmaz egy anális és nyúlvibrátort, valamint egy nyomáshullámstimulátort és egy masszírozót. Minden termék szilikonból készült, és a tartozékok könnyen cserélhetőek.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Love Breeze Copper

    A csodálatos nyomáshullámok érintés nélkül 11 intenzitással stimulálják a csiklót. A Love Breeze puha szilikon fejével, újratölthető akkumulátorával és ergonomikus, vízálló felületével is inspirál.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ez a fánk valóban egy péniszgyűrű, amely elsöprő vágyat kelt, hogy megédesítse szerelmi életét. A Satisfyer Ring érzéki felfrissülést kölcsönöz férfiasságának, így Önnek és partnerének bizsergő élvezetet nyújt. A nagyméretű csiklóstimulátor széles átmérőjű és 10 intenzív vibrációs beállítással rendelkezik, amely egyetlen gombnyomással stimulálja hölgye szerelmi gyöngyét. De még a gőzös szóló menetek alatt is elcsábítja mély vibrációival, és tévedhetetlenül a csúcsra viszi.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dupla szórakozás, dupla élvezet – a vadonatúj Satisfyer DUPLA ÉLVEZET egy Bluetooth-kompatibilis csiklóstimulátor és belső G-pont vibrátor. A díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással párosítva a DUPLA ÉLVEZET új szintre emelte érzéki utazását!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Hajlított 1+-unk a levegő-impulzus-stimuláció és az intenzív rezgések egyensúlyával gyönyörködteti a csiklót. Ezenkívül ergonomikus, lekerekített teste tökéletesen formázza a legintimebb részeit.

    31 900 Ft

    15 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    A Satisfyer Cotton Candy ovális formájával és kompakt kialakításával tűnik ki. A testbarát szilikonból készült, ráfektethető vibrátor a nyomáshullámok és a vibráció izgalmas kombinációjával kényezteti a csiklót.

    20 790 Ft

    8 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Partner Whale Vibrator

    Ez az új bálna formájú vibrátor bájos és friss dizájnjával hamar mindenki kedvencévé vált! Kifejezetten kezdő felhasználóknak tervezték, és azoknak, akik szívesen feldobnák nemi életüket!

    33 900 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dupla szórakozás, dupla élvezet – a vadonatúj Satisfyer DUAL PLEASURE egy Bluetooth-kompatibilis csiklóstimulátor és belső G-pont vibrátor. A díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással párosítva a DUAL PLEASURE új szintre emelte az érzéki utazást!

    31 900 Ft

    15 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Mighty One Ring

    Adja meg férfiasságának érzéki fejlesztését a Mighty One-val. Kellemesen rugalmas, gyűrűnk minden mérethez alkalmazkodik, és átöleli a péniszét, vérpangást hozva létre a hosszabb élvezet és az érzéki állóképesség érdekében.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Wine Red

    A csiklóját olyan élvezet fogja elárasztani, mint még soha: A Satisfyer Pro 2 3. generációja itt van! A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    50 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    A Dual Kiss lenyűgözi Önt a csodálatos nyomáshullámok és a vibráló behelyezhető tengely kombinációjával. A bőrbarát, puha szilikon és a vízálló kivitel teszi teljessé a kialakítást.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Ringatózzon boldogságba a Penguin Holiday Editionnel! Mindig készen áll az alkalomra, ez a közkedvelt Satisfyer nyomáshullámú vibrátor ünnepi ruhát öltött magára, hogy feldobja a hangulatát. Akár egy kis kényeztetésként saját magának, akár ajándékként valaki másnak - a Satisfyer Penguin Holiday Edition itt van, hogy teljesítse minden kívánságát.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    A csiklóját olyan élvezet fogja elárasztani, mint még soha: A Satisfyer Pro 2 3. generációja itt van! A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    A Signet Ring bordázott szerkezete, alkalmazásvezérlése és puha szilikonja igazi szemet gyönyörködtetővé varázsolja. A véráramlás korlátozásával a készülék nemcsak késlelteti az ejakulációt, hanem mindkét partnert intenzív rezgéssel stimulálja.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Szerelmi háromszögünk a bevált Air-Pulse technológiát mély vibrációkkal és sima szilikonfejjel kombinálja. Praktikus kupakja higiénikus és diszkrét tárolást biztosít mindenkor, még útközben is.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Kompakt, halszerű kialakításával, valamint a nyomáshullámok és a vibráció bizsergető kombinációjával a szilikon Satisfyer Sugar Rush ideális társ útközbeni használatra. Két motorja különösen nagy teljesítményű.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    A luxus új szintje – valódi bőrrel és valódi nemesfémmel

    50 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    További részletek a termékről hamarosan.

    63 900 Ft

    27 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Hagyja, hogy a Power Flower puha szirmai körbejárják az érzékeny területeket, miközben a selymes szilikon nyél rezgései eksztázisba kényszerítenek. Tökéletes arra, hogy elmerülj tested kincseiben, és felébreszd erogén zónáidat!

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    A szilikonból készült Satisfyer Mini Wand-errel akkor is érzéki, teljes testmasszázsban lehet része, amikor úton van vagy utazik. A kompakt kialakítású masszírozó masszázsra és csiklóizgatásra egyaránt alkalmas.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    2 erős motor, zökkenőmentes szilikon bevonat, valamint a G-pont és a csikló egyidejű stimulálása a Mono Flexet minden kollekció csúcspontjává teszik. Kifinomult formája és alkalmazásvezérlése is van.

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Határozatlan vagy? A Curvy Trinity 1 légimpulzus-stimulátorként, ráfektetett vibrátorként és G-pont vibrátorként működik, mindez egyben! Használja ki az egyes funkciók szétválasztását kényelmesen.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Az Embrace Me nyúlvibrátorunk egyszerre stimulálja a csiklót és a G-pontot a két erős motor rezgéseivel. Tartógyűrűjének köszönhetően a vibrátor ötvözi a praktikus könnyű kezelhetőséget az örömpontok teljes stimulálásával.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Flex White

    A 3 teljesítménymotorral a Double Flex egyenlő, stimuláló figyelmet fordít a G-pontra, a csiklóra és a külső szeméremajkakra. A szilikon flex technológiának köszönhetően a készülék különösen kényelmes - miközben az alkalmazáson keresztül izgalmas rezgéseket biztosít.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:156

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.