×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok

129 - 160 termék, Összesen:1676

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Double Plus

    Mindkét partner stimulálása egyszerre. Próbáljon ki egy változatos, intenzív szexuális élményt!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Ez az anális masszírozó hajlított, hogy a P-pontot célozza meg, vagy nőknél a G-pont felé nyúljon, és egy domború izzóval is rendelkezik, amely belső örömét szolgálja! Ez a forradalmi szexjáték jobb, mint az átlagos fenékdugó, ez a forradalmi szexjáték a szára mentén forgó gyöngyökkel masszírozza a nyílást, és olyan érzést nyújt, mint a karima munkához!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Wand Massager Rózsaszín

    A világ legerősebb masszírozója. A Doxy egy a világ legerősebb hálózatról üzemeltetett vibrátorai közül. 2013-ban indult útjára, azóta pedig egyre több rajongóra tett szert. Tökéletes mindenki számára, aki szeret kísérletezni. Ez egy nehéz, erőteljes, de teljesen szabályozható intim masszírozó.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Az elegáns, időtlen stílus és az ultrakényelmes, ergonomikus kialakítás találkozik a Legend sorozatú Aya Wearable Vibrátorral. A karcsú, kanyargós és kompakt formájával, amely szorosan illeszkedik a testhez, az Aya egyedülállóan alkalmazkodik a különböző játékfajtákhoz. Élvezze a külső szeméremtest-stimulációt Aya kontúrozott testéből, valamint a mély belső stimulációt a levehető szilikon rögzítésből, amely ívelt és egy gömbölyű hegyével a G-pontot célozza meg.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    A Satisfyer Cotton Candy ovális formájával és kompakt kialakításával tűnik ki. A testbarát szilikonból készült, ráfektethető vibrátor a nyomáshullámok és a vibráció izgalmas kombinációjával kényezteti a csiklót.

    20 790 Ft

    8 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Bswish Bcute Classic Rózsaszín

    Ez az egyenes és kúpos kialakítású Bcute Classic ideális a csikló, mellbimbók, a pénisz makkjának és bármely más erogén zónának az ingerlésére, egyszóval bárhol használhatja, ahol csak szeretné.

    12 790 Ft

    7 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Fedezz fel új szexuális horizontokat a TIANI Duóval. Ossza meg a mély belső és külső rezgések érzését a párok végső kielégülése érdekében. A díjnyertes, sima, formás szilikon kialakítás vezeték nélkül, távirányítóval vezérelhető, így a vágyaidnak megfelelően irányíthatod az élvezetet.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Wand-er White

    A Dupla Wand-er célja, hogy segítsen önbizalommal felfedezni testét. Két cserélhető fejjel van felszerelve: egy klasszikus, kerek masszírozó tartozékkal, valamint egy a G-pont stimuláló tartozékkal. Kompatibilis az ingyenes Satisfyer alkalmazással – iOS és Android rendszeren elérhető. 2 cserélhető fejet tartalmaz Vízálló (IPX7) felületének köszönhetően ez a játék biztonságosan használható vízben és könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    A SVAKOM Vick távirányítós, kettős motoros prosztata masszírozó vibrátor egy erős és fényűző masszírozó, amelyet kifejezetten párok számára terveztek. A két különálló erős motor belső és külső intenzív stimulációt biztosít. Tökéletes masszírozó a G-ponthoz és a csiklóhoz, valamint tökéletes szöggel rendelkezik a prosztata stimulálásához.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Mindenki tudja, hogy a klitorisz stimuláció a kulcs a csúcsponthoz. De mindannyian másképp éljük meg az élvezetet. Néhányan élvezik az intenzív stimulációt, mások a gyengédet részesítik előnyben. Így kihívást jelenthet egy olyan játék megtalálása, amely működik az Ön számára. Ezért hoztuk létre a Trinitii-t.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Revo Stealth

    A Nexus Revo Stealth diszkréten stimulálja a prosztatát és a gátat, így váltva ki egy lenyűgöző prosztata orgazmust!

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Az exkluzív Satisfyer Luxury Haute Couture ultrapuha folyékony szilikonból készült, és tökéletesen kidolgozott valódi bőrrel és nemesfémmel. Kényeztesse magát a legjobbakkal, egyszerűen azért, mert megérdemli! A fényűző dizájn, a legkiválóbb anyagok és a csillogás megfelelnek a vágyainak? Akkor ez a kifinomult gyöngyszem az új Satisfyer Luxury Collection extra izgalmas vibrációs móddal a játékkollekciód tökéletes fénypontja. 

    50 900 Ft

    22 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Az elegáns, időtlen stílus és az ultrakényelmes, ergonomikus kialakítás találkozik a Legend sorozatú Aya Wearable Vibrátorral. A karcsú, kanyargós és kompakt formájával, amely szorosan illeszkedik a testhez, az Aya egyedülállóan alkalmazkodik a különböző játékfajtákhoz. Élvezze a külső szeméremtest-stimulációt Aya kontúrozott testéből, valamint a mély belső stimulációt a levehető szilikon rögzítésből, amely ívelt és egy gömbölyű hegyével a G-pontot célozza meg.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Quake

    A Quake egy szupererős játék, amely egyszerre kettős stimulációt biztosít a csiklónak és a G-pontnak – az állítható nyak lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést és a kevert intenzív orgazmus biztosítását.

    87 900 Ft

    53 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    A Match Up egy innovatív vibrátor 9 vibrációs móddal, amelyet távirányítóval vezérelhet. Két szilikonszárnnyal van felszerelve, amelyeket úgy terveztek, hogy átöleljék a csiklót, és a játék mindkét végén van egy-egy motor, amely külső és belső stimulálásra szolgál. A páros vibrátorhoz egy távirányító tartozik, amely akár 5 méterig is elér. Élvezze a Match Up-ot szólójáték közben, vagy hagyja, hogy partnere is csatlakozzon a mókához.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bnaughty Classic - Rezgő tojás Lila

    Kompakt, ovális alakú, selymes tapintású. A Bnaughty Classic minden szeszélyt és vágyat kezelni tud.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Lila

    Dupla stimulációs rezgés, teljesen átmasszírozza az egész hüvelyi területet, igazán élvezetes és intenzív érzés. Ergonomikus forma. Erőteljes klitorisz stimulátor.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed - Drótnélküli Rezgő tojás Fekete

    Ossza meg bensőséges titkait szeretőjével otthon vagy nyilvános helyen a Bnaughty Classic bekapcsolásával. A rosszalkodás még soha nem esett ilyen jól!

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Joy Black

    A Double Joy mindkét partnert erőteljesen stimulálja szex közben. Az U-alak belül és kívül egyaránt illeszkedik – csábító érzést biztosít a csiklónak, a G-pontnak és a pénisznek. Ez a csúcstechnológiás játék az applikációval távoli játékkal és még sok mással van továbbfejlesztve!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Gigi 2 Lila

    A legnépszerűbb G-Spot vibrátor a világon. A GIGI ™ 2 a híres termék továbbfejlesztett változata. Ez a vibrátor a legpozitívabban értékeltek egyike a G-pontot stimuláló vibrátorok között.

    63 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    A Dual Kiss lenyűgözi Önt a csodálatos nyomáshullámok és a vibráló behelyezhető tengely kombinációjával. A bőrbarát, puha szilikon és a vízálló kivitel teszi teljessé a kialakítást.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Ez a karcsú és masszív G-pont masszírozó kiváló minőségű ABS-ből készült, és eltalálja a megfelelő helyet néhány gátlástalan orgazmushoz! Ennek a 13 cm hosszú "szerelmi rakétának" a használata nagyon egyszerű, csak forgassa el az indításhoz, leállításhoz vagy kinyitáshoz az egyetlen AA elem cseréjéhez.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    A Dream Toys Romance kollekciójának bevezetése óta széles körű érdeklődést tapasztaltunk a játékkínálat iránt ügyfeleink és ügyfeleik, a felhasználók részéről. A Romance kollekciót bordóvörös szín jellemzi, aranyszínű hangsúlyozásokkal, amelyek a játékoknak elegáns megjelenést kölcsönöznek. Belsejükben magas minőségű technológiával rendelkeznek, amely intenzív stimulációt kínál. A könnyű használat is fontos, ezért mindegyik vízálló és újratölthető.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Chorus Cosmic Pink

    A We-Vibe® valaha volt legintuitívabb vibrátora pároknak – állítható illeszkedéssel, érintésre reagáló kezelőszervekkel és kihangosító rezgésekkel, amelyek teljesen új szintre emelik a szexet.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Josephine vibrátora egy fekete vibrátor elegáns arany színű díszítéssel, ívelt formával és meglehetősen nagy, rugalmas fejjel. Az erős motor 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Lila

    Nem kell, hogy tovább törnöd a fejed, a kielégítésedről ezentúl a LUXE legújabb vibrátora gondoskodik! A forradalmian új technológiának köszönhetően a LUXE figyel Rád, kettős érzékelőjével az oldalán aktiválódik, és fokozza a teljesítmény! 10 erős rezgésfokozat, lüktetés és eszkalációs funkció közül választhatsz. Nincs más dolgod, csak hátradőlni, és élvezni!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    A SilexD dildók sorozatát kínálja extra puha, kiváló minőségű szilikon burkolattal, kettős sűrűségű SILEXPLAN töltettel és belső kemény maggal, a rendkívül valósághű érzés és a páratlan élvezeti élmény érdekében. A termékeink töltésére használt SILEXPLAN anyag forradalmian szabadalmaztatott formulája jobb sűrűséget és nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a vibrátornak. Csodálatos tapintást és nagyobb rugalmasságot biztosít. A legnagyobb orgazmus öröme érdekében a SilexD kiegészíti kollekcióját a vibrációs funkcióval, amely kielégíti legmélyebb szexuális fantáziáját. Nem tartalmaz hőreaktív funkciót.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Hula Beads Lila

    A HULA Gyöngyök ™ a világ első távirányítású örömgyöngyei, melyek egyszerre forognak és rezegnek. Eddig nem tapasztalt érzést nyújtanak.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Jelly Anal Vibrator Pink

    Viszonylag vékony vibrátor anális és vaginális stimulációhoz. Valósághű megjelenéssel és játékos rózsaszín-piros dizájnnal rendelkezik. Gél anyagból készült, a rezgéseket egy végtárcsa szabályozza. Legyen elégedett egy megfizethető játékkal!

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bnaughty Classic - Rezgő tojás Rózsaszín

    A "Bnaughty Classic" vibráló tojás ovális alakkal, selymes tapintásával és kellemesen lágy rezgéseivel arra lett teremtve, hogy kielégítse minden apró kis cinkos szeszélyét!

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    A biztonságos mágneses fedő biztosítja, hogy a játék a helyén maradjon használat közben, és stimulálja a csiklóját, miközben sétál, ül, táncol vagy fekszik. Kiváló választás ingerléshez vagy teljes orgazmushoz, függetlenül attól, hogy milyen környezetben találja magát!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:1676

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.