×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok

193 - 224 termék, Összesen:483

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Halvány rózsaszín mini vibrátor két homorú bemélyedéssel a tengelyen. 7 különböző rezgésmóddal rendelkezik, és a mellékelt USB kábellel újratölthető. Könnyű kezelhetőség és elegáns kialakítás.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Touch of Velvet Rose Blush

    Érezze a varázslatot, amit a Bársony Érintése sima vibrációi nyújtanak, miközben precíziós pontjai gyengéden izgatják és lángra lobbantják édes pontjaidat, lehetővé téve, hogy újra és újra érezze, ahogy orgazmusa kivirágzik és ragyog.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream OMG! Bullets #Cute Vibrating Bullet Pink

    Az OMG Bullet szórakoztató, kacér, és a lehető legjobb örömet szolgálja! Kis méretű, de nagy teljesítményű, ez az ultrasima szilikon golyó kényelmes egyetlen vezérlővel rendelkezik, amellyel 20 vibrációs módot működtethet, amelyek kielégítik és tetszenek. Csatlakoztassa az USB-tápellátású bullet-et, és helyezze el a kúpos hegyet bárhová, ahol élvezni szeretné az OMG-élményt!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 3 190 Ft

    1 899 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Gyönyörködjön egy teljesen új érzéssel. A forgó puha szilikon bordák finom, mégis határozott intenzitással ébresztik fel a csiklót. Használja ezt a gyengéd csemegét kedvenc síkosítójával, és éljen bele az ecstasy ösztönző utazásába.

    25 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    A szilikon Satisfyer Curvy Trinity 2 maximális sokoldalúságot kínál 3 motorral és 2 külön vezérelhető funkcióval, és mind a csiklót, mind a G-pontot vibrációkkal és nyomáshullámokkal kényezteti.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Élvezze a szexi éjszakát, vagy játsszon nyilvánosan a My Secret Charged Remote Control Panty Vibe segítségével, egy vízálló, 10 FUNKCIÓS újratölthető Vooom® golyóval, amely diszkréten illeszkedik egy oldalsó fűzős bugyiba. Az okosan ujjgyűrűnek álcázott távirányítóval működtetett My Secret Charged Panty egy titkos zsebbel rendelkezik, amely a mély, dübörgő vibrációt ott tartja, ahol szeretné, és akár 60 hüvelykes derékhoz illeszkedik a kényelmes érzés érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Kényeztesse magát a combjai között lüktető bársonyos ívben a Bdesired Deluxe Curve termékünkkel. Érzéki az alaptól az elsöprő boltívig, egy hüvelyknyi lehetőséget sem hagy ki. Nem porózus szilikon és fényes ABS műanyagaink könnyen tisztíthatók, és érintkezéskor hihetetlenül érzékiek. Hagyja, hogy izgalma bárhová elvigye ezzel a vízálló, 6 funkciós masszírozóval.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Az új Womanizer STARLET 3 – ez az eredeti Womanizer Pleasure Air Technology öt új élénk termékszínnel és két további intenzitási szinttel kombinálva, miközben továbbra is vízálló és USB-n keresztül tölthető – elfogadható áron.

    39 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    A Satisfyer Ultra Power Bullet 1 lekerekített, széles felületű hegyével és különösen erős vibrációjával kielégíti Önt és forró pontjait. Ez a vibrátor intuitív vezérléssel és testbarát szilikonnal is büszkélkedhet.

    12 790 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Legyen profi útközben. A teljesen új, sokoldalú, dupla légimpulzusos vibrátor, a Pro To Go 3 itt van és készen áll a gyönyörködtetésre!

    25 590 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Érezze a varázslatot, amit a Touch Of Velvet sima vibrációi nyújtanak, miközben precíziós pontjai gyengéden ugratják és lángra lobbantják édes pontjait, lehetővé téve, hogy újra és újra érezze, ahogy orgazmusa kivirágzik és ragyog.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Alapozzuk meg a hangulatot. Először is, izgalmas szívás a véráramlás és az érzékenység fokozása érdekében. Aztán, ha megtaláltad az általad faragott szívó érzést, itt az ideje, hogy játssz a 6 különböző szívási mintával. És végül, de nem utolsósorban az érzéki nyelv, amely 6 felejthetetlen módon mozog és vibrál. Most ez egy öröm élmény, amit csak Önnek találták ki!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 3 190 Ft

    1 899 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    A Tempt & Tease™ Kiss egy kétoldalas masszírozó, amely pontosan tudja, hogy Ön mire vágyik. Érezze a hő emelkedését a kétvégű masszírozóval, amely két jellegzetes véggel, két erős motorral és 7 egymástól függetlenül vezérelt vibrációs funkcióval rendelkezik. A sokoldalú forma és a két erős vibrációs motor mindkét végén gyorsan új éghajlati magasságokat ér el.

    50 900 Ft

    19 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    A Pocket Wand egy kompakt, zsebméretű pálcás vibrátor, amely tökéletes a bárhol és bármikor történő élvezethez. Elképesztően erős és mély dübörgő rezgéseket és különböző impulzus és hullámmintákat biztosít, kielégítve azokat, akik igény szerint élvezik az élvezetet. Két sokoldalú tartozékkal van felszerelve a felfedezéshez és a még több szórakozáshoz.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Lila

    Erősebb, szebb, és diszkrétebb. A Lily 2 tökéletes egyéni játék. Használható azonban partnerrel is, egy buja szeretkezés közben. Kielégíti minden érzékét.

    63 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Ez az iF Design Award 2018 győztes 12 szívási módot kínál. Így megtalálhatja magának a tökéletes érzést. Ráadásul megérti a csikló bonyolultságát. A puha száj magába szívja az értékes gyöngyöt, és örömet okoz mindaddig, amíg el nem fogyaszt annyit, amennyit csak bír. Orvosi minőségű szilikonból készült. Ne hagyja ki.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Az innovatív PulsWave™ technológiának köszönhetően a ZALO arra is törekszik, hogy a nőknek vadonatúj élményt nyújtson a G-pont felfedezésében. A hagyományos vibrációs stimulációtól eltérően a PulsWave™ az exkluzív hullámmotoros hajtást alkalmazza. A megfelelő görbületi szög és a G-pont finom szárnya ujjpép méretű területet alkot, ami megkönnyíti a nők számára, hogy érezzék G-pontjaikat, és örömet szerezzenek. A PulseWave™ motor és egy másik független vibrációs motor, valamint a fűtési funkció együttműködésével a nők felfedezhetik a mélyen elzárt élvezeteket.

    95 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Elegáns, rendkívül erős és tökéletesre kidolgozott CHAIAMO-t kitűnően úgy tervezték, hogy a végső csúcsra vigye Önt. Lazuljon el a magasztos érzékszervi élvezetben, mivel a CHAIAMO erős és mély érzéki rezgéseket küld testében, miközben intenzív érzésekkel célozza meg örömzónáit. Készülj fel a legfeledhetetlenebb orgazmusod megélésére.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Ideje újragondolni a „szívvágy” jelentését, mert a Szívvágyunk minden alkalommal teljesíti. Bízhat benne, köszönhetően a természetes kontúrjaihoz illeszkedő kialakításának, de az erőteljes és nagyon csendes motornak is, amely 8 vibrációs programmal örvendezteti meg. És mintha ez még nem lenne elég, bekapcsolhatja az elektrostimulációt is, és kényeztetheti magát lágy bizsergésekkel vagy intenzív pulzációval – amelyik működik az Ön számára.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    A Valencia egy erőteljes mini pálcás vibrátor 10 különböző rezgési móddal. Bár a motor nagyon csendes, a vibrátor erős rezgéseket bocsát ki, amelyek a vibrátor tetejéről koncentrálódnak. A Valencia használható az izommerevség csökkentésére, kellemes masszázsra vagy az erogén zónák stimulálására. A pálcás vibrátor vízálló, hipoallergén szilikonból készült és könnyen tisztítható.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Ezek a PantyRebel vibráló alsónadrágok puha és rugalmas anyagból készültek, amelyek kényelmesek és jól illeszkednek. A nadrágnak van egy rekesze, amelybe a vibrátorra fektetett rekesz pontosan illeszkedik. Ez a vibrátor 12 különböző rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen kezelhetők a vezeték nélküli távirányítóval.

    36 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Invincible Black

    Az Invincible szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen formázta, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb orgazmust hozza létre! Az Invincible újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így az Invincible könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Kövesd boldogságodat, ahogy derűs, mély, dübörgő rezgések pontosan megütik édes pontodat.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Love Red

    A rezgéseken kívül a Dual Love vibráló, egyenes szárával egy másik stimuláló lehetőséget is kínál. A készülék lenyűgöz puha szilikon borításával is. Alkalmazással is irányítható.

    31 900 Ft

    18 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    A Dual Kiss lenyűgözi Önt a csodálatos nyomáshullámok és a vibráló behelyezhető tengely kombinációjával. A bőrbarát, puha szilikon és a vízálló kivitel teszi teljessé a kialakítást.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Bodywand Mini Love Edition

    Puha érintés. Cseppálló. Visszafogott hangszinttel tervezték. Erős és folyamatos stimulációra tervezték. Egyszerű egyujjas vezérlés. Többirányú használat.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O The LingO Purple

    A LingO emberi vibrátorrá varázsolja a nyelvét a Screaming O legjobb vibrációs nyelvgyűrűjével. Adjon bizsergő csavart az orális szexnek ezzel a biztonságos és kényelmes mini vibrátorral, amely erőteljes motorral könnyedén stimulál.

    4 790 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Mythical Pink

    A Mythical szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Mythical újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Mythical könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    10 különböző rezgésmód, amelyek az Ön számára vannak testreszabva a végtelen élvezet felfedezéséhez. Egy utazás a legmélyebb vágya felfedezéséhez...

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

193 - 224 termék, Összesen:483

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.