×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok

33 - 64 termék, Összesen:309

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Végre megérkezett: A Satisfyer Pro 2 Generation 3 alkalmazással az élvezetek új hulláma érkezett meg. A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    44 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Minden nő megérdemli, hogy valaki teljes figyelmet szenteljen neki! Minden nő megérdemli az orgazmust és az örömöt. Minden nő megérdemli a Paloqueth Dual Stimulationt, egy megfizethető és praktikus kisegítőt. Hagyja, hogy szívja a csiklóját, és közben rezegjen közvetlenül a G-pontján!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Funky Massager Rózsaszín

    Funky egy különleges masszírozó a ToyJoy-tól! 4 különféle masszázsfejjel és egy erős motorral gondoskodik kényeztetésedről! Ez a kis játékszer nem hiányozhat egynő éjjeliszekrényéről sem!

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium Black-Gold

    A Womanizer Premium az új technológiák és a kiváló minőségű dizájn ideális kombinációja. A Pleasure Air technológia érintés nélkül stimulálja a csiklóját – a szuperlágytól a szupererősig, 12 különböző intenzitási fokozatban. Az új robotpilóta funkcióval váratlanul, és meglepően új módon éli át az orgazmust. A ritmus minden használat során változik. Az intelligens csend érzékeli a vágyát. A Womanizer Premium csak akkor indul el, ha már majdnem hozzáér a bőrfelülethez. Ez nem csak csendesebbé teszi a használatát, hanem még intenzívebbé teszi az élvezetet. Egyedülálló feldolgozásának köszönhetően a Womanizer Premium teljesen vízálló.

    111 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    A Curvy Trinity 5 a Satisfyer-től egy légimpulzus stimulátor, egy 3 az 1-ben játék a hatalmas szórakozásért!

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Mindig is vágyott az orális szexre, és azt kívánta, bárcsak gyakrabban élvezhetné. Most megteheti. Az Ultimate Pleasure képes lenne megadni Önnek azt az intim extázist, amit keresett. Először megnyomja a gombot, hogy aktiválja a vibrációt, majd végigkíséri a testét a lüktető, tűpontos gyönyörrel. Ez később nagyon jó érzés lenne később mélyen Önben – de először az orális érzéseket akarja felfedezni.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Curvy 1+-ünk a levegő-impulzus-stimuláció és az intenzív rezgések egyensúlyával gyönyörködteti a csiklót. Ezenkívül ergonomikus, lekerekített teste tökéletesen formálódik a legintimebb részehez.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Egy célpont. Kétféle stimuláció. A We-Vibe legerősebb mini-vibe és az eredeti Womanizer Premium most egyetlen exkluzív dobozban egyesül. A két márka egyesülésének megünneplésére készült.

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium 2 Black

    A Womanizer PREMIUM 2 az eredeti Pleasure Air technológiával az eddigi legfényűzőbb alkotásunk – valóban a szexjátékok Pradája, a tökéletes játék azoknak a nőknek, akik többet keresnek, mint egy játékeszközt. A PREMIUM 2 minden eddiginél magasabb intenzitási szinttel és továbbfejlesztett robotpilóta funkciójával új, kiszámíthatatlan kalandokba viszi Önt, a PREMIUM 2 a legtisztább élvezet nyújtja a legmagasabb minőségben.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Erős mini vibrátor Arany

    Készüljön fel a kényeztetésre ezzel a 10 funkciós rúzsvibrátorral! Elegáns és diszkrét, rózsaarany színű; sima felületével, kúpos csúcsával és intenzív rezgéseivel csiklóját a fellegekbe repíti!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Mia 2 Lila

    Mia ártatlan külseje jelenti a kulcsot titkos vágyaidhoz! Kicsike, ám annál erősebb! USB-n keresztül újratölthető vibrátor, mely bájos méretével minden nő kedvencévé vált. Csendes és vízálló, rendkívül sokoldalú útitárs!

    65 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium eco

    Mindent bevettünk, amitől zászlóshajónk, a Womanizer PREMIUM olyan jó lett, és a lehető legtöbb műanyagot csökkentettük. Természetesen ugyanaz a 12 intenzitási fokozat, USB-ről tölthető, és fröccsenésálló. Jó a bolygónak, HIHETETLEN a testének, tökéletes szexjáték a környezettudatosak számára.

    140 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Kompakt, halszerű kialakításával, valamint a nyomáshullámok és a vibráció bizsergető kombinációjával a szilikon Satisfyer Sugar Rush ideális társ útközbeni használatra. Két motorja különösen nagy teljesítményű.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty Lilac

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó bármely pontján.

    63 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    A klasszikus és stílusos Satisfyer Pro 2 bemutatja szabadalmaztatott Air-Pulse technológiánkat, amelynek célja, hogy a csiklóját tiszta boldogságba hozza. A suttogó csendes motorral és puha szilikon fejjel rendelkező Pro 2 megteremti a hangulatot, hogy elérje vágyai csúcsát.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dupla szórakozás, dupla élvezet – a vadonatúj Satisfyer DUPLA ÉLVEZET egy Bluetooth-kompatibilis csiklóstimulátor és belső G-pont vibrátor. A díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással párosítva a DUPLA ÉLVEZET új szintre emelte érzéki utazását!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Desirable Purple

    A Desirable szupererős, új generációs F1 motorral rendelkezik 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Melt Coral

    Az egyetlen pároknak tervezett Pleasure Air™ stimulátor pulzáló hullámokkal és gyengéd szívással, amely semmihez sem hasonlítható.

    87 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Egy csomagban 2 db vibrációs játék készlet. Az újratölthető ráfektethető vibrátor egyben az intim vibrációs tojás távirányítója is. A fektető használható kézi zsebvibrátorként vagy stimulátorként a bugyi belsejében. Az újratölthető vibráló Kegel golyók távirányíthatók, és segítenek a medencefenék edzésében, hogy erősebb intim izmokat fejlesszenek ki, és fokozzák a szexuális élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Hajlított 1+-unk a levegő-impulzus-stimuláció és az intenzív rezgések egyensúlyával gyönyörködteti a csiklót. Ezenkívül ergonomikus, lekerekített teste tökéletesen formázza a legintimebb részeit.

    31 900 Ft

    15 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Használható csikló-, hüvely-, végbél- és mellbimbó-stimulációra, de miért álljunk meg ott, ha bárhol használhatjuk!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Vibrating Lipstick - szájFényes

    Rezgő rúzs - elegáns és diszkrét, szuper-meghajtású, többfunkciós mini vibrátor rúzsnak álcázva.

    7 990 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bcute Classic Lila

    Ez az egyenes és kúpos kialakítású Bcute Classic ideális a csikló, mellbimbók, a pénisz makkjának és bármely más erogén zónának az ingerlésére, egyszóval bárhol használhatja, ahol csak szeretné.

    12 790 Ft

    7 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium White-Gold

    A Womanizer Premium az új technológiák és a kiváló minőségű dizájn ideális kombinációja. A Pleasure Air technológia érintkezés nélkül stimulálja a csiklóját – a szuperlágytól a szupererősig, 12 különböző intenzitási fokozatban. Az új robotpilóta funkcióval váratlanul, és meglepően új módon éli át orgazmust. A ritmus minden használat során változik. Az intelligens csend érzékeli a vágyat. A Womanizer Premium csak akkor indul el, ha már majdnem hozzáér a bőrfelülethez. Ez nem csak csendesebbé teszi a használatát, hanem még intenzívebbé teszi az élvezetet. Egyedülálló feldolgozásának köszönhetően a Womanizer Premium teljesen vízálló.

    111 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Desirable Pink

    A Desirable szupererős új generációs F1 motorral rendelkezik, 10 vibrációs móddal és egy rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármely nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a G-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Desirable újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltve 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Desirable könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Orange

    Mindenki tudja, hogy a klitorisz stimuláció a kulcs a csúcsponthoz. De mindannyian másképp éljük meg az élvezetet. Néhányan élvezik az intenzív stimulációt, mások a gyengédet részesítik előnyben. Így kihívást jelenthet egy olyan játék megtalálása, amely működik az Ön számára. Ezért hoztuk létre a Trinitii-t.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    A Womanizer Classic, mint már a neve is mutatja, a Womanizer klasszikusa – „a kis fekete ruha”, úgymond játékaink között. Egyedülálló technológiánkkal van felszerelve, amely érintésmentes szívóhatást hoz létre a korábban megszokott rezgések helyett. A 8 intenzitási fokozat sokféle élvezetet tesz lehetővé – az első fokozat garantálja a gyengéd kezdést és a maximális szintet, az élvezet csúcsát. Egyedülálló kidolgozásának köszönhetően a Womanizer Classic teljesen vízálló, ezért ideális a következő fürdőhöz.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Fekete

    Ha nem nagyok az elvárásaid, és értékeled a kisebb méreteket, a Petit Diamond tökéletes lesz a számodra! Kicsi, ám annál erősebb vibrátor egyedi, ékköves díszítéssel!

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dupla szórakozás, dupla élvezet – a vadonatúj Satisfyer DUAL PLEASURE egy Bluetooth-kompatibilis csiklóstimulátor és belső G-pont vibrátor. A díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással párosítva a DUAL PLEASURE új szintre emelte az érzéki utazást!

    31 900 Ft

    15 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Womanizer Liberty Red Wine

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó bármely pontján.

    63 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    A nők szeretik a virágokat, és minden nő ezt a rózsát fogja a legjobban szeretni a virágok közül! Ez nem egy közönséges rózsa, hanem egy örömmel, izgalommal és elégedettséggel teli rózsa. Szirmai egy titkos lyukat vesznek körül, amelybe bedugod a csiklódat, és hagyod, hogy a szívás hatására feloldódjon. Hagyja, hogy csiklója boldogan virágozzon!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    A Dual Kiss lenyűgözi Önt a csodálatos nyomáshullámok és a vibráló behelyezhető tengely kombinációjával. A bőrbarát, puha szilikon és a vízálló kivitel teszi teljessé a kialakítást.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:309

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.