×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok

97 - 128 termék, Összesen:309

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Fekete

    A My Secret vibráló bugyikészletem keze ügyébe helyezi az élvezet erejét egy erőteljes vibráló golyóval, amely diszkréten illeszkedik az oldalsó fűzős bugyiba, hogy a helyén maradjon.

    28 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe White - Távirányítható rezgő tanga Fehér

    My Secret Rezgő bugyi szett, amely egy erős rezgő golyó által hoz örömöt viselőjének. A rezgő rész diszkréten megbújik a csipke bugyiban, amely biztonságosan a helyén tartja.

    28 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Classic 2 Black

    A Womanizer Klasszikus, mint már a neve is mutatja, a Womanizer klasszikusa mondhatni – „a kis fekete ruha”, játékaink között. Egyedülálló technológiánkkal van felszerelve, amely érintésmentes szívóhatást hoz létre a korábban megszokott rezgések helyett. A 8 intenzitási fokozat sokféle élvezetet tesz lehetővé – az első fokozat garantálja a gyengéd kezdést és a maximális szintet, az élvezet csúcsát. Egyedülálló kidolgozásának köszönhetően a Womanizer Klasszikus teljesen vízálló, ezért ideális a következő fürdőbe merüléshez.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Orca

    Az Orca a Satisfyer Dupla Air Pulse Vibrátorok sorozatának bővítése. A játékos dizájn és a dupla funkció (ikonikus légimpulzussal) tökéletessé teszi kezdő vásárláshoz. Az Orca dizájn a népszerű Penguin stílusához hasonlítható, de vibrációval is. Áramvonalas formája az egyszerű vezérlés érdekében, 2 egymástól függetlenül vezérelt motorral rendelkezik 11 nyomáshullám intenzitással és 12 vibrációs beállítással a klitor stimulálásához.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Szopás, nyalás, vibrálás! 216 orgazmus, amit még sosem próbáltál.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    A csiklóját olyan élvezet fogja elárasztani, mint még soha: A Satisfyer Pro 2 3. generációja itt van! A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Az elegáns rózsaforma nemcsak szépen néz ki, hanem kiküszöböli a szexuális játékok zavarát, és kettős élvezetet nyújt az érzékeknek. A jó hangulatod már akkor kezdődik, amikor meglátod. A romantikus rózsa és a szerelem kombinációja a szexélmény paradicsoma, amit nem akarsz kihagyni. Ez az erotikus vibrátor puha szilikonból készült, biztonságos és nem mérgező, kényelmes tapintású, kérjük, használja bizalommal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Starlet 3 Pink

    Az új Womanizer STARLET 3 – ez az eredeti Womanizer Pleasure Air Technology öt új élénk termékszínnel és két további intenzitási szinttel kombinálva, miközben továbbra is vízálló és USB-n keresztül tölthető – elfogadható áron.

    39 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Jöjjön hangulatba az új Club Vibe 3.OH vibrátorral, amely egy diszkrét hordozható bugyi vibrátor.

    79 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Az egyre népszerűbb blueMotion NEX|1 (2. generáció) most kisebb, karcsúbb, erősebb motor, és testbiztos szilikonból készült.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó minden pontján.

    69 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Pink

    Ismerkedjen meg a Sonaval, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    95 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    A praktikus mágnesnek köszönhetően a Little Secret kényelmesen rögzíthető a bugyiba, diszkréten, erőteljes vibrációkkal stimulálva a csiklót. A szilikon játék applikáción keresztül, valamint a mellékelt távirányítóval vezérelhető.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    A Clitella egy orális csiklóstimulátor, amely különböző sebességgel, mintázattal és kötődésekkel stimulálja és gerjeszti a csiklót. Az orális szex érzése már elérhető közelségbe kerül.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    A sebességtartó automatika átveszi a kormányt, ha már nem tud kapaszkodni!

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Tudj meg többet legbelsőbb fantáziáidról a SILA™ Cruise segítségével, amely ideális választás az érzéki felfedezés határán álló kezdő szexjátékosok számára. Érje el álmai csúcspontját gyengéd hullámokkal, amelyeket tetőtől talpig visszhangozni fog. A SILA™ Cruise az előjáték és az önszeretet újfajta megtapasztalását kínálja, azzal incselkedve, hogy lassan érje el a csúcspontját, miközben a testére hallgatva intenzívebb orgazmust érhet el.

    121 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Az elegáns, rendkívül erős és tökéletesre kidolgozott CHAIAMO-t kitűnő módon úgy tervezték, hogy a végső csúcsra vigye Önt. Lazuljon el a magasztos érzékszervi élvezetben, mivel a CHAIAMO erős és mély érzéki rezgéseket küld a testébe, miközben intenzív érzésekkel célozza meg örömzónáit. Készüljön fel a legfeledhetetlenebb orgazmusa megélésére.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Pink

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona Cruise 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona Cruise teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Ez a vibrátor nem csak az éjjeliszekrény gyönyörű dísze!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, harmadik generációs, lenyűgözően okos játék, nőknek és férfiaknak egyaránt nagy élvezet.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    A Clit Kisser™ villódzó golyó intenzív, többsebességű rezgéseket csomagol egy ingerlő nyelv alakú hüvelybe. Az orálisra emlékeztető stimulátor könnyen érinthető gyorstárcsázással és tojás alakú lövedékhangulattal rendelkezik, hogy izgalmas érzést keltsen.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    A Womanizer PREMIUM 2 eredeti Pleasure Air technológiával az eddigi legfényűzőbb alkotásunk – valóban a szexjátékok Pradája, a tökéletes játék azoknak a nőknek, akik többet keresnek, mint egy játékeszközt. A PREMIUM 2 minden eddiginél magasabb intenzitási szinttel és továbbfejlesztett robotpilóta funkciójával új, kiszámíthatatlan kalandokba viszi Önt, a PREMIUM 2 a legtisztább élvezet a legmagasabb minőségben.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Mythical Purple

    A Mythical szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Mythical újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Mythical könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Black

    Ez a továbbfejlesztett SONA 2 masszírozó erőteljes, de visszafogott hanghullámokat bocsát ki, hogy stimulálja az egész csiklót – még azokat a részeket is, amelyeket nem lát –, hogy a többitől eltérő érzést keltsen. A gyengéd, rezonáló öröm minden hulláma az utolsóra épít, és egy csodálatos és mélyen kielégítő orgazmusban csúcsosodik ki.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Tudjon meg többet a legbelsőbb fantáziáiról a SILA™ Cruise segítségével, amely ideális választás az érzéki felfedezés határán álló kezdő szexjátékosok számára. Érje el álmai csúcspontját gyengéd hullámokkal, amelyek tetőtől talpig visszaverődnek. A SILA™ Cruise az előjáték és az önszeretet újfajta megtapasztalását kínálja, úgy izgatva, hogy lassan érje el a csúcspontját, miközben a testére hallgatva intenzívebb orgazmust érhet el.

    121 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Ez a vibráló tanga a PantyRebel kollekcióból puha és rugalmas anyagból készült, amely kényelmes és jó illeszkedést biztosít. A tangának van egy rekesze, amelybe a vibrátor fektetése pontosan illeszkedik. Ez a vibrátor 12 különböző rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen kezelhetők a vezeték nélküli távirányítóval.

    36 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Szeresse a szeméremtestét, szeresse magát! Merüljön el a boldogságban a teljesen új dupla Air Pulse vibrátorral, a Vulva Lover 2-vel.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mia Rose Clitoris Energy Wave Stimulation Exclusive

    Látványos diszkrét kialakítás az erőteljes Csikló szívószivattyúhoz. Bemutatjuk a Mía Rose-t, a balek egy új koncepcióját, amellyel gyorsan orgazmust érezhet.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    XOCOON Heartbreaker: Forradalmi 2 az 1-ben stimulátor. Fedezze fel az érzéki élvezet világát a XOCOON szív alakú csikló- és mellbimbó-stimulátorával. Törje össze a szívet, és élvezze az egyik részét a mikro vibrációs funkcióval, a másik részét a nyalogató funkcióval. Ez a Heartbreaker új izgalmat hoz a szólójátékba vagy a partnerrel töltött meghitt pillanatokba. A selymesen sima szilikon és a diszkrét kialakítás célzott stimulációt biztosít a legédesebb helyekre. Akár az intenzív rezgéseket, akár az incselkedő nyalásokat kedveled, ezzel a szív alakú csodával megtapasztalhatod az észbontó orgazmust.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    A sebességtartó automatika átveszi a kormányt, ha már nem tud kapaszkodni!

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    A szürke ötven árnyalata limitált kiadású kollekciójána egyik legnépszerűbb darabja ez az elegáns golyós vibrátor, mely praktikus méretének köszönhetően rendkívül sokoldalúan felhasználható! Használatának csakis a fantáziád szab határt! Része a Fifty Shades Darker hivatalos, a szerző, EL James által jóváhagyott kollekciónak!  

    7 990 Ft

    6 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:309

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.