×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok

129 - 160 termék, Összesen:659

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Bswish Bcute Curve Infinite Classic Citrus Yellow

    Bemutatkozik a bcute curve infinite classic, a végső g-spot golyó, amely felébreszti a belső örömdívát! Tapasztalja meg az elképesztő örömet bárhol, bármikor! Hagyja, hogy az aranyos ív kápráztassa el csiklóját vagy mellbimbóit, boldogító érzést keltve. Belső stimulációja egy vad körútra visz az örömparadicsomba!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Cloud Dancer Unique Red

    A Satisfyer Cloud Dancer valóra vált álom: Az Air Pulse vibrátor egyedi átlátszó felhőkialakítása egy csipetnyi romantikát ad szerelmi játékodba. Belső értékei ezért nem hagynak kívánnivalót maga után. Készen állsz a kilences felhőn lebegni?

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloomgasm Pleasure Rose 10X Silicone Wand with Rose Attachment

    Egy csokornál sokkal jobb egyetlen rózsa, amely még jobbá teszi a nappalokat és éjszakákat! Ez az erős pálca 3 sebességet és 7 rezgésmintát biztosít.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Touché S Black

    Élvezze az öröm új horizontját a Touchéval, egy kicsi, de erőteljes vibrációs ujjperselyel, amellyel kerek és széles hegyének köszönhetően könnyebben elérheti G-pontját.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Oh My Gem Mystery Sapphire

    A zafír nyugodt nyugalmat és rejtélyt foglal magában. Önellátó vagy, és figyelmes vagy másokkal és önmagaddal az élet minden területén. A Mystery tudja, hogy szeretsz új érzéseket találni, és ennek megfelelően van kialakítva. Öleld fel a rejtélyt, és fedezz fel új örömöket!

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Cloud Dancer Blue

    A Satisfyer Cloud Dancer valóra vált álom: Az Air Pulse vibrátor egyedi átlátszó felhőkialakítása egy csipetnyi romantikát ad szerelmi játékodba. Belső értékei ugyanakkor nem hagynak kívánnivalót maga után. Készen állsz a kilences felhőn lebegni?

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Essentials Flexible Dual Stimulator & Vibrating Egg Pink

    Tapasztalja meg a dupla élvezetet a 2 használható véggel és 2 erős motorral. Az Essentials kollekció rugalmas ütögetős stimulátora vibráló tojással a tökéletes örömtárs. A rugalmas és sokoldalú játékot szakértelemmel úgy tervezték, hogy kielégítse az emberek legmélyebb vágyait, és olyan élményt teremtsen, amilyen nem más.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Ring My Bell Vibrator Black

    Tedd teljes kört a Ring My Bell segítségével. Ez a gyűrű alakú játék egyedülálló élményt nyújt azok számára, akik a könnyű kontaktus és az erőteljes élvezet kombinációját keresik.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pixie Dust Mint-Pink

    Érintés nélküli csiklóstimuláció varázslatos kialakításban: ismerje meg a Satisfyer Pixie Dust-ot, a Satisfyer Double Air Pulse Vibrátorok sorozatának legújabb tagja. Ez a praktikus ráfektethető vibrátor érintésmentes nyomáshullámokkal vagy intenzív rezgéssel stimulálja csiklóját, és teljesíti minden szexuális wellness kívánságát.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Crave Vesper 2 24K Gold Plated

    Most új színekkel, vízálló dizájnnal és új vibrációs mintával. A Vesper először 2014-ben jelent meg, mint az első örömszer koncepció, amelyet a világ látott: egy vibrátoros nyaklánc. Gyorsan az önszeretet és a szexuális pozitivitás ikonikus szimbólumává vált, és a popkultúra elismerését váltotta ki hírességek, intimitási edzők és egyéniségek kultikus követőivel. Ti Chang tervező és társalapítója életre keltette az örömöket, hogy szépséget és érzelmi kapcsolatokat teremtsen az örömtermékekkel.

    167 900 Ft

    119 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Temptation + App Pink

    Fedezze fel az élvezet forradalmát a Temptation segítségévelA csiklóstimulátor, amely minden mérethez passzol, a vibráló bugyi fejlődését. Könnyen használható, csak húzza fel a bugyit, és igazítsa át az erős mágnest a ruháján, hogy újraértelmezze a kényelmet és a diszkréciót.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloomgasm Wild Violet 10X Licking Stimulator Red

    Hagyja, hogy öröme virágozzon ezzel a vadibolyával! Ez a diszkrét és gyönyörű játék elfér a tenyerében, így utazásbarát, és utazás közben is tökéletes örömjátéknak! Élvezze a 3 sebességet és 7 mintát a csiklóba ejtő nyalogatással, amely a széleken túlmutat! Játssz az erogén zónáiddal, és használd az érzékeny területeken, például a mellbimbókon is!

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Pin Point Fest Vibrator Pink

    Készüljön fel a bulira ezzel a TOYJOY szerelmes nyúllal! Ez az izgalmas vibrátor képes és hajlandó az összes megfelelő pontot eltalálni. Kapcsolja be a zenét, válassza ki a megfelelő vibrációt és kezdjen barázdás szerelmi viszonyt a Love Rabbitjával!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Secrets Passion Clitoral Vibrator Wine

    Tudsz titkot tartani? Előfordulhat, hogy a Pillow Talk Secrets új Passionjával nem lesz képes erre!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Secrets Choices 6 Piece Mini Massager Set Navy Blue/Rose Gold

    Ez a fényűző készlet nagyszerű kiindulópont mindazok számára, akik szeretnék felfedezni a lövedékvibrátorok érzéki és intenzív világát. A hihetetlen PowerBullet motorral meghajtott Desires mély dübörgést ad az enyhétől a vadig terjedő sebességgel. A növekményes sebesség egyszerűen szabályozható az alapon lévő gomb nyomva tartásával. Te irányítod örömöd szintjét!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Rechargeable Glow-in-the-dark Heart Massager

    Az újratölthető Glow-in-the-dark masszírozó úgy van méretezve, hogy az oldalán maradjon, de elég erős ahhoz, hogy erőteljes vibrációs élményt nyújtson. Készülj fel, hogy megvilágítsd legsötétebb örömeidet!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fuck Green Bio Bullet Pink

    Ez a FUCK GREEN Bio Bullet 100%-ban biológiailag lebomló, keményítő alapú PLA műanyagból készült. Ez a bestseller dizájn olyan érzést kelt, mintha tiszta levegőn lebegnél.

    11 190 Ft

    3 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Niya N4 Discrete Palm Held Massager Light Blue

    A NIYA 4 egy tenyérben tartható masszírozó, amelyet a diszkrét és egyszerű használathoz terveztek. Érzékszervi érintést kínál, és tökéletes egyéni és páros élvezetekhez, lehetővé téve az összes erogén zóna stimulálását, beleértve a mellbimbókat, a csiklót és a heréket.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Tulip Multi-Play Vibe Fuchsia

    A Tulip egy többjátékos vibrátor, amely a szexuális élvezet iránti szomjúságát ápolja. A vibrátor valósághű, virágszerű alakját úgy tervezték, hogy megkönnyítse a pontos stimulációt. Bár a Tulipot leggyakrabban a klitorisz izgatására használják, a fogyasztók manőverezhetnek a vibrátor három vajpuha szilikon szirmával, hogy megkoronázzák bármelyik erogén zónát, amit csak akarnak.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Chroma Rainbow Medium

    Rainbow by Chroma - karcsú és elegáns vibrátorok gyűjteménye, amely robusztus rezgéseket és színes élvezeteket tartalmaz. Vízálló, újratölthető és utazásbarát.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Petal Wild Aster

    Egy rózsa olyan szép, hogy érezni kell, hogy elhiggye. A Petal egy egyedülálló, bársonysima szilikonból készült vibrátor, amely az intenzív rezgések és a precíz stimuláció tökéletes kombinációját nyújtja pöcögő nyelvéből. Helyezze a rózsafejet oda, ahol a legjobban szeretné érezni, és fedezze fel 9 sebességét és mintáját, vagy érezze a vibráló szárból származó érzés virágzását. A játék szabadsága!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Az elegáns dizájn és a csúcsminőségű „Made in Germany” megfizethető áron egyesül. A JOUPIE egy vékony és kompakt, elemmel működő mini vibrátor egyszerű funkcionalitással és izgalmas rezgésbeállítással, amely újra és újra izgatja. Orvosi minőségű szilikonból és erős, minőségi motorral szerelt, ez a legvékonyabb FUN FACTORY vibrátor (2,5 cm átmérőjű). Lágyan ívelt hegyével serkenti az egyéni felhasználókat és a párokat, anélkül, hogy csorbát tenne a költségvetésbe!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black & Silver Kenneth Stimulating Vibe Black

    A BlackSilver bemutatja a vibrátorok és rotátorok új kollekcióját, amelyek új generációs motorokkal rendelkeznek, és nagyobb teljesítményt érnek el nagyobb tartóssággal. Prémium szuperpuha szilikon kivitel a legigényesebb orgazmusokért. Az új BlackSilver kollekció összes vibrátora és rotátora USB-n keresztül tölthető, elegáns, prémium, szuperpuha és hipoallergén szilikon kivitele pedig a legigényesebb orgazmusokhoz is pluszt ad.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Tapasztalja meg a csillagpor kozmikus energiáját. A színes kristályokat, a boroszilikát üveget és az erőteljes vibrációt ötvöző Stardust az elegancia és a végtelen eksztázis tökéletessége. Válogatott színekben és méretekben kapható. Platina szilikon, újratölthető és minden síkosítóval használható. Kívánj egy csillagot, és váltsa valóra álmait.

    31 900 Ft

    11 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Cala Azul Carla Lay-on Vibrator

    Ez a vibrációs tojás a Cala Azul kollekcióból egy fantasztikus játék egyéni használatra, de egyben izgalmas kiegészítője a párok repertoárjának! A tojás intenzív stimulációt biztosít, és 10 vibrációs beállítást tartalmaz. Anyaga ultrapuha, testbiztos szilikon a kényelmes érzés érdekében. Használat után egyszerűen töltse fel a tojást a mellékelt USB-kábellel, majd használat után tisztítsa meg langyos vízzel és játéktisztítóval.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloomgasm Regal Rose Licking Rose Vibrator

    Ez a Regal Rose vibrátor orális szimulációt és G-pont célzási stimulációt is kínál! A szilikon rózsaszirmok szétválasztása egy zamatos, nyalogató nyelv, amely 3 sebességgel és 6 mintával rendelkezik. Hagyd, hogy ugratja a kis gyöngyedet, miközben vizes alapú síkosítókkal tartja nedvesen!

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cala Azul Julia Mini Vibrator

    Ezt a mini vibrátort a Cala Azul kollekcióból nem szabad kihagyni a kollekciódból! A vibrátor hüvelyi és csikló stimulációra egyaránt alkalmas, és 10 rezgésbeállítással nagyon átfogó. Váltson egyszerűen a vibrációs módok között a nyomógombbal, és fedezze fel kedvencét! Ez a kompakt vibrátor vízálló és a mellékelt USB-kábellel újratölthető. Használat után langyos vízzel és játéktisztítóval tisztítsa meg a vibrátort, és ha szükséges, szöszmentes ruhával törölje szárazra.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Obi Light Pink

    Az OBI a tökéletes masszírozó az intenzív klitorális orgazmusra vágyó nők számára. Átgondolt kialakítása, amely egyszerre fedi le a csiklót, a szeméremajkakat és a gátat, az érzések széles skáláját nyújtja. Erőteljes rezgései megnyitják előtted a mennyország kapuit... A boldogságod vár rád.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Obi Purple

    Az OBI a tökéletes masszírozó az intenzív klitorális orgazmusra vágyó nők számára. Átgondolt kialakítása, amely egyszerre fedi le a csiklót, a szeméremajkakat és a gátat, az érzések széles skáláját nyújtja. Erőteljes rezgései megnyitják előtted a mennyország kapuit... A boldogságod vár rád.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Onax Double Pulse Stimulator with Strong Vibrating Tip Red

    Ha extra örömre van szüksége kapcsolataiban vagy egyedüli játékaiban, az Onax az a játék, amire szüksége van.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Nem számít, merre viszi az utazása, élvezze az „én időt” a Kyst™ Lips Mini Massagerrel. A nagy teljesítményű mini Liquid szilikon golyó 10 vibrációs funkcióval, dús ajkak hegyével és hajlékony testtel rendelkezik.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Obi Black

    Az OBI a tökéletes masszírozó az intenzív klitorális orgazmusra vágyó nők számára. Átgondolt kialakítása, amely egyszerre fedi le a csiklót, a szeméremajkakat és a gátat, az érzések széles skáláját nyújtja. Erőteljes rezgései megnyitják Ön előtt a mennyország kapuit... A boldogság vár Önre.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:659

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.