×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek G-pont 10 - 14,9 cm

28 Termék

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Éljen át erős és intenzív orgazmusokat az ETERNAL LOVE vibrátorral. Ez a játékos vibrátor három észbontó funkcióval rendelkezik, a tengely rezgései masszírozzák a hüvelyfalát, a pulzáló funkció stimulálja a g-pontot, a stimulátor mikrorezgései pedig a csiklónak nyújtanak boldogító élvezetet. Készülj fel egy észbontó orgazmusra, és ha túl intenzív lesz, az összes funkciót külön-külön is használhatod.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Találja meg kedvenc játékait az INTOYOU-nál, bármit is keres. Rush Nova az Intoyou legújabb tagja. Egy vibrátor klitoriszívóval.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    A Fireball egyben egy testmasszírozó és vibrátor. A vibráló masszázsgörgők az egész testét bizsergetni fogják a gyönyörtől, míg a praktikus vibrátor minden vágyát kielégíti. A Fireball a szexuális örömök nyújtása mellett az izmok ellazítására és a fájdalmak enyhítésére is használható.

    58 900 Ft

    21 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Minds of Love Timo Purple

    Erőteljes vibrátor csiklandóval és távirányítóval. A hegy és a csikló csiklandozó ideális a G-pont és a csikló stimulálására. 2 nagy teljesítményű motor 10 funkcióval (rezgő és pulzáló üzemmód) kivételes stimulációt biztosít. Tároláshoz szatén táska jár hozzá. Anyaga: szilikon, puha, rugalmas, szagtalan, könnyen tisztítható, vízálló, egyszerűen kezelhető a be-/kikapcsoló gombbal vagy kényelmesen a távirányítóval, USB kábellel újratölthető (adapter nem tartozék).

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Fedezze fel és élvezze kedvenc érzéseit a Drift segítségével. A megfelelő helyeken ívelt Drift szögletes formája úgy van kialakítva, hogy minden megfelelő helyet elérjen – belül és kívül. A kontúrozott fej megemelt stimulációs ponttal rendelkezik, hogy még jobban érezze magát minden egyes erogén zónájával szemben. A mély dübörgéstől kezdve az intenzív rezgésekig a Drift még a testhőmérsékletre is felmelegszik egyetlen gombnyomással, hogy valóban buja érzékelési élményt nyújtson.

    89 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    A Bunny & Clyde egy erőteljes nyúlvibrátor 10 "koppintásos" móddal és 10 rezgésmóddal. A nyúlvibrátor szára balról jobbra mozgó koppintó funkcióval van ellátva, amely stimulálja a G-pontot. A kisebb szár vibrációs funkcióval rendelkezik, és stimulálja a csiklót. A vibrátor 2 egymástól függetlenül vezérelt motorral rendelkezik.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, egy újfajta G-pont stimulátor, amely a csiklóját és a gátat is stimulálja!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sunray Berry

    Élvezze a G-pont és a csikló egyidejű stimulálását a Satisfyer Sunray vibrációi és légimpulzus funkcióival. Az alkalmazással vezérelhető szilikon nyúl rugalmas ízülettel rendelkezik, amely könnyen alkalmazkodik az Ön anatómiájához.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Limba Flex S Carribean Blue

    Tudjuk, hogy a változatosság a nagyszerű szex része. Tudjuk, hogy minden test más. Ezért készítettünk vibrátorokat hajlítható dróttal, hogy bármilyen kívánt szögbe hajlítsanak – és ott is maradjanak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Minds of Love Timo Black

    Erőteljes vibrátor csiklandóval és távirányítóval. A hegy és a csikló csiklandozó ideális a G-pont és a csikló stimulálására. 2 nagy teljesítményű motor 10 funkcióval (rezgő és pulzáló üzemmód) kivételes stimulációt biztosít. Tároláshoz szatén táska jár. Anyaga: szilikon, puha, rugalmas, szagtalan, könnyen tisztítható, vízálló, egyszerűen kezelhető a be-/kikapcsoló gombbal vagy kényelmesen a távirányítóval, USB kábellel újratölthető (adapter nem tartozék).

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sunray Lilac

    Élvezze a G-pont és a csikló egyidejű stimulálását a Satisfyer Sunray vibrációi és légimpulzus funkcióival. Az alkalmazással vezérelhető szilikon nyúl rugalmas ízülettel rendelkezik, amely könnyen alkalmazkodik az Ön anatómiájához.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-pontját Istennő-pontként emlegette. Amikor először megpróbálta megtalálni, nem tudta pontosan, hol található a hüvelyében. Ám amikor magába csúsztatta a G-Spot Stimulate-Her eszközt, az ívelt forma automatikusan nekinyomódott megfoghatatlan G-pontjának, és ezután nem voltak kétségei a helyét illetően. Most készen állt arra, hogy felfedezze első G-pont orgazmusát. Megnyomta a melegítő funkció gombot, hogy a Stimulate-Her kényelmes 104 fokra melegedjen. A meleg jó érzést adott.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Mély és diszkrét kéz nélküli élvezet!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Sonnet Vibe – Kontúrozott vibrátor, amely lélegzetelállító élményt nyújt. Az innovatív funkciókat és a kiváló teljesítményt nyújtó Sonnet erőteljes G-pont vibrációt biztosít, miközben érzékien szívóstimulálja a csiklót. Vízálló. Újratölthető. Platina minőségű szilikonból készült.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    A kezek szünetet tartanak – kihangosított, két hotspotot ütő Happy Rabbit hangulatot hoztunk létre. A csikló és a G-pont egyidejű stimulálására tervezték, ez a szenzációs selymes hangulat két motorral büszkélkedhet, amelyek megrázzák a világot, és forradalmasítják a játékot.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Több sor nem zavaró örömgyöngy. Ez az elem a legmodernebb memóriachippel rendelkezik, amely az utoljára használt funkcióval folytatódik. Gyújtsa újra az örömöt, ott, ahol abbahagyta.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vigyen egy kis varázslatot hálószobájába az Elbűvölt Izgatóval. Vezesse magát az élvezetek csodaországába a 4 tengelyforgató funkcióval, 4 tolóműködési funkcióval és 12 kényeztető vibrációs funkcióval. A rugalmas nyél és a villódzó nyuszi csiklandozó hajlik és együtt mozog a testével, hogy intenzív G-pont és csikló stimulációt biztosítson.

    47 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Sonnet Black

    Sonnet Vibráló – Kontúrozott vibrátor, amely lélegzetelállító élményt nyújt. Az innovatív funkciókat és a kiváló teljesítményt nyújtó Sonnet erőteljes G-pont vibrációt biztosít, miközben érzékien szívóstimulálja a csiklót. Vízálló. Újratölthető. Platina minőségű szilikonból készült.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Automatikus, ritmikus pumpás funkcióval a vaginális és anális élvezet kiteljesítéséhez!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size M Metallic Blue

    Hagyja magát elbűvölni az új hibrid "dildó dugó" termékcsaláddal, amelyet úgy terveztek, hogy megváltoztassa az örömöket, a lehetőségeket, és kifejezetten a test görbületeinek megfelelően tervezték.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gläs Lick It Glass Dildo

    A 6"-es Lick It Üveg Dildónk egy fülledt nyalogatja az élvezetet. Elkápráztassa túlvilági fantáziáit a 6"-es csápszerű csápokkal, amely ívelt és elfordított nyelvszárral, orgazmust idéző dudorokkal és a széleken bordázott aljzattal rendelkezik. különféle érzések és stimulációk.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Dildo Plug Curvy Size M Black

    Hagyja magát elbűvölni az új hibrid "dildó dugó" termékcsaláddal, amelyet úgy terveztek, hogy növelje az örömöket, a lehetőségeket és kifejezetten a test görbületeire tervezték.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Dildo Plug Beads Size M Metallic Pink

    Engedje, hogy elvarázsolja magát az új hibrid "dildó dugó", amelyet úgy terveztek, hogy megváltoztassa az örömöt, a lehetőségeket és kifejezetten a test görbületeinek megfelelően tervezték.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Luxe Aura Pink

    A Luxe Aura stimulátor erőteljes G-pont vibrációt biztosít, miközben nyomás alatti szívással stimulálja a csiklót. A szexi és csábító Aura rugalmas, utazásbarát, és luxus platina szilikonból készült. Újratölthető.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    A 40 Years exkluzív Panty vibrátora domború, rázó pénisz alakú szárral és vibráló csiklóizgatóval rendelkezik, finom, stimuláló pontokkal.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Egyszerre élvezi a hüvelyt, a G-pontot és a csiklót!

    41 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Nagyon rugalmas RC C és G-pont vibrátor a Sweet Smile-tól, nagy barázdált G-pont csúccsal és széles alappal, tökéletes anatómiai formában a csikló és a gát stimulálásához. A vibrátor szilikonból készült és bársonyosan puha tapintású textúrával borított. Ez annyit jelent, hogy nagyon könnyen behelyezhető, és hogy viselés közben (alsónadrágban) rendkívül kellemes érzést ad.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

28 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.