×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek 10 - 14,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:145

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rocks-Off Ro-Zen Pro - Professzionális dupla péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Kényeztesse magát több helyen egyszerre a RO-Zen Pro segítségével, ami egy hatalmas fekete péniszpánt és rezgő análdugó egyben. Ideálisan használható partnerrel együtt, például az előjáték során, valamint hihetetlen egyéni kielégüléshez is vezet. Tapasztalja meg az erőteljes kettős stimulációt a 10 beállításon keresztül.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed - Fekete prosztata ingerlő

    A Naughty-Boy egy szórakoztató kettős hatású prosztata masszírozó, amely a világhírű Rude-Boy alapján készült, de ezúttal egy elegáns és formás alakváltozással, így ideálissá vált kezdők számára.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    A SVAKOM Vick távirányítós, kettős motoros prosztata masszírozó vibrátor egy erős és fényűző masszírozó, amelyet kifejezetten párok számára terveztek. A két különálló erős motor belső és külső intenzív stimulációt biztosít. Tökéletes masszírozó a G-ponthoz és a csiklóhoz, valamint tökéletes szöggel rendelkezik a prosztata stimulálásához.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Penis Lock with Hollow Curved Penis Stick

    Ez a gyönyörűen ívelt péniszzár egy csatolt üreges péniszpálcával rendelkezik. A mellékelt lakattal rögzítheti az alapgyűrűbe. A péniszpálca behelyezhető hossza 9 cm, átlagos átmérője 7 mm. A péniszgyűrű belső átmérője 35 mm, az alapgyűrű belső átmérőjének mérete 50 mm.

    28 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Egyszerre stimulálja a prosztatát és a gátat!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Élvezze az élénk anális élvezetet a két e-stimulációs pulzuspontnak köszönhetően, bizsergést biztosítva belsőleg és külsőleg. 5 fokozatú elektro-stim használható 5 erőteljes vibrációs funkcióval vagy anélkül. Az általános ergonomikus forma specifikus prosztata izgalmat és kellemes stimulációt biztosít közvetlenül a perineális régióban. Viselhető egyedül vagy szex közben.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Tail Fox Gray

    Ön vadállat vagy jól képzett kölyökkutya? Változzon farkassá, üvöltve örömében, miközben felfedezi a 3 sebességet és 7 funkciót a zümmögő zsákmány boldogságához! A távirányítónak köszönhetően ez a csatlakozó rendkívül egyszerűen használható szóló játék közben, de rendkívül szórakoztató, ha átadja a hatalmat egy partnernek. Az ultrapuha és bolyhos műszőrme annyira ellenállhatatlan, hogy szerelme nem tudja levenni Önről a kezét, miközben a dugó zúg a lyukban.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Éljen át erős és intenzív orgazmusokat az ETERNAL LOVE vibrátorral. Ez a játékos vibrátor három észbontó funkcióval rendelkezik, a tengely rezgései masszírozzák a hüvelyfalát, a pulzáló funkció stimulálja a g-pontot, a stimulátor mikrorezgései pedig a csiklónak nyújtanak boldogító élvezetet. Készülj fel egy észbontó orgazmusra, és ha túl intenzív lesz, az összes funkciót külön-külön is használhatod.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Élénk és testhőmérsékletű az intenzív stimulációért!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Duplázd meg az örömet és a mókát a távirányítható dupla penetrátorral! Élvezze a kettős behatolás gyönyörét!

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Ez az elegáns anális vibrátor péniszgyűrűvel a Hueman kollekcióból minden férfi számára kötelező darab. Mind a vibrátorszár, mind a perineális stimulátor kerek alakú, és stimuláló kiemelkedésekkel rendelkezik. A fallikus gyűrű keményebb és hosszabb erekciót és intenzív orgazmust biztosít. A vibrátor puha szilikon anyaga nagyon kényelmes. A játék 10 különböző rezgési móddal rendelkezik, beleértve a 4 sebességet és 6 mintát. Vezeték nélküli távirányítóval egyszerűen beállítható. Használat után mindig alaposan tisztítsa meg a vibrátort játéktisztítóval és langyos vízzel.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Találja meg kedvenc játékait az INTOYOU-nál, bármit is keres. Rush Nova az Intoyou legújabb tagja. Egy vibrátor klitoriszívóval.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Élvezze az erőteljes vibrációt kívül-belül ezzel a texturált prosztata masszírozóval és a perineális stimulátorral ellátott, rugalmas péniszgyűrűvel! A kettős motor dübörgő izgalmakat küld a végbélnyílásba és megrontja, miközben a pénisz kőkemény marad. Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy kinti használatra... 30 méteres hatótávolsággal!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Rugalmas prosztata vibrátor ívelt heggyel, hullámos nyéllel és barázdált perineum stimulátorral. 9 rezgésmód. Ez a mellékelt USB-kábellel újratölthető.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Vibrating Girth Enhancer Black

    Legyen nagyobb és nyüzsgőbb ennek az egyedülálló vibrációs pénisznövelőnek a méretnövelő erejével, amely nagyszerű párok játékához. Két puha és rugalmas hurok féken tartja a labdákat és a péniszt, miközben a pénisz a tetején megtámasztva zökkenőmentesen nagyobb behelyezhető szélességet hoz létre a kielégítő behatolás érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    A Nexus Ace Kicsi a megfelelő rezgő análdugó kezdők vagy olyan egyének számára, akik be szeretnének kicsit melegíteni az anális szex előtt.

    44 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tom of Finland Weighted Silicone Anal Plug-Black

    Gondolja, hogy képes lesz kezelni ennek a hatalmas anális dugónak a súlyát és kerületét? Ha kétségei támadtak, használjon egy kis víz alapú síkosítót, és a játék máris könnyebben siklik. A kúpos kialakítású hegye szintén ezt a célt szolgálja. Miután az első golyót bevzette a végbélnyíláson, még mindig hátra van egy sima, nagyobb labda, amely további örömöket tartogat a tulajdonos számára.

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Rimming Hero Black

    Ötletesen és okosan tervezett prosztata masszírozó a kettős orgazmusos stimulációhoz. 2 erőteljes motor 10 vibrációs funkcióval izgalmas stimulációt biztosít a prosztatában és a perineumban, míg egy harmadik motor 3 sebességgel és forgó gyöngyökkel kivételes érzést biztosít a végbélnyíláson.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Expansion Trainer Anal Dilator Set

    Ezzel az 5 üreges, fokozatos méretű anális tágító készlettel válhat kezdőből a haladó anális rajongóvá. Mindegyik kúpos dugót úgy alakították ki, hogy kényelmesen behelyezhető legyen, hegyes véggel és kiszélesedő talppal, amely segít mindent a helyén tartani a hosszabb viselet érdekében.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Ha az anális játékot a következő szintre szeretné emelni, az Anal Fantasy® Elite kollekció az elsődleges választás a csúcsminőségű anális izgalom és a prosztata játék számára. A rendkívül higiénikus Elite Silicone™ -ból készült Elite kollekció biztonságos a testre, ftalátmentes, latexmentes és kemény játékra készült. A legújabb USB-vel újratölthető technológia felhasználásával az Elite Collection dugók és szondák ergonomikus kialakításúak a maximális kényelem és garantált elégedettség érdekében. Tökéletes minden nem számára, az unisex kollekció elképesztő funkciókkal rendelkezik, amelyek hihetetlen izgalmakat és kirobbanó eredményeket kínálnak!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Pink

    Akárcsak egy meleg ölelés!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ez a gyönyörű, új, anális játék egyetlen gombnyomással megremegteti a zsákmányt! Hagyja, hogy az élvezet átvegye az irányítást ezzel az egyszerűen használható, távirányítós, újratölthető prosztata vibrátorral! Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy városi használatra!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Asteroid Rimming Anal Plug

    A Meteoroid fenékdugót kifejezetten a peremezés szerelmeseinek tervezték. A fenékdugó szárában forgó gyöngyök vannak, amelyek a peremelés érzését szimulálják. A tengely teteje meg van hajlítva, hogy stimulálja a prosztatát. A csatlakozó nem kevesebb, mint 4 sebességgel és 6 mintával rendelkezik, amelyek könnyen beállíthatók a vezeték nélküli távirányítóval. A dugó puha szilikonból készült a kényelmes használat érdekében. Használat után alaposan tisztítsa meg a dugót játéktisztítóval és langyos vízzel.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    A Fireball egyben egy testmasszírozó és vibrátor. A vibráló masszázsgörgők az egész testét bizsergetni fogják a gyönyörtől, míg a praktikus vibrátor minden vágyát kielégíti. A Fireball a szexuális örömök nyújtása mellett az izmok ellazítására és a fájdalmak enyhítésére is használható.

    58 900 Ft

    21 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Aneros Helix Syn Trident

    2012-ben az Aneros bemutatta a Helix Syn-t. A reakciókészség és a fókuszált stimuláció tökéletes kombinációjával, valamint a szilikon kényelmével és eleganciájával a Helix Syn a világ legnépszerűbb kéz nélküli G-pontos férfi masszírozójává vált. Ma büszkén mutatjuk be a Helix Syn Trident, a Trident sorozat legújabb innovációinak eredményét az eddigi legpazarabb bársony tapintású szilikonunkkal.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Ezt az anális vibrátort és a G-pont/klitorisz stimulátort nők és férfiak egyaránt használhatják. A férfiak análisan használhatják a vibrátort a prosztata stimulálására. A nők kétféleképpen használhatják a Jambát: G-pont és csikló stimulátorként a vibrátor vaginális használatával, vagy anális vibrátorként.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Minds of Love Timo Purple

    Erőteljes vibrátor csiklandóval és távirányítóval. A hegy és a csikló csiklandozó ideális a G-pont és a csikló stimulálására. 2 nagy teljesítményű motor 10 funkcióval (rezgő és pulzáló üzemmód) kivételes stimulációt biztosít. Tároláshoz szatén táska jár hozzá. Anyaga: szilikon, puha, rugalmas, szagtalan, könnyen tisztítható, vízálló, egyszerűen kezelhető a be-/kikapcsoló gombbal vagy kényelmesen a távirányítóval, USB kábellel újratölthető (adapter nem tartozék).

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fröhle Vagina Set Solo Extreme Professional VP003

    Kristálytiszta, masszív tapadókorong intim területre, illeszkedő rögzítőhüvellyel. Dugattyús markolatú szivattyúval felszerelt, csővel és szeleppel, amely akár 600 Mbar negatív nyomást is képes létrehozni, és intenzív szívási élményt biztosít. Tartalmazza a FRÖHLE bevezető csövet, hogy tovább növelje az élvezetet.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Fedezze fel és élvezze kedvenc érzéseit a Drift segítségével. A megfelelő helyeken ívelt Drift szögletes formája úgy van kialakítva, hogy minden megfelelő helyet elérjen – belül és kívül. A kontúrozott fej megemelt stimulációs ponttal rendelkezik, hogy még jobban érezze magát minden egyes erogén zónájával szemben. A mély dübörgéstől kezdve az intenzív rezgésekig a Drift még a testhőmérsékletre is felmelegszik egyetlen gombnyomással, hogy valóban buja érzékelési élményt nyújtson.

    89 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Dream Toys Elite Renee Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Renée stimulátora egy fekete stimulátor elegáns arany színű díszítéssel, lekerekített fejjel és rugalmas csatlakozással a két vége között. A Renée 2 erős motorral rendelkezik, egy-egy mindkét végén, amelyek 7 vibrációs mintát és 3 sebességet kínálnak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fröhle Vagina Set Duo Extreme Professional VP001

    A szex a legtöbb kapcsolat alapja és vége. Egyes kapcsolatokban azonban a szex csak az egyik oldalon nyújt kielégítést. Sajnos a nő sokszor kimarad és nem tetőzik. A Duo Extreme Prosefessional Vagina szett lehetőséget ad mindkettőtöknek, hogy fokozza szexuális életét! A készlet tartalmaz egy ovális kristálytiszta intim tapadókorongot (csatlakozóhüvellyel) előkészített nyílással a behelyező csövünk számára, egy 60 mm átmérőjű rugalmas átlátszó tapadókorongot (csatlakozóhüvellyel) és egy dugattyús szivattyút (beleértve csatlakozócső és nyomásszabályozó). Tedd jobban a többiek!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:145

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.